Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
Srácok, mitől lehet az alábbi jelenség? 43"c645 . vettem egy tp-link TL-SG105E switchet a konyhába,mert a wifi nem a legerősebb és ott van IPTV. Digi, szolgáltatói modemből megy a kábel a switch-be. Onnan az egyik ethernet az IPTV boxba a másik a tv-be. IPTV van, de a tv azt írtja csatlakoztatva,de nincs internet. Lefuttatom a tesztet, ami azt írja intranetre tud csatlakozni, internetre nem. A nagy c845-ös ethernet-USB átalakítójával is próbáltam,ami jól működik és azzal is ez a hiba. A portokat felcseréltem,több kábellal is próbáltam, az IPTV hibátlan a tv meg nem tud vezetékesen internetre csatlakozni.
Valaki találkozott már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RAM topik
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest