- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-06 18:54 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisuttoro
kezdő
-
neo81
senior tag
-
Bozek
nagyúr
És van Google TV-s box, amin működik a MobilTV applikáció? Mert bár én Android TV-t használtam, ott nem volt működőképes. És persze a Google TV is csak egy új köntösbe bújt Android TV.
Másrészt, ha nem a Tarr-nál van az internet-előfizetés, akkor sokra nem megy a MobilTV-vel. Vagy külön díj ellenében megoldható, de akkor meg mindegy, hogy DVB-C-s boxot bérel, vagy egy kiscsomagra fizet elő.
-
meke11
aktív tag
Nem értem a kérdést? Mit értesz wifi alatti?
Nekem azért kell a nagy feltöltési sebesség, hogy a világhálón keresztül érjem el a dokumentumaimat. Jelenleg Telekom 1000/1000 Mbit az internet előfizetésem. Eddig remekül teszi a dolgát.
Viszont a TARR TV előfizetést nem cserélném le IPTV-re. -
-szabi-
addikt
-
bzolika10
aktív tag
-
rviktor25
tag
Pár példa:
+Nem kell dinamikus DNS-el bajlódnod, h bárhonnan "hazatárcsázhass"
+Nem kerül blacklist-re az IP, mert valaki más spam/malicious mailrelay-, netán botnet része volt miközben nála volt
+Sokkal könnyebb tűzfalt konfigolni fix IPv6-al (pl. iptables6 Linux alapú routereken)
-Állandó céltábla
-
TheSaint
aktív tag
Közben élesedett a dolog, visszamondtuk a tv csomagot és csak internet maradt, de a mobiltv szolgáltatás megmaradt, ügyfélkapun is aktívnak jelzi. Így pláne nem sok értelme van a tv csomagoknak, inkább erre az appra gyúrhatnának rá, pár csatornáért lehet adnék pár gombot, de én válogathassam össze...
Beleintegrálhatnák a streaming szolgáltatásokat is, és egy felületről tudnék mindent átlátni. -
farkas63
aktív tag
-
Zozzant
addikt
-
barnibooo
aktív tag
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
-
b.
félisten
-
korfa
aktív tag
-
Dave1984
őstag
-
barnibooo
aktív tag
-
Vasti74
senior tag
Bocs, zavaros volt az írásom ;-)
PC-n töltöttem le az Android-os programot (mert itt Ausztriában nem tudom a Play-ből telepíteni) , aztán feltelepítettem a táblagépre. A hang csúszás ott is jelentkezett - a műsor infóval nem tudom mi van, mert csak kipróbáltam, és annyi.
Az LG tévére telepített alkalmazásnál nem frissül a programlista, csak ha kilépek belőle, és úja elindítom: nagyon béna, mert általában az indítás után már kapásból több csatornánál nem az megy, amit mutat, kb. fél óra tévézés után meg már alig van csatorna, ahol passzol az infó.
-
Vasti74
senior tag
Ma letöltöttem a progit a PC-n valahonnan (a legújabbat) , feltettem a táblagépre, és a TV2 Séf-nél pont ugyanúgy kb. 20mp-el le van maradva a hang a képhez képest...
Totál nézhetetlen, mert így már nagyon nehéz összekapcsolni a látottakat a hallottakkal ;-)
A Duna is ilyen volt még pár napja, de ma már a tévén és a táblagépen is rendben van, nem csúszik semennyit.
Szóval nem tévé hiba.
Ja, ami totál idegesítő még az alkalmazásban, hogy mi a fenéért nem tudja frissíteni a programlistát? Hogy éppen milyen műsor megy? Elindítom, és két óra múlva még ugyanazt mutatja az Info gombra akkor is, ha közben már az ötödik program kezdődött. Ha visszalépek a programlistába, akkor mutatja, hogy mi volt, amikor indítottam, és mi lesz a következő, de annyira vacak, hogy sokszor elindítom, és már nem az megy, mert csúsznak - előbb kezdődnek a műsorok...
El nem hiszem, hogy óriási feladat lenne megoldani folyamatos frissítést, na mindegy. -
Vasti74
senior tag
-
Vasti74
senior tag
Á, nem hiszem: a tévé egy kb. 2 éves UHD-s készülék, és a sok-sok csatornából csak pár darab, aminél csúszik a hang - és azoknál sem mindig.
A képhiba meg átmeneti volt, pár hétig tartott kb.: előtte és azóta kristálytiszta a kép, sőt volt, hogy pár óráig jó volt, aztán pár óráig meg nem (írtam is, hogy szerintem jobb, mint otthon kábelen ;-)
Egyébként lehet valahol felbontást állítani az alkalmazásban?! Én kerestem, de semmiféle beállító menüt nem találtam. Na nem mintha rosszabb minőségre tervezném állítani ;-)
Na majd meglesem böngészőből, mert úgy látom, alkalmazás már nincs... De ha ott jó az a pár csatorna is, az alkalmazásban meg nem, abból még mindig nem derült ki semmi azon kívül, hogy böngészőben jó, az alkalmazásban meg nem.
-
Bozek
nagyúr
-
Vasti74
senior tag
-
Crus
addikt
+TheSaint
Köszi, routerben tiltva nem sok változást tapasztalok.
Jelentettem Tarr felé újra. Hívtak fél nap múlva telón, egy elég jó fej, intelligens kollégájukkal beszélgettem erről, ő is egyértelműen kizárta a DNS gondot, hiszen átírva se jó sokáig. Egyelőre "kivizsgálás alatt" van az ügy. Remélem lesz valami, mert Telekom mobilnetről 100-ból 100x jó, ergo nem a gép, OS, browser gondja az is biztos.
-
emre33
addikt
-
szabogabor10
veterán
-
Tutu7030
veterán
-
margithid
veterán
-
Norbi27
aktív tag
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
-
francz'70
senior tag
Ez az intek nem egy tuneres, nézni lehet felvétel közben másik csatonát, sőt két különböző csatornáról is felvesz egyszerre de ilyenkor már nem enged csatornát váltani, csak ha megállítom az egyik felvételt.
A k2 isio vagy a c76cx ezért nem alternatíva, csak a k4 isio jöhetne szóba itt a Tarr-nál -
kisninja
őstag
-
1egaly
aktív tag
-
neo81
senior tag
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
farkas63
aktív tag
https://musor.tv/mai/tvmusor/ARENA4 (Arena 4 (HD) tv-műsor ma)
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
Bozek
nagyúr
-
sch_a
addikt
-
francz'70
senior tag
-
francz'70
senior tag
-
emre33
addikt
RTL oldaláról nézzük mi az előny.
1: Pontosan tudják, hogy hány ember nézi. Ezt el lehet adni a reklámozó cégeknek.
2: Ami a lényeg: Van reklám, ha kevés is, ezt elég jó pénzért el lehet adni.
És mint tudjuk elég nagy a nézettsége az RTL MOST -nak.Jövőbe egy kereskedelmi TV bevételének jelentős részét Online nézettségből fogja beszedni.
-
farkas-j
őstag
Az RTL MOST nem az élő közvetítések miatt hozták létre, hanem leginkább egy média tár archívumnak. Az csak plusz szolgáltatás, hogy az élő műsorok is elérhetőek rajta. Ha csak az élő műsorokra vagy kíváncsi, akkor elegendő a TARR MobilTV használata.
És igen, sok csatornának van ilyen jellegű portálja (RTL, TV2, VIASAT, HBO stb.) -
djhalasz
tag
-
Bozek
nagyúr
Almát a körtével. A kettő nagyon nem ugyanaz. Van az RTL Most, amin vissza tudod nézni az RTL Klub műsorait, de csak 7(?) napig. És van az RTL Most+, amin jóval korábbi adásokat is megnézhetsz. Pl. a teljes Drága örökösök, az 1. évadtól fogva, vagy akár a Konyhafőnök összes évada.
A Tarr MobilTV-n meg az éppen futó adást tudod nézni. Bár tény, hogy van az RTL Most+ esetében is élő adás, de nem ez a lényege az egésznek.
-
emre33
addikt
-
ftamas0201
Topikgazda
-
CoolBoy323
nagyúr
-
PirosPöttyös
tag
-
Markizmark
addikt
Samsung, 6 éves lesz, eddig ilyen sose volt. Semmit nem változtattam a hálózaton lassan 1 éve, egyszer csak tegnap nem akart YouTube-ra felmászni a TV és kiírta, hogy a helyi hálózatot látja, de netre nem tud csatlakozni. Kábel hibát kizártam, mivel a routerben láttam a TV-t.
Most, hogy 8.8.8.8 és 8.8.4.4. a DNS, azóta működik, de ha visszaállítom a szolgáltatótól kaptt DNS--re akkor megint nem jó. -
cfcfan30
tag
-
Tutu7030
veterán
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Imi1981
veterán
-
1egaly
aktív tag
-
mnnorbi
tag
-
zozola
csendes tag
-
-Zerg-
tag
-
stefi68
addikt
-
Bozek
nagyúr
-
meke11
aktív tag
-
meke11
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
1egaly
aktív tag
-
emre33
addikt
-
emre33
addikt
-
szabogabor10
veterán
-
Tutu7030
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
Bozek
nagyúr
-
Tutu7030
veterán
-
Tutu7030
veterán
-
IntelKiller7
nagyúr
-
szabogabor10
veterán
-
korfa
aktív tag
-
farkas63
aktív tag
-
szabogabor10
veterán
-
vpanangin
senior tag
-
szabogabor10
veterán
-
farkas63
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
Már van.

(#15975) meke11: A szokásos helyen is ott van, valamint a főoldalon is, szóval nem csak a Facebook-on van reklámozva.
-
emre33
addikt
-
nfsu17
veterán
-
Markizmark
addikt
-
HIJ
őstag
-
emre33
addikt
Távolról a gépem élérésére.
Távolról több GB letöltésére.Ha kicsivel nagyobb sávszélesség lenne, akkor a saját gépemről (linux) bárhol nézhetném a gépbe lévő tuneren futi tv csatikat ( tarrmobiltv nuncs fent minden)
Vagy távolról tegnapi tv adás visszanézni.
Még ha ez éppen át is megy, otthol más ne netezzen, mert kakukk..
Jah és bitsync (Resilio sync) ha ez mind valamit. Több gép közötti szinkronizáció.
-
Tutu7030
veterán
-
meke11
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Parkside szerszám kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont a TARR TV előfizetést nem cserélném le IPTV-re.
.

kabelmania27
ftamas0201