- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozsi1987
tag
2017. évi csatorna kiosztás problémák megoldva, mai napon került a tévémre egy másik "T" (iptv) is Tarr mellé
Így már szinte teljes lesz a felhozatal a következő 1 évben
Ui: lehet, hogy furcsán hangzik, meg sokaknak nem érné meg, vagy nem tudnák a kettőt együtt fizetni. de van aki a szalvétát gyűjti, van aki szeret változatosan tévézni.
Ui 2: ennyi Discovery csatornát még sosem láttam együtt
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ChuckyCheese #13497 üzenetére
Most milyen tipusú osztó van bekötve?
-
ChuckyCheese
tag
válasz
kabelmania27 #13496 üzenetére
Ők mondták, hogy ezek a számok jók. Megnézték miután kicserélték azt a splittert.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ChuckyCheese #13495 üzenetére
Lehet még dolgoznak rajta, lakáson belül rendben vannak a csatlakozások akkor már csak külső hálózati vagy központi hiba lehet, annyit tudsz csinálni hogy out kimenetben járatod (tv probléma esetén cseréled az osztót jófajta kettes splitterre) a modemet, hogy erősebb jelet kapjon. Indítsd újra a modemet hátha meglesz a többi freki.
-
ChuckyCheese
tag
Na ma kinn voltak a szerelők. A modembe menő csati végét cserélték ki, mert nem volt tökéletes. Bár szerintem az nem volt nagy befolyással a témára.., meg az elosztót cserélték, amit tegnap csesztettem.
Mondták, hogy mostanában még lehetséges pár szünet, de mostmár jobbnak kell lennie a netnek.
Ez a mostani modem felállás.Hogy lehet hogy ez teljesen más, mint tegnap?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ChuckyCheese #13493 üzenetére
Az a lényeg, hogy visszajött és stabil a kapcsolat.
-
ChuckyCheese
tag
Most idáig jó volt. De egy kis időre megint elment. Most visszajött éppen... Hát ez rohadt érdekes..
De legalább a hülye windows próbál felvidítani.. Azt mondja a hibaelhárító: "Lehet, hogy elő kellene fizetnie az internetszolgáltatónál."
Azért na..
-
ChuckyCheese
tag
válasz
ftamas0201 #13490 üzenetére
Nem. Megpróbáltam már többféle böngészővel. Túl sok mindent nem tudok tenni. Én is csodálkoztam, mert gondoltam hogy kellene lennie kimenő adatoknak is. De nincs..
kabelmania27: Az előző amit feltöltöttem, az akkor készült, amikor nem jött be szinte semmi. Miután "meggyógyult", de még nem cseréltem kb ennyi volt. Bár nem értek hozzá, szóval lehet hogy valamit kihagytam.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
amadeus11 #13489 üzenetére
Javult az SNR, viszont több mint 10dB csillapítást kötöttél be ami sok lesz tavasszal/nyáron.
Nem a te feladatod beállítani a jelerősséget hanem a szolgáltatónak, ha akad jelentsd be, lehet maxra van tekerve az erősítő, a tévé is akadhat ha túl erős a bejövő.
Hányas tap a másik osztó? -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
ChuckyCheese #13487 üzenetére
-
amadeus11
senior tag
Ma próbálkoztam. Mondtátok, hogy nagy a jelszínt. Raktam be egy új osztót a modem és az eddigi osztó közé. Annak is a tap felébe dugtam a modemet. 5 óra hossza alatt nem volt szakadásom. Ez így jó?
Régi: [link]
Új :Downstream Power Levelt sikerült levinni 18-ról 5-re.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ChuckyCheese #13487 üzenetére
Javultak az értékek.
-
ChuckyCheese
tag
válasz
kabelmania27 #13486 üzenetére
About
Model: Cisco EPC3212
Vendor: Cisco
Hardware Revision: 1.0
Serial Number: 233427332
MAC Address: 60:2a:d0:44:e3:c8
Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Current Software Revision: e3200-E10-5-v302r125552-120312c
Firmware Name: e3200-E10-5-v302r125552-120312c.bin
Firmware Build Time: Mar 12 19:04:11 2012
Cable Modem Status: Operational
Wireless Network:Cable Modem State
DOCSIS Downstream Scanning: Completed
DOCSIS Ranging: Completed
DOCSIS DHCP: Completed
DOCSIS TFTP: Completed
DOCSIS Data Reg Complete: Completed
DOCSIS Privacy: DisabledDownstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 5.4 dBmV 39.4 dB
Channel 2: 6.8 dBmV 39.4 dB
Channel 3: 6.2 dBmV 39.4 dB
Channel 4: 5.3 dBmV 39.4 dB
Channel 5: 4.1 dBmV 39.0 dB
Channel 6: 4.1 dBmV 39.3 dB
Channel 7: 4.1 dBmV 39.2 dB
Channel 8: 2.6 dBmV 38.2 dB -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ChuckyCheese #13485 üzenetére
Nézd meg most milyen értékeket ír ki a modem.
-
ChuckyCheese
tag
válasz
kabelmania27 #13484 üzenetére
60mbit-es a letöltés elvileg. És most megvan gyakorlatilag is.
Ez az akadás pár hete van jelentősen. Előtte havonta ha szokott szünet lenni. De azok mind be voltak jelentve előre. Szóval azok sem hibák voltak.
Majd kiderül pár nap alatt, hogy mivan.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ChuckyCheese #13483 üzenetére
Az egy visszirányszűrő ami arra való hogy a tévé felől az alacsonyfrekis zajokat ne engedje vissza, ezért jó hogy bent maradt.
Felcseréléssel elvileg javulni fog a helyzet mert az us érték hárommal kevesebb, ds több.
Ed3 modem 50felett nem tud négy frekin adni ezért akadhat net, összefoglalóban levan írva pár dolog.
Kár, hogy nem írja ki a modem az adási értékeket. -
ChuckyCheese
tag
válasz
kabelmania27 #13482 üzenetére
Megcseréltem, de így sincs upstream szekció. a TV-s kábelen volt egy vastagabb cucc, azzal együtt cseréltem. A TV volt az out-ban, a net meg a TAP-ban. Most akkor fordítva van. Az a vastag akármi nem tudom micsoda, de végülis net van most is. Nem változott még semmi.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ChuckyCheese #13481 üzenetére
Azt jelenti, hogy a modem és a központ között nincs kapcsolat.
Köszi a képet, ellenőrizd hogy a bejövő kábel legyen az in-ben (ha nem úgy van kösd át) és nézd meg hogy a modem az out vagy a tap kimenetben van-e, ha tapban akkor kösd át az outra. -
ChuckyCheese
tag
válasz
kabelmania27 #13480 üzenetére
Ez van ott: [link] Persze ez már jó pár éve ott csücsül elvileg. Modemet azt cseréltek kb 2x, amikor nőtt a sebesség, de másra nem emlékszem.
Egyébként egy ideje most megy a net kb maximum sebességgel, le és fel irányban. De hogy meddig, azt persze nem tudom.
Mit jelent az hogy nincs visszairány? Akkor hogy működik, amikor működik? Nem értek hozzá, azért kérdezem.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ChuckyCheese #13479 üzenetére
Az oldal alján upstream alatt négy chanell és értékek.
Ha nincs akkor nincs visszirány.
Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax. -
ChuckyCheese
tag
válasz
kabelmania27 #13478 üzenetére
Azt nem tudom hogy írja ki. Mikor belépek a modembe, akkor csak ezt látom.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ChuckyCheese #13476 üzenetére
Upstream értékek nincsenek?
Modemem világít vagy villog az us led? -
ChuckyCheese
tag
Ja bocsi, de haveromnál tudtam csak belépni., és benn ragadt a login.
Bár gondolom rájöttetek.
tomee
-
ChuckyCheese
tag
Akkor bemásolom így:
About
Model: Cisco EPC3212
Vendor: Cisco
Hardware Revision: 1.0
Serial Number: 233427332
MAC Address: 60:2a:d0:44:e3:c8
Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Current Software Revision: e3200-E10-5-v302r125552-120312c
Firmware Name: e3200-E10-5-v302r125552-120312c.bin
Firmware Build Time: Mar 12 19:04:11 2012
Cable Modem Status: Operational
Wireless Network:Cable Modem State
DOCSIS Downstream Scanning: Completed
DOCSIS Ranging: Completed
DOCSIS DHCP: Completed
DOCSIS TFTP: Completed
DOCSIS Data Reg Complete: Completed
DOCSIS Privacy: DisabledDownstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:Channel 1: 0.0 dBmV 39.0 dB
Channel 2: 2.3 dBmV 39.0 dB
Channel 3: 1.6 dBmV 39.3 dB
Channel 4: 0.8 dBmV 38.9 dB
Channel 5: -0.4 dBmV 38.3 dB
Channel 6: 0.5 dBmV 39.0 dB
Channel 7: -0.6 dBmV 38.9 dB
Channel 8: -2.5 dBmV 37.9 dBA router azt írja:
Internet állapota:
A hálózati kábel nincs csatlakoztatva.Este is ezt írta, de nem 100százalékban. Volt mikor kaptam IP-t, és néha néha betöltötte pl a Google kezdőlapot, meg esetleg valami mást kb fél óra alatt, de aztán ennyi is volt..
-
ChuckyCheese
tag
válasz
minimalboy #13474 üzenetére
Tök mindegy mit jelentek, mert időben még nem sikerült sem ideérni, sem megoldani az problémákat.. Vagy megoldódtak maguktól, vagy úgy jártam..
Egyébként be van ez is jelentve..
Reggel 6 kor visszajött. Este 9 körül ment el. De most megint érzem a lassulást. A Youtube menüje is elég bénán jelenik meg. Hiányoznak részletek belőle..kabelmania27: Ez mit mond neked?
Na ezt nem fogod látni.. De máshova már nem tudok feltenni, mert megint nem akar feltölteni semmit sem ez a szemét..
-
minimalboy
csendes tag
válasz
gixxer-tomee #13472 üzenetére
Be kell jelenteni hibának! Sose értem meg azokat az embereket akik már hetek óta szenvednek és csak panaszkodnak mindenhol, hogy rossz de hibát meg nem jelentenek, hogy ki tudják vizsgálni, hogy mi lehet a baj.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
gixxer-tomee #13472 üzenetére
Üdv!
Modemértékek rendben vannak? -
gixxer-tomee
aktív tag
Hali!
Nálatok ma este milyen a net? Mert nálam elég népmesés.. De leginkább nincs. Most visszajött éppen, de hogy meddig azt nem tudom.. Tegnap is szarakodott. Meg előtte pár nappal is... Kezd már tele lenni a puttonyom..
Egyik nap olyan volt, hogy csak letöltés volt, feltöltés nem..
Ja amúgy Dombóvár környéke. -
amadeus11
senior tag
válasz
kabelmania27 #13469 üzenetére
Az a baj, hogy akad
-
Tutu7030
veterán
válasz
Markizmark #13468 üzenetére
Én már a 120/10 helyetti 120/60-nak is örülnék.
-
Markizmark
addikt
Szimmetrikusan 500/500 elég lenne mindenre. Most.
-
meke11
aktív tag
-
amadeus11
senior tag
válasz
green_army78 #13461 üzenetére
Ez melyik település? Vagy alkudtál?
-
green_army78
tag
Megkötöttem a jövő évi szerződést Trio Max 40M 6730 Ft.
-
sch_a
addikt
Itt továbbra is semmi...
Hívtam is őket reggel, de az automata bemondta, hogy tudnak róla, meg sokan voltak előttem a sorban, úgyhogy nem vártam meg. De azért valami tájékoztatás jó lenne ilyenkor, hogy mire számítsunk. Van aki szerint már tegnap este 10-kor sem volt semmi. Ez már így egy fél nap teljes kiesés.
-
-
Markizmark
addikt
válasz
Tutu7030 #13454 üzenetére
Nálunk tegnap előtt este elment a net, ránéztem a modemre és csak 1 csatorna volt aktív. TV volt egy ideig, majd az is szünetelt. Ekkor már egy csatorna sem volt a modemben ami ne lett volna nullás. Rögtön telefonáltam is, hogy érezzék a törődést. Utána nem sokkal lett megint TV és hol volt 1 csatorna a modemben, hol nem, kicsit később pedig net is. Ez kb. 1 órán belül lejátszódott.
-
sch_a
addikt
Hajnali 2 óta teljes szolgáltatás-kiesés... Nálatok mi a helyzet?
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
ozsi1987 #13450 üzenetére
A kiegészítő csomagokat nem vettem bele a többinél sem, ezért így írtam. Na meg számomra ez a 27 a lényeges, mivel ezt tudom nézni PC-n is. A többihez kártya kell.
Ha már itt tartunk, akkor negatívum a Telekom-nál, hogy IPTV-n jön az adás, azt tudtommal nem lehet PC-n nézni. De tudtommal a UPC is csak saját mediabox-al megy, tehát az se jó ebből a szempontból.
-
ozsi1987
tag
A 2017 január 2-től érvényes ÁSZF szerint 37 (!!!!!!!
) darab HD csatorna lesz elérhető a Tarrnál, a különböző csomag előfizetések függvényében.
Duna HD
Duna World HD
M1 HD
M2 HD
M4 Sport HD
M5 HD
-------------------------------------
ATV HD
Cool HD
Nat Geo HD
RTL 2 HD
RTL Klub HD
Super TV2 HD
TV2 HD
BBC Earth HD
Digi Sport 1 HD
Digi Sport 2 HD
Digi Sport 3 HD
Film+ HD
FOX HD
History HD
Life Network HD
Ozone Network HD
Nat Geo Wild HD
Spektrum HD
Spíler TV HD
Sport 1 HD
Sport 2 HD
Digi Animal World HD
Digi World HD
Digi Life HD
HBO HD
Filmbox Extra HD
iConcerts HD
MTV Live HD
Nautical Channel HD
Eroxxx HD
Redlight HDEnnyi.
-
-
zozola
csendes tag
Korcsinak akartam válaszolni, de a technika ördöge miatt Bozeknek lett címezve.
-
Bozek
nagyúr
válasz
meke11 #13424 üzenetére
A Film+ jelenleg HD, lehet, hogy csak ott is lemaradt a pipa, mint a DigiSport 2-nél.
Viszont jelenleg is 24 HD csatorna van feltüntetve a kínálatban (ami 25 vagy 26 lesz), mindez 5890 Ft-ért. A Telekom-nál 24 HD van havi 6447 Ft-ért, a UPC-nél 6 HD csatornát kapsz havi 5590 Ft-ért (vagy fizetsz +22-ért egy ezrest). A Digi-n meg nem tudok kiigazodni, mert ott mindent csak Okos csomagban ír a honlap.
-
mizu
aktív tag
-
ozsi1987
tag
válasz
nyalifali #13422 üzenetére
köszönjük a mellékelt képeket
*megjegyzés: lemaradt egy pipa Az Eurosport 1,2, Discovery, TLC, és a többi Discovery csatornánál...
jobban figyelhettek volna a készítők, még a végén azt hiheti az előfizető, hogy kikerülnek ezek a csatornák a kínálatból....* a leírtak termékmegjelenítést tartalmaztak, valamint hatalmas IRÓNIÁT, és
ki**szottnagy igényt arra hogy ezeket kérnénk szépen vissza...
Innen is üzenjük a Tarrnak, hogy Ők is megértsék:
NE NÉZZÉK HÜLYÉNEK AZ ELŐFIZETŐKET !!!444Ui.: HD csomag: ezt most még mindig nem emésztette meg a gyomrom. WTF ???!!!
-
nyalifali
aktív tag
válasz
green_army78 #13433 üzenetére
Alapvetően a probléma az, hogy az "analóg" felhasználó ha kapna egy boxot (akár ingyen) sem boldogulna vele.
-
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #13433 üzenetére
-
green_army78
tag
Ez alapján az analog csak 9, 18, 37 csatornából állna.
-
korfa
aktív tag
válasz
green_army78 #13425 üzenetére
ezek szerint csak digitális...
-
green_army78
tag
Pl. Jobb oldali oszlop, Minimax nem elérhető analogban?
-
meke11
aktív tag
válasz
green_army78 #13423 üzenetére
Nem csak ott maradt el: AMC, Paramount, Natgeo Wild, Film+, AXN, SuperTV2, DigiSport2, Mozi+, Story 4-5, stb.
-
ozsi1987
tag
válasz
Markizmark #13418 üzenetére
-
Tutu7030
veterán
-
ozsi1987
tag
Újabb jelentős szolgáltató válik meg a Discovery Networks csatornáitól
Újabb jelentős szolgáltató
válik meg a Discovery Networks csatornáitól
Az Invitel után a Tarr kínálatából is kikerül az összes Discovery Networks érdekeltségű csatorna, 2017. január 2-án.
Meglepő, hogy a Tarr kínálatából kikerülnek a Discovery Networks - köztük az Eurosportok is - csatornák, hiszen a szolgáltatóra inkább az a jellemző, hogy a hazai piacon a legszélesebb kínálatot nyújtja,
az újonnan induló csatornák is általában a legelsők között kerülnek be kínálatukba.
Egyik érintett szolgáltató sem nyilatkozott a csatornák kikerülésének tekintetében, így jól bevált, megbízható iparági forrásaink körében kérdezősködtünk a szakítás lehetséges okairól.
Mint megtudtuk, a Discovery Networks olyan középtávú keretszerződést kínál azon műsorterjesztőknek, akiknél most esedékes a hosszabbítás, mely ár és több egyéb feltétel tekintetében is felvállalhatatlan számukra. Forrásaink feltételezik, hogy amennyiben a médiaszolgáltató nem változtat árain és feltételein, úgy további jelentős, sőt akár a legjelentősebb műsorterjesztők kínálatából is kikerülhetnek a csatornáik, a jelenleg még érvényes, régebbi szerződések lejártakor.
-
ozsi1987
tag
válasz
Markizmark #13413 üzenetére
Végülis mi lett az ügy vége ?
Kell fizetni, vagy lemondhattad ingyen a HD csomagot ?Nekem júniusig van rá hűség....
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
green_army78 #13405 üzenetére
Megoldottam, valóban egyszerű, küldtem egy email-t nekik küldték a három lehetőséget (aláírni és postai úton visszaküldeni, aláírni, bascannelni és emailben elküldeni vagy emailben visszaküldeni egy mondatot.)
-
Gyula
csendes tag
válasz
Markizmark #13413 üzenetére
Ezt találtam:
Ki van ez találva, csak nem nekünk.
http://24.hu/media/2016/11/10/torlik-a-kedvenc-csatornajat-es-felmondana-a-husegidot-gyorsan-felejtse-el/ -
Markizmark
addikt
válasz
green_army78 #13412 üzenetére
Akkor megközelítem onnan a dolgot, hogy az eredetileg kapott kedvezményes csomagból kivesznek olyat ami benne volt mikor aláírtam, tehát a változtatás hátrányosan érint.
-
green_army78
tag
válasz
Markizmark #13411 üzenetére
a keret utáni első mondatot is olvasd el..
-
Markizmark
addikt
válasz
green_army78 #13410 üzenetére
Akkor lobogtasd ezt meg előttük. Mivel egyoldalúan szerződést módosítottak ezért nem lehet semmiféle kötbért kivetni. Amit az előbb küldtem abban világosan le van írva, hogy JOGKÖVETKEZMÉNY NÉLKÜL felmondható a dolog. Résen kell lenni, mert pofátlan társaságról van szó, mint a mellékelt ábra mutatja.
Mi csak azért vettünk egy másik digitális kiscsomagot, mert meg akarjuk tartani a boxot az egyik tv-hez.
-
green_army78
tag
válasz
Markizmark #13409 üzenetére
Én nem modositottam hanem lemondtam egy kis csomagot. Kivetették a kötbért.
-
Markizmark
addikt
válasz
green_army78 #13408 üzenetére
-
green_army78
tag
válasz
Markizmark #13407 üzenetére
Ha hűség van akkor nem engedik felmondani. Vagy kötbérrel.
-
Markizmark
addikt
Csak érdekesség képpen:
Anyám bent volt a Tarrnál, hogy lemondja a HD csomagot (2017 októberig lett volna hűség) és előfizessen helyette a filmkalauzra (olcsóbb és van benne olyan ami nekünk nincs vagy nem is lett volna, ellenben a HD csomag értelmetlenné vált). Először nem értették mit akar, majd a kezükbe nyomta az általam kinyomtatott ÁSZF módosítást, benne az aláhúzott 15 napos szabállyal. Nagyon nem értették, hogy lehet ez anyám kezében amikor még nem is küldték ki... érdekes nem? Vagy arra játszanak, hogy majd jó későn küldik ki és a netes tájékoztató megjelenésétől számítják a 15 napot (ergo aki postán várja az ba****ja mert kicsúszik a határidőből) vagy tényleg a postai kézhezvételtől számítják a 15 napot. -
amadeus11
senior tag
válasz
ftamas0201 #13402 üzenetére
Telefonon hívd fel őket, az is elég.
-
green_army78
tag
válasz
ftamas0201 #13404 üzenetére
Igen. Egy visszaigazolast kell csak alairni, vagy e-mailben nyilatkozni.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
green_army78 #13403 üzenetére
Bejelentést kell csinálni és akkor onnantól ők intézik is? Vagy mást kell csinálni?
-
green_army78
tag
válasz
ftamas0201 #13402 üzenetére
Simán megy.
-
ftamas0201
Topikgazda
Sziasztok.
Valaki hosszabbított már szerződést a Tarrnál interneten keresztül bizonyos szolgáltatásokra? Nem igen van időm bemenni az ügyfélszolgálatra így megpróbálkoznék hogy hátha az ügyfélkapun meg tudnám csinálni. Ha valaki csinált már ilyet, esetleg a lépésekről felhomályosíthatna.
Köszönöm. -
tzimash
őstag
válasz
ftamas0201 #13400 üzenetére
Köszi, hogy megnézted helyettem
Egész jól hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest