Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blunt

aktív tag

válasz adik #2197 üzenetére

bocsánat, hogy belevauzok, de egy valamit nem értek. Miért van az, hogy ha magyarországon valaki meg akar nézni egy árut, vagy ne adj isten infót kér róla az eladótól, akkor ha nem veszi meg a végén a terméket, miért kell, hogy szarul érezze magát?
    MO-tól nyugatra elindulsz, ez teljesen normális, hogy tájékozódom, vagy meggondolom magam a terméket illetően. Nektek az a dolgotok, hogy kiszolgáljátok a vevőt, a péknek pedig az, hogy minden nap hajnalban felkel és kenyeret süt.

meg ja, megszagolja megtapicskolja. És? El fogod tudni adni másnak ha ő a végén még sem veszi meg. Értem a postod lényegét, nem veled akarok kötekedni, csak pont egy jó alkalom volt a Te írásod, hogy rákérdezzek azokra a dolgokra, amik engem mindig is érdekeltek.

Nálunk az USA-ban nem csinálnak sehol problémát abból, hogy ha a vevő nem veszi meg mondjuk azt a 20 farmert, amit próbálgatott az elmúlt 2 órában feltartva az eladót. Az eladó tudja, hogy őt ezért fizetik és nem azért, hogy a neten lógjon egész nap, pl...

Hozzáteszem, jelenleg MO-n vagyok (nem sokáig) és marhára cseszi a szememet ez a mentalitás mindenhol.

:R

Új hozzászólás Aktív témák