Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#38795) opr válasza axioma (#38794) üzenetére


opr
veterán

Nem csiszi-csuszi, hanem egymasbol kovetkezo dolgok. Azt mondtad mernok vagy, akkor ne erzelmi alapon erveljunk, hanem tenyek es szamok alapjan, legyszives.
Nezzuk szigoruan a tenyeket:
- Sok gyartonak vannak direkt noknek (vagy magukat annak erzo, es akkor letudtuk a gender-kerdest is) keszult laptopjaik. ezek igy vannak brandelve, elnevezve, reklamozva. (Innentol nokrol van szo, igen.)
- Emberunk ugy gondolta, hogy ezeknek a gepeknek az arusitasa magyarorszagon egy piaci res.
- Emberunk megnezte a statisztikat, es az jott ki, ami.
- Osszeadta a kettot a kettovel, es kijott az, hogy direkt noknek szolo laptopot szerinte igy a legjobb arulni, ha kihangsulyozza, hogy felkeszultek azokra a vasarlokra is, akik nagyon nem ertenek hozza. Konkretan ez pont az az igeret, hogy nem lesznek a nok lekezelve, mint kb mindenhol mashol.
- A szine is pont ezt tukrozi.

Eskuszom nem ertem, mi ezzel a gond. En itt egy elegge atgondolt koncepciot latok, amibe emberek mast gondolnak bele, mint egy szimpla uzleti huzast.

Tovabbra is mondom, hogy ha lekezelo lenne, esetleg lehulyezne a noket, egyetertenek veled. Tegyuk hozza, hogy a nem mernok/muszaki erdeklodesu != hulye, tehat meg ez is be van nezve. Nem hulyenek nezik az embert, hanem elfogadjak, hogy valoszinubb, hogy egy betero holgy kevesbe fog erteni a laptopokhoz, es ennek megfeleloen turelmet es megertest igernek.

Az arazasos dologgal teljesen egyetertek, en se kuldenek senkit ide, mert minden szandek ellenere az atveres es tularazas meleagya lehet a dolog, csak eppen ennek semmi koze a temahoz. De mondom, ezzel teljesen egyetertek.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.