- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas63
aktív tag
válasz
kabelmania27 #14997 üzenetére
Szóval Digi meg talán az Invitel optikát vezet már a lakásba?
-
farkas63
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #14994 üzenetére
@emre33, @Gubek-Einste
Hát azért a többi szolgáltatónál azért jóval nagyobb a feltöltés, egyedül csak a tarr-nál ilyen fos.
Szóval nyugodtan emelhetne a tarr is.Digi-nél nem tudom mi van, de ott simán van 100/100-as net is, igaz 200mb/s-nél többet ők sem adnak, na de az mégis 200 és nem 15.
100-as net:
UPC: 100/10
Telekom: 100/10
Invitel: 100/30
Digi: 100/50 - 100/100
Tarr: 100/10200-as net:
UPC: 200/20
Telekom: 200/20
Invitel: 200/100
Digi: 200/100
Tarr: 200/12500-as net:
UPC: 500/22
Telekom: 500/~50?-100? - 1000/200
Invitel: nincs
Digi: 500/200
Tarr: 500/15Látszik, hogy nagyobb csomagoknál a tarr nagyon el van maradva, szóval ez nem kifogás.
Lényeg a lényeg, hogy 50-100mb/s-es feltöltést simán tudnának / tudna adni minden szolgáltató, de a tarr még a 20mb/s-t se adja meg.
Ha úgy nézzük akkor Digi-nél és Invitel-nél már van 3.1 DOCSIS? meg talán Telekom-nál? -
válasz
IntelKiller7 #14993 üzenetére
Még évekig biztosan nem, más szolgáltatónál sem lesz ED3.1 még jó darabig, legalább 3-4 év amire lehet valahol.
-
emre33
addikt
válasz
IntelKiller7 #14991 üzenetére
docsis 3.0 Technológia ennyit tud.
Nem lehet lényegesen többet.
docsis 3.1 majd jelentős változást fog hozni, de arra még várni kell.
-
IntelKiller7
veterán
Az 500 nethez tényleg csak 15mb a feltöltés? wtf. A mostani 120-ashoz van 10... Mért nem lehet egy normális sebességet mellé csapni... Nem értem
-
Daniel911
csendes tag
válasz
#85290240 #14988 üzenetére
Hali!
Nekem is ez a verzió (minden egyezik), de nem ír ki ennyi infót. Olyan ez a firmware, mintha kábelrouter firmwareből lenne kivarázsolva (Docsis WAN).
@farkas63:
Valószínű valamilyen teszt lehetőség ( telefon portok működését/mögöttes telhálózatot lehet tesztelni vele). A 'speedtest'-nél meg valószínű internetre volt kihegyezve a teszt. -
farkas63
aktív tag
válasz
#85290240 #14988 üzenetére
Voice milyen felhasználó?
(igaz ezen a képen meg Speedtest van)
Jelszót adhatnál. xD -
Daniel911
csendes tag
válasz
emre33 #14985 üzenetére
Hali!
Belépéskor különböző adatokat adnak ki. Van ahol ugyan az jön be belépve, mint kilépett állapotban. Van ahol a linkelt kép szerinti listában adja a Docsis Signal adatokat. A Cisco 3925/3928-as kábelrouterek is így adják ki az adatokat.
Nálam is e3200-E10-5-v302r125552-120312c a firmware, de nem adja ki ezt a fajta táblát. Lehet nem firmware, hanem hardware/bootloader verzió eltérés lehet. -
-
válasz
larryhughes #14978 üzenetére
Köszi a visszajelzést, ezt is jó tudni!
-
larryhughes
csendes tag
Köszi, végül mégis fel kellett hívnom az ügyfélszolgálatot.
Egy műszakis segítségével sikerült kinyomozni, hogy a tévé idő beállítása okozta a gondot. Mikor a modem tápja tönkrement, levágta a biztosítékot a lakásban, utána pedig a tévé valamiért nem tudta automatikusan lekérni a dátumot és az időt. Ezek nélkül meg nincs EPG.
-
válasz
larryhughes #14975 üzenetére
Ha jól tudom, nem minden csatornán állva jön le mindig, próbáld az M1-en, és akkor talán a többi is lejön.
-
larryhughes
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Néhány napja a kábel modem tápja megadta magát. A szerelők kijöttek és kicserélték. Az internet szolgáltatás rendbe jött, viszont a DKTV EPG azóta sincs. A modemet próbáltam újraindítani, de az sem segített. Tudok még én tenni valamit vagy jelentsem be hibára?
Köszi előre is!
-
ozsi1987
tag
Összefoglaló az októberi csatorna változásokról
+ Viasat3 és Bonum is megjelent HD-ban , talán Tarrhoz is elér még idén.
+ Viasat Epic néven új csatorna indítását tervezi a Viasat World hazánkban is.
+ November 1-től átnevezi ID Extra csatornáját a Discovery Networks. Az ID (Investigation Discovery) nevű adó tematikája nem változik -
Bozek
nagyúr
válasz
ftamas0201 #14969 üzenetére
"a comedy central family nem a comedy extrából lett"
De, abból lett, most néztem. Mondjuk az CC Extra eddig is elérhető volt az Extra csomagban, persze a csatornakiosztás szerint nem.
Mondjuk érdekes, hogy az AXN White-ot és Black-et átnevezte már a Tarr, viszont a logója még a régi. Pedig elvileg ma indult a két "új" csatorna...
-
ftamas0201
Topikgazda
Egyszerre válaszoltam kettőtök kommentjére, az a rész 1egaly kommentjére vonatkozott
Akkor semmi komoly, ezekért nem bolygatom a csatorna kiosztásomat
Mondjuk igazából a comedy central family nem a comedy extrából lett? Mintha úgy rémlene hogy mindhárom csatornán csak névváltás lenne. Lehet tényleg ezeket észlelte.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ftamas0201 #14967 üzenetére
Én egy szóval sem írtam, hogy kiveszik. Azzal is tisztában vagyok, hogy a közvetítési jogokhoz semmi köze a Tarr-nak, azért is raktam OFF-ba.
"Tud valaki valamiféle változásról?"
AXN White és AXN Black neve változott, valamint lett Comedy Central Family, ezek októberben nyitva vannak az Extra csomagosoknak. Lehet, hogy ez miatt jelzett. -
ftamas0201
Topikgazda
1egaly, Bozek
Nem valószínű hogy ki fogják venni ezeket a csatornákat, szerintem elment a kedvük a sportok piszkálásától most
Az meg hogy a közvetítési jogok hova meg miként vándorolnak ahhoz a Tarrnak nem sok köze van, persze tudjátok ezt, ez mind üzlet és pénz leginkább hogy ki mennyit ad érte majd az közvetít szépenLG tv meg a box a másik tv-nél kiírta hogy csatornamódosulás van, kívánok újrakeresni vagy sem.
Tud valaki valamiféle változásról? nem szívesen rendezgetném újra a csatornáimat ha semmi komoly. -
Bozek
nagyúr
válasz
ftamas0201 #14963 üzenetére
Ez még a kisebb kavarás, a BL Spíler TV-re kerülése engem jobban zavar... Főleg, hogy "értelmes szakértők" vannak ott, valamint így már csak napi 2 meccs lesz (abból az egyik az M4-en) élőben...
Tudom, van Spíler is a Tarr előfizetőknél, de nem ezen van a lényeg, hanem azon, hogy minden évben ide-oda mászkálnak a közvetítési jogok. Lassan már követni se lehet.
-
1egaly
aktív tag
válasz
ftamas0201 #14963 üzenetére
Egyenlőre semmi,lehet addigra már nem lesznek!?
-
1egaly
aktív tag
Megy a kavarás megint!!
-
Grande Ale
őstag
Nálunk nagyon rossz a net, lassú, nem tölt be. (Bonyhád)
Másnál? -
nyalifali
aktív tag
válasz
PirosPöttyös #14952 üzenetére
Jókora traktor lehetett, van arrafelé ismerősöm, több száz méteren bontotta le dél környékén a gyökér az optikát.
-
PirosPöttyös
tag
válasz
ChuckyCheese #14949 üzenetére
Lehet egy traktor buherálta szét, ők csak visszacsinálták
-
ChuckyCheese
tag
válasz
Markizmark #14928 üzenetére
-
ChuckyCheese
tag
Üdv! Van itt valaki Kapospula Kaposvár irányból? Kapospulán szétbuherálták a kábeleket. Oszlopokat meg dobozokat nézegetnek variálnak egész délután.. Tudja valaki mi történt/történik? Remélem 8órára kész lesz, amikor Barca meccs lesz, vagy krv@ ideges leszek!
-
emre33
addikt
Viasat3 HD elérhető. Jelenleg csak UPC hálózatában.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
zsoltip #14939 üzenetére
Üdv!
Hamarosan tájékoztatni fognak az új csomagokról.
Bármelyik települést kiválaszthatod.
Összefoglalóban pár dolog levan írva, ha van kérdésed nyugodtan leírhatod. -
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Október 1-vel Kiskőrösön is életbelép a Tarr.
Megvették a helyi szolgáltatót.
Az áraikra lennék kíváncsi. A weboldalukon sehogyan sem tudom megtekinteni.
Valami para van az oldallal esetleg? Vagy ti meg tudjátok tekinteni?Köszi:
zsoltip -
Dave1984
őstag
Decsen reggelre elszállt a net. Máshol is?
-
nfsu17
veterán
válasz
1egaly #14934 üzenetére
Ilyesmit nekem is csinált jó párszor,azt tapasztaltam ha sok felvétel van rajta akkor formázni kell(250gb-s ha a felén túl van)
Ebben lehet ráció.
Bár nekem 320GB van és egyszer mintha 70% fölött is lettem volna és nem volt gond.
Most töröltem dolgokat és azóta mindent felvett, amit kellett. Meg még mellette sok mást is csináltam, lehet az is közre játszott. Lehet tényleg nem szereti ha X GB-nál, vagy Y számú felvételnél több van az "agyában". Pl. pár napja csinált egy indexelést, és az összes felvétel összes könyvjelzőjét (hogy hol hagytam abba a felvétel nézését) törölte és minden felvétel az elejéről indul most.Van hogy felveszi és nem találod,az mappán kívül van,tehát felfelé lépkedj és akkor meglátod!?
Sejtem mit mondasz, de én nem találtam ott sem. Sehol. Benne van ott, ahol a többi normális felvétel, csak éppen nem látja mégsem a "DVR gomb". Úgy jelzi, mint egy le nem játszható fájlt, pl. egy iso-t. Ott van, de nem tudok vele semmit kezdeni. PC-n szerintem le lehetne játszani, de most nem volt kedvem ehhez a mókához. De eddig nem volt gond, pedig több száz felvételt már megélt.
-
nfsu17
veterán
válasz
1egaly #14909 üzenetére
tényleg jó box, de nálam most 2x is "bakizott" 2 hét alatt. korábban meg még sosem.
beállítottam a vasárnapi totalcart, mint eddig bármi mást és fel is vette, de nem tudom lejátszani.
2 vasárnapból egyszer sem vette fel.
a DVR mappában sincsen, mintha fel sem vette volna.
onnan tudom hogy felvette, hogy a szűrőt át lehet állítani arra, hogy "minden fájl mutatása" és akkor mutatja az összes felvételt, csak 1GB-os darabokban...meg a sallang fájlokat.
és ott van a felvétel, 1,2GB, .ts, de nem tudok vele semmit csinálni.
a techniport plus progi sem látja, amivel pc-re tudok másolni.
max annyi maradhatna, hogy fogom a hdd-t és pc-n usb-n rádugom.
de annyira nem lényeges, majd megnézem máshogy.
most tesztelem, hogy mi csesződött el, de eddig újra mindent felvett, amit beállítottam neki. -
Zozzant
addikt
-
nyalifali
aktív tag
válasz
Markizmark #14928 üzenetére
Jaa, értem, de az amúgy is régebbi (2.57.0.5-2882), és nem tartalmazza a "Tarr profilt"
Mindenesetre jó gondolat volt. -
-
nyalifali
aktív tag
válasz
Markizmark #14926 üzenetére
Rátettem pendrivera egy frissítést?
Ezt hogy érted?
Műszerészeknél van csak lehetőség usb-ről frissíteni, 2 file a gyökérben. -
nyalifali
aktív tag
válasz
Markizmark #14923 üzenetére
Nem volt pendrive kísérlet? Mondjuk tisztább, új eszköz.
-
nyalifali
aktív tag
Így van, de attól ezen a vivő frekvencián van a software kijátszás, a frissítés kártya nélkül is meg kell történjen, nem előfizetés függő, a box az összes frekvenciát végig pásztázza, a csatorna nyitását az előfizetői kártyára bízza.
(Nézd meg a Beállítások, Szerviz beállítások, Soft. frissítés, Forrás3 menüpontot, ott ~64 a jelerősség 100 a minőség nálam, amúgy ~54 jelerősségig szerintem frissül.) -
nyalifali
aktív tag
válasz
Markizmark #14912 üzenetére
Ezt csak a helyszínen fogják tudni kézzel frissíteni. (pendrive-ról)
Jelents be. -
-
1egaly
aktív tag
Idézet a cikkből:"Először is, januártól nem tervezünk változást."
Nem tudom eldönteni ez most jó hír vagy rossz??
Az Eusprtok,a Discv.HDstése elmarad? -
Markizmark
addikt
válasz
1egaly #14909 üzenetére
Nálunk végtelen hurokba került ez a porfogó. Írja, hogy keresi a frissítést a tárhelyen, majd nem találja, majd errorral újraindul. Majd újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra.
Persze tarrék azt mondják minden oké. Azt írja Standby gombbal megszakíthatom, de akkor is újra indul és kezdi elölről.
-
1egaly
aktív tag
A TechniStar K2 ISIO box frissítése várható,szerintem a legjobb,lehet ezt még fokozni??
-
farkas63
aktív tag
Az a vicces, hogy pont a fő székhelyen (Szekszárd) és környékén nem elérhető.
-
bleach89
csendes tag
válasz
farkas63 #14901 üzenetére
Ezeken a településeken érhetőek el az új netcsomagok:
Az ajánlat érvényes az alábbi településeken
2017.04.01-től: Ág, Attala, Bakóca, Baranyaszentgyörgy, Csibrák, Csikóstőttős, Csoma, Diósberény, Döbrököz, Dombóvár,
Dombóvár-Gunaras, Dombóvár-Szőlőhegy, Dúzs, Felsőegerszeg, Gerényes, Gyulaj, Gyümölcsény (Mindszentgodisa), Hőgyész,
Jágónak, Kalaznó, Kapospula, Kapospula-Alsóhetény, Kaposszekcső, Kisbeszterce, Kishajmás, Kisvaszar, Komló-Mecsekjánosi,
Kurd, Lápafő, Liget, Mágocs, Magyarhertelend, Magyarszék, Mánfa, Mecsekpölöske, Meződ, Mindszentgodisa, Mucsi, Nak, Orfű
(bizonyos utcáiban), Oroszló, Palé, Sásd, Szabadi, Szágy, Szakadát, Szakály, Szatina (Kishajmás Ady u.), Tarrós, Tékes, Tormás,
Varga, Várong, Vásárosdombó, Vázsnok, Geresdlak, Görcsönydoboka, Hímesháza, Mohács, Palotabozsok, Somberek,
Székelyszabar, Szűr
2017.04.17-től: Rácalmás, Kulcs
2017.05.01-től: Adony
2017.05.19-től: Tapolca
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest