- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
LOGOUT
Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozsi1987
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
most már rengeteg HD csatorna bekerült az alap, extra csomagba is, valamint a platina mixbe is.
akár el is törölhetnék a HD csomagot, mert ez így egy nagy ****** ...ha jól értem a problémádat, akkor elvileg az extra csomaggal tudsz nézni HD-t is, ha arra alkalmas tévé készülékkel rendelkezel.
a set-top-box és a kártya csak digitális csomag rendelése esetén jár, ha jól tudom.
jövőre a legolcsóbb Digitális csomagok: Digi Film 890 HuF, Kópévilág 890HuF
ezek megrendelése esetén már jár a box és a kártya.
-
cfcfan30
tag
Ha jol ertelmezem akkor viszont a history hd visszakerul az extraba, 1 jo hir is szamomra.
-
ozsi1987
tag
végig olvastam a lényegesebb részeket....

azt hiszem kell pár nap amíg megemésztik majd az emberek januárban az újabb változásokat.
(ügyfélszolgálaton: Ön előtt 50 hívás várakozik, kérjük türelmét.
)nekem személy szerint eurosportok és discovery, tlc hiányozni fog.
egyetlen öröm a bbc earth bekerülésre. (a másik bekerülő, a filmbox plus nekem nem hiányzott )
jövőre eurosport player, ha az ember német focit vagy bicikli versenyt szeretne nézni...
vélemények ?

a mai modern világban el kellene törölni az összes szolgáltatót, aztán a csatornákkal üzletelve mindenki maga dönthetné el, hogy mire szeretne előfizetni, mit szeretne nézni....
de ez csak egy álom, a pénz, az üzlet nagy úr manapság is.... 
-
Markizmark
addikt
válasz
ozsi1987
üzenetére
Kombi Trió Extránk van + HD csomag és 2 kártya + box.
Így akkor felmondható hűség időn belül még 15 napig a HD csomag, ugye? Mert ezért a pár sz*rért nem fizetünk 1590-et havonta, egyáltalán nem nézzük őket. Ettől még a digitális csatornák megmaradnak, nem?
Mert régen kellett venni valamilyen digitális kis csomagot, hogy az analóg listát megkapjuk digitálisban. -
ozsi1987
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
a 76. oldal alapján a HD csomag tartalma:
iConcerts HD
MTV Live HD
Nautical Channel HD
DIGI AnimalWorld HD
DIGI Life HD
DIGI World HD(a 3 digis a platina mixben is megtalálható)
Bruttó ár: 2 490 HuF
ezek után:
1. kérdés: teljesen hülyének néznek minket ???

2. kérdés: nekem júniusban fog lejárni 1 év hűség HD-ra.
most tudok tenni valamit, le tudom mondani pénz veszteség nélkül?
-
ozsi1987
tag
válasz
1egaly
üzenetére
üdv. ettől tartottam....

egy idézet jutott eszembe: "Perelünk Lalikám, perelünk ?"

--------
egy részlet az új ÁSZF-ből:
"A Szolgáltató az Eht. 132. § (2a) bekezdés a) pontja alapján – a külön feltüntetett csatornák
kivételével – 2017. január 30. napjában határozza meg a Csatornakiosztásban szereplő
csatornák szerepeltetésének vállalt időpontját. A vállalás időtartama ezt követően minden
hónap végén meghosszabbodik a következő hónap utolsó napjáig, kivéve, ha a Szolgáltató
ettől eltérő időpontot jelöl meg, és erről az előfizetőket az ÁSZF módosításáról szóló
értesítésben előzetesen tájékoztatja." -
cfcfan30
tag
Tehat megszunik a discovery channel? Gyonyoru...
-
1egaly
aktív tag
-
ozsi1987
tag
most már nagy összegben mernék fogadni, hogy az egyetlen megmaradt "tarr teszt 3" helyén lesz az RTL Spike
(nov 30 ér véget a helyén a nat geo kódolatlan, tehát azzal sem lesz ütközés)mozi+ HD esetleg jövőre ? ahhoz képest, hogy sok kritika érte a tv2 portfolio bővítését, szerintem a mozi+ egész jól bevált. meg az angol szurkolók körében a spíler tv.
a többi újról nem tudok nyilatkozni. (szüleim a chili-be is belecsipegetnek néha
) -
korcsi
veterán
válasz
Joezyka
üzenetére
Nagy a csillapításod!
A bejövő jelszint se túl acélos a kimenőnek meg "üvöltenie" kell, hogy "meghallják"Nézd meg a kábelezést, csatlakozók nem lazultak e, kábelek állapota jó e. Írd le miket találtál a modem felé menő kábelen, ha van TAP osztó aminek a TAP ágába van dugva a modem vezetéke, akkor azt cseréld elosztóra, a TAP csillapításával fog növekedni a vételi és csökkenni az adási jelszint.
-
korfa
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
ozsi1987
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
erre a hírre viszont azóta olvastam több cáfolatot is.
aztán a cáfolatnak a cáfolatát is
na majd csütörtökön vagy pénteken minden-KI-derül. vagy nem.

-
Joezyka
senior tag
hello!
Nálam valamin nem kerek a nettel. Időnként indokolatlanul felugrik magasra a netforgalmam (de csak 1 pillanatra) és ennek következtében szakad is a net. Csak nálam csinálja ezt? (játék közben pls eléggé idegesítő, mert visszacsatlakozni nem tudok, a szakadás miatt :S )
Modemen ennyi látszik, nem tudom jó értékek-e ezek...
-
A Film+2-t fogja váltani az RTL Spike.
-
ozsi1987
tag
-
ozsi1987
tag
szerintem (de ez csak találgatás, de abból van itt bőven az utóbbi időben), szóval szerintem erre az 1 hónapra az extra csomagba, ahogyan a kiwi tv meg hasonlóak. vagy a platina mixbe digitálisba.
konkrétan pedig egyetlen fenn maradt árva hely van, az a tarr teszt 3bár most a tarr teszt 3-on a tarr info csatorna megy
és a tarr info helyén a nat geo megyszóval passz.
azért is írtam oda hatalmas kérdőjelekkel, hogy elvileg ????!!!!!

Ui.: ja igen sorry, csütörtökön lesz december 1, akkor jöhetne elvileg tarrhoz az rtl spike
meg elvileg a jövő évi csatorna kiosztás is.... -
Bozek
nagyúr
válasz
farkas63
üzenetére
Ülj le fiam, 1-es. Majd szólj, ha az említett TV2-es csatornákat megtalálod az Extra csomagban. Csak az Izaura került be és a Spíler TV, a többi nem. Sőt, az Izaura is csak beetetés, még a csatornakiosztásban is az van mögötte, hogy promóció.

(#13255) snooze és (#13256) farkas63: A kérdés olyan, amilyen. Azért egy Tarr-os topikban többet vártam annál, hogy a Tarr-hoz jön az RTL Spike. Az számomra evidens volt, hogy nem a UPC-hez.
-
farkas63
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
farkas63
üzenetére
Nagyon nem egyértelmű. A kérdés továbbra is az, hogy hová jön az RTL Spike? De ha szeretnéd, akkor kifejtem: Mini, Alap, Extra csomag? Digitális kiscsomag? Tarr MobilTV?
Azonban ezekre szerintem nem tud válaszolni, az egy hónappal ezelőtti hírt meg már olvastuk korábban is. A hozzászólások gyűjtögetésére jó volt, de másra nem.
-
farkas63
aktív tag
Ennél egyértelműbb infót nem is adhatott volna.
Az RTL Spike nem szerdán indul hanem csütörtök hajnalba de a Tarr kínálatába már Szerdán bekerül.
"Indulásától kezdve (vagyis December 1.) a Viacom portfóliójába tartozó RTL Spike is elérhető lesz a TARR kínálatában"
-
ozsi1987
tag
-
ozsi1987
tag
Szerdán jön az RTL Spike, pénteken pedig a jövő évi csatorna kiosztás.
Elvileg ????

-
Gyula
csendes tag
válasz
1egaly
üzenetére
JA! Így igaz!
Meg az egész téli sí szezon.
Meg jövőre az egész évi atlétika, kerékpár, a legfontosabb tenisz kéthetesek, és még ezer más.És persze majd utána a téli- és nyári olimpiák.
Amúgy szégyen 2016-ban SD-ben nézni a legfontosabb sport eseményeket.
Például a 3 hetes kerékpárosversenyeket, ami egyben egy igazi útifilmnek is tekinthető, amit egyébként élőben esélyünk sincs megnézni. -
Tutu7030
veterán
A tarrnál nincs fekete péntek?

-
1egaly
aktív tag
+egy ok,hogy visszategyék az Eurosport HD csatornáit!!!

-
Grande Ale
őstag
Ezt a leállás várható email miért küldik el milliószor? Egyszer nem elég?
-
ozsi1987
tag
-
HIJ
őstag
Szasztok!
Jelenleg mennyi csatinak kéne bejönnie egy teljes kereséssel? Mert nekem 170/19 jött be. Nem volt több?
-
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78
üzenetére
Ne legyen, mert a rossz hírt hozó hírnököt már az ókorban sem fogadták örömmel.

-
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Jah azt behalotta, 320 az.
-
-
XeeN
senior tag
Az újévi kívánságaim között szerepelni fog a mobilszolgáltatás, és a 340-es net...

-
Bozek
nagyúr
válasz
green_army78
üzenetére
Az Izaura TV meg csak promóciós.

-
green_army78
tag
https://www.tarr.hu/tv/kabeltv-extra/100003_12189
érdekesség, hogy itt szerepel az ORF1 és az ARD, mig az Ászf-ben nincsen benne..
-
green_army78
tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
valószinű hogy a Tarrnál is ez lehet a dilemma...
bekerült egy csomó vajna csatorna, és valahol faragni kellene..
meglátjuk.. -
ozsi1987
tag
válasz
green_army78
üzenetére
akkor itt megint veréb vadászat lesz...

-
meke11
aktív tag
válasz
green_army78
üzenetére
Extra + Platina mix csomagunk van/volt akkor. Filmbox-ok, TV5 Monde és a MTV Live HD volt az ajándék.

Ezt nem nevezném All in-nek. A Filmbox csatornáin lévő filmek nem igazán nekem valók, franciául nem beszélek, egyedül a MTV Live ért valamit. -
meke11
aktív tag
válasz
ozsi1987
üzenetére
Kb 4 éve volt utoljára decemberi ALL IN.
.Amióta van Tolnán TARR azóta náluk van előfizetésünk. Még emlékszem az akkori szlogenjükre, "annyi TV-re amennyire szeretné", most meg 3 box/CI modul a limit. Ahelyett, hogy a kódkártyából annyit biztosítana, amennyit az előfizető szeretne, a box-ot/CI modult meg limitálja 3-ban kedvezményesen, e felett meg fizettesse ki a teljes árat vagy oldja meg az előfizető ezek beszerzését.
-
ozsi1987
tag
Több, mint 10 éve a Tarr a szolgáltatónk. Egy decemberi ALL IN jól esne

Csak hát mindig az újaknak van ilyen....

-
Bozek
nagyúr
válasz
ozsi1987
üzenetére
"Aki új EXTRA csomagra köt szerződést és az adott végponton az elmúlt 3 hónapban nem volt TARR televízió szolgáltatás."
Sose tetszett ez a hozzáállás. De persze nem a Tarr-t szidom ezzel, hanem az összes szolgáltatót, mert mindegyiknél ez van. Aki hűséges ügyfél, az magasról le van sz*rva...
Mondjuk az a 1,5 hónap nem nagy cucc.
-
ozsi1987
tag
-
joelke HU
őstag
Hali. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt a tarr tv appon nézett tartalmat valahogy ki lehet küldeni tv-re? Teszem azt ilyen chromecast-féle cuccal?
-
-
Tutu7030
veterán
A másik T-nél is lépnek a kevés IPv4 cím miatt, de a jobbik írányba.
-
1egaly
aktív tag
Hurrá!

-
Tutu7030
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

.
kabelmania27
ftamas0201