Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
válasz Golota #72853 üzenetére
Régen én is nagyon szemeztem a Skagennel, ám végül kvarc Certina lett belőle. Viszont tuti lesz egyszer Skagenem. Szerintem össze nem hasonlítható a Fossil meg hasonló gagyi márkával, annál sokkal de sokkal minőségibb(nek tűnik). Összesen a zafírüveget hiányolom belőlük, ha jól dereng egyikben sincs.
Kis érdekesség: Skagen Dánia legészakibb pontja, ott csak össze az Északi- és a Balti-tenger, nagyon grandiózus látvány. Kiejtése: [Szkéjön]
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Szabikaa20
őstag
válasz BAti77 #72875 üzenetére
Nem hívni nem hívtam mivel én külföldi vagyok és a képeket úgy is elkell küldeni!Na de mind1, ha már jó lesz az új szíj végre lenyugszom!
Condy: Nekem mondod?! Remélem már kedden vége lesz ennek a herce hurcának!De legalább annyi alkatrészt küldtek,hogy majdnem egy új órát összeraknék! A mostani szíjat is megtarthatom jó lesz az valamire!Kipróbálom ráafecolni az Orient flightra....De persze marad a bőr,hisz azért is vettem!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #72845 üzenetére
Minde ellenérzės nėlkül mondom (mivel nekem is van Steinom), de a Luca széke kutya füle...
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Reverting
őstag
válasz flexxx2 #72774 üzenetére
Neeem nem Ps... Ez a veletlen muve...
En is mentettem...Bati77 thx... Jol nez ki riosban lattam 4e de nem az van a kepen... Azon nincs felitat... Varialom majd... de jo otlet, eszembe sem jutott...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #72889 üzenetére
Átment.
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #72887 üzenetére
Ez a kép nagyok kirãly.
Wg5113, vadászcsiga: még nincs 3 hónapos az ėlmėny. Lehet egyszer elengedem, de most mėg bizos nem menne. Szeretem. (Na meg még van hely a második óratartóban. )
vadãszcsiga: Azonban lassan megérne a helyzet arra, hogy megkérjelek egy szíj elkészítėsėre. Láttam már annyi munkàdat, hogy egyre irigyebb vagyok a kollégákra. persze csak ha megtiszteltsz.
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
válasz Miamiquake #72868 üzenetére
Fizetés előtt. Nagy hiba...
Így néz ki egy hesalite-os óra ha úgy bánnak vele mint egy darab... Szóval ha zúzós órának használják
(ebayes kép)[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
Thx.
Nekem is mindennap, amikor felveszemAnno sokat agyaltam rajta, hogy megvegyem-e, és mennyire racionális ennyit költeni órára.
Most azt mondom hogy teljesen racionális volt, és a legújabb tanulmányaim (elkezdtem egy MBA képzést) is azt mondják, hogy racionálisSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
cserix
tag
Ott leszünk !
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
BAti77
aktív tag
válasz Szabikaa20 #72845 üzenetére
Hívtad is őket? Érdekes, nekem segítettek... Remélem most már minden oké lesz az új darabbal...
(#72868) Miamiquake
Pont az nap melózok..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
condy
senior tag
válasz Exoduskaka #72850 üzenetére
Nekem sem igazãn kedvemre való, sem a márka, sem a forma. De amint írtad, az a lényeg, hogy neked kedvedre való legyen. Ne kedvetlenedj el, ha a kérdésedre őszinte vãlaszt kapsz. . Nem az a célja senkinek, hogy bãntsuk a másikat, csak egyszerűen nem beszélünk mellé. Építő kritika, rosszindulat nélkül.
-
teratti
senior tag
Délutános vagyok pont a fenébe pedig elmennék egyszer egyre.
(#72866)ds podium: az elég jó... Én is nézegettem eleinte elég sűrűn most már csak szinte hetente egyszer, a pontosságát. Tegnap volt 3 hónapja, hogy beállítottam és 25 másodpercet késik... imádom a mechanikus órákat!
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
WiZARD
addikt
ott a helyem
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
törölt tag
-
Miamiquake
aktív tag
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
attisx
addikt
válasz Golota #72862 üzenetére
"Nem tudom, miért nem nagyíthatóak a képek..."
Egyelőre ennyit tud a fórummotor, a túl-méretes képeket képes hasábszélességhez igazítani, viszont a kattintásra nagyítás csak úgy lehetséges, ha a hozzászólás szerzője manuálisan rendel linket a képekhez, egyéb esetben marad a "jobb-klikk/kép megnyitása" opció...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Golota
aktív tag
válasz vadászcsiga #72860 üzenetére
Érdekes dolgok ezek, mert sok "design" óra 1-2 év után olyan szinten lepattantnak néz ki, hogy annak csak egy oka lehet: a silány minősége. Ebből a szempontból a Skagen egy komolyabb darab, mert nálam napi szinten hordva, 3 évesen is szép maradt, leszámítva egy abpróbb karcolást a minerál üvegen. Egy ismerősömnek is van, az is hasonlóan jól bírja. Ellenben láttam pár Lotus, Fossil, stb darabot, amik már messze nem ilyen strapabíróak: itt fakul, ott elszíneződik, lötyög, stb. A Skagent ha kézbe veszem, akkor nincsenek rajta elnagyolt, gagyi részletek, kirdolgozási pontatlanságok, vagy igénytelen anyagok. Nem tudom, miért nem nagyíthatóak a képek, de nagy felbontásban is meggyőző a kidolgozása.
Nem is akarom hájpolni. Ha tetszik a design és nem bánod, hogy egy olcsó japán szerkezet van benne, akkor nyugodtan vedd meg, évek múlva is jól fog kinézni. Design óra, de a jobbik fajtából.
Nálunk sajnos meglehetősen drágák, de kint 100-180 USD között bőven van választék. Annyit megér. 50-60K már kicsit valóban túlárazott, hacsak bele nem szeretsz a skandináv designba.
-
Gabor970
addikt
válasz entropy #72859 üzenetére
nem tudom kézen láttátok-e már, vagy vettétek-e kézbe. Szóval a design ami miatt vékony(nak tűnik) ám tulképp nem annyira vékony, csak a toknál jóval kisebb átmérőben vastagodik ki. Ez már nem látszik szemből, de még oldalról is csak ha nagyon alánéz az ember.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
vadászcsiga
félisten
válasz entropy #72859 üzenetére
Dizájn cuccoknál már csak ez van. Valószínűleg nem a tulaj 3 éves gyereke skicceli le formát hanem komoly szakemberek akk ezt tanulták, tehát a munkát ami ebben van is meg kell fizetni.
iPhone-t is ki szokták számolni anyagárban mennybe kerül, kijön valami 20-30 Ft és ezen vannak elhülve a kommentelők
[ Szerkesztve ]
-
entropy
tag
válasz Golota #72853 üzenetére
Nekem is rettentően tetszik, ahogy kinéz. Kár, hogy kvarc és emiatt kicsit drágának is érzem (50-60k-ért láttam eddig még csak). Olyan érzetem van, hogy a dizájn miatt elkérnek csomó pénzt, de ami belül van az igazából tök olcsó és egyszerű dolog. Ha lenne 20-25k körül lehet vennék egyszer egyet, mert rohadt jól néz ki szerintem is.
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #72843 üzenetére
A gyakorlatban arra lehet számítani, hogy ha leejted az órát, és a billegő tengelyirányban mozdul el, akkor a csapja nekicsapódik a fix. fedőkőnek, és letörhet a csap. Vannak érzékenyebb, és kevésbé érzékenyebb billegők, pl. a Molnija zsebesekben nagyon szeret törni.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
válasz flexxx2 #72840 üzenetére
Attól függ, milyen a billegő koszorúja. Ha csavaros, akkor lehet játszani vele, ha sima, akkor sucks, valószínű, vagy nem a sajátja a hajszálrugó, vagy letört belőle.
Épp most küzdök cserix Omikronjával, vagy a hajszálrugót, vagy a billegőkereket cserélték ki benne, s nagyon nehéz beszabályozni, pont a csavarokkal játszok.[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
-
Golota
aktív tag
válasz bigdady #72851 üzenetére
Mások biztosan azt fogják mondani, hogy nem... Nekem van és én nagyon kedvelem. Halál pontos és igénytelen Miyota kvarc szerkezet van benne, a mp mutató az indexekre üt (ellentében több, nagynevű márkával). Extrém lapos, letisztult skandináv design. Szinte mindenhez fel lehet venni. Az enyém egy karbonszálas lappal, titánium házban. A szíja is jó minőségű. Nem untam meg, pedig elég gyakran hordom.
[ Szerkesztve ]
-
Exoduskaka
csendes tag
válasz #76385920 #72849 üzenetére
A jó minőség a lényeg. Köszönöm a megerősítést. A tapasztalat is ezt mutatja .
A robosztus forma nem minden esetben valós..hála az égnek. Most egy automata verziót hajszolok, eddig sikertelenül. Ám az itt olvasott sikertörténetek a türelemről arra sarkalnak hogy nem kell feladni.. -
bigdady
nagyúr
Skagen ajánlott márka?
-
Exoduskaka
csendes tag
válasz csabulaxi #72848 üzenetére
Teljesen jogos . A kozmetikus-fodrász-pedikűr a hétköznapokra maradhat. A fűnyíráshoz szerintem tökéletes az óra, én mégis inkább gyermekágyat fogok benne keresgélni. Mérem az időt amíg megtalálom.
A formája valóban nem a megszokott és az általad jogosan kedvelt büszme-mega férfias . De az építő kritikádat beépítettem ízlésficamom mellé . Nekem tetszik és szerintem ez a lényeg.
-
törölt tag
válasz Exoduskaka #72847 üzenetére
Ha jól tudom olasz márka, robosztus, sportos órákat gyártanak. Az én világképemben mint jó minőségű divatóra szerepel. Zömében kvarc óráik vannak.
-
csabulaxi
senior tag
válasz Exoduskaka #72847 üzenetére
Hamarabb tudnék nyilatkozni, ha tudnám milyen tevékenységet takar a "készülök a hétvégére" kijelentés.
Kozmetikus-fodrász-pedikűr, pogácsát sütsz, füvet nyírsz, fát vágsz, biciklizel, autót mosol, porciózod a kokszot?
Amúgy a formája nekem egyáltalán nem tetszik, semmilyen foglalatosságot nem tudok elképzelni benne sem pénteken, sem a hét többi napján.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Exoduskaka
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Bár tudom nem az óraművészet csúcsai, de mi a véleményetek a Sector órákról? Nekem a dízájn és a feeling amikor hordom őket meggyőzött. Persze nem mechanikus óramű ketyeg bennük, de mégis hajtsam le a fejem vagy emeljem fel büszkén ?
Ma például egy ilyet viselve készülök a hétvégére:
-
g0n21
senior tag
válasz Dzsana #72787 üzenetére
Bezony, én is csodálkoztam
(#72791) gprspeter
Már régóta fenn van vaterán, néha lejár, elfelejti, majd felteszi újra. Az enyém közel kétszer ennyiben állt meg (x1,75), de nem bánom.
+ az aranyozott tok nagyon nem én vagyokKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
vadászcsiga
félisten
Nos Dzsana?
Ütésbiztositott vs nem? Gyakorlatban mire lehet számítani?[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
-
trassher
addikt
-
gprspeter
senior tag
válasz vadászcsiga #72834 üzenetére
Na, mi a bajod vele?
-
entropy
tag
Ebay-en meg lehet szüntetni az automatikus max bidet? Szal beállítottam, hogy max 230, de közben meggondoltam magam. Még bőven nem érte el a 230-at.
-
gprspeter
senior tag
válasz vadászcsiga #72812 üzenetére
Csiga:
•40mm case; 24mm band width.
Shinola 'The Brakeman'...
na mit szólsz? -
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #72819 üzenetére
A lakásom és az irodám közt csak egy ajtó van. De azért így mégsem otthon dolgozom.
-
Sungoo
addikt
Egyelőre nem, engem nem zavar. Nem otthonról, csak jó melóhelyem van.
-
Gabor970
addikt
válasz Gabor970 #72824 üzenetére
csináltam még képet, mert zavart, hogy Dzsanáé csillogósabb Aztán akkor vettem észre, hogy egy alapanyagunk rajzán (ami épp az asztalomon van) ott virit, hogy 316 stainless stell. Hmm, ezt már hallottam órás körökben is. Nos mondja a kollegám, és nem mágnesezhető ám ez. Meg is néztem, mintha műanyaghoz érintenék mágnest, teljesen közömbös. Amúgy a seiko házának is tökmindegy, nem "ragad" mágneshez.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
bbuffy
senior tag
válasz Miamiquake #72823 üzenetére
Jó óra rossz kézen.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Miamiquake
aktív tag
Mai Berkis kép:
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Ereshkigal
őstag
Egy Rolexért talán, csak az most nincs nekem fölöslegben.
-
ronin s8
senior tag
Ugyanolyan katalógus werk, mint az ETÁ-k többsége, vagy az Unitas-ok. Kismllió gyártó tokozta. A kismásodperces MMII-ben is ilyen van.
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Dzsana #72816 üzenetére
Ja nincs köze a pseuso szóhoz? Akkor semmit
Csak viccelek.Ez nem ütésbiztosított? Gondolom ezt is szószerint kell érteni. Mi történik a szerkezettel ha nekibszom valaminek a kezem?
Sungoo
Bezelt nem tervezed kicserélni?
Egyébként látom mindenki otthon dolgozik. Így könnyű felkapni valamit a gyűjteménybőlEreshkigal
Tiéd, Ronin biztos neked adja[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
Így elég nehéz bármit is ajánlani...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Dzsana
senior tag
Helyesen Peseux szerkezet van benne, 320-as. Nekem is volt ilyen, meg van egy Zenith-Mondia-Movado frakkórám, amiben szintén Peseux werk van, csak az ütésbiztosított. Mit szeretnél róla tudni?
-
Dzsana
senior tag
válasz gyuri86 #72800 üzenetére
Az ilyen wehrmachtswerkek olyan 10k körül forognak, még nemzetközi szinten is. Ennek érdekessége, hogy balkezes óra, megfordították az órát, és egy 180 fokkal elfordított számlapot kapott, de ennek ellenére sem ér ennyit.
-
csabulaxi
senior tag
válasz vadászcsiga #72806 üzenetére
ez zafiros, 250 m vízálló, wifi, stb és bármit is jelentsen , de van rajta pedometer is.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #72807 üzenetére
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #72795 üzenetére
Mennyit áldozna rá? És mik a kívánalmak az írottakon kívül?
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
csabulaxi
senior tag
válasz vadászcsiga #72803 üzenetére
Azért kell a hőmérő mert azzal méri a kohóban az izzó vasat, lehet-e már önteni?
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #72795 üzenetére
Terepen mit csinál?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest