Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
echterion #44996 üzenetére
Annyit tudok csak, hogy facebook-on fent van valahol (nekem nincs
), ott nézz körül; egy képpel tudok segíteni. Nem volt a héten időm a HR-t megkérdezni, mi a forgatókönyv.
Komi28: interjú? Eladod magad, meghallgatod, mit adunk cserébe, és mondasz egy bérigényt, hogy szerinted mennyit érsz nekünk. A többi kiderül -
echterion
nagyúr
válasz
LamerGyuri #44993 üzenetére
Erről a nyílt napról lehet többet tudni? A honlapon nem találtam erről infókat. Hol lehet jelentkezni, hova kell menni, mikorra, stb.
-
forras2
őstag
Egy kis üzemanyag téma
Ugye most már a benzinkutakon a NEM hatósági áras árakat írják ki, ez az ár szerint is tankolsz, ha bemutatod a magyar forgalmidat, akkor 480-as áron számolják az üzemanyag literjét. Ahol én tankolok (MOL) 759 ft van kiírva. 759 ft-ért tankolhatsz sima benzint/gázolajat, ha nincs magyar forgalmid... Gondolom ez az ár megmarad az árstopp után is, tehát később mi is ennyiért fogunk tudni tankolni... De viszont most a MOL-ra is külön adót "vetünk" ki, ami évi 250 milliárd forint. Ezt a MOL nem fogja lenyelni, 99,9% hogy ránk fogja terhelni. Tehát ez a 759 ft-s ár, még növekedni fog gondolom... Vajon hol és mikor lesz ennek vége"?" -
Komi28
senior tag
válasz
LamerGyuri #44993 üzenetére
Hétfőn nem tudok menni sajnos
Szerdán reggel 9-re megyek. Ezért érdeklődöm
Amit találtam a neten azt megnéztem. Mennyire lehet "versenyképes" a fizetés? Na ezt még nem sikerült még csak saccolni sem
-
válasz
run4fun #44989 üzenetére
2 műszakos munkarend
Étterem és étkezési hozzájárulás
Karácsonyi bónusz
Munkába járás támogatása
Ingyenes sportolási lehetőségek
Stabil vállalati háttér
Családias, magas színvonalú, igényes munkakörnyezet
Időszakos vásárlási kedvezmények szerződött partnereknél
A versenyképes fizetés nincsen felsorolva, igen... -
Komi28
senior tag
Emersonban dolgozik valaki vagy jó ismerős? Mi a vélemény róla?
-
Tom5
addikt
-
Jarod1
veterán
-
r0b3r
senior tag
válasz
forras2 #44974 üzenetére
Nálunk ezeket mind az ügyvéd intézte. Sztem esetedben is így lenne a legegyszerűbb, hiszen úgyis szükség van rá ingatlan vásárlásakor. Az eladónak szintén közmű tartozásai voltak, a vételárból levonta a hitel + közmű tartozásokat, befizetgette szépen, majd a maradékot kapta az eladó.
Megkötöttük az új szerződéseket a szolgáltatókkal és már hozták is az új mérőket.
-
elder troll
őstag
Fölös kacatoktól válnék meg:
A10-5800K ajándék alaplappal: 8000,-
alaplap hátlapja megvan, hűtés nincs. Aprón csak a processzort 10000-ért hirdetik...i3-3220 OEM: 1000,-
4 magos xeon került a helyére, nem ér annyit, hogy rohangáljak vele a postára.intel gyári hűtés: 1000,-
Fekete bordás, rézmagos, i5-11400F hűtésnek néz ki doboza alapján, 1156, 1155, 1151, 1150 és 1200-as foglalatra megy fel tudtommal.AMD AM4 gyári hűtés: 500,-
Wraith Stealth, 4 helyett 3 távtartó/alátét szerű műanyag volt a borda és a venti között, ezeket kivettem. Működésre nincs hatással.Be Quiet! Pure Wings 2 140 mm : 1500,-
Nincs elegendő venti csatlakozó a lapomon, illetve a 12V-os cpu ágat sem tudom rádugni a lapra, ha beépítem a felső venti helyre.
Portalanítva kerül átadásra a ventilátor, még a lapátok aljáról is lepucoltam a port. -
Van valakinek döglött kínai fali- vagy asztali órája? (Vagy ha lesz, szóljatok pls
)
Teljesen halott is jöhet, mutatók kellenének róla. -
Gaaabeeesz
senior tag
Hali. Nincs esetleg valakinek elfekvőben 2x4gb ddr3 noti ramja? Köszi
-
szebe
addikt
válasz
Gaaabeeesz #44979 üzenetére
Esetleg akiktől vették. De ők gondolom nem lesznek lelkesek, mert öröklésről van szó, akkor a tartozást is örökölték...
-
-
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Nincs köztünk, vagy az ismerősi körben, aki az MVM-nél dolgozik?
Szükségem lenne 1 kis segítségre...
Nővéremék megvennének itt nálunk a faluban 1 házat... Az előző tulajnál, vagyis "bérlőnél", aki már meghalt, kikötötték a gázt számlatartozás miatt. Szeretnénk utána érdeklődni, hogy mennyibe kerülne a visszakötés, mert a gázórát is elvitték. Erre csak akkor van lehetőség, ha a tartozást kifizetjük, mert elmondásuk szerint a tartozás az címre szól, nem emberre. Viszont a fennálló tartozást csak akkor "tudják" megmondani, ha megmondjuk az adott címre szóló MVM ügyfélazonosítót... Ebbe kéne nekem a segítség, 1 ügyfélazonosító kellene, hogy tudjunk előre lépni... -
-
-
Rellind
senior tag
#Bringatopic
Székeskerékpárnál voltam az első villa kotyogott a vázban, nem volt otthon célszerszám,
ingyen megcsinálta.Igaz ha komolyabb lett volna a baj akkor 2 hét múlva lett volna időpont.
Néztem nála járgányt, de hiány van itt is
vagy azonnal megveszik vagy egyáltalán nincs raktáron.
Mondjuk erre rákívántam [kép] … igaz nem nekem lenne… utolsó db.
-
-
chatran
őstag
De az, hogyan lehetséges?
Csak egy HD Audio connector kimenet van a lapon, az meg az előlapi jack és mikrofon. Amúgy ilyen külön pc speaker-t a Sarló comp-ban akartam venni, volt is neki pár, de jó arc a tulaj nem kért érte pénzt.
Amúgy a lap egy B450-A PRO MAX és valóban van rajta egy EZ Debug LEDs funkció, ez ledekkel mutatja, ha valami bibi van.
Köszi a ventilátoros infót is, sikerült az alaplapra csatlakoztatni mindhármat. Sajna csak DC-sek, ahogy olvastam a PWM-esek jobbak.
-
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Néhány számítógép szerelgetős kérdésem lenne. A második gépet szereltem össze, amelyek házában nem volt pc speaker. Ez már valami új irány? Így hogyan hallom a bios csipogást, ha valami probléma lenne? Vannak esetleg LED-ek a lapon, amiből ezt meg lehet mondani?A házban van fan controller ami sata táppal működik és ebbe kell becsatolni a ház ventiket, nem pedig az alaplapra. Így viszont bukó a Smart fan mode, a Bios nem is látja ezeket a ventiket. A házon lévő három állású kapcsolóval lehet kikapcsolni, alacsony illetve magas fordulatra állítani a lapátokat.
Érdemes ezt a megoldást választani vagy jobb a Smart fan a biosból? -
finest
addikt
Sziasztok! Tudnátok ajánlani nekem klímatisztításra céget/vállalkozót?
-
echterion
nagyúr
Valakinek egy felesleges riser kábele van eladó?
-
1stVikman
senior tag
-
don_peter
senior tag
Srácok, utolsó lehetőség. 450eFt (~750eFt-ért vettük)
Arctic MX-5 2021 Edition 4g hűtőpaszta
LogiTech K235 USB wifis fekete billentyűzet és egér páros
GIGABYTE GTX1660 Ti 6GB GDDR6 GV-N166TOC-6GD videokártya
MSI B560M-A PRO alaplap
Intel Core i5-11400 processzor
Be quiet! Pure Rock 2 fekete processzor hűtő
Corsair RM750x 750W 80+ Gold tápegység
Zalman S2 fekete számítógépház
Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 4000MHz C19 XMP 2.0
LG 4K 27UL650_W monitor (forgatható és teleszkópos)
1TB Crucial MX500 SSD (pár órát ment)
Fekvő Trust USB-s hangfal
Stúdió mikrofon, állvánnyalPár napig csak aztán már nem lesz aktuális..
Tehát egyben 450eFt. Privátban képeket tudok mutatni, jelenleg 1 hónapja dobozában pihen a gép, tehát nincs használatban. Mindennek meg van a doboza. A főbb alkatrészeket decemberben vettem, kivéve memória és SSD. Előbbi januári utóbbi februári. -
elder troll
őstag
ThinkPad T460 alkatrésznek eladó! 20000,-
Gányolás nyomai látszanak a csavarfejeken is, belső kábelek nem gyári állapotnak megfelelően vannak elvezetve, viszont alkatrésznek szerintem még jó lehet.Más:
Ha lenne igény egy A10-5800K + alaplapra 8000 forintért, akkor eladóvá válhat, csak a processzort 10000-ért hirdetik (nyilván annyiért nem kelt el). -
Van másnak is gondja a Digi nettel a Balatoni út - Széchenyi eleje - Hosszúsétatér környékén?
-
hzsolee
őstag
válasz
elder troll #44944 üzenetére
"...szeret rajzolgatni..." Ácsceruza nem jó? Láttam az OBIban...van rengeteg...
-
elder troll
őstag
válasz
LamerGyuri #44943 üzenetére
Csütörtökön rohangálok a városban, több lidl is van, így célirányosan mennék, ha lenne készleten valahol. Amúgy a balatoni úti esik útba (1 busz átszállás nélkül).
Ma délután tudtam meg, hogy hétvégén "rendezvény" lesz Csákváron (2 szülinap egyszerre ünnepelve), szóval ezt az infót tegnap még nem tudhattam. Az egyik szülinapos szeret rajzolgatni, így neki szerintem kifejezetten jó ajándék lenne a sablon bonbon/pia helyett. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
elder troll #44942 üzenetére
Hány megálló is lenne neked a Lidl?
Ha tegnap szóltál volna...jártam ott, de nem azt a területet szkenneltem. -
elder troll
őstag
Ilyen Lidlis festőállványt látott valaki a helyi boltokban?
Fölöslegesen nem buszozgatnék, viszont kb bestof ajándék lenne valakinek. -
Tizedes1
aktív tag
válasz
elder troll #44938 üzenetére
Köszi, erre én lecsaptam. S egy forintot nem alkudtam, vadonatúj, dobozos, számlás termék volt.
-
válasz
elder troll #44938 üzenetére
Közben lett
itt a helyi topicban az lett volna a jó, hogy helyben van :) De köszi!
-
elder troll
őstag
Jófosáson találtam egy elvileg megfelelőt 7000-ért, ebből nyilván alkudni kell
Openwrt oldalon is szerepel. -
Jarod1
veterán
érdekel valakit sparos huawei teleragasztott kuponfüzet?
-
mtade
aktív tag
válasz
elder troll #44928 üzenetére
Az I3 proci lehet, hogy érdekelne, de meg kell még nézzem a foglalatot, amibe menne. Fogok írni.
-
villifog
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy utazik e valaki a közeljövőben Győrbe? Két csomagot szeretnék eljuttatni Győrbe, egy helyre, az egyik egy koax kábeldob, a másik egy kisebb doboz. Mindkettő befér a hátsó ülésre.
Cserébe 6-8000 Ft. értékben tudnák készíteni koax kábeleket, illetve bármilyen koax elosztót is kérhet.
Ha valaki tudna segíteni, legyen szíves jelezzen.Üdvözlettel: villifog
-
OPiiPO
veterán
válasz
Napfénysüti #44919 üzenetére
Ő a Kossuth iskola feletti kerékpáros (Haris)?
-
elder troll
őstag
Gyűjtöttem össze némi filléres kacatot és egy combos toronyhűtést:
Be Quiet! Shadow Rock Slim BK010: 10000,-
i3-3220 OEM: 1000,-
4 magos xeon került a helyére, nem ér annyit, hogy rohangáljak vele a postára.intel gyári hűtés: 1000,-
Fekete bordás, rézmagos, i5-11400F hűtésnek néz ki doboza alapján, 1156, 1155, 1151, 1150 és 1200-as foglalatra megy fel tudtommal.AMD AM4 gyári hűtés: 500,-
Wraith Stealth, 4 helyett 3 távtartó/alátét szerű műanyag volt a borda és a venti között, ezeket kivettem. Működésre nincs hatással.Az utóbbi 3 kacat hirdetés linkje, hogy megfeleljek az amúgy értelmetlen szabályoknak, bár mintha 1000 forint lett volna a kötelező hirdetés létrehozásának összeghatára.
-
Keresek
- routert (OpenWRT-zhető, gigabit LAN, gigabit WAN, AC-s wifi a követelmények)
- hibás LED izzókat -
-
Fred23
nagyúr
Nem értek hozzá, de ha próbálkoznál vele, holnap valamikor elvihetnéd. Nekem egyáltalán nincs rá szükségem, ha tökéletes lenne, akkor is inkább valamelyik régi TFT-m használnám retrózáshoz, azok elférnek kényelmesen az asztalomon.
Nálunk zajlik a lakásfelújítás rengeteg rohangálással, szóval pont most bizonytalan kissé, éppen mikor hol vagyok, de este 6 felé szerintem már otthon leszek, és le tudnám vinni. -
sedo
tag
Sziasztok!
Könyvelőt esetleg tudtok ajánlani, aki magánszemély adóbevallásában tud segíteni? (Családi kedvezmény évközi igénybevételén kéne módosítani az szja visszatérítés miatt.) Köszi szépen! -
Varoz
addikt
válasz
Napfénysüti #44919 üzenetére
Látom-látom, valahogy átsiklottam.
-
-
Fred23
nagyúr
Ingyen vihető kishibásCRT monitor.
-
Varoz
addikt
válasz
Napfénysüti #44895 üzenetére
"Nekem van bejáratott szervizem, boltom
Szervizbe mondjuk ne hozzzájuk menj."
Akkor kihez menjen az ember amúgy? Ki a bejáratott szervized?
Eltenném a tippet ínséges időkre. -
Fred23
nagyúr
válasz
Napfénysüti #44900 üzenetére
& Dare2Live:
Köszik! Akkor versenyben marad mindegyik opció. Majd az lesz, aminek éppen akkor a legjobb az ár-érték aránya, lehet acél- és aluvázas, illetve öreg és fiatal is. Egyelőre pedig kihúzom a régivel, jövő tavaszig még megfelel. Legalább nem kell féltenem. -
r0b3r
senior tag
válasz
Rellind #44911 üzenetére
Sziasztok!
Ez az eBike egészen minőséginek néz ki. Épp most kezdtem bele a meglévő trekkingem elektromos átalakításába. A kerékpár régi árával együtt árban nagyjából ugyanott leszek, mint ezzel a linkelt eBike-al.
A 7382km pedig használatfüggő. Ha vigyáztak rá, akkor ennyinél még nem kellene, hogy baja legyen sztem. Ha meg valamit alkatrészt mégis cserélni kell eléggé szabványosnak tűnik és a Bosch motorhoz is kapni mindent, akku cellák is egyesével cserélhetők, ha a megfelelő helyre viszi az ember. -
válasz
Gaaabeeesz #44901 üzenetére
Tudom, így is vásárolok, de jelenleg kéne egy bringa asszonynak
-
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti #44907 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, akkor csere lesz, pár ezres tétel talán belefér.
-
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti #44904 üzenetére
[link] Ilyesmi stucnim van. A nagydarab imbuszos csavar mentén lötyög. A csavart már nem tudom tovább húzni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
chatran #44902 üzenetére
Stucni meg a kéthavi fizetés az nem kicsit túlzó vélemény.
Ha lötyög akkor lehet a kormánycsapágyon kellene állítani. Ezt a videót lesd meg hátha segít: [link]
Stucnit amúgy kötve hiszem hogy emiatt cserélned kellene (de kb ilyen 10k egy normális).
Nekem van egy olasz minőségi (elég neves gyártó) 3T stucnim de még az is kb ilyen 20k körül volt csak pár éve. Ez speciel pont nem egy drága része a kerékpárnak.Egyébként ha jó szervizt keresel: Haris kerékpár az Öreghegyen. Nagyon korrekt srác, ért hozzá, én csak hozzá hordom a bringám (pedig ez egy 2500 eurós gép szóval nem bízom akárkire).
-
Dare2Live
félisten
válasz
Fred23 #44898 üzenetére
alu is baromi erős nem nagyon lehet koccanással lezúzni. A gond az volt régen hogy olcsó darabokon szar volt az alu meg ugye a hegesztése az szakembert kívánt. Jellemzően hegesztésnél engedett el. Viszont bármi újabb márkás+repülőgép alu esetén kb csak előnye van: merevebb és könnyebb. Talán az egy ahol hátrányban van az a DownHill ott ugye rendszeres a perecelés, hogy nekimegy sziklának na az az egy ahova nem vennék alut. De oda karbont sem...
Egy pl fecske retro célból nem rossz meg azok örökélet darabok voltak. De tippre egy félév elmegy szerelgetéssel mire rendbe kapsz egy 40-50éves fecskét. Viszont onnan kibír egy újabb 40-50évet.
@chatran Az sztem elég csúnya hiba ha lötyög és absz nemnormális. Meg van húzva megfelelően alúl, felűl? Ha igen nem lehet csapággyal van gond? Látni kéne de 20+éve szereltem utoljára komolyan bivilit ráadásul ilyen gondom soha nem volt.
-
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti #44900 üzenetére
Köszi szépen. Képtelen voltam rájönni a videó [link] alapján.
Egy utolsó kèrdés.
A kormányom évek óta lötyög a stucniban. Mikor elvittem a Nyerges-Bognárba, mindig úgy adta elő a mester kotkoda felesége, hogy a stucni az kéthavi fizetés, de meghúzni sose tudták normálisan.
Szóval meg lehet ezt húzni rendesen, vagy cserélni kellene? Kb mennyi volna a csere?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest