Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37212) DeFranco válasza wolfman (#37211) üzenetére


DeFranco
nagyúr

a kettő között szoros összefüggés van.

oda mennek, ahol van megfelelő infrastruktúra, vagy az nagyon könnyen megteremthető (pl. a távfűtés csövek mellett be tudják húzni a föld alatt a házba, majd onnan a strangon fel az optikát, egyetlen kapavágás vagy ásónyom nélkül), és ahol erre a minimális beruházásra rengeteg előfizetőt rá tudnak cápázni (pl. 10 emeletes panelek)

mivel minimális a beruházásigény, ezért tudnak ennyire pofátlanul olcsók lenni (amúgy miután lejár a hűség annyira azért nem buli, több ismerősöm visszamondta, miután drasztikusan megemelték az előfizetési díjat 1-2 év után)

ha bevezetnék a tántihoz is a hársfa utcába a digit, ahol van 4 db kertes meg 4 db 4 lakásos ház, akkor ott keményen be kellene ruházni az infrastruktúrába, a kábeleket fektetni kell, ahhoz a betont törni kell, ásni kell, helyreállítani kell, alállomást ki kell rakni ecetera macera, nőne a berhuáhásforint/előfizető arány, és egyből nem lennének ilyen olcsók.

ennek köze nincs a gyíkemberekhez, egyszerűen úgy vannak vele, hogy nem akarnak mindenkinek netet eladni, csak annak, akinél pöccre tudják röffenteni a szolgáltatást. sehol nincs leírva, hogy a digi egyetemes szolgáltató, sehol nincs leírva, hogy a tántinak netet kötni becsület dolga, sehol nincs leírva, hogy 100%-os lefedettséget vállalnak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.