Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blunt
aktív tag
bocsánat, hogy belevauzok, de egy valamit nem értek. Miért van az, hogy ha magyarországon valaki meg akar nézni egy árut, vagy ne adj isten infót kér róla az eladótól, akkor ha nem veszi meg a végén a terméket, miért kell, hogy szarul érezze magát?
MO-tól nyugatra elindulsz, ez teljesen normális, hogy tájékozódom, vagy meggondolom magam a terméket illetően. Nektek az a dolgotok, hogy kiszolgáljátok a vevőt, a péknek pedig az, hogy minden nap hajnalban felkel és kenyeret süt.
meg ja, megszagolja megtapicskolja. És? El fogod tudni adni másnak ha ő a végén még sem veszi meg. Értem a postod lényegét, nem veled akarok kötekedni, csak pont egy jó alkalom volt a Te írásod, hogy rákérdezzek azokra a dolgokra, amik engem mindig is érdekeltek.
Nálunk az USA-ban nem csinálnak sehol problémát abból, hogy ha a vevő nem veszi meg mondjuk azt a 20 farmert, amit próbálgatott az elmúlt 2 órában feltartva az eladót. Az eladó tudja, hogy őt ezért fizetik és nem azért, hogy a neten lógjon egész nap, pl...
Hozzáteszem, jelenleg MO-n vagyok (nem sokáig) és marhára cseszi a szememet ez a mentalitás mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest