- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gprspeter
senior tag
-
Tótotto
tag
Köszönöm mindenkinek a választ.Nekiugrom és megnézem az oldalakat.
Ha lesz kérdésem akkor még jelentkezem.
Köszi mégegyszer. -
-
entropy
tag
Najó ez annyira gyönyörű szép, hogy leszarom mit mondanak a hamiltonról
De tényleg ááhh.. olyan szép órákat gyártanak :/ fura kettős érzésem van a Hamiltonnal kapcsolatban. De eeeez, de ez, de ez a pilot... Nagy kár, hogy nem igen találni 42mm-es kivitelben automatát. Najó lehet találni, de elég drága. -
skx007
csendes tag
-
skx007
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Van, hol máshol, mint az USÁ-ban. Nem is egy helyen van ilyen lehetőség, AP-k, JLC-k, IWC-k, és az alján Rolexek állnak rendelkezésre, hogy bárki megteremthesse a látszatát annak, hogy komoly ember.

Egy Rolex Sea Dweller heti bérleti díja 500 USD körül van.
-
g0n21
senior tag
Nagyon jó látni, hogy mennyi új óra van hétről hétre a topikban, gratulálok mindegyikőtöknek.
-
Zol72
csendes tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
-
csabulaxi
senior tag
Nehogymá forgatni kelljen a fejet vagy akár a szemet!
12 középen fenn van és kész! -
Tótotto
tag
Sziasztok
Végre eldöntöttem hogy a Citizen mellé kell még egy óra.Amit kinéztem magamnak az a Seiko sumo.Az elözó oldalon talált kép megerősített ebben.Hol érdemes körülnézni ha használt órát keresek ebből a fajtából?
Előre is köszönöm a segítséget -
-
Laci0808
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat
!
Tényleg nem volt könnyű szülés, de a lényeg az, hogy nagyon tetszik, és elég nagy is
Már csak egy bőrszíjas kellene még, a Hamilton lenne a nyerő, de amiket olvasok róla...
De figyelem a topikot, aztán hátha látok valami szépet.Cha-b: Látom, csak a Kispest, de azért emlékezzünk meg Csikarról!
-
Zol72
csendes tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Köszönöm!
-
Zol72
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Kicsit elhavaztam a hetekben.
Múlthéten szerdán végre átvettem a Steinhart black dlc
, és megnéztem a ocean one vitange-t.
Kedden elhoztam azt is. Vettem rá két filléres Rios szíjat , míg nem lesz a Vadászcsiga művek darab.
Sajnos a dlc-hez a kerámia lünetta betétet kaptam de csak mellé, legalább ingyen.
A megrendelt Steinhart óraszíj és csat továbbra sincs, vissza jelzés sem hogy mikor lesz.
Az órák gyönyörűek, merem ajánlani. Minőségben simán Tissot, Certina, Hamilton kategória.
A képek nem a legjobbak:
-
condy
senior tag
válasz
Mariner
üzenetére
Köszi! Igen, ez tiszta volt!
Az egyik kolléga emelte ki az eladandó órája tulajdonságai között, majd Dzsana mester rákérdezett, én meg nem tudtam mit csinálni éppen akkor az időmmel, és megszámoltam a saját klikkjeimet! 
gprspeter: Ez nagyon jól sikerült összeállítás!

Laci0808: Grat! Sok örömöt hozzá!

-
törölt tag
-
entropy
tag
-
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Van, korábban volt már erről itt szó, de vissza nem keresem

-
Mariner
tag
válasz
trassher
üzenetére
Nem tudom, mit értesz a "flash" alatt, de a Mátyás mindenképpen nagy betű, ha pedig Mátyás királyt értetted alatta, akkkor az "igazságos" jelző illik hozzá, a pisztolyorrú semmiképp. Amennyiben Rákosi pajtásra gondolsz, akkor a kopaszsága volt a feltűnő, az orráról nem sokat tudni. Egyebet inkább nem írok...
Condy:Tag Heuer Aquaracer és Bulova- Orient búvár szintén 120klikk. A búváróráknál ez lényeges, mert így 6perc pontossággal be tudják állítani mikor kell a feljövetelt megkezdeni. -
hercsi
tag
Hamilton kedvelőknek kedvelvevőnek
(from Roger's, a viewmatic világos számlapos verziója után túrva):"Ahogy egy autó megbízhatóságát sem a motor jelenti kizárólagosan, úgy egy karóra sem önmagában a szerkezetétől lesz jó vagy rossz.
Abban igaza van, hogy a Hamilton órákban is ETA szerkezet van, de az összeszereléskor minden valószínűség szerint a gyár kevésbé körültekintő, mivel szerkezethibák is előfordulnak.
A meghibásodások sok esetben bosszantó apróságok, de ez mit sem változtat azon, hogy szinte alig akad olyan példány, amely az eladást követően ne jönne vissza (akár többször is), és úgy gondolom, hogy egy 6 számjegyű áron értékesített óránál ez több, mint kellemetlen.
Ezért én nyugodt lelkiismerettel nem tudom ajánlani ezt a márkát."Hmmm...
-
buresz88
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár német nyelvű ingaóráról,állóóráról szóló könyvem,javításukról főként,érdekelne esetleg valakit?
-
flexxx2
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem jó akármennyi klikkel, ha a közösbe dobod! Én hordanám 1 hétig, postázd
Mást is be szoktál dobni közösbe? 
-
trassher
addikt
válasz
Bati0501
üzenetére
195 gramm fémen. Itt egy jó kis review róla.
-
tacto
aktív tag
OFF es meg mindig, de ON szempontok alapjan vizsgalva:
-
Bati0501
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ahogy belinkelted az órásdobozod képeit és megláttam,h ott van ez a Seiko rögtön az jutott az eszembe,h még h h meg van Neked?
Megéreztem...
trassher: Ez a Benarus Ti47 de faszántosan néz ki.Lesüt a képről,h egy igazi férfias darab lehet,jó kis súllyal.
-
Bati0501
őstag
válasz
Wg5113
üzenetére
Nehéz kérdés.

Talán balról a másodikat választanám,főleg a szíj miatti összhatás miatt.(Am FB-os kép,sztem már többször linkeltem tőle képeket,azt írta a képhez,h 4 bronz,1 réz.Lehet,h én pont a rezet választottam ki,nem tudom,nem tudom megkülönböztetni őket)Nagyon tetszenek az ilyen (bronzos) órák.
Korábban is írtam,h a józan eszem meggyőzött,h nem kell a következő ilyen kiszemelt példány...de kezdek egyre erősebben meginogni.
-
trassher
addikt
Igen láttam én is de most még csak 44mm-es bangla van. Az "igazi" 47mm-es 2 hét múlva várható.
A forintról meg annyit hogy lassan már csak kitörölni lesz jó.
skx007: Naponta figyelem az árfolyamokat. A dollár múlt héten még 235 körül volt, ma már a 244-et is átlépte.
Közben egy újabb finom kis micro. Benarus Ti47

-
condy
senior tag
válasz
trassher
üzenetére
A Micro-k ra visszakanyarodva: ismét van Maranez Bangla a cég oldalán. Volt róla szó a nyáron itt is, de a gyártó oldalán azt írták, hogy az ősz elejére lesz ismét. Nem gondoltam, hogy valóban meglesz időben, de igen! Ismét kapható, az ár változatlan, csak a forint rosszabb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szerkezet persze nem svájci... -
trassher
addikt
-
válasz
JackFeryll
üzenetére

Szépek ezek a 7368-asok. Mondjuk nálam a 7366-osok a befutók, a színek miatt. Pedig már Karácsonyra mást néztem ki.
-
von toth
tag
válasz
trassher
üzenetére
Tökéletes marketing

Egyszer okosak azt mondták a szar reklám is reklám.
Dzsana: Tudományosan: ötös skálán tízet kattant.

Egyébként fontos dolog klikk. Fontos a búvárnak, amikor 2000 méterre merül az órámban (amit most akciósan a rendelkezésére bocsátok
)JackFeryll
Én sem tudtam. Egyébként sokáig nem gyárthatták, de semmi infot nem találtam róla.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Engem érdekelt volna, de csak 60 klikkig. A 2000-rel túl sokat kell dolgozni.

-
trassher
addikt
Ha reklám lenne akkor nem vágtam volna ki a logót.
Mondjuk mindegy mert a narancssárga színről mindenkinek Csonti jut az eszébe. És jutalékot sem kapok csak arra amit a kollega írt egyből ez a szlogen ugrott be. 
Hogy on is legyek:
Micro-k közül mostanában egyre jobban a Helson Shark Diver kezd érdekelni.
Kár hogy a forint "szárnyalásával" csak drágább lesz minden nap. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(bocsánat

Ok. Ahhoz elő kéne venni a fényképezőt. Ipad és én ennyire vagyunk képesek.
Meg talán meg kéne tanulnulnom fényképezni!

...

, éppen most néztem USD és EUR árfolyamot, az állam leesett...