Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpilu__25
tag
-
Szpilu__25
tag
Sziasztok, olyan kérdésem volna, hogy ezidáig aránylag jó volt a motion handling és a judder is, most reggel meg teljesen szétesett a motion handling. Eddig teljesen egységes volt nem volt utánhúzás. Most van :/ Újraindítottam/áramtalanítottam, cache törlés...
C845x1 van nekem V618al.
-
Szpilu__25
tag
válasz
Szpilu__25
üzenetére
Illetve youtubeon a nerd statban a viewport FullHD, ez a tényleges felbontást mutatja ugye?
Közben megvan hogy ez csak a GUI miatt mutatja, visszaszívom az előbbieket. Bár ettől a mikro akadások itt vannak sajnos.
-
Szpilu__25
tag
Sziasztok, tudtok olyan media playert appot, ami kezeli a Tv-n a helyes frekvenciákat, mivel ugye maga a gui az fix 1080 60hz ahohgy látom :/, de 4knál ez változik szépen? az a baj nem látom illetve nem mutatja natív appoknál, pl plexnél folyamatosan 1080 50hz mutat 4k tartalomnál is.
-
Szpilu__25
tag
Sziasztok, C845x1 van otthon lassan 2 hete. Stutter judder hibákra akár 24hz akár 60hz youtube nézésénel Nincsen a tvben Match framerate mint pl a Shieldben?. Mondjuk annyit sikerült, hogy mesterségesen a Judder reduction menüben 4-es 5-ös értéken nem csinálja. Próbáltam több FW-vel is de szintén zenész.
Illetve bekapcsoltam a dynamic accelerationt. -
Szpilu__25
tag
válasz
Mayweather
üzenetére
Motion vagy clarity alatt is van ilyen a advanced beállítás alatt.
-
Szpilu__25
tag
Sziasztok. Van nekem egy c845 tv. Usb gondom van vele. Hogy se adat se tápot nem ad ki magából. Kipróbáltam több usbvel teloval hogy tölti e pl. De semmi. Valami ötlet javaslat? V603as van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazon Fire TV stick/box
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor