Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
gycs02
aktív tag
válasz
7Heads Drago #26938 üzenetére
Szia!
55c805-ön nekem nem volt gondom a gyári beállításokkal mozi módot használva, de a DV-je is megfelelt. Ettől függetlenül úgy gondoltam letesztelem a Vhiktor féle ajánlásokat. A beállítások után, nekem így nézett ki egy YT videó: [kép] Nem tudom mit ronthattam el, de csináltam egy gyári visszaállítást, s azóta nem foglalkoztam vele. Az egyértelmű, hogy két azonos típusú TV-n ua beállítások nem biztos, hogy teljesen fedik egymást, a tényleges kalibrálással lehet csak megfelelő eredményt elérni. De a képen látható hibákat szerintem az okozta, hogy valamit rosszul vgeztem el. Nem hiszem, hogy egy jól kalibrált TV értékeit egy másikon beállítva ennyire elcseszi azt.
Lehet egyszer majd nekifutok megint, hátha jobban sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest