- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
1egaly
aktív tag
T.Tarrék!
Eljött az ideje,hogy bejelentsék az Arena4 HD 09.01.ei indulását!
Több szolgáltató is most indítja,nem a tél közepi holtidőben..
Kevés sportág van ami "élőt produkál",ezen az adón pont van ilyen.
Eddig rugalmasak voltak,remélem most is így lesz.
Köszönettel sok mill.tarrtvnéző! -
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Már műkszik az atv
-
Bozek
nagyúr
Nálatok megy a Viasat3 HD és az AXN HD? Az 530 MHz-en csak Super TV2 HD-t és Eurosport2 HD-t találok.
Az SD mindkettőből megvan.
-
-
farkas-j
őstag
válasz
szabogabor10 #18091 üzenetére
Az uniós törvény változott. Ha előfizetsz ilyen jellegű szolgáltatásra, akkor az unió területén biztosítania kell a szolgáltatás elérését.
-
-
sarmy
csendes tag
válasz
szabogabor10 #18089 üzenetére
Egy másik szobában LG tvn simán megy. Mobilról, es számító gépről is. Minden eszköz egy hálózaton van. Ugyfelszolgalaton mondták, hogy megy külföldön is csak a regisztrációt kell magyar Tarros Iprol megcsinálni! Nekem a Samsung tv a mumus, minden más működik, szerintem valami codec problema lesz
-
-
sarmy
csendes tag
[kép] Hali! A Tarr Mobil Tv applikaciot szeretném egy Samsung okos tv-n Ausztriában nézni! Szolgáltatás él, minden eszközön megy külföldön pc, mobil, LG tv-n is! Samsungra a program felment, belép, csatornalista minden van, de csak hiba üzenetet kapok semmit se tölt be! Valaki járt igy Samsung Tv-vel?
-
lm83
őstag
válasz
kabelmania27 #18086 üzenetére
Hát eléggé szauna van most fent
-
lm83
őstag
válasz
kabelmania27 #18084 üzenetére
Az maradt.
Még az oszlopon kötötték újra a vezetéket. -
lm83
őstag
válasz
kabelmania27 #18081 üzenetére
-
lm83
őstag
válasz
kabelmania27 #18081 üzenetére
Köszönöm, akkor első körben bejelentés lesz.
Már csak pár napot vagyok itthon szülőknél, most a barkácsolás nem fér bele az időbe.
Meg itt nehezebb mindent beszerezni mint pesten... -
kabelmania27
Topikgazda
Köszi a képet. Igen, ez egy multimédiás osztó, jobb oldalt van a két tévés kimenet, amin van hpf szűrő, a fekete kábel a bejövő és az alatt lévő kábel a modemé. Ez az osztó letöltés irányban sokat csillapít.
Nem probléma, hogy nincs bekötve a földelés, általában nem szokták használni lakáson belül. Ha rendelkezel F toldóval megtudod nézni, hogy az osztó nélkül stabilabb-e a netkapcsolat, ha stabilabb osztócsere elvileg segít, ha nem érdemes bejelenteni.
Azért jobb első kőrben bejelenteni, mert megtudják nézni, hogy a környéken van-e probléma a hálózattal. Ha bejelented a problémát, szerelő kifogja cserélni az osztót másfajtára.
Vagy ha szeretnéd kicserélni vegyél két kettes splittert, F toldót és hpf szűrőt.
Bejövőre egyik osztó, egyik kimenet modem, másik kimenet hpf szűrő, F toldó, másik osztó, tévék. Amennyiben egy osztót szeretnél, ezt is bekötheted, viszont így két hpf szűrőrt kell venni. Ha a két tévés kimenetből az egyiken nincs semmi, elég egy kettes osztó+egy hpf. -
lm83
őstag
válasz
kabelmania27 #18079 üzenetére
-
lm83
őstag
válasz
kabelmania27 #18077 üzenetére
Szia,
Kértem már sima háló topicban is segítséget
Raktam fel képet az ajzatról -
Markizmark
addikt
válasz
emre33 #18065 üzenetére
Tudom, hogy a koax erre nem alkalmas, ezért várom a fejlesztést.
Mohácson a Tarr feltúrta az utcákat, húzzák az optikát (gondolom). 2 évvel később tervezték állítólag, de a Telekom nekiállt és így kénytelenek voltak ők is. Már most buktak egy csomó kuncsaftot, mert a Telekom előbb ért oda a normális nettel. Ha jövő áprilisig nem tudok tőlük értelmes feltöltéssel netet igényelni akkor jön a Telekom.
Rájuk fér egy kis verseny. -
lm83
őstag
válasz
kabelmania27 #18072 üzenetére
Kösz,
Elfelejtettem offba tenni, mert igazából nem ide tartozok, csak más topicban nem találtam erről a modemről infót:/Na most megint ránéztem, lehet valami nagyon nem jó
Correctables Uncorrectables
2269 4445
1222 2764
4296 4079
1848 4812
1805 4183
5450 8974
2309 4449
963 7558
Ezeken ilyen érték van reggel óta... -
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Minap csengetett hozzám a "telekom"-os hölgy...háát jóval gyorsabbat és olcsobban kinálják a netet mint a tarr.. Ha lejár a hüségem és nem lesz legalább ugyan ilyen ajánlat akkor lépek. (Mohács családi házas övezet)
-
emre33
addikt
válasz
Markizmark #18064 üzenetére
Koax-n jelenleg nincs 100 mbps feltöltési ágon. .(3.1 szabvány még sok évre van feltöltési ágon)
Optika kihúzása pedig olyan nagy költség, ami elég nehezen térül meg.
Városi környezetben most már azért nem, mert ott a konkurencia.
Falvakban meg nincs rá piaci igény. Kevés a potenciális user. -
Markizmark
addikt
válasz
kabelmania27 #18063 üzenetére
Jó lesz, ha belehúznak a fejlesztésbe, a Telekomtól jött e-mail hogy Mohácson a címemen elérhető a 2000/1000. Ez persze nem azt jelenti, hogy nekem kell is, de egy olyan csomag jól esne a tarról ami fölfelé megvan 100 mbps.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
cfcfan30 #18062 üzenetére
Lehet átépítik a hálózatot, vannak olyan területek ahol az utcában végigmegy egy koax gerinc ami a nodetól jön, erre a kábelre nem csatlakoznak előfizetők (oszlopon nincs csatlakozási lehetőség) hanem leágazás után van egy erősítő és utána vannak oszlopon elosztva a házakhoz.
-
cfcfan30
tag
Hat nemtudom, azt mondta a masik fazon, hogy majd kabelcsere utan terjunk vissza a hibara. Majd ha azt latom hogy a sok kabel helyett csak 1 lesz, akkor ki van cserelve, most hogy milyen kabel helyett milyen lesz azt en nemtudom.
Reszemrol maradhatna minden ugy ahogy eddig, minoseggel vegulis nincs komolyabb gond, csak az arakat vinnek lejjebb, mert az eleg katasztrofa. -
cfcfan30
tag
kinn volt ma a szerelő, bejelentettem, hogy folyamatosan rossz a kép, van csati ami be se jön.
csak valamit fejlesztenek, hogy több jel jöjjön, stabilabb legyen az egész ezért a sok hiba, azt mondta nem optikát húznak... -
cfcfan30
tag
Sziasztok
Fater ma mondja, hogy Nagydorog egesz teruleten cserelik az oszlopokon a kabeleket, lehet tudni, hogy ebbol mi sul ki kesobb? -
mizu
aktív tag
Mondogatták páran, hogy kissé magas a havidíj. Hát a kocsi csak összejött belőle!
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Ma délután kb 14:00 óta, a net belassult.
Bejelentettem, de kb semmi infó még.
0,8 - 1,5 Mbs mérve.
Levelezés megy, de a kormányablakhoz, már időpontot nemtudtam foglalni 🤪. -
tika06
csendes tag
Sziasztok.
Egyszer csak eltűnt a Comedy Central a kínálatból és azóta nincsen.
Akárhányszor keresem újra a csatornákat, a 28-as programhelyre nem talál semmit.
Ugyan így járt még 1-2 egyéb csatorna is, mint pl. Paramount.
Valami ötlet mi lehet a baj?
Tobbi TV-n van -
farkas63
aktív tag
A világítás engem nem zavar igazán, jobban zavar ha újra kell indítani akkor 2-3 perc mire feláll, a régi EPC3212-nek csak fél perc kellett ehhez.
-
francz'70
senior tag
válasz
francz'70 #18005 üzenetére
Na, azt kell, hogy mondjam ez az Arris TG2492 kellemes csalódás. Eddig (kb. 2 hete) az elvárásaimnak megfelelően tökéletesen teszi a dolgát, 5 GHz-en az 5 méter + fal távolság is teljesen rendben van
Az egyetlen negatívum talán, hogy marha erősen világít sötétbende ezt megoldottam.
A Tarr-os szaki szerint a Technicolor-okat is erre cserélik folyamatosan mert azokkal vannak gondok. Dicsérte az Arris-t, szerinte csak annyi problémája van, hogy kb. 3-4 naponta újraindul és erre még nem jöttek rá, hogy mitől van.
Nálam még nem indult újra egyszer sem.
Tényleg van ilyen probléma vele? -
-
1egaly
aktív tag
Sportkedvelőnek: Az Arena 4 és a Galaxy 4 is élőben adja a MotoGP-t
„A GALAXY4 csatornán is látható lesz a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának első két futama, azaz most vasárnap 13:45-kor a Spanyol Nagydíj, illetve egy héttel később ugyanebben az időpontban az Andalúziai Nagydíj.” – áll a Network4 közleményében. -
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #18039 üzenetére
Szerintem már túlcsorog a határon túliak &&ése,fél nap is elég rá.
Az NBI.-II.III.ra pedig kiéhezettek vagyunk,gondolom Ti is kértétek a kérdőíven bónuszként! -
-
-
1egaly
aktív tag
NE [Nekünk!] !!
-
farkas63
aktív tag
válasz
larryhughes #18027 üzenetére
10 évente 1x, nekem 5 éve ugyan az az IP-m.
-
Tutu7030
veterán
válasz
larryhughes #18025 üzenetére
Lehet. ÁSZF-ben keress rá, vagy hívd a 1223-at.
-
larryhughes
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek otthoni koaxos internethez (Duó Alap 100M) lehet kérni fix IP-? Ha igen, milyen költségvonzata lehet?
Köszi!
-
amadeus11
senior tag
Tarr Mobil tévén az ATV-n és még jó pár csatornán nincs szinkronban a hang a képpel. Mindez már már hónapok óta. Senki se veszi észre a cégnél? Kár...
-
-
Bozek
nagyúr
Látom 25-én lesz új ÁSZF. Egy érdekes pont is bekerült, ArénaTV meg még nem.
13.1.8 Az Előfizető a Szolgáltatóval való együttműködés, a szolgáltatás igénybevétele során köteles jogait rendeltetésszerűen gyakorolni, köteles tartózkodni a zaklató, közízlést és emberi méltóságot sértő magatartástól, köteles tiszteletben tartani a Szolgáltató munkatársainak és partnereinek személyiségi és más jogait.
A 6.4.5 végére meg még odaírták, hogy "Az Előfizető a Szolgáltató megfelelő ügyfélszolgálati tevékenységének biztosítása érdekében köteles tartózkodni az ügyfélszolgálat indokolatlan igénybevételétől."
-
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Olvasgatok a Tarr oldalán és ezeket a home Gateway eszközöket én igenyelhetném ? Tv , internet (1000/1000 megabit) és telefon előfizetésem van ott (kombi csomag) . Most egy ZTE f668 routerem van amit még a 150 megabites netemhez kaptam de ezen csak 2.4 GHz wifi van meg gondoltam ha igényelhető jobb akkor miért ne. De most nem tudom biztosan hogy ingyen igényelhető? És választhatok melyik eszközt szeretném link ? Melyik a legjobb a három közül ? És jobb mint a mostani ZTE 668 routerem hardverilag is (ha a wifit figyelmen kívül hagyjuk lanon is erősebbek a home Gateway eszközök) ? Kösz előre is a segítséget!
Menjek inkább router topikba ezzel a kérdéssel? -
francz'70
senior tag
válasz
farkas63 #18004 üzenetére
Hát most kíváncsi leszek, az itteni ajánlásra gondoltam teszek egy próbát és ma igényeltem egy ilyen Arris TG2492-t.
Végül is a két tévé közé kerül, az egyik 2 méterre a másik kb. 5 méterre lesz. A 2.4 GHz teljesen rendben van (azt már kipróbáltam) a 4k miatt az 5 GHz lesz érdekes ilyen távolságból -
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!