Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz Bati0501 #58387 üzenetére
Én világszerte küldözgetek órákat, ajánlott elsőbbségivel, bubis borítékban Ausztráliától Malajzián át Braziliáig mindenhová belefért 1500 Ft-ba. A Tissot-nál csak az drágítja meg egy picit, hogy dobozos, de a legnagyobb bubis borítékban kell feladni, levélként, és akkor is bele fér 2-3000 Ft-ba.
Egyébként honnan látni hogy fake? Tudnál egy pár képet lőni az árulkodó jelekről? Kíváncsi vagyok, milyen nem marketing képeken. Egyébként a belsejében valószínűleg az eredetiben is megtalálható ETA G10.211 lesz.
[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
bigdaddylaza
tag
válasz phranxinatra #58391 üzenetére
sok régebbi órát,omega markokat,régi heuereket.ritkaságokat,
-
aischylos
tag
válasz phranxinatra #58391 üzenetére
-
tibee77
őstag
Csak is egy Monaco-t vennek annyi penzbol!
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
phranxinatra
aktív tag
válasz fi:zi'k #58390 üzenetére
Az indexen pedig az a mondás járja, hogy Rolex áron Rolexet vegyél. És én aztán tényleg nem vagyok elvakult Roli-fan, de például egy Submariner árán Submarinert vennék.
Tényleg, ha lenne 6000 Eurótok/1,8M Ft-otok óravásárlásra, mit vennétek? Az összegből csak 1 db órát lehet venni, és az ár max +/- 10%-kal térhet el. Használt is lehet.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz phranxinatra #58389 üzenetére
Ugyan közel sem ismerem a teljes Rolex kínálatot, de adott áron szinte biztosan mást választanék.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz vadászcsiga #58380 üzenetére
Manapság már nagyon sok tagnak van. Nem olyan "nagy érdem", mint 2-3 éve.
(#58386) traktorgumi
Biztos vissza nem küldeném. Átvágott, az óra marad, a pénzt meg visszautalja vagy behajtja a PayPal.
Illetve, ha kifizeti a pkg-t, akkor visszaküldöd az órát.(#58387) Bati0501
Pedig ott körül van.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Bati0501
őstag
válasz traktorgumi #58386 üzenetére
Én ennél sokkal drágábbra gondolom,én eddig olyanokat olvastam,h 10e+...na de ez is épp elég, kidobott pénz mondhatni...:/
-
Bati0501
őstag
válasz traktorgumi #58381 üzenetére
Értem. Csak azért kérdezem, mert visszapostázni egy fél vagyon,nem?
-
Zozzer888
addikt
válasz traktorgumi #58381 üzenetére
Young78 topictársat keresd meg privátban, mert Ő tud jóárasítva, garantáltan eredetit Nem viccből küldelek hozzá, hidd el
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #58380 üzenetére
raprobaltam es megadtak
-
Reverting
őstag
válasz Deskdiver #58376 üzenetére
haaat.... focit szeretem, meg az orakat is... Igazi Hublot... Nagyon nem lottek melle... szokasos gusztustalan... reszemrol...
Ilyen Dzsudzsak fele gyp-s figuraknak tuti valasztas...[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Bati0501
őstag
válasz traktorgumi #58373 üzenetére
Olyan nem volt,h pénz vissza,de óra marad?
Vagy legalább a pénz egy jó része? -
traktorgumi
aktív tag
válasz Bati0501 #58371 üzenetére
Ahogy megnyitottam az ebayen a Case 10 percre rá írt a kina hogy ha vissza küldöm akkor vissza utalja a pénzt.
Én finoman írtam neki hogy kapja be mert 3szor is megkérdeztem az eredetiségéről és a garanciáról...
Az mondtam neki hogy ha vissza utalja akkor én feladom ezt a szart ha nem akkor az ebay rászáll -
Zozzer888
addikt
válasz traktorgumi #58370 üzenetére
Young78 topictársat tudom ajánlani, nála érdeklődj privátban
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Bati0501
őstag
válasz traktorgumi #58370 üzenetére
A hamissal mi van,mit sikerült vele csinálni?
-
traktorgumi
aktív tag
sziasztok
Szeretnék egy tissot prs516 T044.417.27.051.00 fekete órát
Eredetit és nem gagyi ebayes mint amibe belefutottam 1 hete
Használt és új is érdekel.......használtban tudtok ajánlani valami külföldi vagy magyar oldalt ahol érdemes nézelődni?(olx láttam 60ezerért, de az fehér....) -
törölt tag
Sziasztok.
Első automata órám. Egy hete van meg. Eddig nagyon kedvezőek a tapasztalataim az órával kapcsolatban. Sokáig azért nem mertem venni automataórát, mert keveset tudom hordani egy nap. Ennek nagyon jó a szerkezete. Gondolom a többinek is. Elég neki napi három, négy óra viselés. A járástartalék mutató ¾ környékén ingadozik. Még sohasem ment ½ alá.
A pontosságáról még nem tudok mit mondani. De eddig nagyon szépen jár. -
hoffman_
nagyúr
válasz tibee77 #58358 üzenetére
ez valóban nagyon szép darab. én eddig a prc200, a tradition és a tradition cronograph triót nézegettem. a g-shock is szép a maga nemében. az egy elég mókás univerzum, de nekem azok is tetszenek, arról nem is beszélve, hogy rendszeres sporthoz a fentiek, és a jelenlegim nem jó választás, ez hamar kiütközött, egy komolyabb városi bringázást sem viselnek jól már, sporthoz g-shock kell. ha engem kérdezel a lehető legharsányabb, neonzöld vagy ilyesmi
a javítást azért halogattam, mert nem tűnt úgy, hogy bármi veszélyben lenne, a vizet meg kerültem. csak félek leadni akkor is, nem tudom, hogy milyen minőségben nyúlnak hozzá, ez lett volna ugye a kérdésem lényege.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
tibee77
őstag
válasz hoffman_ #58330 üzenetére
A javittatässal kapcsolatban nem vagyok szakertö de en azonnal vinnem javittatni a helyedben, nem is ertem miert värtäl rä ennyit, föleg ha nem kerül sokba.
A g-shock-ra nem tudok mit mondani, mert egyszer lättam, mikor öcsem vett a nöjenek egy rozsaszin darabot.Na több g-shock karorät nem is lättam eletemben. XD Nem en vagyok a celközönseg.
A Tissot-k közül szerintem a Le Couturier ami eleg szep cucc. [link]poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Laci0808
csendes tag
válasz tupacamaru #58350 üzenetére
Én is arra hajlok, bár most van nekik egy alumínium készleten.
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
tupacamaru
veterán
válasz Laci0808 #58349 üzenetére
Én személy szerint mindenképpen a kerámiát választanám.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Laci0808
csendes tag
-
Laci0808
csendes tag
válasz hercsi #51541 üzenetére
Úgy tudom, hogy valamelyik nagy svájci márka (Tissot vagy Certina?) leányvállalata. A Roger's-ben nagyon dicsérték, swiss made, árban jó, egyik másik szép is (nekem), úgyhogy én is szemezgetek vele (is).
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
Laci0808
csendes tag
válasz #45302528 #58342 üzenetére
Köszönöm a választ, de úgy néz ki, hogy csak a google-ön fogom csodálni A Seiko egyébként tényleg nagyon hasonlít rá, de mégsem AZ.
De ha már itt vagyok....
Szemezgetek a Steinhart Ocean1 Black-el, de 30% előre utalós, bár ez nem lenne gond, viszont a lünetta dolgot nem tudom helyretenni. Az alumínium annyival gyengébb, vagy a kerámia ennyivel jobb. Meg az óra maga milyen ebben az árkategóriában? Mert én hajlamos vagyok csak külső alapján dönteni"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
törölt tag
válasz Laci0808 #58339 üzenetére
Kérlek, ez egy Blancpain Fifty Fathoms óra, 2,5-3 millió körül mozog az ára külföldről. Elég régi motorosok a szakmában, ha jól emlékszem 1735 óta készítenek órákat.
Amúgy vékonyabb pénztárcájú órarajongók a Seiko SNZH55-öt szokták pimpelni Seiko Fiftyfive Fathoms néven.
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
-
Deskdiver
senior tag
válasz capulet75 #58331 üzenetére
Pé +1
Pedig nehezen lehet elmenni a Rolex óratörténelmi mérföldkövei mellett. Majdnem az összes ma gyártott mechanikus karórában van egy pici Rolex.
Az első dátumváltós óra.
Az első 100 méterig vízálló karóra.
Az első GMT óra.
Az első day/date óra.
Az első karóra kronométer minősítéssel.
Ha ezek bármelyike tetszik akkor egy picit a Rolex is tetszik. Hülye bizonyítás ,de jobb nem jutott eszembe.
Majd RoninS8 tökéletesíti. -
-
capulet75
addikt
válasz Ereshkigal #58329 üzenetére
Mindig a Skagen-hez jutok, akkor azt hiszem az lesz. Van egy Helvetia-m, de azt nem akarom hordani és kell valami óra.
#58328 bigdaddylaza: nem tudnék nyugodtan sétálni egy rolex-el a karomon (meg pénzem sincs rá és nem is tetszenek)
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
adott egy casio eqs 500. már sok-sok hónapja történt a baleset, azt hiszem anno írtam is, de mivel nem befolyásolt működést, és nem csúnya annyira, ezért nem siettem el a dolgot. történt ugyanis, hogy az üvegem széléről 9 óra tájékában letört egy pici darab egy balszerencsés este során. azóta nem voltam vele vízben, így nem tudom, hogy szivárogna-e, ránézésre nem. ma meg tudtam kérdezni, hogy mibe kerülne egy üvegcsere, 7 ezer forintot mondtak rá a borkutime szervizében, ahol egyébként vettem. azt hittem, hogy a fél óra ára minimum, de ennyiért nagyon szívesen megcsináltatom, csak nem tudom, hogy olyan lesz-e üvegcsere után, mint új korában. amennyiben igen, úgy beadnám valamikor. kérdésem tehát az lenne, hogy vigyem?
két kép, elnézést a gyenge minőségért: [1], [2]
a 40-es számnál kicsit lehorzsolódott, így a ráma-cserére is rákérdeztem, de azt mondta az úr, hogy azt ő nem tudja vállalni. igazából azt nem baj, ha nem cserélik ki, nem tudom/nem hiszem, hogy szüksége lenne rá jelen esetben. vélemény?
köszönöm előre is!
ui.:
az eltelt másfél évben, amióta használom, egyre inkább érik a gondolat, hogy mégis csak szükségem lesz majd valamelyik elegánsabb tissot-ra, amit kinéztem az elején, és egy g-shockot is szeretnék venni majd mellé. nem lesz megállás, érzem
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
capulet75
addikt
válasz bigdaddylaza #58326 üzenetére
Nincs is azzal gond, ( bár mondjuk egy vacheron constantin vagy egy rolex már elképesztően túlárazott szvsz ) csak egyenlőre túl sok az egyéb kiadás, be kell érnem valami megfizethetőbbel.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
buci30
addikt
Certinába is van eco driver?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Ra3
őstag
válasz vadászcsiga #58313 üzenetére
a Bonetto-t én már rágyógyítottam tegnap az egyik Citizenre, ugyanaz a változat mint a tiéd, nekem egy kicsit körülményesnek tűnik a ki-be csatolás, a csaton a tüske sokkal görbébb a vastag szíj miatt mint a többi órámon, szerintem ezért lehet.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Dzsana
senior tag
Valaki esetleg tudja, hogy van angolul a billegőmotoros óra?
ui.: Megvan! Ha esetleg valaki nem tudná: electronically controlled balance motor[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Laca1212
őstag
válasz bigdaddylaza #58309 üzenetére
Most hogy mondod... Én kérek elnézést!
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #58293 üzenetére
Rodina allitolag egesz vallalhato, es meg zafiros is...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
törölt tag
van innen valakinek pulzusmeros oraja?
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #58290 üzenetére
"Egyetlen hibája,hogy a kronograph része nem működik" Megesik egy omegánál...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest