Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz BAti77 #57771 üzenetére
Mindenesetre egy 6,5" / 16,5 centis csuklón elég érdekesen mutat...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
attisx
addikt
válasz Szabikaa20 #63868 üzenetére
Nem tudom, a nagyítós órákról nekem valahogy mindig a szódásüveg szemüvegek jutnak az eszembe...
-
attisx
addikt
válasz Zozzer888 #64131 üzenetére
"Egyébként megvolt, hogy az összes F1-es versenyző karórában jelenik meg a díjátadón, ami nyilvánvalóan nem volt ott a csuklóján a verseny alatt? És az, hogy tegnap Rosberg és Hamilton is úgy érezte a himnusz alatt, hogy meg kell törölnie a száját, kifejezetten az órás kezével?"
Ha az IWC csak úgy megdobna egy Big Pilottal, ahogy tette azt Lewis-szal és Nicoval, én is büszkén "törölgetném" a számat, ha kell, ha nem...
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
válasz Szabikaa20 #66309 üzenetére
A 30 ojrós szállítást is bekalkuláltad?
(#66314) trassher: Van benne valami...
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
válasz Szabikaa20 #66318 üzenetére
Akkor nem szóltam...
-
attisx
addikt
válasz ronin s8 #66529 üzenetére
Én idáig úgy tudtam, hogy a fehér csokit pontosan azért nem szokás csokoládénak nevezni, mert jóformán csak kakaóvajból áll (ami tiszta növényi zsiradék), míg a csokoládé jól ismert élettani hatásaihoz szükséges komponenseket a barna színű kakaómassza tartalmazza.
-
attisx
addikt
válasz Miamiquake #67278 üzenetére
Mindenkinek kell valami fétis...
Amúgy meg jah, lehetne belőle csemegézni.
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
válasz Takuun #70193 üzenetére
"Belülről kéne valahogy kitakarítanom, mert undi, hogy ragad."
Nem vagyok sem óra, sem bőrápolási guru, viszont mivel már napok óta futod itt a köröket érdemi válaszok nélkül, bátorkodnék előállni egy ötlettel. (Ha másra nem, vitaindítónak jó lesz... )
Langyos szappanos vízbe mártott ronggyal törölgesd át, majd száradás után - a bőr rugalmasságát megőrzendő - egy kevéske vazelinnel, vagy valami zsírosabb kézkrémmel kend át...
-
attisx
addikt
válasz huszar90 #70561 üzenetére
Néhány napja én is ilyesmit javasoltam, csak sokkal tömörebben...
-
attisx
addikt
válasz bigdaddylaza #70824 üzenetére
PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
Ezt fusd át, különös tekintettel a "Hozzászólások", "Kép feltöltése" c. fejezetekre.
-
attisx
addikt
válasz Takuun #71500 üzenetére
Ha jobban megnézed a képet, az egésznek hideg (kékes) a színvilága. Szerintem annyiról van szó, hogy eleve rossz volt a téma bevilágítása, a fény előnytelen szögben verődik vissza a számlapról, amit még megfejeltek némi kék szűrővel a hideg tónus érdekében, és emiatt tűnik kéknek a számlap. De ahogy már írták, a dátumablaknál látszik, hogy valójában fekete.
-
attisx
addikt
Nekem a "óccó" kis Casio MTD-1047-et 12 év alatt nem sikerült ilyen szinten lelakni...
-
attisx
addikt
válasz csabulaxi #71886 üzenetére
Nem tudom milyen felbontáson nézted végig a videót. Illetve a lelakottság fogalmát is értelmezhetjük eltérően. Én mindenesetre 720p-s felbontáson egy gusztustalanul összekarcolt, ütött-vágott tokot és szíjat látok. Mintha a gazdája az egész nyarat betonkeverő mellett töltötte volna.
És félreértés ne essék, nem a Steinhart minőségét kritizálom (már csak azért sem, mert nagy valószínűséggel életem első automatája tőlük fog származni), hanem az óra tulajdonosát...
-
attisx
addikt
Ok, lehet, hogy túlreagáltam...
Mindenesetre a tulaj akkor se normális, ha ezzel a videóval ("Condition of the watch for sale.") akarja eladni az óráját. Biztos van még sok más ilyen hülye, mint én...
-
attisx
addikt
válasz Misi1979 #71902 üzenetére
Elfogadom, nyilván ez a korrekt hozzáállás a tulaj részéről, csak fogadó fél is tudja helyén kezelni a dolgokat.
(Amúgy minden rosszindulat, sértettség, és hasonlók nélkül: ugye némileg azért érezhető volt az önirónia az előző hsz.-emben? )
-
attisx
addikt
válasz csabulaxi #71904 üzenetére
Belátom, elhamarkodottam, meggondolatlanul ítélkeztem. Valószínűleg az enyém is hasonlóan nézne ki megmakrózva, a csatja biztosan, hisz balkezes vagyok...
Nos, igen az az Orient tényleg lelakott...
Szerk.: Elnézést, kifutottam a szerkesztési időből...
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
A ma délutáni "ámokfutásomat" véglegesen lezárandó, jelentem, a 12 éves Casio átesett egy makró fotózáson. A képeket gyengébb idegzetű fórumtársaink nyugalmára való tekintettek inkább nem publikálom. Csak annyit jegyeznék meg, hogy a mai napnak két komoly tanulsága volt számomra:
1, Ha csöndben maradtam volna, bölcs maradtam volna.
2, Ideje lenne megtisztítani szerencsétlen órát, mert a fotók akkor kiaknázatlan dzsuva tengert tártak fel, hogy arra már komplett biomassza erőművet lehetne alapozni...
-
attisx
addikt
válasz Golota #72862 üzenetére
"Nem tudom, miért nem nagyíthatóak a képek..."
Egyelőre ennyit tud a fórummotor, a túl-méretes képeket képes hasábszélességhez igazítani, viszont a kattintásra nagyítás csak úgy lehetséges, ha a hozzászólás szerzője manuálisan rendel linket a képekhez, egyéb esetben marad a "jobb-klikk/kép megnyitása" opció...
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
válasz vadászcsiga #75200 üzenetére
Gaszt Attila, a GIA-Form Kft. ügyvezető-tulajdonosa [link]
-
attisx
addikt
Micsoda művészi kompozíció:
-
attisx
addikt
-
attisx
addikt
válasz Tempus Fugit #82944 üzenetére
-
attisx
addikt
válasz #76385920 #88986 üzenetére
A C60 Trident hátlapján a "Deus Maris Altum" (Mély Tengerek Istene) latin szöveg olvasható. Ezalpján nagy valószínűséggel a római Neptunusz istenségtől kölcsönözték a szigony motívumot. Persze, mint tudjuk, anno a rómaiak lenyúlták a görög mitológíát, tehát végülis Neptunusz = Poszeidón.
-
attisx
addikt
válasz vadászcsiga #89603 üzenetére
A német wikipédia szerint Derrick háromféle órát hordott: Rolex Day Date, Rolex GMT-Master és IWC Da Vinci, utóbbinak szögletes a tokformája.
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
Nekem az a kedvencem, amikor a nyomógombost extra "hajtókával" súlyosbítják:
Külön-külön egyik megoldással sincs bajom, de vegyíteni a kettőt szvsz hülyeség...
(#90098) vadászcsiga Ebben viszont lehet valami...
Mondjuk a itt a poén az, hogy ez a szíj a 3ATM-es Aviation-höz van...
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
válasz WiZARD #90104 üzenetére
"Listaáron 600k-s Fortisomra simán ilyen szorulós vackot tesznek, meg a Steinhartomon is ilyen van."
Asszem' WUS-on olvastam, hogy egy-két Ocean One tulaj panaszkodott is a csatra, hogy nem túl megbízható. (Btw, ahogy nézegetem sok milliós Bretyókon is ilyen oldschool csat van.)
Mindenesetre a magam részéről -fém szíjak esetén- maradatok a szimpla nyomógombos csatok híve, újabban abból is rejtett/pillangó csatos megoldások tetszenek nagyon. Ha végre-valahára rászánom magam az O1B-re, akkor valószínűleg egy ilyen is jönni fog vele.
-
attisx
addikt
válasz tupacamaru #90114 üzenetére
Ízlések és pofonok ugye...
Nekem pl. azért jön be, mert kvázi "egységes" a szíj megjelenése, nem töri meg olyan mértékben a textúrát mint a nagy "bumszli" csat. Nameg balkezesként a hagyományos csatokat nagyon gyorsan összekaristolom, persze tiszta sor, hogy ez is karcolódik, de talán nem lesz annyira szembetűnő/zavaró. Aztán majd legfeljebb a gyakorlat jól rám cáfol...
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
A napokban volt szerencsém Dévaványa és Ecsegfalva között utazni egy Mondeoban. A tizenegynéhány kilométeres szakasz kb. 2 km-es (egybefüggő) részén olyan fasszányos volt az aszfalt felülete, hogy gyökkettővel araszolgatva is majd' kiestek a fogtöméseim úgy rázkódott az egész kaszni. Még szerencse, hogy nem volt rajtam semmilyen óra...
(#91413) csabulaxi WOW!!! Indigó és narancs az egyik gyengém...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest