Hirdetés
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
-
CrAzY88
aktív tag
válasz crabant #8101 üzenetére
Üdv!
Vibrográf nélkül szabályoztam be, kézzel, ki kelett tapasztalnom. Harmadikra sikerült.
Persze, tud ilyen pontos lenni, de érzékenyebb a külső hatásokra pl. hőingadozásra mint egy ETA vagy nevesebb gyártó werkje.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
Én mindent elállítgattam elsőre. Tudtam hogy mit állítgatok, de nem tudtam milyen mértékbe kell.... aztán összejött. Mi is a neve? Töke, és/vagy...?
Igen, én is csodálkozom hogy ilyen jól sikerült, de nyáron félek hogy nagyon el fog lustulni... 0-ra számítok, de félek hogy -1 lesz... Inkább siessen...Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
válasz crabant #8111 üzenetére
Igaza van Seikonak, találsz neten elég képet. Én azért mertem megbontani mert már egy erre való kínai "Rolex"-en gyakoroltam eleget.... Ha nem muszáj, ne bontsd meg... Így is vihetem nyomáspróbára..
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
És ugye a szervizelése is költségesebb az automatának...
Ha nem ragaszkodsz a chronohoz, akkor jobban jársz egy egyszerűvel...
Szvsz. az igazi óra mechanikus Kvarc=kvarcjáték De ez csak az én véleményemLexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
válasz macikos #8150 üzenetére
Ez tény, ebben igazad van, de attól még nem becsülök többre egy halom elektromos alkatrészt mint egy olyan szerkezetet, ami csak fogaskerekekből van, és ehhez képest nagyon jól teljesít. Pár másodperc ide-oda, lényegtelen számomra...
Régen csak kvarcot hordtam, ma már csak meló közbe hordom.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
-
CrAzY88
aktív tag
Nem értek veled egyet, szerintem nem áll jól neki a NATO. Én kaucsukot vettem a fém mellé Mako-hoz a rios-nál, érdemes ott körbe nézni. Viszont szerintem a kaucsuk sem állna jól neki, túl sportos hozzá. De ez csak az én véleményem.
http://riosshop.hu itt nézz körbe,szerintem érdemes
Nem néztem a linkedet
[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
válasz Empsepo #8429 üzenetére
Van olyan eset amikor még a szakértők is elgondolkoznak (de az már nagyon jó minőségű hamisítvány). Be kéne vizsgáltatni. Így képről igen nehéz. Lehetetlen...
[ Szerkesztve ]
-
CrAzY88
aktív tag
válasz Empsepo #8440 üzenetére
Sokkal jobbra is be lehet lőni... Bocsi, most nem olvasnék vissza, milyen órád van? A Mako-m havi!!! 4 másodpercet siet. És ez egy durván 30 ezres óra. Csak hát jobban reagál a külső hatásokra.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz soldier2 #8444 üzenetére
Szvsz. csak véletlen sikerült ilyen jól belőni... De persze a heti 10 másodperces teljesítményt sem akartam leszólni. Azelött (mielött leesett volna a kezemről, és kénytelen lettem volna az elállítódást korrigálni) kb másfél percet szedett össze pluszba havonta. Akkor is meg voltam elégedve, na de most... Szóval jó az a 10 mp
[ Szerkesztve ]
-
CrAzY88
aktív tag
válasz pozitivzero #8617 üzenetére
5-7 évente illik... Gondolkodj úgy, hogy szervizzel kezdődik a történet, ár lealkuvással folytatódik, és (ha Murpy nem szól bele) egy örök életű órád lesz. Szerviz árban nem vagyok otthon, 10-15 körül van ha jól tudom+ ez nem egy mai széria, valóbak sok a 42 k.
Alapból alkudni kell belőle, és a szerviz miatt is.
Én majdnem ilyet vettem, amikor még régen megláttam, nekem is szerelem volt első látásra.
http://riosshop.hu/spd/SC201/20mmes_szilikon_szij_csikos_beka_zaras Főleg egy ilyen szíjjal.
Remélem segítettem.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
Ahogy mondod Nem vennék ilyet, de kiváncsi lennék a teljesítményére.
Más: Tissot T-Touch-ba beleszerelmesedtem. Használtan honnan illetve mennyiért tudnék szerezni legjobb árban/állapotban? Vaterán pl 55-ért van egy, meg valahol még láttam 35-ért is, de ott a magasságmérő nem működik megfelelően. (vagy csak rosszul van kalibrálva?).
Ősz környékén talán vennék egyet, jó lenne tudni mennyit ér meg, és honnan... sajnos csak használtan jöhetne szóba.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
válasz young78 #8710 üzenetére
Hát... szóval egy szar. Sajnálom... Lehet hogy ezért is húz a szívem a mechanikusok felé, azok nem menthetetlenek... De egy Tissot ekkora hulladék legyen, ki vagyok akadva.....pl Kázióról sosem hallottam ilyet hogy fokozatosan leépül, nem működik a hőmérő, magasságmérő, ébresztő... aztán már maga az óra sem létezik....
Hogy érted hogy a régebbieknél? Akkor beszéljük meg hogy hány és milyen széria van![ Szerkesztve ]
-
CrAzY88
aktív tag
Köszönöm a válaszokat a T-touch-csal kapcsolatban.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz runner 125 #8754 üzenetére
Mivel polírozod fel? Nekem lassan a tokot kéne, de nem tudom hogy mivel kéne... Régen használtam ehhez egy pasztát, de már nincs meg az a bolt, és amúgy iPod-hoz vettem anno.
-
CrAzY88
aktív tag
Valóban szép Én nem csak az értékére vagyok kíváncsi; miért van több ugyan olyan fazonú óra? Ha én gyűjtő lennék (lehetnék, már vagyok, nézőpont kérdése), szerintem egy fazonból nem szereznék be többet pár darabnál.
Onnantól fogva hogy ki mozaikozhatnám velük a nappalit, már nem tud olyannyira különleges lenni számomra. Persze ez csak a szerény véleményem, vitatkozni lehet.
Lényegében ha gyűjtök, minél inkább az eltérőbb darabok érdekelnének., nem az egy kaptafára készültek.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
Orient Mako-ra tettem a Rios-nál vásárolt gumiszíjat, tényleg megváltozik a karaktere... Kék számlapos és lünettás... Szerintetek mellé egy fekete NATO szíj hogy passzolna? Majdnem azt vettem rá, de gyorsan meggondoltam magam...
Vékony a csuklóm, és féltem hogy nem fogná meg rendesen az órát, mert amikor még nem volt a szíjon az óra, nem feszült a csuklómon, és nem voltam benne biztos hogy kellően megfeszíti a szíjat az óra... Sajnos a Rios-nál nem tudtam kipróbálni szerszám hiányában.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
válasz jookomak #8808 üzenetére
Nekem ugyan ez az Orientem van, 1-2 másodpercet szed össze egy nap. Persze sok dologtól függ, de nekem másodszor is sikerült ilyenre beszabályozni amatőrként (sufnituningosként).
Persze ebben a szerencse is benne van, nem hiszem, azaz biztos vagyok benne hogy nem mindegyiket lehet ilyen pontosságra belőni.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
-
CrAzY88
aktív tag
Már tárgytalan, csak későn frissítettem
Bocsi, csak eszembe jutott valami: egyik ismerősömnek van egy Orient-je, és szerintem ugyan ez az ébresztős, kronós szerkezet van benne. Tudja valaki hogy ez lehetséges-e?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest