Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz sarkanyolo2 #59894 üzenetére
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
BAti77
aktív tag
Nagy kedvenc nem rég sikerült beszerezni a topicon keresztül...
Te milyen stílust keresel, mert az adott összegbe sok minden belefér. Quartzot vagy mechanikust? Mekkora méretűt? Talán linkelj be néhányat azok közül amik tetszenek stílusban, kinézetben. Biztos tudunk alternatívákat ajánlani..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
sarkanyolo2
őstag
válasz flexxx2 #59859 üzenetére
Még jogsim se volt, este 11-kor elvakított egy autó, örültem, még mindig ott egy heg a hátamon, de legalább most már van jogsim, 2 napja lett meg a B (BE HAPPY ), nagymotorra nem igazán akarok, nem az én súlycsoportom.
(#59862) ronin s8
Azt meghiszem.٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
condy
senior tag
válasz Bati0501 #59891 üzenetére
Elsőre valami olyasmi kellene, ami öltőnnyel is mutat, de farmerral is felvehető. Az árát nem tudom, de jó lenne, ha 150-be beleférne. Vagy az kevés?
Olvasgattam már itt is ott is, de olyan árakat látok...[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
condy
senior tag
Mindig is csodáltam a "szép órás" embereket. Most, hogy hála Istennek már én is megengedhetnék magamnak valami szépet, tanácstalan vagyok. Persze egyszerre csak egyet vennék, de az itt látottak és olvasottak nagyon beindítottak. Nem csak bírtokolni vágyom, de érteni is szétnék hozzá. Nem akarok olyat, amiért egy este levágnák a kezemet, de nem is szeretnék valami csilivili értéktelen, de drága vackot sem.
Sok az elvárásom?"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
cserix
tag
Így van! Nekem is nagyon sokat segítettek eddig itt
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
condy
senior tag
Szerintetek ez ér valamit?
-
Dzsana
senior tag
válasz Ereshkigal #59881 üzenetére
Hát most sehol, ilyenkor nyáron uborkaszezon van, most venni kell. Egyébként a vaterán is, és az ebayen is, hol, mit érdemesebb eladni. Nyáron max. fix áron szórok fel órákat, de most annyi a javítás, hogy nem tudok a saját óráimmal foglalkozni.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
pohár
félisten
válasz Dzsana #59873 üzenetére
hát azt gondolom róla, hogy egy nagy semmi... de akkor jól gondoltam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dzsana
senior tag
válasz Ereshkigal #59875 üzenetére
Pedig még gondolkodtam is, hogy megvegyem-e. Én a ww-nek jobban örülök.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
pohár
félisten
skacok, jól gondolom, hogy ez a Caravelle óramárka (designed by Bulova) olyan is, amire az ember először gondol?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Matemate724
újonc
Nekem bejön ez a VB-s óra!
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz Anthy12 #59868 üzenetére
Én várnék a vásárlással amíg vége lesz a vb-nek. Erősen befolyásolhatja az árat. Példaként itt egy hasonló sport eseményre készített Tissot. [link]
(#59856) Dzsana Szép órák. Én valahogy sosem futok bele korabeli acéltokos órákba. Mindig ez a base metal felirat köszön vissza. Biztos nem vagyok elég alapos.
[ Szerkesztve ]
-
Anthy12
újonc
Sziasztok! Nekem a Tissot-nak a 2014-es VB-re készített órái nagyon bejönnek! Csak kicsit bizonytalan vagyok. Szerintetek megéri az árát? (nekem a piros fekete tetszik)
http://orex.hu/aktualitasok/tissot-quickster-football -
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #59840 üzenetére
Jó-jó csak túloztam picit
Igazából én még keresem, hogy mi kéne az Omira, de most nyárra kapott egy NATO-t, ha bejön akkor marad az őszig Bőrből nekem ilyesmi meg ilyesmi stílus jön be, mostanság úgy érzem, hogy talán hasonlót kéne majd találni rá. De olyan bizonytalan vagyok, mint azok a buta a szárnyas rovarok, a mitévő legyek.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Dzsana
senior tag
válasz dionaea #59865 üzenetére
Értem én a célzást!
Egyébként készítettem, rajta van a fényképezőgépen, csak odáig nem jutottam el, hogy gépre töltsem. Igazándiból gondolkodtam is, hogy feltöltsem-e, mert sokkal nagyobb meglepi lenne, ha élőben látod először. Így lelövöm a poént.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
ronin s8
senior tag
válasz sarkanyolo2 #59858 üzenetére
Én egyszer láttam egy motorost elvágódni. Nagy füst volt...
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
T0rnad0
addikt
Dzsana-nak köszönhetően megjött az új órám
-
flexxx2
őstag
válasz sarkanyolo2 #59858 üzenetére
Haverokkal száguldottunk 50el a földúton a házi kukoricás felé, egyszer egy csattanás, de minden rendben megyek tovább. Megállunk, nézegetem van-e valami, egy rohadt nagy kődarab vagy valami elhajlította a lábtartót kb 50 fokban, a lábam ugye felette volt 10 cm-el, nem védte volna sokat a papucs
Én simóval tanultam meg esni, szerintem így nagymotoron sokkal jobban jöttem ki ezekből. -
-
cserix
tag
válasz flexxx2 #59848 üzenetére
Vagyok , csak néha dolgoznom is kell.....
Remélem tud majd rá vigyázni, ha meg nem, legalább a saját kárán tanul. Egyébként meg inkább erre költse a pénzét mint PS4-re...Még mindig gondolkodom ezen a női Orienten. Google-val keresgéltem és máshol nincs csak az ebay-on. Ha megvámolják meg rányomják az AFA-t kb. 60-ban lesz a vége. Az aranyozottat láttam hétvégén 57-ért a WestEndben, de az nagyon nem tetszik. Szerintetek ha megveszem lesz rá itthon garancia? Vagy simán elhajtanak a szervizből, mert nem itthonról szereztem be?
-
Geri8
tag
válasz buci30 #59836 üzenetére
Ez a szíj többe került mint amit most az az óra ér, amihez keresek szíjat
De várom a véleményt róla.
Melós órához kell, gyakran úszik a kezem /jobb esetben/ vízben, így arra kellene valami olcsó kaucsuk szíj.fiktív1: Az alap fekete Seiko szíj sem fellelhető webshopokban?
Nálam az elvi határ ~5k Ft körül van, a felett már bőrszíjat veszek, nem fröccsöntött hulladékot. -
Bati0501
őstag
válasz vadászcsiga #59849 üzenetére
Igen, az jó nagy lehet,átmérôje meg 47mm...ez az egyik fô ok,amiért nem vennék ilyet,túl nagy lehet.
De ez a Parnis.
Amit keresgélünk azok már normális méretûek. -
Sungoo
addikt
20-as bőr NATO rendel!
-
g0n21
senior tag
válasz flexxx2 #59848 üzenetére
Nekem egy ilyen volt az első.. elég ütött-kopott, de még megvan, 16 évesen vettem, első fizuból. Kibírt mindent, tavaly nyáron mondjuk erősebb fürdőzés után már párásodott (9 éves most)..
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
condy
senior tag
Szép estét. Érdekelne, h mi a véleményetek a marvin m021 ről? ETA g 10.211 van benne.
-
Bati0501
őstag
válasz vadászcsiga #59843 üzenetére
Nem,ha minden jól megy még sem az lesz, hanem vmi normálisabb,hála egy segítőkész topiktársnak,de még nincs semmi konkrét.
Am annak 24. -
Bati0501
őstag
Faszántos pilóta stílusúra szegeccsel és dupla varrásal. Nem túl vastag bôrbôl.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Zozzer888 #59791 üzenetére
Egy órát vettem csak
Szíjakból meg még nem vagyok teljesen felkészülve. Minél több képet nézek óraszíj készítő szakiktól a világban, annál kevésbé érzem hogy az enyém versenyképes. Meg szerelvényekből is gyenge a kinálat a környéken (csat, bújtató stb). Egyelőre van 1 db normál 20-as, 2 db 22-es V, és 2 db 24-es V csatom. Az utóbbi kettő a panerai féle V-buckle. Majd össze szedem magam.
Tőled es a többiektől is kérdezném, mire lenne igény?
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Ha vissza olvasol ezt kérdeztem en is ,de szerintem ha minőséget szeretnél akkor ne sajnáld a penzt se!
En ezt rendeltem hétfőn jonn meg megírom majd a velemenyemiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
g0n21
senior tag
válasz Deskdiver #59833 üzenetére
2009-ben volt utoljára szeptember 5, szombat (sabato), előtte pedig '98-ban..
De mondjuk 1931-ben is igy esett, szóval nem derül ki mikor állt ezen a ponton az ora...Sorry, este van, "pihent" az agyam..
Cserix, hány éves a ded? (Nem emlékszem a kiindulopontra)
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
cserix
tag
Nem tudom hogyan dönt majd. Nem akarom befolyásolni. Lóvéja megvan akár a Tissotra is. Nekem csak annyi volt a feladatom, hogy nehogy valami kamu órát vegyen. Elsőre nézett egy Armanit, ekkor gondoltam jobb ha egy kicsit utána olvasok az óráknak és tájékoztatom. Igazából az lett volna a jó ha ő saját maga néz a dolgok mélyére.
-
g0n21
senior tag
válasz cserix #59831 üzenetére
Ha a pénz nem számít, mármint a ketto közötti különbség, akkor en a Tissot-t javaslom. Hiába vagyok japán párti, klasszikusabb érzetet ad nekem..
-
Zozzer888
addikt
-
tibee77
őstag
Isten ments!
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
cserix
tag
válasz tibee77 #59823 üzenetére
azért remélem nem utáltok ki....
Fiam megakadt a Tissot Le lockle nál és az Orient EZ09005W nél. Jelenleg döntésképtelen.Úgy látom sokkolt a női Orient
[ Szerkesztve ]
-
fiktív1
tag
Nem Seikok, csak a forma koppintás. Sokan utálják ezeket, én jónak, praktikusnak tartom. Sok függ attől, hogy milyen ezeknek az utángyártottakak a minősége, lehet közelíti a gyárit, de a legtöbb elég rossz minőségű, kellemetlen tapintású. A képek alapján ez a jobbak közé tartozik, de csak pillantás alapján, képről mondom.
-
tibee77
őstag
Tenyleg eddig egyszer sem tertel ki rä, hogy anyuka vagy.Vagy csak nem lättam.
Amugy meg nem tudok rola velemenyt mondani, mert nöknek talältäk ki, hogy nekik tetszen.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
g0n21
senior tag
válasz tibee77 #59823 üzenetére
Én is ezt gondoltam.
De amire talán Tibee77 is gondolt, hogy női órának szép.. Szerintem kedves-játékos-de nem jàték darab... Vidám, es még automata is. Az, hogy látszik a szerkezet egy kicsit még szép is.[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Ja bocsi, en vegig abba voltam te mint apa kerested fel a forumot es akartäl a fiadnak orät venni!
-
tibee77
őstag
Nyugtass meg hogy nönemünek akarod venni!
-
cserix
tag
Ehhez mit szóltok? Itthon nem lehet kapni. Malajziából (ebay) lenne 205$.
Úgy indult, hogy a fiamnak akartunk órát venni, keresgélés közben láttam meg ezt.BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
Geri8
tag
Üdv!
Mi a véleményetek a Seiko kaucsuk szíjairól?
Akarok egy narancsot, de az ára eléggé húzós, hogy vakon vegyem. -
Bling95
őstag
Orient flight van valakinek? A ray-el nagyon meg vagyok elegedve. Gondoltam veszek ilyen hetkoznapi rohangalosnak.
-
Empsepo
senior tag
Én szeretem a márkát, de ez az óra miért kerül ennyibe? [link]
-
t.mate.t
csendes tag
régen volt ez a jó kis honlap, tud valaki valami hasonlót?(akár külföldit is)
http://www.orahirek.hu/
-
BAti77
aktív tag
válasz Tótotto #59809 üzenetére
Ez az ásványüveges BL 5250-02L változat lesz E812-es szerkezettel. Ha más baja nem lesz csak a kapacitor, szerintem megéri rendbe rakni, mert jó tudású óra és mutatós darab. Hátha mégis beindul...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
skx007
csendes tag
válasz Tótotto #59806 üzenetére
Több helyen olvastam, hogy az ilyen "mélyhibernált" G-Shockot, Eco-Drive-ot csak 2-4 órás direkt napsütés térítette magához, lámpa nem elég.
A fiam napelemes Casio-jának kezelési útmutatója szerint a teljesen kisült akku maximális feltöltéséhez összesen 48 óra kell outdoor sunlight (50 000 lux) esetén.
Lámpafénynél (500 lux) a low szintig (amikor már korlátozott funkciókkal működik) kell 194 óra. Ugyanez napon 3 óra.
A napi szinten tartáshoz elég 8 perc napsütés, ugyanehhez lámpafényből 8 órára van szükség.
Ha 2-3 óra napsütés után sem indul be, akkor szervíz.
-
BAti77
aktív tag
válasz Tótotto #59806 üzenetére
A hátlapról tudsz felrakni képet? Amúgy jó modell, első sorban az amerikai piacra forgalmazzák a változatait, de a benne lévő szerkezetekkel nálunk is adnak különböző modelleket, így szervizeltethető itthon is.
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Ra3
őstag
válasz Tótotto #59796 üzenetére
Igazából ha teljesen lemerült akkor egy kiadós napozás (3-4 óra minimum) talán segít neki, az órás elött azt azért érdemes lenne megpróbálni, az asztali lámpa ha jól emlékszek 4 óra alatt ad egy napi működéshez energiát, ha nincs koppra lemerülve, de lehet hogy ilyen esetben nem segít.
Egyébként 8k körül van az elemcsere, ha minden kötél szakad.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest