Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
#21346560 #4722 üzenetére
Első körben az első lépésemnél tüzet találtam, tovább mentem, a fészekbe kerültem. Zaj miatt jött is ide egy felnőtt szörny, esemény miatt a fészekre lejött a királynő, és a kör végén mindkettő megtámadott, már lett is egy súlyos sérülésem és 1, vagy 2 könnyű. Következő körben eljöttem, de zajkockával azt dobtam, hogy kövessenek és ott is megtámadtak mindketten, kijött még egy nagy sérülés és a kicsikből kigyűlt a harmadik, ami már halál. Nem is említem, hogy 3 fertőzés kártyát is kaptam és az egyik súlyos sérülés miatt minden körben kaptam volna egy könnyűt is, de az ezek miatt jelentkező problémákkal már nem kellett foglalkoznom
#4720Mortein: A Mountains of madness is jó négyen. Angolul van csak, de van fordítás minden kártyára. Esetleg Csótánypóker, ha a blöffölős játékok bejönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 7
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest