Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• st6969

őstag

Én arra lennék kíváncsi (modelltől függetlenül), hogy mégis mire és miért jó egyáltalán az, hogy a rendszer Google TV. Ma is olvastam egy másik topicban, hogy valaki konkrétan Google TV rendszerrel keres tv-t.
    Mit lehet ezzel csinálni/mi az előnye más TV rendszeréhez képest?
    Én először azt gondoltam, hogy bejelentkezés után kvázi ugyanazok a funkciók meglesznek, mint egy telefonon (már ami ebből értelmezhető egy tv-n). Pl. Google képek alkalmazást szerettem volna feltenni, mint egy alap alkalmazás, és ezzel akartam megjeleníteni a felhőben lévő képeimet. Nekem megdöbbentő volt, hogy ezt nem lehet feltenni (életszerűnek gondolom, hogy akár egy kirándulás, vagy bármilyen esemény képeit nagyban végignézné a család, vagy nagymamának mutogatni...). Erre marad a telefon tükrözés, ami olyan, amilyen...De ezt tudja más tv is, meg a Netflixet, Prime Video-t, Disney-t, stb...
    Nem nagyon értem, mi az előnye egy Google TV-nek. Tőlem aztán lehetne rajta teljesen más rendszer is, csak tudja az alap dolgokat (pl. régebbi Samsungon is ment minden, Plex-et is fel lehetett tenni...).

Új hozzászólás Aktív témák