Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
elder troll #50501 üzenetére
Csak felületesen olvastam a hsz-eket
-
Varoz
addikt
válasz
elder troll #50492 üzenetére
Minek ehhez AM4 rutin?
Ti sose sose szedtetek le normálisan hűtőt? Nem kell azt tolni sehova. Kicsit elforgatod a procin és medzsik. -
Jarod1
veterán
válasz
elder troll #50494 üzenetére
Elektronikai iparban melózom, pasztázást minden nap használjuk, a leszedés trükkje hogy csúsztatva kell eltolni a hűtőborda leszedéshez,,,mivel merőleges leszedés felszakíthatja a BGA lábak forrasztását..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Kb. 3 év után úgy gondoltam hogy újrapasztázom a procimat (5900X), de ezek alapján inkább hagyom, jóvanazúgy
Amúgy köszi az infót, nem gondoltam hogy ennyire szarul van megoldva az AM4..
-
Elementgamer
csendes tag
válasz
elder troll #50494 üzenetére
1 év alatt is képes rárohadni a paszta
legalábbis az mx5
+ am4 tényleg bosszantó bontás ügyileg -
válasz
Nem vagyok IT szakerto, de ez akkora dolog? En az enyemet megfogtam, hutes le, proci kiszed, uj berak, viszlat. Ot perc az egesz pasztazassal.
Vagy szuz kez szerencseje?!
-
válasz
elder troll #49281 üzenetére
A sima Depóniás kukákat is mossák néha.
-
elder troll
őstag
válasz
elder troll #48453 üzenetére
Erre is van jelentkező, már csak az FM1 gép aktuális ezekből a gépekből.
-
elder troll
őstag
válasz
elder troll #48448 üzenetére
HP sff 6. gen gépre van jelentkező, de a másik kettő még aktuális.
-
elder troll
őstag
válasz
elder troll #48446 üzenetére
Mivel 28-án költözöm külföldre, és ezek nem szeretném vinni magammal, így egy kicsit faragok az árakból:
FM1:
4GB rammal: 10000,-
8GB rammal: 12000,-HP SFF 6. gen: 25000,-
AM4: 45000,-
-
Dare2Live
félisten
válasz
elder troll #48423 üzenetére
jujj....
-
Varoz
addikt
válasz
elder troll #48423 üzenetére
-
válasz
elder troll #48406 üzenetére
Én is parafára gondoltam a kézenfekvő közlekedési után
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Ja nem parafára gondoltam, hanem csapba és kádba. Obiban nem találtunk legutóbb. Müller, Aldi, Lidl, Penny, Spar, Vianni sem rendelkezik vele. Már azon agyalok, hogy bemegyek egy fürdőszoba szalonba, hátha.
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Miből sikerült kitálni, hogy parafa dugót keres? Lehetne itt sokmindenre gondolni 😂
-
gabyka
aktív tag
válasz
Mert Ők februárt írtak
-
inf3rno
nagyúr
válasz
elder troll #48404 üzenetére
-
válasz
elder troll #48365 üzenetére
Amire en emlekszem, az a Karoly Janos utcaban volt (regi Viniczai melletti utca), egy udvar hatso reszeben.
Egyebkent nem feltetlenul ezt az uzletet keresem, hasonlo is megteszi.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
elder troll #48362 üzenetére
Szép környék, lehet megyünk oda nyaralni.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
elder troll #48360 üzenetére
Merre cuccolsz?
-
hzsolee
őstag
válasz
elder troll #48350 üzenetére
Köszönöm, de egy 14-es T60 am van... Egy tablet lett volna az igazi. Szerintem win xp is elég ☺️...nagyon alap programot kell futtatni. Fórumtárs felajánlott már egy tabletet, de csak egy mini usb van rajta. Nem tudom a töltés adatátvitel menne-e egy otg kábel segítségével 🤔 az mintha lenne valahol.
Mindenesetre úgy néz ki megegyeztem egy aprós sráccal. Van egy kis gépe gombokért.. -
cannibal
senior tag
válasz
elder troll #48300 üzenetére
Én azt mondom ki kell próbálni. Van PS Vita-m annál semmi ilyen nem jött elő. Van egy Samsung A40-em ott enyhén érzem, ott nem annyira durva. Az oled switch az durva volt nekem. Most szeretnék venni egy Razr 40 Ultrát. A teszben írták, hogy a kijelzője necces lehet az arra érzékenyeknek, de sajnos nem találtam sehol kiállítva, hogy meg tudjam nézni.
-
cannibal
senior tag
válasz
elder troll #48298 üzenetére
Én vinném azonnal, de sajnos nekem kifolyik a szemem az oled switch-től. Alacsonyabb fényerőn kikészülök tőle.
Volt nekem is, nagyon szerettem, de ezért el kellett adnom.
-
cannibal
senior tag
válasz
elder troll #48295 üzenetére
Az oled switch-et is a pwm miatt adod el?
-
eami
veterán
válasz
elder troll #48293 üzenetére
csak kíváncsiságból.... miért nem steam deck oled lett az utód inkább?
-
D.Orion
veterán
válasz
elder troll #48177 üzenetére
Köszi, írtam pü-t.
-
válasz
elder troll #48112 üzenetére
Lehet eleg, koszi, irtam
-
D.Orion
veterán
válasz
elder troll #48103 üzenetére
Majd messziről odadobod a fecskendőnek látszó tárgyat.
Mondjuk a nyílt utcán a rendőrség előtt pl, ez tuti sikeres akció lenne.
Ui..: Jobbulást. -
válasz
elder troll #48066 üzenetére
Ez mar jo kis cucc, nem rossz aron
-
inf3rno
nagyúr
válasz
elder troll #48066 üzenetére
Igény az lenne, csak pénz nem igen. ;-) Jó backupos cuccnak néz ki.
-
válasz
elder troll #48059 üzenetére
-
kraftxld
félisten
válasz
elder troll #48059 üzenetére
Grat, hajrá-hajrá
-
válasz
elder troll #48057 üzenetére
Egy darabig
-
inf3rno
nagyúr
válasz
elder troll #48054 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem jó, csak aktívabb tagoknak több kedvezményt adok.
-
válasz
elder troll #48054 üzenetére
"karbantartásmentes pc" = lelakott?
-
ptesza
senior tag
válasz
elder troll #47730 üzenetére
Polgárdin is hallatszik simán.
-
elder troll
őstag
válasz
elder troll #47712 üzenetére
Elkelt!
-
inf3rno
nagyúr
válasz
elder troll #47669 üzenetére
Azokból Seasonic-ot, hasonlókat szoktam venni, a házon spórolom meg az árát. :-) Olyan 20-at szoktam rászánni.
-
forras2
őstag
válasz
elder troll #47638 üzenetére
Azt tudom, hogy többet dolgoznak
Asszonyom szakács, heti 2 nap pihenője van, az egyik fixen a hétfő, mert akkor zárva az étterem, meg azon kívül kedd vagy szerda közül valamelyik, 90%-ban a szerda, csütörtök-péntek-szombat-vasárnap fixen meló minden nap, 8-kor indul melóba, este 11 körül ér haza, és 8 órába van bejelentve.
Az egésznek a szépsége az, hogy szabadság nincs, ha nem 2, hanem 3 napot van itthon a héten, akkor annyival kevesebb pénzt kap a hónapban... Nettó 6k a fizetése havonta, 1 hetet táppénzen volt, arra a hónapra 450-et kapott csak, még azt sem fizetik -
Motion_Blur
félisten
válasz
elder troll #47388 üzenetére
Köszi a gyors helpet, egyiknek sincs, neten berendeltem
-
Laca73
csendes tag
válasz
elder troll #47330 üzenetére
Szia! Ha jól értem akkor erre kellene vennem Windowst? Mennyiért válnál meg tőle? Jöhet privátban is.
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
elder troll #47276 üzenetére
Aloe First-öt szüleim, és sok ismerősöm használta. Mindenki dícsérte, és nem elfogultságból. Más termékről nem tudok nyilatkozni.
-
szebe
addikt
válasz
elder troll #47248 üzenetére
Az csak a nagyobbra jó, nem? Vagy gyártanak olyan kicsit is?
Nyugati az erkélyünk, megsorozta azt is rendesen. Bár a reggeli állapotokat látva inkább a jég, mint valami kar vastagságú ág.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
elder troll #47229 üzenetére
jóvan...jóvan... Megjegyeztem ám...
-
Andris837
senior tag
válasz
elder troll #47222 üzenetére
Köszi, de időközben megoldottam.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
elder troll #47219 üzenetére
Akkor délután kiugranék, ha jó lehet
-
válasz
elder troll #47145 üzenetére
Ami vízzel érintkezett, annak nem árt egy alkoholos lemosás, de ha nem megy semmi zárlatba úgy, hogy meghaljon tőle a lap, akkor simán megy tovább a cucc.
-
szebe
addikt
válasz
elder troll #47054 üzenetére
Hajtógázas cuccokon rajta szokott lenni hogy hova és/vagy hogy hova ne.
-
jjanyi
csendes tag
válasz
elder troll #46907 üzenetére
Nálam van egy pluszban, írj, ha érdekel.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
elder troll #46824 üzenetére
Köszi!
-
inf3rno
nagyúr
válasz
elder troll #46821 üzenetére
Azért együtt írtam, plusz az éjféli átvétel miatt még bizalomgerjesztőbb.
Ahogy nézem aprón se közel, se távol nincs, csak Veszprémben, úgyhogy kénytelen vagyok újat venni.
Thermaltake ISGC 300
-
f_sanyee
senior tag
válasz
elder troll #46714 üzenetére
igazábol bármelyik ugyanolyan méretű megfelel.
-
f_sanyee
senior tag
válasz
elder troll #46712 üzenetére
engem érdekelne az í betü
-
MaxWil
csendes tag
válasz
elder troll #46708 üzenetére
ment Pü.
-
echterion
nagyúr
válasz
elder troll #46702 üzenetére
Igen, 4 pinesek, azt maximum kicsit megfaragnám a csatijánál, de hát kölcsön cuccal ilyet nyilván nem csinálok.
-
cannibal
senior tag
válasz
elder troll #46675 üzenetére
Köszi a kijavítást!
-
válasz
elder troll #46449 üzenetére
Openwrt-n most is lehet bármin (és már családi szinten is csak Openwrt-s routerek vannak), de paranoidabb vagyok ennél
(Pedig amúgy meg kispályás.)
@inf3rno : Ezért
-
válasz
elder troll #46297 üzenetére
6 hónap? Én évekig szoktam...
Pláne most, hogy dec. a Marketplace is kihalt volt, sehol érdeklődők
@inf3rno : Régebben meg a régi alkatrészeket nem vitték, az egybegépet simán
(2020 előtt.)
-
inf3rno
nagyúr
válasz
elder troll #46297 üzenetére
Így, hogy szétkaptam egyből vannak érdeklődők. Teljesen más, mint egyben. Úgy valahogy senkinek nem kellett, pedig szerintem jó gép volt, Isten nyugosztalja. Talán még meg is tartottam volna, ha van benne több PCIE lane. Így az új hálókártyát messze nem tudtam kimaxolni vele.
-
hzsolee
őstag
válasz
elder troll #46258 üzenetére
A kedves felső szomszéd azt állította a mosógép. Ez annyiban számomra kevésbé hihető, hogy a fürdőszobától kb legtávolabbi szoba a legdurvább. Már számtalanszor festettem miattuk és általában a fürdőszoba környékén volt leázás, de most ott a kisebb. Elég kamus, köcsög banda.
Le is kellett áramtalanítani, több helyen folyt a kapcsolókból is... -
juliabrilke
veterán
válasz
elder troll #46141 üzenetére
Nálam ez a kártya olyan 25k-t ér kb.
-
gabyka
aktív tag
válasz
elder troll #46139 üzenetére
-
válasz
Kivágod a ház oldalát, ahogyan azt kell
-
juliabrilke
veterán
válasz
Esetleg egy Quadro P600. Gyakorlatilag egy GT1030 DDR5, viszont memória bus 128 bites és nem 64 bites.
-
ptesza
senior tag
válasz
elder troll #45986 üzenetére
-
efemm
tag
válasz
elder troll #45982 üzenetére
Köszi, a te hirdetésedre gondoltam.
-
válasz
elder troll #45962 üzenetére
pü -
eami
veterán
válasz
elder troll #45672 üzenetére
Sempre az ami a bregyonal van? ha ig3n, akkor inkább passzoljatok.... miután rendeltem néztem rá a Google reviewkra és sajnos annak megfelelő minőséget hoztak ki, azt is baromi lassan.
szerk: ja, az az... soha többet nem rendelek onnan semmit sem...
-
OPiiPO
veterán
válasz
elder troll #45672 üzenetére
Köszi, a Halpatkót ki fogom próbálni a héten ✔️
-
elder troll
őstag
válasz
elder troll #45666 üzenetére
Csináltam hirdetést a processzornak, és teszteltem pár noti hdd-t is:
Ryzen 5 2600: 30000,-
Dobozos, hűtővel, 3900MHz-et 1,2V-on tudja, ajándék MX4 paszta
Noti hdd bazár 320-500GB: 1500-2500,-
100/100 mind, 5400 és 7200-as fordulatszámúak vegyesen, van pár seagate thin is közöttükElőző hsz-ből az ssd-t reggel elvitték, így csak a 2x8GB DDR3 ram aktuális 13000-ért.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
elder troll #45652 üzenetére
Ja ennél a Kingston V3oo-nál a régebbi változat még javallott volt, az új változat, ami gagyi. Igazából lényegtelen, mert már nem 1oo/1oo. Rendszer volt rajta 5+ évig, aztán most kukáztam. Maximum adattovábbításra jó USB rack-el, de arra meg vettem egy hasonlóan gagyi 5oo-asat, ha filmet kéne vinni valahova. Ki is szedem a listáról, hátha csak megzavar másokat.
Átírtam, meg raktam hozzá némi magyarázatot a szöveghez, hogy miért ez a konstrukció született meg, hátha így már érthetőbb. Lenne hozzá szünetmentesem is, most cseréltem benne aksit, de attól nehezen válnék meg.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
elder troll #45652 üzenetére
Köszi a segítséget! Igazából ezt ilyen itthoni központi adattárolónak raktam össze anno ZFS fájlrendszerhez, azért kellett az ECC, hogy legyen rajta szoftveres RAID, és ne egye meg az adatot a bitrot meg ne dőljön be az egész memória hiba miatt. Néztem szerver lapokat is, de 2-3x-os áron voltak, aztán azért választottam ezt a workstation lapot. Sajnos megszívtam vele, mert nem bootol VGA és monitor nélkül, ezért kellett bele a dedikált kártya és a HDMI dongle. Végül összeraktam a gépet dupla ennyiért, mint árulom, és egyáltalán nem használtam, csak porosodott 2o17 óta, azért nem akarok engedni az árból, mert így is sokat vesztek rajta, meg alig használt az alkatrészek több, mint fele. A lap, táp, ház tiszta újak, talán ha 2 napot mentek összesen. Az SSD-t csak azért szórtam bele, hogy legyen benne valami szemét, amivel tesztelhetem, egyébként kuka kb. lehet le is veszem az árát, aztán ingyen adom, vagy teljesen kiszerelem belőle. Volt benne másik SSD és HDD, azokat inkább megpróbálom eladni külön. Volt még SFP+ hálókártya, azok már elmentek. Nagyjából ahogy most össze van rakva, úgy szerintem korrekt, ha valaki normális gépet akar adatra és szolgáltatásra (és tesz bele saját SSD-ket), nem NAS-al szórakozni hardveres RAID-el, aminél nincs bitrot védelem. Ja általában tápból és házból jót szoktam venni, hogy ne legyen gond velük, a legtöbben ezen spórolnak. Mondjuk a táp anno 25k lehetett, most meg 1o-et sem ér állítólag, az is kb. null kilométeres. Néha a falat kaparom emiatt, néha gondolkodok, hogy mégis meg kéne tartani, de már vettem fórumtárstól másik gépet, ami fele ekkora, a ZFS-t meg feladtam, és inkább backupolok két lemezre, meg minden fájlról csinálok SHA1 checksumot, aztán kb. ugyanott vagyok jóval olcsóbb cuccokkal. Lehet az lesz, amit mondtál, hogy a házat és a tápot együtt hirdetem jó áron, a félkonfigot meg hűtővel együtt szintén, esetleg ahhoz még hozzácsapom opcionálisan a VGA-t és a dongle-t. Ja talán úgy jobban elmegy. Egyelőre még szeptemberig kivárok, amíg él a hirdetés hosszabbítás, aztán majd utána foglalkozom a kérdéssel.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
elder troll #45643 üzenetére
Azta...
Nagyon durván nyomod!
Ahogy a táp esetében is írod, valóban nem mai darabokról van szó. Persze minden hibátlanul üzemel, de mégiscsak 10+ éves cuccok.
Ezért sem lenne pofám 50-nél többet kérni érte.
Mindent használtan szereztem be, és én magam vagy 7 éve használom 4,6 GHz-re tuningolva. Prime + szőrösfánkkal terhelve a kis VX450 kb. 620W-ot húzott ki a konnektorból.(persze idle visszavesz mindent (1,8GHz/0,8V), de akkor is 100W körül kajál).
A hűtés még a legelső HR02 kiadás, kissé nehezebb is mint a mostani Macho-k, de sajnos csak inteles és AM3-as lefogató van hozzá.inf3rno: Nem nézek már utána, részletes elemzést kaptam az árakról
Egy kolléga érdeklődött, hogy esetleg megvenné. Neki főleg nem adnám 50K-nál többért. De ha mégsem kellene neki, akkor is jobban szeretném, ha egyben elvinné valaki. Nincs kedvem egyesével ismeretleneknek tukmálni... -
inf3rno
nagyúr
válasz
elder troll #45643 üzenetére
Hát akkor tévedtem. Igazából ha belegondolok, akkor azonos foglalatba ezer féle CPU belemehet eltérő árkategóriában, úgyhogy nem feltétlen lehet csak abból megmondani az árazást. Az alaplap talán jobb kiindulópont ilyen becslésekhez, vagy a gép életkora. Akkor inkább a 8ok, ami stimmel, vagy még magasabb, ha ezt összeadom.
-
válasz
elder troll #45609 üzenetére
"ATX létére alacsonynak számít"
Csak sajnos még így is emel a táp a gépházon az alaplap magasságához képest. Pedig ez lehetne a legígéretesebb konstrukció, hogy kis helyre beférjen a retro alaplap. Az előlapi portok pótolhatók, de a sulinet expressz felirat nem"kb vga árban van"
Sütött vga kinek kell? -
Fred23
nagyúr
válasz
elder troll #45606 üzenetére
Prism magasabb is kicsivel, ami persze nem minden szögből látványos, de nekem például számított, emiatt lett helyette a Max -nem lóg ki annyira az ITX házamból.
Szerk.: A Max majdnem pont olyan, mint a sima Wraith, a difi tán csak annyi, hogy előbbi már képes világítani 1 adott színnel. Szóval a csillámpónis világítás és a semmi között félúton.
-
Fred23
nagyúr
válasz
elder troll #45603 üzenetére
Alulfeszelek én is, úgy meg nem vészes sehogy se.
Egyébként ez a Wraith Max, nem a Prism, bár nem nagy a difi. Olvastam anno egy tesztet, ahol a Prism nyert hajszállal, de csak azért, mert a ventijét gyorsabb fordulatszámon volt képes járatni, és kijött az is, hogy azonos fordulatszámon a Max a jobb. Egy 5600G-t mondjuk bármelyik halkan lehűtene, ahogy ezt a 3400G-t is. -
elder troll
őstag
válasz
elder troll #45603 üzenetére
szerk.: Silencio 352 mATX házban van, a 452 az már atx.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
elder troll #45549 üzenetére
A panel vasbeton, ha az nem bírja el, akkor semmi nem fogja. Megfúrni is érdekes lesz, azt mondják nagyon nehéz még a jobb ütvefúrókkal is.
-
sandor906
tag
válasz
elder troll #45547 üzenetére
Most is lóg, de nem mobil állványon. Lánc és karabiner van hozzá.
Egy olyan állvány ami ezt elbírja, legalább 50-60 ezer lenne. -
Fred23
nagyúr
válasz
elder troll #45528 üzenetére
-
sandor906
tag
válasz
elder troll #45523 üzenetére
Köszi, remélem valakinek megtetszik
-
OPiiPO
veterán
válasz
elder troll #45368 üzenetére
#45369: vagy már megint egy 70es évekbeli orosz drón indult üdülni horvátba pakson keresztül
-
hzsolee
őstag
válasz
elder troll #45325 üzenetére
Ennek is mennyire elszaladt az ára...
Emlékszem (igaz már igen régen volt) egy ötösért vettem. Aztán pár éve 25-ért akart rámsózni egy munkatárs egy újszerűt. Aztán most meg 40-50 ezer... Eszem megáll... Még jó, hogy tudok magamnak ingyen kétszázast. Annyi eső úgysem esik, hogy megtelne a köbös. Bár ha esik akkor meg 3 is kevés lenne
-
echterion
nagyúr
válasz
elder troll #45278 üzenetére
Persze, nem arra a házra értettem konkrétan, bocs, ha így jött le.
Csak arra értettem, hogy ha gyökér a szomszéd, az nem von le semmit e vályog, mint épület értékeiből, az konkrétan annak az ingatlannak az értékét rongálja. Attól még a vályog igenis egy nagyon jól élhető alternatíva, csak erre akartam kilyukadni. -
echterion
nagyúr
válasz
elder troll #45273 üzenetére
Jó, de ilyen műszaki hibák meg szomszéd mellett a modern ház is egy patkánylyukká válik, akkor az ilyen paraméterekkel bíró házakkal hasonlítsuk már össze, ne úgy, hogy a kopasz macska simogatásának élményét hasonlítjuk egy main coon-éhoz.
-
válasz
elder troll #45273 üzenetére
Én nagyanyám vályogházából arra emlékszem, hogy bármikor baromi hideg volt
Télen, nyáron
-
echterion
nagyúr
válasz
elder troll #45263 üzenetére
Nagyanyám háza az volt, saját bőrünkön tapasztaltuk a jóságait. Jó cucc az, sokkal inkább, mint a sima tégla kecók. Nyilván, a direkt hőszigetelés azért jobb télen, de nyáron semmi se veri, olyan hűvös levegő azóta se volt sehol, ahol laktam. Pedig a mostani új építésű is szuper elvileg, klíma nélkül mégis 27 fok van a nappaliban délutánra.
Mivel februárban költözünk, így fogalmam sincs, mennyi lesz a rezsi itt, hogy mit állíttassak be a szolgáltatókkal. Gázkazán, padlófűtés. -
válasz
elder troll #45252 üzenetére
Akkut is ebayről kell
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
elder troll #45252 üzenetére
Itthon, kint 30€ egy akku.
Írok, ha érdekes. Szombatig itthon vagyok.
-
mtade
aktív tag
válasz
elder troll #45231 üzenetére
Akkor lehet, hogy megvárnám a procit, mielőtt megyek a házért.
-
mtade
aktív tag
válasz
elder troll #45226 üzenetére
Írsz egy árat priviben? Köszi!
-
hzsolee
őstag
válasz
elder troll #44944 üzenetére
"...szeret rajzolgatni..." Ácsceruza nem jó? Láttam az OBIban...van rengeteg...
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
elder troll #44942 üzenetére
Hány megálló is lenne neked a Lidl?
Ha tegnap szóltál volna...jártam ott, de nem azt a területet szkenneltem. -
Tizedes1
aktív tag
válasz
elder troll #44938 üzenetére
Köszi, erre én lecsaptam. S egy forintot nem alkudtam, vadonatúj, dobozos, számlás termék volt.
-
válasz
elder troll #44938 üzenetére
Közben lett
itt a helyi topicban az lett volna a jó, hogy helyben van :) De köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest