- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
a 2.képen lévőre jöhetne egy ár priviben

csabulaxi:
OK,teszek majd fel képeket! -
ds podium
csendes tag
köszi!Ha megjött a csomagod,akkor dobj fel majd képeket,légyszives.....Egyébként ezek sem vékony szíjak,ha a tolómérőm nem hazudik,akkor 4,8mm a vastagságuk,a barna szíj egy GEO márka...és csak a téli hideg napokon szeretném bőrrel hordani,amúgy maradok a gyári fémcsatnál,azzal az igazi

Egyébként ma én is csomagot várok,egy JeanRichard lesz benne,ha minden igaz

-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
köszönöm a véleményeteket,mindenképp szeretnék a közelébe férkőzni egy ilyen órának,hogy állást tudjak foglalni a kérdésben,hogy: KELL EZ NEKEM???
számomra azért maradt a "tecccik"kategóriába.... -
ds podium
csendes tag
hát igen,ez nagy kérdés
ráadásul csavarozva van.....minek? 
-
ds podium
csendes tag
Annyi "Orient" szó hangzott már el itt,hogy én is beleástam magam a kínálatba,és meglepetésemre találtam valami nagyon kedvemre valót...Ez az óra nagyon tetszik és +pont számomra,hogy nem a "cigaretta-logóra"emlékeztető márkajelzés található rajta...

Orient SDJ00001B0

Esetleg látta már valaki élőben is?Mi a tapasztalat minőségügyileg? -
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
Köszönöm mindenkinek az infókat az Orientről!
-
ds podium
csendes tag
tud valaki valamilyen infót arról,hogy hol tudnék beszerezni Orienthez számlapot és üveget?
Ehhez kellene: Orient EM75005R
-
ds podium
csendes tag
szééép!!!nekem elsőre az indexek olyan "gyufafejre" hasonlítanak

-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
a fehér számlapos az egy GRAHAM hasonlat...
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
Valaki vásárolt már a skywatches.com.sg oldalról?csak arra lennék kíváncsi,hogy minden rendben volt-e a szállítással,termékkel kapcsolatban....Egy barátom szeretne onnan órát rendelni,mert nagyon jó árakon vannak a szejkók
Bocs,ha már írtatok róla,most nem néztem vissza a bejegyzéseket... -
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
szép abrosz

-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
Sajnos még nincs ilyen órám,de elgondolkodtam a dolgon,hogy beszerzek egyet
ezzel a szíjjal meg különösen tetszik... -
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
Nagyon szép az óra,különösen a"meleg színek"teszik naggggyá

Viccet félre téve,Gratulálok!EZ IGEN!!! -
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
vagy rosszabb

-
ds podium
csendes tag
érdekes dolog a "licitálás",mert ez olyan,mint amikor a piacon az eladónál 10-15 ember tolong,mindegy mit árul,Te is kíváncsi leszel rá,és odamész

A licitálóknak van egy bizonyos rétege,aki csak tényleg a licitálás"gyönyöréért"licitál
és hajlandó a saját licitlimitjét is átlépni,ha valaki még előtte megfejeli az ajánlatát,amolyan "csakazértisazenyémlesz"alapon.... -
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
Nem vagyok órás,csak szeretem őket
,de a munkámból kifolyólag nagyon sok mindent tudok használni és hasznosítani a szemüvegkeret gyártásból....Ra3:
Sajnos világítós festékem nincs,egyenlőre csak alapszínek:fekete,fehér,ezüst,esetleg arany....de mutatót,számlapot több színre is tudok festeni...... -
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
elég sok ajánlatot kapott......
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
én sem szeretem,ha a külsőről ítélik meg az embert,bár ez talán csak itthon jellemző(tisztelet a kivételnek),külföldön nem nyilvánítanak neki akkora jelentőséget,hogy ki miben jelenik meg,mondjuk pl.egy komolyabb óra vásárlásakor,vagy csak ha érdeklődni tér be az ember.....Egyébként,ha lehet ilyet mondani-nekem sincs sokszor "arányban" az öltözékem a csuklómon viselt órával
,mivel én ugyanúgy felveszem az Omegát a festékpöttyös melegítőmhöz is,persze ha olyan munkát végzek,akkor azonnal leveszem és tokba rakom,így próbálok rá vigyázni.....De egyszerűen én a karórákat szeretem,és mindegy milyen ruha van rajtam...A német cégtulajdonos hol S8-al jön,hol AMG ML mercivel,az ing,zakó mindig adott,de "csak"egy régi Casio figyel a kezén,és nekem ezzel sincs semmi bajom......csak azért mert megtehetné,még nem biztos,hogy drága óra kell a kezére,bár egy-egy fontosabb tárgyalásnál már szerepet játszhat akár az óra is 
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
Még olvasni is rossz volt,mit műveltek az óráddal.......az enyémen magam vettem ki a szemet a szíjból,semmilyen nyomot sem hagyva utána,és tényleg szépen lehetett ki-be csavarni a csavarokat....Bár én a szemüvegiparban tevékenykedem,ott is vannak hasonló dolgok

Pontosság:múlt szombat óta összesen +1s !!! Parádé
Sajna nem ellenőriztem minden nap,csak ma néztem meg... -
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
-
ds podium
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,de pl nekem kellene mellé ez a ML Pontos diver.......nem mondtam le róla,csak várom a megfelelő kapást 

,de az első benyomás az,hogy legszívesebben vennék még egyet!!!
Nagyon szép a kék számlap,a fotó ezt szerintem nem tudja visszaadni....Majd jelentkezem

ráadásul csavarozva van.....minek?

sorsdöntő pillanatok voltak ezek...

Sajnos még nincs ilyen órám,de elgondolkodtam a dolgon,hogy beszerzek egyet