- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
wolfman #28032 üzenetére
De annyira nem is régi, 4GB RAM, C2D, de mire a telepítőben rányomtam a telepítésre, és továbblépett, kellett 10 perc (USB powa?). Nekem nem gondolkozik ennyit, igaz újabb a gép, de már a fejem fogtam.. és akkor szívás, ha utána megakad, és hiába vártad ki mindig, semmit nem ért
Pénzt itt nincs, ezt is úgy könyörögte ki a főnöktől (összetenném a két kezem, ha ilyet kapnék). Aztán múltkor is én mondtam, adja el a szutyok P4 Celeron gépet, veszünk az árából valami minőségi tápot, meg egy E6300-at. Ha nem mondom, még azzal is szívhatnék.
De kell minden gyereknek gép, még a 3 évesnek is szutyok s478 Celeron, csak minek. 3 gyerek, plusz az ürge, 4 gép. Ha lenne egy gép csak, elmondom már lehet s1155, i3, és valami combosabb VGA ülne benne.5000Ft, jól is jönne, de itt olyan sose lesz... nem tudom hogy lehetne kikerülni innen sajna, túl számítanak már rám ilyenkor.
Traxx
Hát, nőt még megértem, 65k-ból jó konfigot ki lehet hozni viszonylag használtan, talán újonnan is valami APU-s cuccot, vagy olcsó Pentiumot.
Mondjuk ha nő lenne, nem lenne kifogásom, de hát
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ford topik
- Ma végre bemutakozik a Destiny - The Edge of Fate
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PLC programozás
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- További aktív témák...
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest