Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri86
tag
mit gondoltok erről?
http://olx.hu/hirdetes/elado-pal-zileri-17koves-unitas-szerkezetes-ora-ID1BA1f.html#3538b2ca05
természetesen ennyit nem adnék érte -
BAti77
aktív tag
válasz csabulaxi #72793 üzenetére
(#72597) Szabikaa20
Egyszer már megírtam neked a kontaktot...(#72703) Reverting
Nagyon jó! Egy Stein csatot még neki...(#72745) skx007
Nagy grat az Omega-hoz, gyönyörű![ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
vadászcsiga
félisten
válasz teratti #72790 üzenetére
a rohadt szótár. Mobilról vagyok és dolgozom. Helyesen: a mostoha gyerek citizen elment már?
Más. A rokonomnak akinek ez a kopogtatós tissot-ja gallyra ment olyan a munkája hogy tárgyal, aztán megy terepre. 1 olyan órát szeretne ami ennek a kettőnek megfelel. Én nem tudok ilyet hátha ti igen.
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Kép nincs, ha péntek akkor Longines
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #72789 üzenetére
Mi ez a mondat, akárhogy olvasom nem értem: Mostoha gyertek citizen élmény már?
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
young78
tag
válasz vadászcsiga #72769 üzenetére
Meg lehet próbálni, de ha szerkezet (vagy üveg) csere, az már nem éri meg. Ha csak kipucolni kell, akkor menthető. Tissot és nem 50 hanem 30 m vízállóság, de valójában azt se lett volna szabad ráírniuk...
-
young78
tag
válasz Miamiquake #72757 üzenetére
-
g0n21
senior tag
Ma megjött Dzsanától a Panda, szépen szervizelve, ki tudnék ugrani a bőrömből, annyira örülök!
Mégegyszer, köszönöm Dzsanának a munkát! Szóval ki mit vett ma fel?Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #72769 üzenetére
Igen, a második képen T-touch van rajta. A harmadikon meg szerintem a 80 órás Powermatic egyik példánya lehet. Egy Rolexben mégsem üldögélhet ott, bár szerintem fel sem vehetne egy olyat. No meg ezek az emberek elég elkötelezettek, már csak presztizsből se venné fel, még ha véletlen jobb is lenne.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #72775 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #72770 üzenetére
A "probléma" tegnap este megoldódott. Jött az e-mail az e-bay automatától, hogy a többet ajánló vevő elállt a vásárlási szándékától, ezért az enyém az óra.
Így viszont már nagyon érdekes a történet:
Hetek óta figyelem, eddig senki nem dobott rá egy ajánlatot sem. Most, hogy én licitáltam, az utolsó pillanatban jön egy spori, és egy perccel a vége előtt dob rá + 5 dollárt.
Eddig még oké is.
Ahogyan csiga írta "biztos van még egy olyan halogatós fószer, mint én, aki szintén hetek óta figyeli a drágaszágot és most, amikor meglátta, hogy esetleg elviszik előle, akkor lépett." Értem.
Még talán azt is megértem, hogy az eladónak hirtelen lett még egy "hasonló" órája, ami már buy it now 30%-kal többért. De amikor nem indultam rá az azonnal megvehető cuccra, akkor még aznap éjszaka az az ipse aki (tegyük fel) hetek óta úgy figyeli az órát mint én visszalép és enyém a pálya.
Lehet, hogy én kombinálom túl...
Mindenesetre a lényeg a lényeg: Már ki is fizettem, várom, hogy megjöjjön![ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz JackFeryll #72759 üzenetére
Én értelek!De ez csak egy óratok volt amit 50$ Buy it now-al meglehetett volna venni!Szóval itt más volt a helyzet!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
vadászcsiga
félisten
válasz Dzsana #72767 üzenetére
Második képen van rajta egy sokkal elegánsabb zakó es tissot is.
Apropó t touch. Rokonomnak van valami koppgtatós tissot, vagy certinája, nem tudom sajnos, talán inkább az utóbbi. Olyan amire 2x rákoppint es a mutatók össze-vissza forognak talán együtt másik idő zónát mutatnak, ezt sem tudom. Bement vele a zuhany alá es annyi lett az órának (vízállóság 50m).
Lehet vele valamit kezdeni? Kiszárították de semmi. Drága ezekbe a szerkezet?
Ha kell megkérdezem a pontos típust.[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
Köszönjük, jó volt ez így reggelire is. Érdekes, hogy mindenütt azt hallani, hogy egyre kevesebben hordanak órát, ahhoz képest elég szép, évről évre növekvő eladási darabszámokkal büszkélkedhetnek. A sok Májkúl Korság, Rendőrség meg Túl Késő órák rengetegében ez nem is rossz eredmény! A karmesteten kicsit furs az Armanihoz a T-touch, de szerencsére nem Emporio Armanit csatolt fel hozzá. -
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
ronin s8
senior tag
válasz jackal79 #72763 üzenetére
Nem ismerem ezt az automatát. Az utóbbi években, a rengeteg látszólagos fejlesztés ellenére, minden az olcsósítás, könnyen gyárthatóság, és az eldobhatóság irányába alakul. Megjelentek a műanyagok, a szétbonthatatlan szerkezetek, amik kiválóan teljesítenek -a beléjük kódolt, tervezett, és nem túl hosszú ideig.
A valóban hosszúéletű megoldások megmaradtak, de feljebb csúsztak a luxusórák világába."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Misi1979
őstag
Ez a Dudich Ákos érdekesen néz ki..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
JackFeryll
őstag
válasz Szabikaa20 #72723 üzenetére
Sose úgy gondolkodjatok hogy csak egy kicsivel többet kellett volna ajánlani.
Példa: 100 fonton van az óra, te berakod a licitet 150 fontra. A finishben érzed magad 115 fonttal vezető licitként, de természetesen 155 fontért kel el az óra valaki más licitjére.
Valóság: a nyertes beállított egy 300 fontos max bidet valamelyik sniperben és elvitte bagóért, ha 250-et írtál volna be akkor is felül licitál. -
Miamiquake
aktív tag
Kis olvasnivaló késő estére TISSOT rajongóknak:
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
törölt tag
na, mégis eladtam a rollert. Kicsit fájt a szívem érte. Az ár sem volt olyan, amiért megváltam volna tavaly, de ha likvidálni kell, mert a vállalkozásba kell önteni, akkor ez van.
Februárban nem adtam oda 5000-ért, most 4500-ért örültem...Lehet, ha széfben tartom és nézegetem, majd 30 év múlva előveszem, jobban járok, de kétlem.
Rolexgyűjtőhöz került, a csávónak már volt vagy 10, subtól kezdve airking-ig, pedig a csuklója olyan volt mint a combom...
-
skx007
csendes tag
condy, Reverting, TheZukker: köszönöm , de azért TheZukker-nek küldök egy ejnye-ejnyét
-
Reverting
őstag
válasz skx007 #72745 üzenetére
Ohh ez mar az uj keremia... grat... hasznald egeszsegel...
Bati0501: igazabol azert rendeltem mert volt meg par dollar a pay-en es tetszettek... egy femcsatos menetes fekete van, es egy muanyagcsatos szinten fekete... ja meg annyi h a muanyagos az egyben sip is... szoval ha bajban lennel nem csak korel hanem sip is meretre 190mm csat nelkul... es kb 4-500 ft volt... rengeteg szinben van, es kb 2 het alatt jottek meg...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #72729 üzenetére
Koszi mindenkinek... de vadaszcsiga csinalta, ugy h lehet zaklatni a kozeljovoben... es valoban itt az ősz, a borszíjak ideje... ahogy Wizard is irta...
Igazabol az uj "szijas dobozom" teteje... de amugy valoban... minden oram ilyen nagy becsben van... az a rohely h a casiot pont ezert vettem... erre az is ott figyel a tartoban...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
bigdady
nagyúr
Barna szij mennyire illik öltönyhöz szerintetek? Eddig csak feketém volt...
-
fagyalllo
őstag
-
Ra3
őstag
Volt ma egy élményem a hagyatékos témában, egy volt kollégám hívott fel hogy a felesége német rokonoktól hozott egy táska (!) órát, a nagy részét már elosztogatta, de egyet megtartott ami tetszett neki, nézzem meg hogy milyen.
Ilyen volt, kicsit leharcolt bőrrel, teljesen jól funkcionáló 7750-el, ránézésre csak annyit tudtam neki mondani hogy egy ilyen új ára 300k körül lehet. Sose hallottam erről a márkáról, nem tudom hogy a linken írt ár mennyire reális/túlárazott, a neten sincs róla túl sok infó, ti tudtok esetleg valamit?
Abba bele se merek gondolni hogy mit osztogattak el, bár egy másik volt kolléga is ránézett a neten, azt mondta hogy hogy ilyen egykétszáz eurós órák voltak, ez az egy volt kiemelkedő.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #72732 üzenetére
Létezik matt tok is: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #72732 üzenetére
Az gond. Némikėpp...
-
M1ó
csendes tag
válasz vadászcsiga #72726 üzenetére
Helyes!
Majd referálj ha van előrelépés!
Pana-t lehet több mindenki szívesen látna a fórumon!
Személy szerint nagyon kedvelem a párnatokot, meseszép! -
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #72726 üzenetére
Az e-bay-en van sok nagyon hasonló Parnis. Olyat is láttam amin a szãmlapon nincs feltüntetve márka .
Pl.[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
-
Szabikaa20
őstag
Nemkellett colna elmenni! Én igy jártam 2 napja egy óratokkal!Az utolsó 2 percben dobtam rá enyém volt,aztan valaki utolso 30mpben meg radobott,nekem meg pont nem volt netem es nem tudtam meg rádobni es bagóért elvitte! :/ De most licitálok másikra!
Steinharték feladták már a szíjat fedex-el jön és a csomagkeresö szerint kedden itt lesz!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
ronin s8
senior tag
Mondjuk ez a "négy nap" kicsit tényleg kicsit olyan "gyíkká változtatott" komolyságot sugároz...
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
WiZARD
addikt
-
Pé
senior tag
válasz TheZukker #72713 üzenetére
Nem akarok közbeszólni, de amikor egy közel 20 éve gyártott Rolex 15 évnyi elhanyagolás (nincs szervíz) után leszervizelve havi(!) 1-2 sec járáseltérést produkál, és az elvárt 50 órás járástartalék helyett lazán hozza a dupláját (4 nap) akkor azért az embernek tátva marad a szája. (Pláne hogy a 20 éves indexek rendesen világítanak éjjel )
-
bigdaddylaza
tag
most találtam hátha valakinek tetszik..http://ekszer-ora.vatera.hu/karora/ferfi_karora/egyeb_ferfi_karora/uj_katonai_finomszabalyzos_17_koves_mechanikus_1980709883.html?bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity_vatera&bk_campaign=gravity&bk_content=index&bk_term=uj%20katonai%20finomszabalyzos%2017%20koves%20mechanikus!!
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #72710 üzenetére
Igen, meglepoen kenyelmes... kicsit feltem mikor irtad h mennyire vastag... de teljesen valalhato... sot... igy az igazi...
Nem csinalok tobb kepet igy remenytelen.... majd a hetvegen...
Condy Szoljak vadaszcsiganak?
Mas: Borzere jon valaki?
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #72704 üzenetére
He-he! A csökkent képessėgű! Minek várt eddig? Most csak felgyűrte az agyamat az a b@arom!
Vagy nézzek tükörbe?"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
ronin s8
senior tag
válasz jackal79 #72684 üzenetére
Elvileg egy jó szerkezet megfelelő szervíz mellett "örökéletű". Itt most definiálni kellene a "megfelelő szervizt". A Rolex már a 30-as években előírta a rendszeres szervizt az óráinak. Ez magában foglalta a kopó alkatrészek cseréjét is a szokásos tisztításon, olajozáson kívül. Részben ennek köszönhette később a hírnevét a cég (no meg a valóban kiváló minőségnek és a reklámnak ). Ilyen körülmények között a mai napig találunk (jól) működő akár 70, de 100 éves órákat is. A zsebórákról nem is szólva! A lassú járás mellett (16000, 19200 féllengés/óra) a MEGFELELŐ méretezés és anyaghasználat mellett a kerékrendszer KENÉS NÉLKÜL eljár akár 100 évig is. A főrugót illik cserélni minden szerviznél, de vintage órákban itt sem ritka a 100 éves motorrugó. A Rolexnél az "örök élethez" hozzájárul még a legendás Oyster tok 1926-tól, ami vízhatlanná tette az órát, megvédve a szerkezetet a legnagyobb ellenségétől, a víztől.
Valamilyen "típushibája" kevés kivétellel minden szerkezetnek (különösen az automatáknak) van. Ezekkel együtt értelemszerűen megnő a szerviz fontossága. Ilyen pl. a Rolex viszonylag nagy rotorjainak tengelytörése leeséskor vagy a 36000 lengésszámú Zenith El Primero nagy szervizigénye (a gyors járás miatt leveri az olajat a gátkerékről, a csapok is jobban kopnak). Az ETA szerkezetekről nem is szólva...
De van típushiba nélküli automata is! Az IWC 85x típusú automatája (igaz, hogy lassú járással) megfelelő szerviz mellett 50-60 éve jár gond nélkül...Szóval az "örök élet" csak megszorításokkal igaz, de emberi léptékkel nézve működik!
Hol vannak a mechanikusokhoz képest a pár évtizedet bíró kvarcok vagy a pár évet bíró telefonok...?[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
ds podium
csendes tag
-
M1ó
csendes tag
válasz vadászcsiga #72695 üzenetére
Ez nem nagyon hangzik biztatatónak.
Szerintem inkább hagyd annak aminek valójában vetted, nem hiszem hogy nagyon egészséges lenne így! -
condy
senior tag
válasz Reverting #72703 üzenetére
Nagyon jóóó! Én is szeretnék egy ilyet a 44-re! Irigykedem meg minden!
ds podium: Igen. Én azonban megpróbálok hidegvérrel hozzá állni a licitekhez. Nem az bánt, hogy elment, hanem az, hogy eddig nem kellett senkinek. Ilyen az én formám efektus... Nem bonyolódtam volna licitháborúba, csak ha még tegnap éjjel leütöm, akkor lehet, hogy most az enyém. Sokat agyaltam. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
ds podium
csendes tag
érdekes dolog a "licitálás",mert ez olyan,mint amikor a piacon az eladónál 10-15 ember tolong,mindegy mit árul,Te is kíváncsi leszel rá,és odamész
A licitálóknak van egy bizonyos rétege,aki csak tényleg a licitálás"gyönyöréért"licitál és hajlandó a saját licitlimitjét is átlépni,ha valaki még előtte megfejeli az ajánlatát,amolyan "csakazértisazenyémlesz"alapon....O+A
-
Reverting
őstag
Koszonet erte Vadaszcsiga-nak... Par napja keszult, csak egyszeruen nem erek haza idoben h meg rendes fenyben fotózzak... Ezert csak ennyi... Folyt kov...
Nagyon vastagra sikerult de pont ezert tokeletes... ja es pont ilyenre kertem... az egesz oranak add valami meroben mas "filinget" mint a nato vagy bor nato, vagy akar a sima borszijam, ami ugyanebbol a borbol van csak nem duplan... "csekkoljatok" es hajra... had legyen itt is megtobb ammo...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Filmvilág
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok