Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ospubis
csendes tag
válasz Kassadin #5870 üzenetére
Átlagembernek 600 ezer forint egy óráért sok.
Ám számos igen jó, olcsóbb alternatívát ajánlanak a fórumtársak.
A lényeg az óra iránti szeretet,Bandusnál,talán szerelemről is beszélhetünk.
/ Amint látom megvette a kultikusnak számító L Dolce vitát/.
Grat. a döntéséhez. Neki megérte az árát, beteljesült az álma.Mi éri meg? Az ami nagy örömet okoz.Szerintem.
-
Empsepo
senior tag
válasz Kassadin #5878 üzenetére
Mellékeltem volna, ha találnék róla.
Nekem nincs olyan fényképezőm, amivel fel tudnék tölteni képet.
Amúgy a múltkor szó volt már róla és akkor Seiko egy hasonló, bár idősebb típust belinkelt.
Ez egy modern, ugyanakkor teljesen hagyományos óra.
A számok meg vannak jelenítve a számlapon, de modern formában.
Egy Atlantic Worldmaster Automata.
Semmi más, csak az óra és egy napkijelző. -
concret_hp
addikt
válasz Kassadin #5870 üzenetére
féléves fizetésedet nyilván nem költöd el egy órára
azt írták "ha megtehetném" a komoly óra meg nem 600K-nál kezdődik, hanem ott, hogy nem egy utánzata egy nagyon drága órának úgy, hogy valójában sz@rt sem ér.
de ha neked jobb mondjuk 20-30Kér' egy gagyi amire az van írva, hogy rolex, mint ha vennél valamit ami tényleg ér is annyit, akkor hajrá[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
-Ben-
veterán
válasz Kassadin #5892 üzenetére
Casio már van (persze eléggé "alap" és nem is szép) 15.000 ft-ért is, de a valamirevaló abból is 35 felett van..)
A replika órákat egyébként "nevezzük" inkább HAMISÍTVÁNYOK -nak, ugyanis azok. A replika és a hamisítvány nem ugyanaz. Ezek a gagyi kínai szemetek mind HAMISÍTVÁNYOK..ui.: sosem bagóztam, nem is fogok. undorodom tőle.... és a cigi árából inkább alkatrészeket veszek a gépembe, vagy egy komolyabb órát. Egyébként grat Seiko! Nagyon sokan addig sem jutnak el, még 40 év után sem, hogy gondolkozzanak a dolgon, nemhogy letegyék. A nagyanyám úgy tette le 20 év után, hogy kidobta a teledoboz cigit, és soha többet nem gyújtott rá!
[ Szerkesztve ]
-
Gabbana
aktív tag
válasz Kassadin #5892 üzenetére
Nekem az a gondom, hogy ilyenkor mikor leülök a gép elé, akkor kb fél óra olvasgatás után vennék az avforum tapasztalatai után egy új 11.2-es házimozit 5 milláért, projektort 3M-ért, majd használtautó, visszavenném a Honda varaderomat 2 milláért ami lakásvásárlás miatt ment el, majd a végén vennék egy Tag Heuer-t vagy Breitlinget... mindkettőt.
Amitől a leginkább tartok ezekkel kapcsolatban, hogy ha mondjuk két évig havi 20at elteszek egy órára, és megveszem, másnap valamelyikőtök belinkel ide egy képet, és egy világ dőőlhet össze...
Mivan ha a csoda valóban 3 napig tart.
100 nál többet nem adnék egy órára emiatt. Keveset keresek...talán az lehet a baj[ Szerkesztve ]
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
-Ben-
veterán
válasz Kassadin #5973 üzenetére
a pontos típusát is tudom annak az órának, mivel olyanom van.
EQW-M1000DB-1A
@seiko: köszi! csak azért volt fura, mert pl. ott van a sok borkutime üzlet mellett egy TWO Time is, no meg eléggé fura, hogy pl. a casio órákra csak 1 évet vállalnak. A borkutime egy nagyker és csak 1 évet vállal, még egy 100 rugós casiora is? lol..
@runner: örülök! a prc200 szuper-szép!
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz Kassadin #5976 üzenetére
nincs mit! De nem akarok lehangoló lenni, nem olyan jó, mint amilyen jónak hiszed. Szerintem 1. képeken szebb mint a valóságban, 2. valahogy amit tud azt nem olyan jól, mint pl. a rokon EQW-500DBE-1A típusú órája, és sztem igazából szebb is ez a modell (no meg olcsóbb is).
kép:
(tudom már raktam be, de most beraktam Kassadin -nak is!)
-
runner 125
nagyúr
válasz Kassadin #5984 üzenetére
Vaz, ezt ne akard, h jobban kifejtsem.
Szerintem az illik hozzám, nem tetszik a fém, soroljam?
Ez kb olyan kérdés, h miért nem szeretem a kólát."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest