- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Pendragon911 #30324 üzenetére
Én mindenképpen külön fiókot regisztrálnék. Telepíteném az alkalmazásokat aztán zárolnám a beállításokat vagy TV-t. Van egy ilyen lehetőség a menüben. Ilyenkor se állítani se telepíteni nem tudnak.
De az első indításkor azt is kiválaszthatod, hogy ne Google TV legyen hanem Basic TV. Ilyenkor csak mint kijelző működik.
Amúgy nem tudom mennyi a havonta a TV műsor előfizetés ott konkrétan ahová a tv kerül. De általában egy közepes TV csomag 5-6.000HUF. ebből egy Netflix elő fizetés is megvan. Szerintem pedig vendégként értékesebb egy TV készülék netflix-szel mint TV műsorral.
Én pont ezek miatt mindig viszem magammal a firestick 4k max-omat ha utazunk. Ha gyerekek miatt nagyritkán valamiért kellene, nem akarok szívni a TV helyi sajátosságai miatt. Csak internet kell hozzá, az meg szinte mindig van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black CSAK KIPROBÁLVA VOLT! 2ÉV GARI VAN RÁ
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest