- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Mr.Csizmás #23477 üzenetére
Nah, ez olyat csinált, h lefagyott, csíkozott pár perc után. Állítólag. Letakarítottam a vírusokat, frissítettem mindent, most volt a tulaj, negyed óra filmnézés (szééép nagy MKV), háttérben frissítés, közben 2 YT videó... volt, h megállt, a frissítés elhappolta a ramot (2 GB-ből nem volt nehéz), de 5 sec után folytatódott az élet. Semmi csíkozás, semmi akaSzemre is minden rendben, minőségi FSP táppal, egy éves cucc. dás. IBT 3×10 kör lefutott, igaz csak 750 MB ramot tudtam adni neki. Memtest futott ~2 órát, hiba nem volt. Visszaadtam, IGP tesztre nem tudom mit lehetne, furmarkolni nem volt időm, másra nincs ötletem. Gyanítom a vírusok és a fertőzött meghajtók okozták, szerinte sem ment ennyit hibátlanul az utóbbi hetekben.
kisi: ohhhh... nekem volt tanárom 'naményi. Ott is voltak körmondatok. "Lépjen túrúl" HE? Lépje át a vezetéket, menjen túrúl... OK
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest