- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Arkham Horror: The Curse of the Dark Pharaoh Expansion (Revised Edition), amit rendeltem (majd egyszer megkapom), ezt 2011-ben kezdték el gyártani, ebben van egy Ősi suttogás és több Őrjárat jelölő, amik a korábbiban nem voltak.
Ismerősnek van egy, de az még kimaradt, a Kecskés, a Lurkeres és a Sárga király valahogy előbb kerültek sorra, bár nehéz szekta tagnak lenni a Kecskésben, azt sajnáljuk.A Sárga király kemény, főleg egyes vénekkel párosítva, vagy Innsmouth-szal
, bár a múltkor, hogy Dunwich, Miskatonic mellé tettük a Sárga királyt, így olyan sok mítosz kártya volt a pakliban, hogy a felvonások alig haladtak, de a rettegés az keményen ment fel így is
(#668) doc :
Hát nehéz beszerezni sajnos már a kiegeket, sokat kerestem, de végül ezt az USA-ban találtam egy webshopban (ott is utolsó volt, de még néhol találni), ahonnan Európába nem postáznak, így ismerőshöz kértem USA-ban, aztán majd jövőre elhozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- PS Plus előfizetések
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest