- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Pendragon911 #30324 üzenetére
Én mindenképpen külön fiókot regisztrálnék. Telepíteném az alkalmazásokat aztán zárolnám a beállításokat vagy TV-t. Van egy ilyen lehetőség a menüben. Ilyenkor se állítani se telepíteni nem tudnak.
De az első indításkor azt is kiválaszthatod, hogy ne Google TV legyen hanem Basic TV. Ilyenkor csak mint kijelző működik.
Amúgy nem tudom mennyi a havonta a TV műsor előfizetés ott konkrétan ahová a tv kerül. De általában egy közepes TV csomag 5-6.000HUF. ebből egy Netflix elő fizetés is megvan. Szerintem pedig vendégként értékesebb egy TV készülék netflix-szel mint TV műsorral.
Én pont ezek miatt mindig viszem magammal a firestick 4k max-omat ha utazunk. Ha gyerekek miatt nagyritkán valamiért kellene, nem akarok szívni a TV helyi sajátosságai miatt. Csak internet kell hozzá, az meg szinte mindig van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest