- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nemrég találtam erre a topicra. Én mondjuk szervizes vagyok, nem boltos de nekem is van ügyfelekkel dolgom (pl. kiszállás). Nekem az a véleményem, hogy az ügyfél az ügyfél, akármilyen hülye is. Azért azt nem felejtsük el, hogy belőlük élünk! Meg kell tanulni felmérni, hogy milyen szinten van az ügyfél és olyan szinten elmagyarázni neki a dolgokat.
Nekem is vannak nehéz pillanataim és én sem szeretem, ha egy akármilyen boltban érezhetően lenéznek a tudatlanságomért. Nem lehet mindenki mindenben profi. (Pl. ezért járok a város másik végén levő vizes boltba.) Az egy másik dolog, ha már eljöttem egy jót röhögnek, vagy azt mondják, hogy "ez mekkora hülye volt!", de amiről nem tudok az nem fáj.
Belátom vannak nehéz esetek, amikor azt hiszi a delikvens, hogy ő ért hozzá, közben meg elég messze jár a tudástól. De ezeket is le lehet kezelni. Amikor ide kerültem még ifjonc koromban, általában rám bízták az ilyen macerás ügyfeleket, mert türelmes voltam, uh. meg kellett tanulnom kezelni őket. Mert - és ebben igaza van a főnökömnek - 1 elvesztett ügyfél az nem 1 hanem sokkal több.Végezetül álljon itt egy történet az én tarsolyomból is:
Adott egy ügyfél.
-Szeretne venni egy IT eszközt.
- Mondjuk hogy xFt.
- De ő a Metróban, Tescóban, stb. 1000Ft-tal olcsóbban látta. Adjuk oda annyiért.
- Mondjuk, hogy sry, de nem tudjuk.
- Megveszi a M, T, stb áruházban. Egy hét múlva jön a telefon, hogy megvette, de kellene segítség beüzemelni.
- Mondjuk, hogy ok. 4500Ft+fa az óradíj.
- De hát, de hát....
- Ha nálunk vette volna a beüzemelés ingyenes.
Többet nem alkudott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Huawei watch GT5
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest