- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
Markizmark #19960 üzenetére
MB/s
-
bzolika10
aktív tag
válasz
Markizmark #19303 üzenetére
Te mondjuk jó helyen laksz, mert nálatok van más értelmes szolgáltató. Így könnyű felmondani. Én meg nem akarok visszamenni adsl-re, úgyhogy marad ez, qrv@drágán.
-
bzolika10
aktív tag
válasz
Markizmark #19301 üzenetére
Amúgy ez valami új gyakorlat, hogy nem küldenek emailt az új számlákról? Most fizettem be én is plusz 500 forintot, miután a kérdőív kitöltesnél észrevettem, hogy van lejárt számla. Ezelőtt mindig rendesen jött az email, hogy új számla készült el.
Szerk: Pluszban az online számla kedvezmenyt is buktam (400ft) amit nem értek, hogy miért, mert online lett befizetve.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Markizmark #19289 üzenetére
"Oda-vissza kapcsolgatva a források között néztem ugyanazt a csatornát felváltva, semmivel se rosszabb a Telekom IPTV, mese az egész."
Én mondjuk nem egyszerre néztem a kettőt, de akkor is láttam a különbséget. Aztán végül is nekem mindegy.
"fizetek érte pluszban"
Remélem sose mondod le, mert csak addig nézheted vissza a felvételeid, amíg él a felvételi opció. És az se számít, hogy azelőtt vetted fel őket, mint lemondtad.
Nekem mondjuk akkor se kellene a Telekom IPTV, ha ingyen adnák. Én általában sportot nézek, és mivel a Telekom-nál nincs DigiSport, így ez kiesik.
Az azért vicces a Telekomtól, hogy az M4 Sport+-t is feltüntetik a csatornakínálatban, miközben az a Duna World része. Na meg az RTL+-t a sportcsatornák közé tették.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Markizmark #19285 üzenetére
Szerinted melyik a jobb? Az, amelyik a kapott stream-et változtatás nélkül továbbítja, vagy az, amelyik még egyszer újrakódolja? Na meg a 12 és a 9 Mbps között is van azért különbség fullHD-n.
"A box egyetlen hátránya, hogy nem minden műsort lehet megállítani, visszatekerni."
Ha pluszban fizetsz érte, akkor még fel is veheted a műsort. Tarr-nál elég hozzá egy felvevős box."bárhol ahol van wifi a kertben vagy a házban ott tudok tvzni, nem kell a merev sz*r koaxszot kiráncigálni sehova"
Én meg ha be van kapcsolva a gépem (azon nézek TV-t), akkor akár a világ másik végére is tudok streamelni.És még csak a Tarr MobilTV-t se kell használnom.
"a tv távirányítót se kell használnom még ki-be kapcsoláshoz se, mert a box távirányítója kezeli a tvt is"
Persze, mint minden box, ami tudja a CEC-et. -
válasz
Markizmark #19285 üzenetére
koax kábelt néztél vagy optikai volt Tarrnál vagy én keverek valamit. Mindkét szolgáltatás optikai volt neked ?
-
válasz
Markizmark #19249 üzenetére
Majd ha nem gond írd meg légyszíves az eredményt/ ítéletet nem tudom minek hívják. Természetesen nagyon magas árak én is ezt gondolom.
Ilyen szempontból megközelítve érthető az álláspontod abszolút. -
Bozek
nagyúr
válasz
Markizmark #19224 üzenetére
Extrán fizethetsz a felvételért. A minőség meg még egy ezressel kevesebbet se ér.
#19229: "egyébként sose küldtek számlát mivel mindig ügyfélkapun rendezem"
Akkor azt a 400 Ft kedvezményt is buktad, szóval az is megjelent a számládban.
-
farkas-j
őstag
válasz
Markizmark #19230 üzenetére
Sok sikert a Telekom IP TV-jéhez és az ügyfélszolgálatukhoz!
-
valakky
aktív tag
válasz
Markizmark #19221 üzenetére
legalább az 5590Ft-ot utald el, ha még nem tetted. úgy is átmész máshoz. 500 ft-ért meg nem fognak sót nyalni, legfeljebb nem kötnek veled szerződést többet, erre hivatkozva, hogy tartozásod van. én így jártam a telekommal
utólag kiegyenlített számla 500 ft-os felszólítási díját sanszos, nem fogják átadni behajtócégnek. -
válasz
Markizmark #19224 üzenetére
Szerintem nincs igazad. Nem fizettél, mindegy milyen okból, a te hibádból nem ment át az utalás.
Amúgy az ellentmondás a sztoridban hogy felszólítási díjat számoltak fel.
Azt csak akkor számítanak fel, ha küldtek felszólítást azaz kaptál figyelmeztetést, pénzért, hogy el vagy maradva....ez nem szeretet szolgálat ha tartozol és nekik utána levelezni kell veled ezt adminisztrációs költségbe kerül attól hogy et azt vártad hogy felszólítási díj nélkül is figyelmeztetnek ez is a te figyelmetlenséged , nem olvastad el a szolgáltatói szerződést.Jó tanács hogy ilyenkor sokkal egyszerűbb kifizetni a számlát és utólag megreklamálni, ha nem kaptál volna felszólítást, mert általában vissza utalják az összeget mert él a fogyasztóra vonatkozatva jóhiszeműség elve szinte az összes szolgáltatónál.
Amennyiben nem fizetsz éves kamat megy a tartozásodra és minden egyes felszólító emelni fogja a költségedet. Mivel ezek a cégek behajtási cégekkel vannak szerződésben, azok átvállalják te tartozásodat a Tarrtól, átpasszolnak hozzájuk és onnantól annak a cégnek fogsz tartozni, akik ezzel foglalkoznak a Tarr meg szépen elfelejti hogy te valaha léteztél... nem terhelő a behajtó cégnek 2 hetente levelet írni és felhívni téged, persze plusz költségekért. A vége az is lehet hogy behajtási listáról bárlistára kerülsz 6 ezer( illetve 600) forint miatt. és 2 év múlva 1-200 ezer forintról fogtok beszélgetni. -
emre33
addikt
válasz
Markizmark #19221 üzenetére
Nincs esélyed.
Ha az ÁSZF-ben ez van (és ez van) akkor mehetsz bíróságra is, szabály az szabály.
Szabály nem arról, szól, hogy mi az ügyfélbarát.
Kresz se a hirtelen döntésekről szól! Ami le van írva, és dte elfogadtad, akkor azt be kell tartani.
Minden további ügy csak sok-sok pénzdbe, és idődbe fog kerülni.
-
barnibooo
aktív tag
válasz
Markizmark #18781 üzenetére
Na igen! Fura is volt nekem (még arra is gondoltam, hogy valami miatt fix IP-t adtak) január óta kaptam egy 91......-el kezdődő IP-t és kb Júliusba kaptam újat. Telekomnál PON-od van?
-
Imi1981
veterán
válasz
Markizmark #18515 üzenetére
Ez lenne az kép ?
-
farkas-j
őstag
válasz
Markizmark #18339 üzenetére
Lezárásra ilyesmit keress.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #18339 üzenetére
Modem feltöltési értékek közel vannak az 50-hez ezért jobb lenne úgy elosztani a koaxot, hogy bejövőre kettes splitter (5-1000Mhz CE felirat), egyik kimenet modem, másik kimenet hpf szűrő, utána ilyen toldó utána pedig lehet osztani a tévékre kettes. Lezáró ellenállással letudod zárni az üres kimenetet, de ezt az osztót inkább cserélni kellene mert műholdvételre való és a magasabb csillapítása problémát okozhat tavasszal/nyáron.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #18163 üzenetére
Üdv!
Előfordulhat, hogy a modem nem szereti a védelmet és magas lesz a feltöltési érték ezért szolgáltató technikusa kifogja venni, inkább az utp kábelre tegyél védelmet, tévé elé beteheted. Ha nincs leföldelve nem működik a védelem. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #18126 üzenetére
Üdv!
Rendben vannak az értékek.
Milyen osztóval van elosztva a koax? -
emre33
addikt
válasz
Markizmark #18064 üzenetére
Koax-n jelenleg nincs 100 mbps feltöltési ágon. .(3.1 szabvány még sok évre van feltöltési ágon)
Optika kihúzása pedig olyan nagy költség, ami elég nehezen térül meg.
Városi környezetben most már azért nem, mert ott a konkurencia.
Falvakban meg nincs rá piaci igény. Kevés a potenciális user. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #17864 üzenetére
Üdv!
Jónak tűnnek az értékek. Amennyiben megírod milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni kb milyen a bejövő jelerősség. -
korcsi
veterán
válasz
Markizmark #17864 üzenetére
Rendben van, melyik település?
-
válasz
Markizmark #17846 üzenetére
Ahhoz DOCSIS 3.1 kell US irányban, amit azért kicsit kétlek, hogy bevezetnek, főleg hogy építik (bár pokoli lassan) a GPON-t is. És nagyon költséges is.
-
Imi1981
veterán
válasz
Markizmark #17827 üzenetére
Nem tudok róla . Nálunk kb 1 éve van és először 500 megabit volt a max. 1000 megabit pár hónapja van. Váltok is rá hamarosan. Én elégedett vagyok eddig. Ezek vannak itt trió csomagban (abban vagyok) link
-
Imi1981
veterán
válasz
Markizmark #17825 üzenetére
Hát Baranya megyében egy kis faluban . Optikai kábeles rendszer van és elérhető az 1000/1000 megabites csomag is.
-
Imi1981
veterán
válasz
Markizmark #17821 üzenetére
Én nemrég váltottam 150/15 -ről 500/100-ra és publikus ip volt és van is és nem NAT-olt . Én is sokat használom távolról a gépet dinamikus dns szolgáltatással érem el.
-
korcsi
veterán
válasz
Markizmark #17821 üzenetére
200-as csomaghoz talán publikus IP-t adnak alapból, de semmi se biztos, tudnak privátot is.
-
korcsi
veterán
válasz
Markizmark #17819 üzenetére
Nekem Arris TG2492S-et adtak, és ügyfélkapun bridge módba kapcsolható, így úgy működik mint egy modem.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #17590 üzenetére
Lehet az a tipus nem tudja, ettől független stabil modem, vigyázz rá.
Ipv4-el sem lesz gond. -
farkas63
aktív tag
válasz
Markizmark #17493 üzenetére
2023 előtt tuti nem lesz faluban, de lehet 2025 előtt se.
-
emre33
addikt
válasz
Markizmark #17284 üzenetére
40.000 Ft alatti routerek nem tudják lekezelni az 500Mbit netet.
Eléggé típus függő.Én 80.000 Ft routerembe, ha minden szar figyelést bekapcsolok, akkor ez se bírja.
10.000 Ft tplink-nek persze van Gigabites portja, csak éppen nem bírja el a lassú CPU az 500Mb-el járó forgalmat.
-
korcsi
veterán
válasz
Markizmark #17284 üzenetére
Hiába, öreg vas, nem bír gigabitet natolni.
-
farkas63
aktív tag
válasz
Markizmark #17258 üzenetére
Elképzelhető, hogy az 500-as csomagosok megkapják automatikusan a nagyobb feltöltési sebességet, de szerintem ezt csak abban az esetben ha hűségidőhöz vagy kötve, ha nem vagy hűségidőben akkor valszeg nem, csak ha hosszabbítasz.
Mivel a 2 csomag között csak a feltöltési sebesség változott az ár maradt. Többi csomagnál ez nem játszik mivel nem is léteztek még. -
Azharel
aktív tag
válasz
Markizmark #17174 üzenetére
Felszabot mondták ismerősök, hogy ők látták ahogy építik ki. Közös képviselőnket meg felkeresték, hogy az épületbe behúznák (hóvirág). Legalább valami elindult, mert amíg a felszabon laktam 2800 fizettem a 100mb vdsl-re, most meg 9000 felett a 150mb tarr netre.
-
PirosPöttyös
tag
válasz
Markizmark #17139 üzenetére
Szoftvere a legfrissebb? A samsung.hu-n is nézd meg, ne csak a tévé menüjében.
-
PirosPöttyös
tag
válasz
Markizmark #17137 üzenetére
Mi a típus? Csak kíváncsiságból kérdem!
-
korfa
aktív tag
válasz
Markizmark #17134 üzenetére
LG?
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #16520 üzenetére
Visszaolvasva az eddigi ÁSZF-eket, nem, marad minden a régi. Úgy látom.
A nagyobb csomagok eddig is "dinamikusan változó, privát" címet kaptak, míg a Digitális Jólét Alapcsomagban külön le van írva, hogy "dinamikusan változó vagy NATolt". -
farkas63
aktív tag
válasz
Markizmark #16518 üzenetére
-
nyalifali
aktív tag
válasz
Markizmark #16340 üzenetére
Sehogy
De ha helyreállt akkor gondolom nem RF hiba volt, a software verziód is maradt a linkelt?
Gondolom központilag elintézték. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #16336 üzenetére
Modemújraindítás után sem javul?
-
nyalifali
aktív tag
válasz
Markizmark #16336 üzenetére
Lehetséges RF hiba, illetve nálam a Current Software Revision: e3200-E10-5-v302r125552-120312c
Ergo software bug is. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Markizmark #16317 üzenetére
Már kérve van, ha addig megdöglik akkor együtt cserélik
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #16267 üzenetére
Technikus csak az általuk hozott modemet tudja regisztrálni.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #16265 üzenetére
Hívd fel újra az ügyfélszolgálatot, hogy nincs internet.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #16263 üzenetére
Üdv!
Lehet, hogy tönkrement a modem jelentsd be a hibát. -
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #16177 üzenetére
Sztornó, sikerült. Ez nagyon király.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Markizmark #16174 üzenetére
-
sch_a
addikt
válasz
Markizmark #16163 üzenetére
Nagyon ritkan valtozik. Masfel evig hasznaltam egy raspberry-t, amit kivulrol is elertem, talan egyszer valtozott az IP. Egyebkent dyndns a routerre es meg van oldva.
-
farkas63
aktív tag
válasz
Markizmark #16163 üzenetére
Nem használok de a Tarr-nál fix IP van szóval ők nem változtatgatják, csak ha kéred ügyfelen.
-
Rosep
senior tag
válasz
Markizmark #16092 üzenetére
Ez ott bukik, hogy ha éppen senki sem írja be, akkor rögtön szétszeded a házat? Hagyjuk már...
Tök fölösleges ide írogatni ha valakinek elmegy a netje. Nézze meg a modem-router ledjeit, az adott eszközét amin netezik, aztán vegye a fáradtságot, hogy felhívja az ügyfélszolgálatot. Na én erre mondtam, hogy mire ezt valaki végigjátsza és eljut a telefonig, az az esetek 99%-ban: vagy a modem vagy a router fagyott le, vagy a saját vonalának a végén a központban van valami. És az esetek 99%-ban magától meg is oldódik.Az embernek sokszor elmegy a kedve a topic állandó nézegetésétől, mikor csak ilyeneket olvas, hogy kinél mikor nincs tv vagy net.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #15794 üzenetére
Üdv!
Modemújraindítás után helyes értékeket fog mutatni. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #15595 üzenetére
Nincsmit.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #15593 üzenetére
Köszi a képet ez egy jófajta osztó.
Magasabb frekin magasabb a koax kábel csillapítása, 74%-os erősség is jó. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #15587 üzenetére
Modem adási értékkel nyáron sem lesz gond, mert van elég tartalék szerintem 50alatt lesz július/augusztusban is. Régi hsz alapján úgy értettem, hogy mindkét osztó kettes splitter, rendben van most így a bekötés. Hatással van de 39-es SNR teljesen jó, ha rosszul lenne bekötve a csavaros F csatlakozó akkor nem lenne 100%-os a minőség a tévén. Ha rossz az árnyékolás az alacsonyabb frekiken akadnak az adások és az analóg adás is zavaros.
Milyen tipusú a modem/tv előtti kettes splitter? Ha nincs ráírva tipus csinálj róla egy képet akkor pontosabban kitudjuk számolni a bejövő jelerősséget. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #15585 üzenetére
Ez a modem elmegy gyenge vételivel is szerintem jó így a bekötés.
Ha zavar, hogy nem pozitívak a ds értékek az első kettes osztó helyére visszateheted a nyolcas tapot, jól bekötve azaz in bejövő, out továbbosztott ág, tapra egy hpf szűrő és a tévé. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #15583 üzenetére
Ha rendesen érintkezik az árnyékolás jó a csavaros F csatlakozó.
Modem értékek rendben vannak, kb 60dB-t kap a modem és a tévé, ennyinek elégnek kellene lenni.
Visszirány teljesen jól van beállítva mert két kettes osztó után is 50alatt van, lehet az előre irányból tél miatt levettek csak közbe jobb lett az idő. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #15581 üzenetére
100%-os minőség, szerintem nem jelszint hiba van.
Milyenek a modem jelszint értékek? -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #15579 üzenetére
90-es jelszint teljesen jó. Milyen a minőség?
Másold be a modemértékeket aztán leírjuk, hogy jók-e vagy sem. -
kisninja
őstag
válasz
Markizmark #15575 üzenetére
Nekem tegnap nézhetetlen volt az összes rtl
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Modemértékek rendben vannak?
Nézd meg villámvédő nélkül is javul-e a helyzet. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Sokat nézem az RTL klub HD-t, nálam nincs ilyen problémája. Jel erősséget ír a tv-d? nézz rá, hátha gyenge a jeled az említett frekvencián amikor ilyet produkál.
-
válasz
Markizmark #15572 üzenetére
Random megnéztem pár HD csatit, nincs gond nálam. Az összes HD csatinál tapasztalod?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #15389 üzenetére
Üdv!
Rendben vannak az értékek. -
ChuckyCheese
tag
válasz
Markizmark #14928 üzenetére
-
nyalifali
aktív tag
válasz
Markizmark #14928 üzenetére
Jaa, értem, de az amúgy is régebbi (2.57.0.5-2882), és nem tartalmazza a "Tarr profilt"
Mindenesetre jó gondolat volt. -
nyalifali
aktív tag
válasz
Markizmark #14926 üzenetére
Rátettem pendrivera egy frissítést?
Ezt hogy érted?
Műszerészeknél van csak lehetőség usb-ről frissíteni, 2 file a gyökérben. -
nyalifali
aktív tag
válasz
Markizmark #14923 üzenetére
Nem volt pendrive kísérlet? Mondjuk tisztább, új eszköz.
-
nyalifali
aktív tag
válasz
Markizmark #14912 üzenetére
Ezt csak a helyszínen fogják tudni kézzel frissíteni. (pendrive-ról)
Jelents be. -
1egaly
aktív tag
válasz
Markizmark #14659 üzenetére
Net még nincs!
-
farkas63
aktív tag
válasz
Markizmark #14406 üzenetére
Hát jah, nem ártana azt a feltöltést is emelgetni néha-néha jobban.
Mondjuk úgy kb. letöltés felére. -
nyalifali
aktív tag
válasz
Markizmark #14373 üzenetére
Cisco van modem (3212), és GW (3925,3928)
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #14364 üzenetére
Rendben vannak a modemértékek.
Előfordul, hogy a modem nem szereti a villámvédőt, ezért ha akad tévé előtt hagyd bent. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #14355 üzenetére
Igen, jó lesz, vegyél két splittert, így ha leesik a bejövő jelerősség az első tévének tudsz +5dB-t adni.
-
válasz
Markizmark #14356 üzenetére
Ez már teljesen rendben van.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #14350 üzenetére
Magas az us és alacsony a ds, azért akad az internet mert az osztó rosszul van bekötve (out-ra kell kötni a továbbosztott ágat), ezért cseréld meg a két kimenetet tehát outra kösd a modemes ágat, és hpf-et tévével a tapra, a modem előtti hármas osztót cseréld ki kettes splitterre, mert az üres kimenet problémát okozhat.
Ha a két osztó egymás mellett van és a hármas nem sárga színű+rendelkezel két hpf szűrővel akkor lehet elég a hármas osztó, ha megoldható akkor az a legjobb hogy a bejövőn kettes splitter egyik kimenet modem másikra hpf és osztani a tévékre. -
válasz
Markizmark #14349 üzenetére
A feltöltés eléggé határon van.
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #14349 üzenetére
Mivel és hogyan kellene osztanom a kábelezést? Most jelenleg a bejövő 2 felé van osztva ezzel:
A piros megy egy tv felé, a kék megy a net modem felé. A kéket tovább osztottam egy sima 3as osztóval egy másik tv felé. Nem láttam rajta láttam rajta decibel értékeket.
Hogy kéne osztanom a mostani rendszer helyett, hogy minden rendben legyen? Jelenleg néha megszakad a net, de router reboot segít rajta, szóval lehet csak router hiba. Viszont másik lakásban nem volt gond a routerrel. -
green_army78
tag
válasz
Markizmark #13808 üzenetére
valami értelme csak van, mert 500 Ft-ot jóváírnak
-
Tutu7030
veterán
válasz
Markizmark #13468 üzenetére
Én már a 120/10 helyetti 120/60-nak is örülnék.
-
ozsi1987
tag
válasz
Markizmark #13418 üzenetére
-
ozsi1987
tag
válasz
Markizmark #13413 üzenetére
Végülis mi lett az ügy vége ?
Kell fizetni, vagy lemondhattad ingyen a HD csomagot ?Nekem júniusig van rá hűség....
-
Gyula
csendes tag
válasz
Markizmark #13413 üzenetére
Ezt találtam:
Ki van ez találva, csak nem nekünk.
http://24.hu/media/2016/11/10/torlik-a-kedvenc-csatornajat-es-felmondana-a-husegidot-gyorsan-felejtse-el/ -
green_army78
tag
válasz
Markizmark #13411 üzenetére
a keret utáni első mondatot is olvasd el..
-
green_army78
tag
válasz
Markizmark #13409 üzenetére
Én nem modositottam hanem lemondtam egy kis csomagot. Kivetették a kötbért.
-
green_army78
tag
válasz
Markizmark #13407 üzenetére
Ha hűség van akkor nem engedik felmondani. Vagy kötbérrel.
-
1egaly
aktív tag
válasz
Markizmark #13297 üzenetére
A HD teljesen okafogyott..,ja és 2400ft!
-
ozsi1987
tag
válasz
Markizmark #13297 üzenetére
most már rengeteg HD csatorna bekerült az alap, extra csomagba is, valamint a platina mixbe is.
akár el is törölhetnék a HD csomagot, mert ez így egy nagy ****** ...ha jól értem a problémádat, akkor elvileg az extra csomaggal tudsz nézni HD-t is, ha arra alkalmas tévé készülékkel rendelkezel.
a set-top-box és a kártya csak digitális csomag rendelése esetén jár, ha jól tudom.
jövőre a legolcsóbb Digitális csomagok: Digi Film 890 HuF, Kópévilág 890HuF
ezek megrendelése esetén már jár a box és a kártya.
-
ozsi1987
tag
válasz
Markizmark #13291 üzenetére
a 76. oldal alapján a HD csomag tartalma:
iConcerts HD
MTV Live HD
Nautical Channel HD
DIGI AnimalWorld HD
DIGI Life HD
DIGI World HD(a 3 digis a platina mixben is megtalálható)
Bruttó ár: 2 490 HuF
ezek után:
1. kérdés: teljesen hülyének néznek minket ???
2. kérdés: nekem júniusban fog lejárni 1 év hűség HD-ra.
most tudok tenni valamit, le tudom mondani pénz veszteség nélkül? -
Bozek
nagyúr
válasz
Markizmark #13050 üzenetére
A kisfröccs olcsóbb.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Markizmark #13046 üzenetére
Idd el.
-
green_army78
tag
válasz
Markizmark #13046 üzenetére
kombi csomagnál csak az internetrész utáni Áfa-t spórolhatod meg.
gondolom hirtelen alacsonyabb lesz az internet díjrész.... -
vale92
csendes tag
válasz
Markizmark #12900 üzenetére
Arra mi a magyarázat, hogy ilyen gyalázatos feltöltési sebességet biztosít a Tarr a 120 vagy 200-as letöltés mellé?
-
Tutu7030
veterán
válasz
Markizmark #12898 üzenetére
Igen ( bár én nem fűzök nagy reményeket ahhoz, hogy itt valami olcsóbb lesz).
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Markizmark #12414 üzenetére
Isolátor földhurok leválasztására szolgál akkor szükséges használni ha pl búg a hang, vagy a számítógép monitorán zavaros a kép vagy egyéb probléma van, alapértelmezésben nem szokták bekötni.
-
amadeus11
senior tag
válasz
Markizmark #12346 üzenetére
Bár ritkán nézem a retket meg a tv2-t , de vannak csatornák amiket még sose néztem. Remélem az alap csomag árát nem emelik, inkább szedjék ki : Story4 -5 , Paramount, TV Paprika, AMC. Gyerekcsatornából is sok van az alap csomagban, abból is mehet ki. Jó lenne, ha nem a HD csatornákat kukáznák! Akkor mérges leszek!
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Markizmark #12181 üzenetére
Kb a felirat érdekel a legkevésbé szóval.....
-
Zozzant
addikt
válasz
Markizmark #12077 üzenetére
Saját hálózatodon azt csinálsz amit akarsz
Ha DHCP akkor azt ha FIX akkor azt, a routernek kell kapcsolódnia a modemhez úgy hogy dhcp-t kérjen, utána meg szabadság.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Markizmark #12035 üzenetére
Ha végre megjönne LG-re a mobiltv app (amit már 2 éve ígérnek kb), akkor pl a pesti TV előfizetésemet lemondhatnám. Úgyhogy akármennyire is hülyeségnek gondolod és te akármennyire nem tudod kihasználni, lehet, hogy másnak még jól jönne.
Persze kb úgy fog elkészülni, mint amilyen villámgyorsan végrehajtották a netsebesség emelést. Illetve a boxomat is várom és csak várom már január eleje óta. Sem az általuk írt 15 napot, se a később telefonba mondott 30 napot nem tudták tartani. Most legutóbb azzal hajtottak el, hogy "előre nem látható akadályba ütköztünk".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged