- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
Bonyhád TV-t nem tudom bonyhádon befogni. Most kivették a kínálatból vagy nálunk van a hiba? 2 set top box és 3 tévé se tudja befogni...
-
RockCNC
őstag
Nálatok beadja a csomagot?[link]
Szolgáltatást kiválasztom, tv, net, telefon és semmi... két böngészővel is ua. -
-KP-
addikt
Hálózati karbantartás, de 00:00 és 06:00 közé írták. Fél 12-re lett ok. Enyhe 5,5 órás késés...
-
-KP-
addikt
Éjjel egy óta se net se tv se vezetékes telefon. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, gépi hang felsorolt két tucat települést kb. ahol minden szolgáltatás elérhetetlen. Ez az utóbbi hetekben már a sokadik ilyen eset. Kurvára gáz már... szerencs, hogy nem dolgozom ma, mert még azt se tudnék...
-
cfcfan30
tag
üdv
valaki meg tudná mondani History HD miért váltott interlaced-re progressive-ről?
valamint a héten a bitrate is módosult, sokkal alacsonyabbak az értékek, régebben fix bitrate volt, most már változó.
köszi a válaszokat. -
1egaly
aktív tag
-
Rosep
senior tag
válasz
szabogabor10 #15084 üzenetére
Ráadásul a mi pénzünkből...
-
-
meke11
aktív tag
Megújul az ECHO TV
16:9-es képarány és HD -
kamant
csendes tag
Sziasztok!
Jól láttam, hogy eltűnt a MédiaKlikk (hbbtv)? Vajon csak a Tarrnál, vagy mindenhol? (Vagy csak nálam...
)
-
Tutu7030
veterán
-
fa4hu
őstag
válasz
Siszibatya #15023 üzenetére
Szép dolog ez az 500-as net, de megyeszékhelyen (Zalaegerszeg) 40-eset sem tudnak normálisan szolgáltatni, egy héten belül negyedik hibabejelentés (a kisebb megszakadásokat most nem is említem).
-
Siszibatya
tag
válasz
Tutu7030 #15068 üzenetére
Sziasztok !
xkisszoltanx köszi
, nem ismertem ezt a kiegészítő plugint !
Köszönöm a segítséget , teljesen újat mondtál nekem ezzel a böngészővel , nem is hallottam róla !
Teljesen más oka van , hogy ilyen lett a kép. A böngésző teljes képernyőre kirakva és az asztali hátterem a tv-n ami a képen látszik. Csinálhatok új képet ha gondoljátok, letiltom a tv-t vagy kihúzom a kábelt addig és akkor jó lessz.
Ez off téma ,de leírom röviden ,ha nem gond az érthetőség kedvéért :
Frissítettem a nvidia drivert a legfrissebbre. A monitoromon kívűl a tv-vel is össze van kötve a gép filmnézés miatt. Problámám vele: klónozott monitor képet széthúzza , túllóg a tv képernyőjén. Előtte fent lévő driverrel teljesen jól működött. A monitor is és a tv (1080i ha jól tudom ) is FullHd felbontású !
A monitor dp kábellel a tv hdmi kábellel van rákötve a gépre. -
farkas63
aktív tag
@meke11, @nyalifali
Hát egyikőtök se találta el, mivel 16/2-es lett, ami baromi érdekes mert az a 2 nem kevés kicsit feltöltésnek?
Ha csak nem 24/8-as. -
Tutu7030
veterán
válasz
Siszibatya #15067 üzenetére
-
Asus papa
újonc
válasz
Gubek-Einste #15054 üzenetére
Köszönöm a segítséget !
Szia !!!
-
Siszibatya
tag
válasz
minimalboy #15033 üzenetére
Szia !
Köszönöm a témával kapcsolatos segítséget !
Jelenleg nem tartózkodom otthon , holnap délután tudom csak megnézni ! Remélem sikerül azzal , amit írtál .
Privátba kapott segítséggel sajnos nem sikerült , ezért nem tettem fel képet róla.
-
Cavsfan
tag
válasz
Gubek-Einste #15063 üzenetére
Köszi a segítséget,rajta vagyok.
-
-
Cavsfan
tag
válasz
Gubek-Einste #15060 üzenetére
A magyar abc betüi és számai.A csatornárol fogalmam sincs
-
-
Cavsfan
tag
válasz
Gubek-Einste #15058 üzenetére
Cisco EPC3925
-
-
Cavsfan
tag
válasz
Gubek-Einste #15056 üzenetére
Telenor mind a 3 teló (iphone 6 ,samsung a3 2016) a laptopon semmit nem veszek észre
-
-
Cavsfan
tag
Sziasztok.Adott egy Tarr-os wi-fi-s modem.Laptop és 3 különböző teló.Minden wifivel kapcsolódik.A laptopon nem veszek észre semmi problémát,de a telókon percenként megszakad a jel és kiirja hogy kapcsolódott a wifi hálózathoz.Ezz nem lenne baj,de meg is szakad a kapcsolat.Mi lehet a baj?Paks 60megás a net....
-
-
Asus papa
újonc
válasz
minimalboy #15052 üzenetére
A 2.4 GHz kikapcsolva 5 GHz esetén, mert különben azt adja alapból nem ?
Ha nem kapcsolom ki, akkor 50 Mb/s a sebességem 5 GHz-en ?
-
Daniel911
csendes tag
Hali!
Ilyenkor a modem értékek nem sokat számítanak. Bírom amikor belinkelik a modem adatait, azt várják, hogy mit mondanak rá. Erre az lesz a válasz, hogy: "Jók az értékek, csatlakozókat, osztásokat ellenőrizd. A javítható cw-k még rendben vannak."
Az a baj, hogy a modem például visszirányú jel-zaj viszonyt nem mutat. Lehet zavar van a külső hálózaton, és amiatt lassul be a neted (csökken a jel-zaj viszony)!
Jelentsd be, ha gond van, mert csak akkor tudnak róla. Megjött a hideg, növekedik a jelszint, gerjedhetnek az erősítők és azok is okozhatnak visszirányú zavart. Ügyfelek felől is jöhet zavar vissza a rendszerre. Hálózati elem meghibásodása is okozhat zavart. A zavart általában csak akkor lehet keresni, ha jelen van. Ha van hibabejelentés ránéznek, és ha van zavar a hálózaton, akkor gyorsan kimennek keresni.
Lehet szakadozik a modemed működése. Ezt okozhatja hálózati elem hibája is, de az is lehet, hogy kezd elfáradni a CBN modem. -
Asus papa
újonc
válasz
PirosPöttyös #15038 üzenetére
Sziasztok.
PirosPöttyös
2.4-en az 5G-t még nem tudják a forgalomlévő telefonok és laptoppok többsége.
A 100 MB TP-LINK át ad 95 MB.
Lehet, hogy azt kéne vennem gigásat.
-
meke11
aktív tag
Találtam egy érdekes cikket. Sávszélesség emelés a FTTx lefedettségű területeken a konkurenciánál.
-
korcsi
veterán
Kiderült végül, hogy az 500-as netet hány frekvencián biztosítják?
-
Asus papa
újonc
Köszi !
Délután meg próbálom !
Sajnos sehol nem találni hozzá normális magyar beállítást.
-
Asus papa
újonc
Sziasztok !
Nekem 320-as nethez adták az Technicolor TC7230 as modemet.
Tapasztalatok a wifijével, mert nekem a beépített wifi kemény 50 Mb sebességet produkál.
-
Daniel911
csendes tag
válasz
minimalboy #15033 üzenetére
Hali!
Majdnem stimmel a válasz, annyi, hogy 192.168.0.1 az elérési útvonal!
192.168.100.1 a modemeké, 3938&3925-nél erre behozza a "belső modemet, de itt úgy tudom nem! (A tévedés jogát fenntartom) -
minimalboy
csendes tag
válasz
Siszibatya #15029 üzenetére
192.168.100.1 ott a felhasználó nevet üresen hagyod és a jelszóhoz beírod azt hogy: admin
-
kisninja
őstag
No a mai nap váratlanul lecserélték a modememet mondván az jobb....
Régi Motorola.... most meg cisco EPC3212
A régi is tökéletesen működött, főleg hogy csak 40 es net van. -
Siszibatya
tag
válasz
emre33 #15025 üzenetére
Szia !
Technicolor TC7230 a modem típusa.
Nem tudom hogyan kell ennek a modemnek belépni az adatlapjára , írd meg privátba légyszíves .
Értékeit sem tudom mi számít jónak vagy rossznak. Én csak használom a netet és ennyi. Nem néztem ezeknek a dolgoknak utána.Problémám eddig nem volt vele.
Elvileg úgy van , hogy a grantált értékeket hoznia kell és a maximum értéket meg meg kell közelítenie a le és feltöltés értékeinek.
meke11-nek 15024-es hozzászólásodra nem tudok válaszolni , nem értek hozzá hogyan kell megnézni ezt.
Ma este vagy a holnapi nap folyamán megadom a választ a kérdésetekre , ha jön segítség . Előre is köszönöm !
-
emre33
addikt
válasz
modem adatlapjáról teszel be kegyképet? Hány csatornát használ? 8/4?
-
meke11
aktív tag
válasz
Azt lehet tudni, hogy a letöltés mely frekvenciákon történik? Köszi
-
Siszibatya
tag
Sziasztok !
Igértem , hogy leírom tapasztalatomat az 500-as nettel. Gyorsan és hibamentesen működik, amióta bekötötték. Bízom benne , hogy a továbbiakban is ilyen fog maradni.
-
Mtbsrác
senior tag
TLC aztán nagyon favorit csatorna
-
farkas63
aktív tag
Máshol is szar a feltöltési sebesség, vagy csak nálunk? (Sárpilis)
Konkrétan az önkormányzatban 0 azaz NULLA (nem is mért semmit a speedtest) nálam most néztem és 1-2mb/s a 10 helyett. -
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #15015 üzenetére
Azt hallottam,olvastam,hogy 18ban itt is lesz HD!
-
-
1egaly
aktív tag
Másolják a Tarrt az Invitelnél......
-
Daniel911
csendes tag
-
bzolika10
aktív tag
válasz
szabogabor10 #15002 üzenetére
De akkor a hárombetűs hogy tud az 500/22-t szolgáltatni?
-
mizu
aktív tag
Ilyen nincs!
Legalább tech cuccok lennének.
-
1egaly
aktív tag
A régi Matávnál az első Net előfizetésem "Kanál" fedőnevü volt.
A Tarrnál most jön a Serpenyő akció!
-
A feltöltési sebességre a Docsis 3.1 lesz a megoldás, ahogy Gubek is írta, de ez még nagyon távlat. Addig az egyetlen lehetőség várni, hátha a Telekom vagy a Digi előbb behúzza az optikát az utcába.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)