Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16016) pulcsi


pulcsi
tag

Na biztonsági őr lettem bankban 1 év alatt nem találtam számtek melót, itt is vannak emberek de a zárás az a legjobb záráskor nyitó eltesz és bárhogy kalimpáll ember akkor se jöhet be és nem érti millókat tesz el a pénzszállító de ő csak gyorsan be akar fizetni. De hogy legyen gép is a pénzkiadó automata 100% rossz ha nem ad ki pénzt ilyenkor ha sokan vannak megy csatárláncban -rossz a gép
Hiba oka nem jó a pin nincs elég limit ez szokott lenni 90%ban igaz valamikor ha nincs eleg pénz vagy már csak 5 ezrest ad akkor be lehet jönni felváltani vagy ingyen lehet felvenn pénztárból. Mivel kis bank nincs hivo ha már 8an vannak bent nem túl kényelmes de sokan felháborodnak miért nincs minek egybol jonnek hogy segithetek ha penztar akkor ugyis varni kell mert az emberek 80 % pénztárra vár ha van hivószám akkor is ugyanannyit kell várni mintha nincs és álltalában 5 perc és kész van 4 ember ha nem állnak neki elmesélni milyen szemét a bank.

''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.