Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2221) g@bo válasza blunt (#2209) üzenetére


g@bo
nagyúr

usa-ban más a vásárlói közönség, a kúltúra.

nálam bejön ember, kibontatja monitor, megnézi, pixelhiba nincs, tesztelgetteti, visszacsomi, majd kér egy másikat, ami nem bontott. kérdem miért? mert neki új kell... de ezt néztük meg hogy hibátlan....

ember, vincsi kell, van, beszereljük? aha. kidobja gép, berakom. meg is formázom? ám legyen... esetleg egy windóz rá? persze, 26k az oem xp...... nem, nem olyan... olyan nincs. :((( oké, fizetek. 10290 ft. ad 10300 és a 10 forinttért is tartja a markát.

egyre több a gagyizós, alkudozós vásárló, aki nem vásárol, viszont egy órát tátja a száját, és feltart másokat.

az emberek nagytöbbsége nálunk megkapja tapira a terméket, nem jelent gondot, de a visszajáró ''csak érdeklődök'' vevőket - ha állnak mögötte - igyekszem szimplán árlistával vagy nézd meg a weben dumával lerázni.

sajnos a főnök a forgalom után fizet, nem a fullextrás tájékoztatásért, ami után a vevő elbattyog, és megveszi ott, ahol 15 forinttal olcsóbb / de ott ép goromba az eladó, de olcsób... nálunk viszont megkapta az infót/

***** nép a magyar, nem csak vásárlásban, összességében. nem lehet összehasonlítani az államokkal, persze ott több ember van, alkalmasint ott is akad bőven gyökér... de nem kell úgy gagyizni a cég fentmaradásáért, mint itt.

/Moderálva. - Race/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.