Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dare2Live
félisten
itt én inkább tüdő egy részére tippelnék első körben.
@pilota: Én első körben felhívnám a HOmat és elmondanám a panaszokat. Tippre kapsz egy beutalót egy röntgenre és estleg lesz egy vérkép. Röntgen után mennék csak magánba. Ha visszadob ami kb kizárt akkor mehet magán.
szerk:
Amúgy még magánban se biztos kaspz időpontot ha doki államiban is dolgozik. Tényleg elképesztően túl van terhelve egy már évek óta lerobbant rendszer.Ha vége a 3.hullámnak be fognak indulni a covid rehabilitációk.
-
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Bele estem én is ebbe a covidba. Már túl vagyok rajta hála az égnek, de mióta beteg voltam, brutál magas a pulzusom. Alvás közben sem megy 80-85 alá, munka közben meg az átlag 125-130, de felmegy 150-160 fölé is.
Úgy hogy szeretném magam kivizsgáltatni, a kórházba nem szívesen mennék. Kit ajánlotok fehérváron kardiológiai célra?
Ajánlották a Csernavölgyit, Ő mennyire megbízható ilyen célra? -
-
D.Orion
veterán
Maximum helyi szabályozás, de törvénynek ne nevezzük. Egyébként azért van, mert így tudnak valamiféle biztosítást és segítségét nyújtani átverés vagy reklamáció esetén.
Amúgy meg azért is, hogy pörögjön a HA. és a hirdetőknek/támogatóknak szebb statisztikai adatot lehessen mutatni a HA. kihasználtságáról.Nincs ezzel semmi baj, majd felrakom ha lesz időm kiszedni a gépből és lefényképezni a kártyát, meg tesztet csinálni.
-
-
Dare2Live
félisten
a legbosszantobb nem az az 5perc amíg felrakom hara, hanem hogy az ember nem érti mért kell.
-
hzsolee
őstag
válasz
LamerGyuri #42187 üzenetére
Ó nekem is szokott írogatni, pölö ilyeneket:
"...A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt:
A postodat töröltem kicsit sem vicces. ...."
Pedig, de, vicces volt
Tök szubjektív módon válogatnak....
-
tzimash
őstag
válasz
LamerGyuri #42187 üzenetére
Ha lesz hardveraprós linked az eladó tojásról, akkor nem hinném hogy törölni fogják.
-
D.Orion
veterán
válasz
PROHARDVER! #42184 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást.
Még szerencse, hogy szó sem volt hirdetésről. Nem hirdettem, csak feltételes módban megkérdeztem a topik lakókat, hogy ha eladnám, akkor kellene-e majd innen valakinek. De akkor majd csinálok egy hirdetést ha lesz időm az eladással foglalkozni, képeket készíteni, tesztet csinálni, meg ilyenek.
-
PROHARDVER!
Uraim!
A hirdetett termékeket a Hardverapróra kell feltölteni saját hirdetésként és onnan lehet belinkelni a topikba.
-
bacsis
Közösségépítő
Srácok! Nincs valakinek egy USB-s Wifi stickje?
-
A@ron
tag
Kedves fórumtársak!
Továbbra is van egy eladó friss szervizes szárítógépem és kanapém helyben. A hirdetett ár csökkentett, de továbbra is alkuképes
A kanapé nagyon kényelmes, csak egyszerűen nem fér be a lakásomba.
-
válasz
Pancsermeste #42178 üzenetére
Ja, tényleg, írtad is, sry! Az nehezebb ügy, ha az nehezen gyújt, az csupa macerás dologtól szokott lenni
-
Pancsermeste
őstag
válasz
LamerGyuri #42176 üzenetére
Köszi!
Sajnos nem megfelelő neki.@hcl: Nem LED-es, ez még békebeli csöves szerkezet
IPS "beégés", "fáradás", ami hasonlít a murára, de nem fizikai behatásra keletkezett és inkább csak színtorzulásban nyilvánul meg. -
válasz
elder troll #42172 üzenetére
Más leveleit átveszi -> GDPR?
Mondjuk a Posta szerintm törvényes az is, hogy más leveleit dobálják a ládámba...@Pancsermeste : @Bacsis valószínű azért is jó alany, mert talán meg is tudja javítani. Nem lehet olyan nagy baja (a foltosodás pl. lehet LED haláloktól is).
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Pancsermeste #42175 üzenetére
[bacsis] HDMI-s monitort keres, szerintem ez pont megfelelő lenne annak
Beszélj vele. -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Lenne egy ősrégi, még CCFL háttérvilágítású 32"-os HD ready TV, amit a múlt hétig, több, mint 10 éven keresztül monitorként használtam HDMI csatin keresztül. (a másik HDMI bemenet kuka)
Sajnos a kijelző kicsit foltosodott már, ami homogén színeknél eléggé feltűnő.
Ezenkívül hidegen bekapcsoláskor nem mindig jön meg a háttérvilágítás, néha többszöri ki-be kapcsolás után jön csak meg a fénye, ám utána már stabil.
Ha valaki igényt tartana rá, akkor kérem privátban jelezze. Nem eladó, de nagy tábla zöld aldis mogyorós csokit elfogadnék érte. -
elder troll
őstag
válasz
pető bá' #42170 üzenetére
A nav 1000 forintra kerekít mindent.
Viszont kolléganő az összes ügyfél gépjárműadóját megkapta, szerencsére nagy részét ügyfélkapun keresztül. Hívjuk adminisztrációcsökkentésnek, egyik nap már attól kikészült a kezem, hogy 70 db-ot letöltöttem, lementettem a helyére, majd elküldtem a gazdájának (persze többszöri ellenőrzés után).
De az már szerintem szándékos emberölési kísérlettel ér fel, hogy rengeteg ügyfél levele az ő címére ment ki, tértivevény miatt csak és kizárólag ő veheti át, és értelemszerűen munkaidőben (amikor a postás arra jár) ő dolgozik, így szinte minden nap rohangálhat a járvány csúcspontján postára sorbaállni a tömegben az ügyfelek gépjárműadó leveléért. Amúgy ma reggel szólt, hogy ne menjek, mert nem érzi jól magát (holnap megy tesztre).
Persze az ügyfelek nagy része nem ebben a városban él, de ez már külön történet.
Ez csak egy nagyon apró szelete az eddig nagy lendülettel hirdetett adminisztrációcsökkentésnek, ami a valóságban adminisztráció hatványozás volt. -
forras2
őstag
Szevasztok!
Súlyadó...
Ez az első év, hogy kell fizetnem, ezért is érdeklődök. Megjött ma a csekk.
Normális az, hogy ezresre kerekítenek?
11510 ft helyett 12 ezret kell fizetnem. Nem mintha bele halnék abba a plusz 500 ft-ba, csak nem értem, miért húznak le ennyi pénzzel. -
bacsis
Közösségépítő
Új kihívás srácok!
HDMI csatis monitorja nem lenne valakinek elfekvőben? -
N_A_S
veterán
Van valakinek esetleg JACK csatihoz való Y-kábel, ami headsetből csinál külön MIC és külön AUDIO csatlakozót?
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
elder troll #42163 üzenetére
Úgy néz ki már találtam is, köszi
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben, akár csak kölibe egy 2-3. gen core i procija? Van egy lapom, és úgy 10ből 2X ha elindul a cucc... 3 fajta RAM-al próbáltam, azt kizárnám... Így maradt a proci, hátha az szivat -
Varoz
addikt
válasz
elder troll #42157 üzenetére
A topikról beszéltem, de mindegy.
Milyen mindenbe? Egyetlen kérdés merült fel és az annak kapcsán történő picsogást nem értem. Ez van. Mintha defektem lenne és megkérdezném, hogy másnak van-e itt defektje. A problémámat nem oldja meg, de legalább leírtam.
freemanoneJa tehát akkor tilos megkérdeznem? Levegőt azért még vehetek? Megengeded?
-
chatran
őstag
Érdekes olvasgatni a downdetector digi oldalát, mikor kimaradás van, cifra káromkodásokat eresztenek meg egyesek.
-
elder troll
őstag
Hajnal 3-kor volt net, mert még fent voltam. Reggel 9 körül keltem, akkor már nem volt. 10 körül kezdtem el vele foglalkozni, és reggel 10-ig nem írt senki (többen is home office-ban dolgoznak ebben a témában). Felhívtam kolléganőt, megtudtam tőle, hogy van net, és áramszünet sem volt az 1,2 km-re lévő irodában, mert mentek a gépek.
Ezen infók összességből következtettem, hogy csak az utcában mehetett el a net az áramszünet miatt.Van otthon valami B vitamin tartalmú készítmény?
Csak azt látom, hogy mindenbe próbálsz belekötni gondolkozás nélkül. -
Varoz
addikt
válasz
elder troll #42155 üzenetére
"hajnal 3 és reggel 9 között elment a net."
Jajaja. az nem lehet, hogy aludtak, dehogyis. Fel sem merül, biztos mindenkinél jó a net, mert nem írta be ide. -
elder troll
őstag
Az ügyfélszolgálatot lehetetlen elérni egy globális probléma esetén, mert mindenkinél világvége van, ha elmegy a net. Nekem "csak" a munkám miatt volt adott pillanatban szükségem a netre. Szóval szerinted hívogassam az amúgy is brutálisan túlterhelt ÜF-et órákon keresztül ahelyett, hogy felnéznék fórumra, és 10 perc alatt megoldom.
Mindent értekMásik példa:
hajnal 3 és reggel 9 között elment a net. Nem írt senki ebbe a témába "úristen, elment a digi net" hsz-t, így egyből tudtam, hogy nálunk van a gond. A hűtő és a pc áramkimaradásról árulkodott. Az 1,2 km-re lévő irodában volt net, és áramszünet sem volt.
Ez nekem már bőven elegendő információval szolgált, hogy mit mondjak az ÜF-nek. -
Varoz
addikt
válasz
elder troll #42152 üzenetére
Amit az ügyfélszolgálat is meg tud mondani, azt tudod meg itt is.
Nem adtál kielégítő választ sajnálom.
LamerGyuriÖreghegyen jó.
-
LamerGyuri
senior tag
Másnál is szarakodik a UPC? Felsőváros
-
elder troll
őstag
Ez a tipikus esete annak, amikor mindenki veled szemben jön az autópályán, és nem győzöl dudálni a sok idiótának anyázás és kézlengetés közben
Közben a rádióban is bemonták, hogy vigyázzanak az xy autópályán, hogy egy őrült forgalommal szemben megy, és csak ennyit tudsz rá mondani:
Mi az hogy egy? Az összes! -
Varoz
addikt
válasz
LamerGyuri #42148 üzenetére
Miért te igen? Ugyanis te is feltettél egy kérdést, tehát bal lábbal keltél fel a saját definíciód szerint.
Én meg csupán észrevételként megkérdeztem, hogy van-e értelme, de eddig úgy tűnik nincs. -
elder troll
őstag
Utoljára nem ide írtam, és 10 perc alatt megoldottam.
Épp az irodában voltam, és a közelgő bevallási határidő miatt szükség volt internetre a munkámhoz.
Mivel globális probléma volt a google dns-sel, és sokan egyéb okból azt használták, így biztosan izzott az ügyfélszolgálaton a telefonvonal, és kb esélytelen lett volna velük beszélni. -
-
Varoz
addikt
válasz
elder troll #42146 üzenetére
Minek? Alapvető dolgokat megnézel és nem megy, akkor úgyse fogod tudni mi a hiba, de ha nem szólsz nekik, ők se fogják tudni. Itt meg lehet egymásnak irogatni, hogy itt nem jó, itt jó, itt jó, itt nem jó. Ebből aztán nagyon be tudod lőni a hibát, hogy 5 emberből kinél jó kinél nem. Főleg, ha épp 2 eltérő hiba van, csak úgy jött ki, hogy egyszerre.
Szóval ezt a választ kevésnek érzem. -
elder troll
őstag
"No offense, de ezekkel a kérdésekkel mi a cél? "
Mielőtt felhívnám az ügyfélszolgálatot, próbálnám belőni a hiba mértékét, illetve egyedi problémáról van szó vagy sem. Pl.: ha elment az egész városban, akkor kizárásos alapon nem a modem halt meg. Vagy múltkor itthon elment a net, az irodában viszont működött (1,2 km).
A kettő közötti óvodánál találták meg a földgépek a kábelt.
A héten megadta magát egyik nap délután 6 körül, és viszonylag hamar kiderült, hogy a google dns-sel volt gond, és a digi dns-ét visszaállítva működött minden. Korábban a digi dns-sel nem ment a vpn-es távoli asztal, akkor írtam át a google dns-ére. -
Varoz
addikt
válasz
chatran #42132 üzenetére
No offense, de ezekkel a kérdésekkel mi a cél? Tényleg érdekel.
Valaki beírja, hogy nála jó, akkor nálad is jó lesz? Vagy beírja, hogy nála sem jó, akkor hirtelen jó lesz?
Esetleg ha nem jó a net, akkor felhívni a szolgáltatót, mivel az ő dolguk?
Félreértés ne essék, mindenki azt csinál amit akar, de már megfigyeltem, hogy sűrű ez a kérdés, de még nem sikerült rájönnöm, hogy mire jó. -
Rellind
senior tag
válasz
LamerGyuri #42140 üzenetére
Csak garanciális gépekhez adnak ki a központi raktárból jelenleg. Ezt mondta a szervizes... Aliról is tudnék rendelni tudom, de nekem napokon belül kellene... Sajnos az Acer szerviz is 2 hétig ült az infón. Már kifutok az időből, elutazom és vinném a gépet...
-
-
-
válasz
Rellind #42136 üzenetére
Hát... erre pedig a csere a jó, ragasztással sehogy nem lesz tartós. Mondjuk ha ki lesz cserélve, addig jó lehet a ragacs. Csak nem olyat használj, aminek a gőze megmarja a közelben levő LCD-t.
Összeolvasztani szoktam még, az jobb, még ilyen porladós műanyagoknál is. Meg 1 esetben átmenőcsavaroztam pár éve egy olyat, aminek már porladt szét a teteje.Amiket fentebb írtam, pl. a T*scoban kapható dupla tubusos Pattex, ilyesmik lehetnek jók.
Konzumer gépet ezért nem veszünk. Üzletieknél legalább ez a probléma kb. nem lézetik.
-
Rellind
senior tag
Itt a probléma: klikk. Erről a gépről van szó,ez a problémája.
Tegnap bontóból jött egy hátlap (20 ezer), de az is javítva volt már,így visszaküldtem. 20 ezerért én is meg tudom ragasztani.... Én cserélni akartam gyári megoldással, Acer szerviz már berendelte de azt az infót kaptam egyelőre nem fog megérkezni a központból, mert alkatrész stop van. -
-
Rellind
senior tag
Tudtok ajánlani valami jó ragasztót laptop zsanér rögzítéshez? Műanyag+fém az alany. Valami jó epoxi ragasztó esetleg?
Köszönöm. -
echterion
nagyúr
Nálam most megy. Meg szerintem éjjel is ment, nem volt kiesés a seed-ben sem.
-
chatran
őstag
Éjfél után pár perccel megszűnt nálunk a digi net a Sarlóban. Nálatok megy rendesen?
-
Tom5
addikt
Szombaton jönnek kötni a Digisek az optikát. Saját routeremet szaeretném majd használni mire kell figyelnem? Hogy hid módba állítsák a hozott csoda routerüket?
-
kraftxld
félisten
Szeretnék regisztrálni a MBVK árverési felületére, és a 21. században ezt még mindig egy végrehajtónál 6000Ft-ért aláírt sajtpapíron lehet.
Tud valaki egy végrehajtót aki rugalmas és most is fogadna, vagy csörögjem végig őket?
Köszi! -
AlexelA
csendes tag
Sziasztok.
2x2 gb ddr3 ram eladó [link] -
vigyori78
őstag
Sziasztok.
-
gyenge47
aktív tag
Egy [link] ilyen HD 7770 érdekel valakit helyben?
-
csaba77
csendes tag
Eladó 4GB DDR3 1333 MHz notebook ramot keresek.
-
rita7107
aktív tag
-
Dare2Live
félisten
1070 eladó. Szfvári átvétel esetén 135K. [link]
-
rita7107
aktív tag
válasz
f_sanyee #42118 üzenetére
Túlmelegíti a papírt, valami miatt.
Ez lehet a fűtőszál érzékelő hiba, lehet ventillátor hiba (nem fúj annyi levegőt, lehet papír hiba. Lézer nyomtatóknál sokan elfelejtik, hogy nagy a hőtermelés. Minden fajta "gazdaságos" papír nem jó hozzá. Próbáld ki egy kimondottan lézer nyomtatóba illő papírral. Pld. a HP CHP150-es papír. Amennyiben az is hullámos lesz, akkor ventillátor csere, de az már szervizes ügy. -
Hegesztéssel foglalkozó szakembert tud valaki? Egy lakatfület kéne visszapöttyinteni...
-
törölt tag
Aktuális eladó dolgaim:
- Lemezes PlayStation 5 eladó, 2 DualSense kontrollerrel. Garanciális! Lakberendezők álma! Vihető! [link]
- Xiaomi Router AX1800 1775Mbps 5-core WiFi 6, kétsávos, 256MB, MU-MIMO [link]
- OnePlus 8 Pro 5G Glacial Green 8/128 GB eladó! 2 db! Garanciával. Képekkel! [link]
- Sencor SSS 6200 Bluetooth hangszóró, bézs [link]
- EnjoyWarm Infrapanel D-IC600 eladó! 5 év garanciával! [link]
- Tolóajtós szekrény eladó, 2 db! [link]
- Telekom kedvezményes vásárlási lehetőség! [link]Mindegyik átadását megtudom oldani Székesfehérváron.
-
Dare2Live
félisten
válasz
elder troll #42110 üzenetére
trollt szabad trollkodni?
300Kban felraknád apróra lejönnének érte mai nap BPről és nyomnák a kpt a kezedbe. Persze szeptemberben még senki se tudta ez lesz, én is majdnem eladtam 1070TImet 90Kért mert 3070. Végül 169Kért ment el 2 hete de már bánom.
-
eami
veterán
válasz
elder troll #42110 üzenetére
igen, azok voltak, de berlokent nem tök mindegy hogy repedezik a fal?
-
kraftxld
félisten
Keresek alap lézernyomtatót amibe vállalható áron lehet tonert venni / tölteni.
Csak havonta 40-50 oldalra kell max. -
Jarod1
veterán
Van valakinek eladó tablet-je?
-
N_A_S
veterán
[Electrolux kombinált hűtőszekrény] - 35.000 Ft, szállításban tudok segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest