Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LamerGyuri #44294 üzenetére
Én sem értem. Amúgy nekem nem tetszett igazán (nyáron meg amúgy sem szokott dugó lenni), de ott legalább lehetett volna változtatni.
-
fant0mi
őstag
válasz
LamerGyuri #44294 üzenetére
És mit tud Nagy Zsolt, a nagy túlélő?
-
LamerGyuri
senior tag
Semmi baj nem volt azzal a menetrenddel; ergo jóval kevesebb, mint a mostanival: a cégeknél a melósok túlnyomó részének jobb volt, a városi valódi buszozóknak szintén, és nem utolsósorban megszűntek a műszakváltáskori (6-14-22) városi dugók, nem volt tömve minden út és kereszteződés busszal.
Mai napig nem értem, kinek állt érdekében egy maroknyi irreleváns réteghez eljutó felületen "leszavazni": "Nyomjunk nemet, mert azt mondták, hogy szar". -
-
hzsolee
őstag
Hajt itt valaki tizenéves octaviát?
-
Dare2Live
félisten
Hirtelen körbenézve pár gondolat.
~2év alatt ~+40+% áremelkedés. Azelötti kettőben csak 20-30%.
BPn sokkal kissebb áramelkedés volt. Árakban nincs már lényegi +20-35% difi BPhez képest. ~+10-20%ra olvadt. Persze baromira kerület függő de kb belőve.
~4.5%os hozammal lehet kiadni a lakásokat de albérlökel/lakással foglalkozni kell. Közben pmápban 6.6%ot kamatozik a pénz és semmivel nem kell foglalkozni, 10évente felújítani....
~4.5%os hozammal lehet kiadni a lakásokat de hitelt már nincs lehet 6.7% (bubor+2.1%) alatt.
Nincs eladó lakás Szfváron 21millióig. Afölött is nagyon szűk a kínálat. Van pénz a vásárlóknál ezen árak/feltételek mellett is. X hogy kiknél de van. -
szebe
addikt
válasz
Dare2Live #44282 üzenetére
2 éve 23 körül mondott az értékbecslő a 3 szobás 68 méteres lakásra. Felújítandó.
Azóta ahogy látom az kérdés nélkül 30+Házakra visszatérve, az ár egy dolog, de úgy sackb 60 alatt nincs a városban olyan, amire ne kéne instant milliókat költeni, ahogy fentebb a fórumtárs említette.
Jelenlegi személyes kedvencem a hosszúsétatéri kockaház 54-ért, ránézésre erősen felújítandó -
-
Dare2Live
félisten
válasz
elder troll #44275 üzenetére
egész abszurdak lettek az árak.
Emlékszem ~2éve a 20misis 55-58m2es 3szobás szebb, jobb helyen lévő panelekre. Hát az is már 30misi.
szerk: 21misiig jelenleg az ingatlan.com 1db lakást dob fel szfváron. 27m2 totálisan lelakott original 50éves állapotban. [link]
-
Compaku
tag
Sziasztok!
Keresek konfigot/félkonfigot, Fortnite, GTA5 Full HD felbontáson normálisabb beállításokkal fusson rajta. Nem egy csúcs gamer gép érdekel, hanem egy kedvező árfekvésű minőségi konfig. Akinek van, PM-ben, leirassal, árral ne tartsa magába
köszönöm! -
törölt tag
válasz
A tragacsok is járnak mellé?!
Egyből felcsaphat az ember neppernek. 😁👌 -
f_sanyee
senior tag
válasz
elder troll #44277 üzenetére
itt nem áll meg kb semmi ami bp-re megy
-
elder troll
őstag
válasz
Jarod1 #44276 üzenetére
Maroshegyen nagyon sok dolog van a vasút mellett, mi már megszoktuk sóstó 1-en, a rádión sem zavar. Engem a főút jobban zavar, amikor rollerrel közlekedek a járdán, és mellettem elhúz egy koromgyár (őskori diesel), szó szerint fulladok.
Tééényleg, most ugrott be, hogy maroshegyen is van "vasút megálló", sóstó 1-2 és rádióról gyalog is 5 perc alatt el lehet sétálni. Ez akkor lehet érdekes a fórumtársunknak ha van közvetlen járat bp-re átszállás nélkül, akkor nem kell a városba furikázni.
szerk.: hétköznap reggel 6:30-kor indul, és 7:24-re ér be a délibe átszállás nélküli. -
Jarod1
veterán
válasz
bakker...ez pont a vasút mellett van
-
elder troll
őstag
Itt van egy 2 szobás 48 milla irányáron, pontosan itt található.
Ha nem kocsival akartok bp-re menni, akkor sok jelentősége nincs, de viszonylag közel van az m7 auchan leágazás.
A vasútállomást 5 percre írja kocsival, de a reggeli csúcsforgalmat is érdemes beleszámolni. -
_NCT
addikt
Nem gond ha költeni kell, ezt nyilván belekalkuláltam a kertes házba, de ne rögtön vagy 8-10M ft-ot, mert mondjuk a tető még pala és néhol töredezett is ( a pala tető veszélyes hulladéknak minősül, tehát annak elszállítása is jó móka és plusz költség) vagy a fürdő teljesen kuka.
-
szebe
addikt
Fehérváron belül hol érdemes nézelődni családi ház után, ahol még nem szálltak el nagyon az árak és max 50M-ig lehetne valami normális 2 szobás házat találni?Nem patika állapotút keresünk, de ne kelljen tetőcserével, teljes belső felújítással kezdeni, tehát költözhető legyen
Szerintem ez a városhatáron belül esélytelen.
Olyat, amire nem kell költeni, gyanúsan nem fogsz találni, vagy életed üzlete lesz.
Többé-kevésbé (de inkább többé) felújítandó lesz 50 alatt, csak ott meg sok sikert olyan szakit találni, aki nem basz át, és/vagy nem heroináron dolgozik.Még a közeli falvak, városok is szóba jöttek mint Iszkaszentgyörgy, Úrhida, Fehérvárcsurgó, Magyaralmás, Sárkeresztes stb
Az irány jó (de az Úrhida/Mihály/Battyán vonalon se lesz találat...), csak mire onnan beérsz a vasútra, az még egy jó 20-30 perc... -
_NCT
addikt
Sziasztok! Fehérváron belül hol érdemes nézelődni családi ház után, ahol még nem szálltak el nagyon az árak és max 50M-ig lehetne valami normális 2 szobás házat találni?Nem patika állapotút keresünk, de ne kelljen tetőcserével, teljes belső felújítással kezdeni, tehát költözhető legyen. Első gyűjtőmunkára az alábbi helyeket találtam:
- Maroshegy
- Őrhalmiszőlők
- Feketehegy
- Öreghegy ( bár itt ennyiből max lelakottat találtam, ha jól tudom ez drágább környék)
- Viziváros öreghegy felé eső részeiBelváros annyira nem vonz, most nagyon a nyugit keressük BP után, de azért meg tudjuk közelíteni értelmes időn belül a belvárost. Még a közeli falvak, városok is szóba jöttek mint Iszkaszentgyörgy, Úrhida, Fehérvárcsurgó, Magyaralmás, Sárkeresztes stb. C-type részeket kerülnénk, ha van ilyen.
A belváros közlekedés szempontjából tényleg nagyon rossz? BP-re ingáznánk napi szinten tömeggel, max a pályaudvarig autóznánk P+R-be, ha van.
-
válasz
elder troll #44269 üzenetére
-
elder troll
őstag
Led izzók akadnak, amikor vettem 30-40-et a házba, akkor a gar miatt elraktam a rosszakat is, de már a 3 év is lejárt. Kettesével voltak csomagolva, többet küldtem volna vissza egyszerre, mert 1-2 db-nak nem láttam értelmét, de a lustaság győzött.
Illetve van még félmagas ház és hozzátartozó hibás táp is grátiszban, illetve pár kacatot szedek még össze. Van egy halom vinyóm (160-250gb 3,5" és pár 2,5" is), ami csak a helyet foglalja. -
Még mindig keresek :
- 23-24" közötti IPS monitort
- HIBÁS napelemes kerti lámpákat
- HIBÁS LED izzókat
(Utóbbiakat sem ingyen) -
N_A_S
veterán
Jancsi és Juliska társasjáték esetleg van valakinek eladó?
-
Poiro7
senior tag
Samsung Galaxy S20 FE 128GB Dual független, garanciális eladó.
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
elder troll #44264 üzenetére
Köszi az pici. Megkell nezzem majd akkor azt a notit, amibe menne.
-
elder troll
őstag
válasz
Gaaabeeesz #44263 üzenetére
Csak egy 256-os van pluszban ("új" vagyis kipróbált), de abból is a legkisebb verzió (talán 2230). Nem mindegyik lapon van hozzá ott is rögzítési pont, egyik havernak nem volt, és úgy tákolta meg, bátyám lapján mindkét slotnál van rögzítési pont (x470 sli master).
Laptopba vettem, de abba m2 sata ssd van, nem néztem utána vásárlás előtt.
Ezt az nvme m2 2230 256 Gb-os ssd-t cserélném sata 3 ssd-re. -
Gaaabeeesz
senior tag
Hi. Esetleg nincs valakinek egy eladó ~500gb-os m.2 ssd-je? Köszi
-
N_A_S
veterán
Valaki jár mostanában Pécsen esetleg? Egy kis segítség kellene. Egy VGA-t kellene elhozni.
-
hzsolee
őstag
válasz
Gaaabeeesz #44258 üzenetére
Kb..
Egy sör, meg egy szenya elfér rajta, tehát asztal...
-
Most már csak IPS paneles, 23-24" körüli monitort keresek.
Vagy valakit, aki jár Pestre, és elhoz egy ilyet jópénzért -
chatran
őstag
válasz
Rellind #44253 üzenetére
Ez asztalra tehető, nem pedig szerelhető.
Ha már monitorra szerelhető kar, létezik olyan fajta aminél a monitort az asztallap síkja mögé lehet tolni? Ily módon egy keskenyebb asztalon is kényelmesen elférne egy billentyűzet csuklótámasszal és nincs a monitor közvetlenül az arcomban.
-
freemanone
addikt
válasz
elder troll #44250 üzenetére
Oh és valóban! Ők a mi.com-on is listázva vannak, ezt nem vettem észre.
-
elder troll
őstag
válasz
freemanone #44249 üzenetére
Kapcsolat.
Tudtommal a wayteq vitte idáig is, de valami változott az oldalon a neven kívül. -
freemanone
addikt
válasz
elder troll #44248 üzenetére
A kedvencem a lap alján lévő "hivatalos partner" képecske, ami egy 404-es oldalra visz.
Azért inkább nézd meg közelebbről azt az mstore.hu-t is ...
pont annyira hivatalos mint a másik!
Vagy van belőle https://xiaomiofficial.hu/ verzió is..... na ez is pont annyit ér mint a többi!
Tudtommal nincs hivatalos magyar képviselet.
Valami ilyesmi listát várnék egy hivatalos oldalon arról, hogy ki is partner valójában? [link] -
elder troll
őstag
válasz
forras2 #44245 üzenetére
A xiaomishop nem összekeverendő a xiaomi.hu / mstore.hu tényleg hivatalos webshoppal.
Xiaomishop ph-n...
Új fiókokat regeltek, hogy fényezzék az oldalt. Kilométerekről kerülni kell az ilyen trógereket. -
run4fun
tag
Valakinek esetleg nincs elfekvőben asztalra szerelhető monitortartó kar jóárasítva? Bizniszelhetnénk
-
-
válasz
forras2 #44242 üzenetére
Ennyi idő alatt a csomagról tájékoztatást kellett volna kapnod. (Már ha van valami nyomkövetési szám, hogy feladták egyáltalán.) Ha nem kaptál, akkor fogyasztóvédelem, vagy rendőrség (simán lehet csalás is az elmeséltek alapján).
A bolt megbízható hely? Nincs tele a gúgli hasonló sztorikkal? -
forras2
őstag
Eltérve az előbbi témától, 1 kérdés, mit tehetek, kihez fordulhatok?
December 6.-án rendeltem 1 tv okosítót. Kariaji lett volna. 10.-én és 15.-én is beszéltem velük, hogy ide ér-e karácsonyig. Biztosítottak róla, hogy igen, ide ér.
December 17.-én közölték, hogy nem fog ide érni karácsonyig, mert le vannak terhelve.
Akkor 17.-én kértem, hogy tekintsenek el a rendelésemtől, és utalják vissza a teljes vételárat és a szállítási költséget. Ma január 11.-e van, és még mindig nem történt semmi. Az óta 2× írtam nekik emailt, mind a 2× azt a választ kaptam, hogy "Elnézést kérünk a késés miatt, kérdését továbbítottam a kollégáknak, amint választ kapok tőlük értesíteni fogom emailben.".
Kihez fordulhatok, mit tehetek? Vagy ilyenkor van 1 "törvényi" várakozási idő? -
forras2
őstag
válasz
Gaaabeeesz #44232 üzenetére
ránézésre. Látod, hogy van-e rajta zsír vagy nincs amikor veszed! De ha nem látod, mert pl darálva veszed, akkor sem lesz semmi baja a kolbásznak, ha 60-40%-ban kevered, később szárad ki, és ennyi.
Szerecsendió jó lehet, mifelénk használják bele, de én személy szerint nem szoktam.
Sokan használnak majorannát is kolbászba, kakukkfüvet, borókabogyót... De mindenki máshogy csinálja saját íze szerint. Eddig a legpikánsabb, az citromos kakukkfűvel, rozmaringgal meg tárkonnyal volt pluszban ízesítve, amit kóstoltam, és meg kell mondani, nekem ízlett -
hzsolee
őstag
válasz
Mi van a diómmal ?
-
Gaaabeeesz
senior tag
Akkor lehet kihagyjuk majd. Egy ismerős mondta, én sem ettem még olyat tudtommal, amiben volt.
viszont én grillezesnél a pácba szoktam néha tenni. -
echterion
nagyúr
válasz
A szerecsendió nem mindenkinek ízlik, azzal óvatosan azért. Én pl. nem tudom benne elképzelni azt az ízt, szerintem nem illik oda.
-
forras2
őstag
válasz
Gaaabeeesz #44230 üzenetére
70-30 arányban hús és zsírszalonna.
Fokhagyma, só, bors, kömény, piros paprika, ízlés szerint csemege/csípős.
És ízlés szerint, ahogy a Ti szájatok íze szerint a finom, addig fűszerezitek...
1 jó tanács, ha csípős kolbászt csinálsz, akkor csak csípős paprikát tegyél bele, csemegét ne! Ha pikánsat akarsz csak, akkor is csak csípőst, csak kevesebbet. -
Gaaabeeesz
senior tag
Ha már kolbász, kinek van valami fasza receptje? Lehet megpróbálunk mi is haverokkal egy sütni való kolbászt összedobni
-
-
-
mdk01
addikt
Adott egy laptop 4gb-os memóriával. Eleje - Hátulja
Szeretném 8gb-ra bővíteni.
A jelenlegi 4gb mellé kellene mégegy 4gb-os vagy elbótólni a jelenlegi 4gb-os memóriát 8gb-osra ráfizetéssel.
Minden megoldás érdekel, aki van valamilyen jöhet privi.Továbbá kellene a gépbe egy SSD úgy gondolom minimum 128GB a rendszernek, tehát ha van valakinek alig használt normális valamilye akkor az is érdekelhet.
Köszönöm
-
hzsolee
őstag
válasz
forras2 #44220 üzenetére
Szegény nagyanyám mosta annak idején a belet...Szalámit nem szoktunk. Kóbi, sonka, szalonna, húsok....ja, meg a svátli
Amitől a hideg kirázott a savanyúleves...vagy mi a sz@r.... Így visszagondolva elég durva fószer volt a böllér. Fater munkatársa volt. A vért felfogva ugye kevergeted, aztán marad valami trutymó amit kidobsz. Na, ezt a faszi megette. Meg a nyers bőrből levágta a csöcsbimbót, besózta, aztán azt is megette...Broáááfffffff
Fogalmam sincs hol lehet belet kapni, szerencsére ezek már kimaradnak az életemből. Ha holnapig kibírod megkérdezem egyik kollegám, az korábban (talán most is) böllérkedett, hátha van valami infója. -
-
hzsolee
őstag
válasz
LamerGyuri #44210 üzenetére
Tévedsz. A részeg disznót a rendes disznótól a sapka/sál különbözteti meg...
-
-
Jarod1
veterán
Iphone 7 es független női tulajnál volt, mennyit ér xerintetek?
-
makro
senior tag
válasz
LamerGyuri #44210 üzenetére
Ebben a vírusos helyzetben meg duplán igaz
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Disznóvágásra készülök, és kéne nekem műbél, rendes bél, fenőkő, bordakihúzó stb.
Melyik hentes boltot ajánljátok fehérváron, ahol van készlet? -
-
Ja tényleg.
Van valaki, aki jár Pestre, és el tudna hozni egy 23" monitort? Persze nem ingyen.
-
chatran
őstag
Fehérvári gabonakörök.
Majdnem 30 éve történt. Van valami emléketek, élményetek a témában? Hol volt egész pontosan a kör?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest