Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpilu__25
tag
-
Szpilu__25
tag
Sziasztok, olyan kérdésem volna, hogy ezidáig aránylag jó volt a motion handling és a judder is, most reggel meg teljesen szétesett a motion handling. Eddig teljesen egységes volt nem volt utánhúzás. Most van :/ Újraindítottam/áramtalanítottam, cache törlés...
C845x1 van nekem V618al.
-
Szpilu__25
tag
válasz
Szpilu__25
üzenetére
Illetve youtubeon a nerd statban a viewport FullHD, ez a tényleges felbontást mutatja ugye?
Közben megvan hogy ez csak a GUI miatt mutatja, visszaszívom az előbbieket. Bár ettől a mikro akadások itt vannak sajnos.
-
Szpilu__25
tag
Sziasztok, tudtok olyan media playert appot, ami kezeli a Tv-n a helyes frekvenciákat, mivel ugye maga a gui az fix 1080 60hz ahohgy látom :/, de 4knál ez változik szépen? az a baj nem látom illetve nem mutatja natív appoknál, pl plexnél folyamatosan 1080 50hz mutat 4k tartalomnál is.
-
Szpilu__25
tag
Sziasztok, C845x1 van otthon lassan 2 hete. Stutter judder hibákra akár 24hz akár 60hz youtube nézésénel Nincsen a tvben Match framerate mint pl a Shieldben?. Mondjuk annyit sikerült, hogy mesterségesen a Judder reduction menüben 4-es 5-ös értéken nem csinálja. Próbáltam több FW-vel is de szintén zenész.
Illetve bekapcsoltam a dynamic accelerationt. -
Szpilu__25
tag
válasz
Mayweather
üzenetére
Motion vagy clarity alatt is van ilyen a advanced beállítás alatt.
-
Szpilu__25
tag
Sziasztok. Van nekem egy c845 tv. Usb gondom van vele. Hogy se adat se tápot nem ad ki magából. Kipróbáltam több usbvel teloval hogy tölti e pl. De semmi. Valami ötlet javaslat? V603as van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vicces képek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor