- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Bocsánat hogy nem idevaló témával jövök, csak kaptam egy javaslatot hátha itt kapok választ a kérdésemre.
"Hello!
Szeretnék ötleteket kérni nyári munka ügyben. Ugyanis rólam köztudott hogy nem szeretek 40°c-ban dögleni a napon kukoricacímerezés címén. Elsősorban mobiltelefon vagy PC bontó/bolt amire vágynék.
Jelenleg hobbi/amatőr szinten javítgatok, elsősorban telefonokat (célszerszámok fontosabbja megvan, mint a "pengető" és a torx készlet, ezek nélkül nem lehet dolgozni ugyebár). PC-hez is nagyjából értek, de nem ártana egy frissítés, ugyanis leragadtam az LGA775-nél (Core 2 duo). Annál újabbnak a belében nem turkáltam, bár olyan hatalmas eltérés úgy sincs.
Ezen kívül gyorsan tanulok. Ez fontos.
Aztán láttam már egy két telefonboltot, kaptam vissza telómat bolti garanciából, azt hiszem annál én sokkal igényesebben tudok dolgozni. Nem röptetem, cserélem fel a csavarokat, nem adom vissza úgy a telót hogy a kijelző és a plexi közé 6 kg por van beöntve...
Ha valakinek a nyárra kell a fentieknek megfelelő alkalmazott, akkor állok rendelkezésre. Előreláthatólag jún. 20. az amikortól ráérek. Természetesen végzettség még 0, de mentségemre legyen hogy legalább a Radnótiba járok
Ja és ha esetleg fontos, fizetést elfogadok RAM CPU HDD címletben is (természetesen ami a mostani gépembe kell, tehát Xeon 4 magos LGA771, ugyanis erre kéne a pénz)."Ez volt az eredeti a szegedi lokáltopicba. Eddig 0 válasz. ECDL 7 modul van még ha érdekes. Programozás még gyakorlatilag semmi. Nyáron mivel nem zaklatnak történelemmel magyarral, nyelvvel és fizikával egyszerre, tán esélyem is lesz tanulni.
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni. Memoárokat tekintve meg nekem még a pult túloldaláról van infóm. Mikor Live XPSP1 az egybe 250GB-os partíció felét a limit miatt elröptette, na akkor nagyon szerettem a kedves boltost. Remélem ha közületek valamelyik az illető aki elkövette nem sértődik meg megint, elég volt az üvöltözés egyszer is
Ja és elutazni semmiképp nem akarok, csak Szeged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Sorozatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest