- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
Teszteld le
Nem a freki váltásról beszélek, hanem kadenciahelyes megjelenítésről.
Ott van pl rtings 24p tesztje [link] egyszerűes nagyszerű, az alapján meg lehet csinálni a tesztet minden frekvenciára, magam készítettem hozzá videó anyagot, abba nem lehet belekötni, ha az alapján jó akkor jó, innentől kezdve a többi hit kérdéseNem tudja mindegyik tv a beépített appokkal kadenciahelyesen megjelenítine az összes videót, de a 24p-t mindegyik tudja, csak pár 60 Hz-es panellel szerelt tv van ami azt sem tudja.
Őszintén szólva nekem önmagában a házimozis múlt az ég adta világon semmit nem jelent, voltam több helyen akik több évtizedes házimozis múlttal rendelkeztek és rossz hdmi feketeszint mellet néztek mindent és fel sem tünt nekik a holdról is látszó black crush.
Illeve sokak szerint hdmi kábel cserével dupla olyan mély lesz a fekete, és sokszoros a kontraszt arány
Én 100%ban elhiszem hogy a Te tvd nem tudja kadenciahelyesen megjeleniteni a belső lejátszóval, de már vannak olyan amik igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest