- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
wolfman #28032 üzenetére
De annyira nem is régi, 4GB RAM, C2D, de mire a telepítőben rányomtam a telepítésre, és továbblépett, kellett 10 perc (USB powa?). Nekem nem gondolkozik ennyit, igaz újabb a gép, de már a fejem fogtam.. és akkor szívás, ha utána megakad, és hiába vártad ki mindig, semmit nem ért
Pénzt itt nincs, ezt is úgy könyörögte ki a főnöktől (összetenném a két kezem, ha ilyet kapnék). Aztán múltkor is én mondtam, adja el a szutyok P4 Celeron gépet, veszünk az árából valami minőségi tápot, meg egy E6300-at. Ha nem mondom, még azzal is szívhatnék.
De kell minden gyereknek gép, még a 3 évesnek is szutyok s478 Celeron, csak minek. 3 gyerek, plusz az ürge, 4 gép. Ha lenne egy gép csak, elmondom már lehet s1155, i3, és valami combosabb VGA ülne benne.5000Ft, jól is jönne, de itt olyan sose lesz... nem tudom hogy lehetne kikerülni innen sajna, túl számítanak már rám ilyenkor.
Traxx
Hát, nőt még megértem, 65k-ból jó konfigot ki lehet hozni viszonylag használtan, talán újonnan is valami APU-s cuccot, vagy olcsó Pentiumot.
Mondjuk ha nő lenne, nem lenne kifogásom, de hát
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Kompakt vízhűtés
- Vallás
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest