Hirdetés
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
-
Szabikaa20
őstag
válasz t.mate.t #86710 üzenetére
Kérek képet! Köszi!
BAti77: Köszönöm! hát jókor voltam jó helyen!
Bigdaddylaza: Nem szokom mg ne félj!
Burjois: Hát azóta teljesen más technikával csinálom! És több lett a segédeszköz is! Köszi!
Wg5113: Köszönöm!
Reverting: Köszönöm! Én is ugyan erre gondoltam,de ez mgrendelés volt...Gondoltam hogy kipróbálom,de lusta voltam kicserélni...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Szabikaa20
őstag
-
Szulita28
senior tag
válasz t.mate.t #88913 üzenetére
Élőben is nagyon szepek. Megfordítva sajna elég lehangoló a szerkezet látványa, nekem -laikusként- nagyon nem tetszett, amit láttam az árért. Attól meg persze lehet jó az SW200
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
alphaville
aktív tag
válasz t.mate.t #89172 üzenetére
Igen, csak az fránya ízlès ...
RUNNER 125;Szerintem ez az Orient a legszebb a kínálatukban. Óriási szerelmem ez a típus , így decemberben támadást intèztem a Tutu ellen, s egy óra hosszára elfoglaltam azt.Az óra jelentősen szebb volt a valóságban, vègül mègsem ezt vettem meg.Rettentő lapát kezeim vannak, s az oly esetlenül állt rajtam, mint tehènen az övtáska.
Èrdemes számításba venni, üvege ennyi pènzèrt zafír.[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz t.mate.t #93329 üzenetére
Ezt a csodásan csengő céget ki ismeri?
Van presztízs kollekciója is swiss made felirattal, drágább árazással.
De gagyinak kinéző másolatok is vannak
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz t.mate.t #95186 üzenetére
Kérdezd Zack fórumtársat T-Touch ügyben. Alaposan kivesézte a témát.
Zavar az Erőben 28-án? Jó másfél hónapja ugyanezt csinálta az órám, és szintén a Lenin körút elején jártam. Fölöttébb gyanús körülmények. Vagy csak le volt járva a Monster motorrugója nagyon.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fagyalllo
őstag
válasz t.mate.t #101842 üzenetére
Végigkattintgattam, a lényeg nem változott, viszont még finomítás alatt lehet az oldal, például a végén nem lehet szállítási módot választani.
Vasárnap megszámoltam, 5 db. MDV-106-ot rendeltem tőlük, összesen pedig 9 órát. Megkérdeztem, a tizedik alkalommal kapok-e majd valami kedvezményt. Sajnos nem nyert
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz t.mate.t #105683 üzenetére
Egy szépen felújított vagy szervizelt NOS Marvin az etalon, olcsóbban is kijön. Vagy valami wehrmachtswerk-kel szerelt svájcit vadásznék aukción, úgy szervizzel együtt beleférhet a keretbe, de valamelyik szakival érdemes egyeztetni, mielőtt licitálsz. (pl. Dzsana) Nálam vintage vonalon ezek bakancslistások. A vintage Tissot-k is szépek és vannak egészen nagy méretűek (vintage órákhoz képest)
Amúgy E-bay-en rákeresel a vintage svájci órákra, beállítod az összeget és biztos rátalálsz az igazira. Vagy egyből ráírsz Dzsanára, hogy ilyen paraméterekkel mije van.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- Sorozatok
- Honor Magic V2 fél év után
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Aguri prestige S17 és S8 tetőcsomagtartó eladó
- Eladó Teljesen új Bontatlan Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete színben
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Ciclosport CM 4.21HR kerékpár computer
- Hófehér Delonghi Dinamica ECAM 350.35.W automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest