- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire passzol a kérdésem a topikba, de megpróbálom, hátha...
Mohács-Szigeten szeretne egy ismerősöm családi házba korlátlan (vezetékes) internetet, de úgy kellene megoldani, hogy egy, a háztól kb. 300 m-re lévő saját közületbe át tudja sugározni, ill. megosztani valahogy (legálisan).
A szigeten csak a T-Home elérhető, mint internet szolgáltató.
(A közület egy regionális tv-adó, ezért a közvetlen bekötés ára irreálisan magas.)
A 300 m távolságot sík terep jellemzi. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Mikor érdemes kérni, hogy a régi ip cím visszaállítását? Félek, hogy a torrent nem fog menni. Szerintetek ilyen alapdolgok mennének privát ip-vel?
-
-
TheSaint
aktív tag
válasz
Tutu7030 #12986 üzenetére
Én is ma kértem, hogy publikus maradjon az IP-m, de szintén ez volt a válasz, idén nem és az ügyfélkapun lehet majd állítani. Ahhoz képest vagy 5-6-an ugyanezzel a témával álltak sorba, mert én is mutattam a szóróanyagot, ahol írva volt, hogy jelezni kell és semmi határidő egyéb nem volt jelölve... generáltak egy szép kis ügyfélforgalmat teljesen feleslegesen....
-
bzolika10
aktív tag
Valaki használ tele tarrt? Mennyibe fájnak a hívások? Jó a minőség?
-
snooze
veterán
Sajnos egyelőre nem tudják technikailag megvalósítani,hogy a mobiltvt nem tarr kft-s elöfizetö is használni tudja mint a telenornál,de nincs elvetve,fejleményekröl tájékoztatást nyújtanak majd..
-
farkas-j
őstag
-
snooze
veterán
Akkor ugy kérdezem,hogy megosztaná-e valaki a mobiltvt..többit privibe..köszi..
-
snooze
veterán
sziasztok!
használja valaki a tarr kft mobil tv-jét extra csomaggal?köszi! -
emre33
addikt
Pontosan, privát ip cimmel ezer egy dolog nem fog menni. TS szerver üzemeltetés, és ezer egy más szolgáltatás.
Tényleg szeretem a Tarr-t, szokszor mondtam róla rosszat és jót is, de ez rossz döntés, nem kicsit.
Nem velünk van a baj, mi tudjuk mi ez, és kerünk publokus címet, de a mezei user csak szivni fog.
-
-
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10 #12962 üzenetére
A véleményem szerint az ipv6 pont ott rossz ahol a grade nat. Illetve a soho világban lévő routerek nagy részének keresztbe áll a szeme. Illetve a tűzfalak egy jó része sincs felkészülve és ezáltal nyitott kaput kapnának az ügyeskedők.
-
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #12957 üzenetére
Olyan, mindha a routered nem nálad, hanem a szolgáltatónál lesz, és a routered beállításait nem te kezeled.
Magyarul pl: torren esetén passzív leszel, és két passzív nem tud egymástol tölteni,
Kisebb hálozati forgalom.
De sok más program esetén gond lesz.Szolgáltatónak sokminden miatt jó, pl kevesebb ipv4 címet kell megvásárolnia, de a tűzfal nélküli gépek miatt kisebb támadási lehetőség.
Mindenképp külső ip címet kell kérni. Idővel el tudom képzelni hogy ez fizetős lesz.
-
emre33
addikt
válasz
Grande Ale #12954 üzenetére
Ja van új ÁSZF.
Ha jól látom minden csomag eseten 10.x tartomány lesz.
Szívás ezerrel.
-
válasz
Grande Ale #12954 üzenetére
Mindenképpen kérd vissza a publikus IP címet ha lehet.
-
Grande Ale
őstag
Kaptunk levelet, hogy privát ip címek lesznek. Írják, hogy játék konzol, torrent esetében nem biztos, hogy működni fog a történet. Szóljak be, hogy állítsák vissza publikusra? Egyáltalán mikor állítják át?
-
Markizmark
addikt
Mohácson pont tegnap maradt ki minden 3-4 órán át... Telefonáltam is nekik.
-
farkas63
aktív tag
14 éve vagyok Tarr előfizető és érdekes nálam egyszer se volt gond a nettel, nem tudom ti mit csináltok, de tuti valamit nagyon szarul!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
bzolika10 #12940 üzenetére
Tarr oldalán nézd meg a csomagokat, kábelnetnél nem számít a központtól való távolság, viszont a letöltési/feltöltési frekin osztozol a környéken lévő többi előfizetővel, DSL-nél számít a távolság viszont külön vonalon csatlakozol.
Kérdezd meg szomszédokat környékbelieket hogy nálunk stabil-e a szolgáltatás, ettől független jobb a kábelnet. -
bzolika10
aktív tag
20 mbites telekom adsl ről megéri váltani?
-
Agaba72
csendes tag
válasz
Sipike19 #12920 üzenetére
Én tavaly nyáron lettem tarr előfizető. Azóta majd minden hónapban "elromlik" a net. Bejelentem, megjavul, aztán pár hét múlva kezdődik elölről......................ilyen igénytelen szolgáltatóval még nem volt dolgom. Mobil neten gondolkodom de sajnos annak igen korlátozott a havi letöltési mennyisége. Az biztos, hogy amint lesz valami alternatíva azonnal váltok.
-
1egaly
aktív tag
Nocsak,a Spíler Tv "beemeli a természetfilmeket a Porton láttam,hétfőtől:
15:30Ausztrália határain
(auszt. dok. sor., II./2. rész, 2004)
16:00Kacsabirodalom
(am. reality-sor., I./1. rész, 2012)
16:30Kacsabirodalom
(am. reality-sor., I./2. rész, 2012)
17:00Az elit kommandó
(am. reality-sor., 1. rész, 2006)Igazi vegyes felvágott lesz!?
-
zozola
csendes tag
-
meke11
aktív tag
válasz
amadeus11 #12930 üzenetére
A tavaly karácsony előtt kapott tájékoztató levélben azt írták, hogy analóg csomagok közül megmarad a mini és az alap. Az extra csomag viszont csak digitálisban lesz elérhető. Ez is már haladás, kb. 19 frekvencia így felszabadulna.
Ha jól tudom a UPC-nek is van még 25-30 csatornája analógban. -
amadeus11
senior tag
válasz
green_army78 #12931 üzenetére
Nem baj, szeretik a pénzt!
-
amadeus11
senior tag
válasz
green_army78 #12929 üzenetére
Igazán megléphetnék az analóg kukázását! Előbb-utóbb úgyis meg kell lépni, mire várnak? Aki akart vett már lapos tévét. Aki eddig nem vett már nem is fog, küldjenek nekik boxot.
-
green_army78
tag
válasz
kabelmania27 #12928 üzenetére
közben az Üfsz is válaszolt, analógban nem továbbítják.
egyébként kérdésemre jelezték, hogy jövő évben sem lesz lekapcsolva az analóg szolgáltatás, viszont csökkentik az analóg csatornák számát. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #12927 üzenetére
Analóg kiosztásban nincs benne, ha jól tudom M5-öt csak digitálisan kötelező továbbítani.
-
green_army78
tag
létezik, hogy az M5 nem jön be analógba?
digitálison látom, de az analóg tv-n többszöri keresés után sem jön... -
Sipike19
tag
válasz
kabelmania27 #12921 üzenetére
Én speciel tegnap betelefonáltam, és közölték, hogy az adott körzetben 7 településen nincs szolgáltatás.
A hiba a szolgáltatónál volt, de rendszeresen akad probléma, 1 hete benéztek hozzám és nem találtak hibát.
A modmet is megnézték, és én is sűrűn nézem, de nem tudom már mit lehet csinálni, de érdekes, hogy amikor nálam elmegy, akkor a környékenlakó ismerőseimnél is elmegy.
Múlthéten aztomndták, hogy találtak valami hibát az utca elején a jelerősítődoboznál, de sorra jönnek a hibák.
A jelerősítőket mellesleg 2001-2 környékén helyezték ki, azóta nem nagyon nyúltak hozzájuk. -
meke11
aktív tag
Tudja valaki, hogy a hétfőn induló TV2-es csatornák (Kiwi TV és a Chilli TV) bekerülnek a kínálatba? Esetleg a megújult Fem3 és a Humor+?
-
Sipike19
tag
Tarr KFt-nél megint hiba van, 2-3 naponta legalább 1X kell hibát jelenteni, ez mért van???
Na mindegy jön a konkurencia jelenleg még egyeduralkodók, de a UPC fél év múlva kezdi el építeni a hálózatot a térségben, addig még csak kibírom.
-
-
ozsi1987
tag
válasz
kabelmania27 #12915 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Van tv előfizetésem, másik 3 szobában már van tv meg adás is, csak most a 4. szobába be lett téve egy régi tv, amihez van set top boxom , már csak fogni kellene valami kábellel a tv adást
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ozsi1987 #12914 üzenetére
Üdv!
Elsőre a válasz: Sima előfizetés (honlapon lévő csomagokra) esetén szerintem lehetséges partos csomagnál szerintem csak egyre, ha rosszul tudom majd helyesbítenek.
Második kérdésre a válasz:
Bejövő kábelre kell egy kettes splitter egyik kimenet modem másik kimenet hpf szűrő aztán tévé, tévé előfizetés nélkül viszont nem fognak bejönni az adások, először fizess elő tv szolgáltatásra. -
ozsi1987
tag
Sziasztok.
1. kérdés:
A Paksi Atomerőmű dolgozóinak lehetséges 3 végponton (lakcímen) is ugyan az az előfizetése?
Míg a sima mezei előfizetőnek csak 1 végponton (lakcímen) ?2. kérdés:
Az egyik szobába bejön egy koax kábel, ami a MODEMbe megy. A MODEM utp kábellel van összekötve egy ROUTERrel, hogy aztán a ROUTERen keresztül utp kábellel a számítógépbe menjen a dolog.
(remélem jól írtam le. )Hogyan tudnám megoldani azt, hogy a szobába bejövő kábelből a TV-be is menjen egy kábel, és így internet valamint tv adás is legyen a szobában ?
Milyen alkatrészekre, eszközökre, szerszámokra lenne szükségem ennek megoldásához ?
(Néztem már pár dolgot neten, de bízom benne hogy itt több szakember is van a fórumon )
-
mizu
aktív tag
Nálatok jó a mobiltv?Tárgytalan -
meke11
aktív tag
válasz
green_army78 #12911 üzenetére
jó az január 2-től is, csak lépje meg.
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #12909 üzenetére
Én bízom a TARR-ban, hogy megszünteti az analóg Extra csomagot (ígéretet tett rá a tavaly decemberi levelében). Utána meg emelkedik minden, digitális csatornaszám, internet sebesség és a számla végösszege!
-
-
farkas63
aktív tag
UPC-nek meg a Digi-nek se optika megy a házba, mégis jóval nagyob feltöltést biztosítanak, akkor hogy is van ez?
-
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #12905 üzenetére
jó pénzért bevitték volna az optikát házba, de attól még nem változott volna semmi.
-
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #12903 üzenetére
Tolnán optikai és koax (oszlopról a lakásig és lakásban) hibrid hálózat van. Tavasszal vagy tavaly húzták újra a várost.
-
-
vale92
csendes tag
válasz
Markizmark #12900 üzenetére
Arra mi a magyarázat, hogy ilyen gyalázatos feltöltési sebességet biztosít a Tarr a 120 vagy 200-as letöltés mellé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Facebook és Messenger
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest