Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
Csak a netes irományok alapján. Amerikában népszerűek az invicták, de személy szerint èn jobban bíznék egy Casio/Orient/Lorus/Seikoban. 30ért megnézném a Makó/Ray-t (orient), vagy az Orient kvarc szerkezetes búvárját, de annak meg nincs meg a neve fejből.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
JLK_
csendes tag
Sziasztok!
Órát szeretnék venni 30ezer ft környékén és kinéztem magamnak ezt az órát, valaki ismeri a márkát, mennyire megbízható órák?
-
flexxx2
őstag
Hogyan lehet egy fóliázott, nem hordott, eredeti Tag Heuer Carrera cal1887 (vagy hasonló szinten lévő) órát árulni doboz és papírok nélkül szerintetek?
Persze az ár se rossz.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
Ez az Ancon X-35 nagyon kezd tetszeni
Seven Friday órák tetszettek egyrészt, végre valami más, ami nem a tucat, megszokott. De a tokforma nagyon nem tetszett, és az 1k CHF picit soknak tűnt egy Miyota 8215-ért, és még zafír sincs rajta.
A Linde Werdelin órák is nagyon tetszenek, de azoknak az ára...DE itt az Ancon X-35, ami a kettőt egyesíti, és még zafíros is, és "csak" 700$ környéke.
csak az a sok hülye szöveg a számlapon, 7friday-nél se tetszik[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Deskdiver
senior tag
válasz Szabikaa20 #57276 üzenetére
Azzal nincs semmi baj ,hogy tetszik. Csak szólni akartam ,hogy a sztori egy kicsit ferdítve van. A Laco-t az aviator-t a WWII-t azért írják a hirdetés címébe ,hogy feldobja a kereső ha valaki ilyen órákat keres.
-
ronin s8
senior tag
válasz WiZARD #57284 üzenetére
Ennyire elszaladtak volna az árak, mióta ott jártam? Utoljára két éve voltam Genfben és Zürichben, de ennyire nem volt drága. Persze egy drágább étterem az jóval többe kerül, mint itthon egy átlagos, de a market árak szerintem nagyjából hasonlóak voltak. A csoki egy franc/tábláért is kapható, és valódi csoki, nem nutellás mogyoróvajas szar.
Mindig drága volt Svájc, de meglep, hogy összehasonlításban ennyire. Örexem..."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
törölt tag
-
BAti77
aktív tag
válasz Szabikaa20 #57286 üzenetére
Annyiért inkább rászánnám a pluszt, és vennék egy újat garanciával.
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
WiZARD
addikt
válasz Gempas 70 #57281 üzenetére
Drágább Svájc, de nem annyival
Havi 300-500 chf-et ilyen fizetésből simán félre lehet tenni, spórolás nélkül is.
(tapasztalat, bár gyerekem nincs, az tény)BAti77: 60-70ért én még nem láttam... Bár tény hogy inkább külföldi hirdetéseket nézem, ott nagyon tartják az árukat
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
BAti77
aktív tag
válasz Szabikaa20 #57258 üzenetére
79k egy szíj nélküli Stein-ért?
Vagy nagyon felmentek az árak, vagy kitartja, de kompletbe 60-70k között szokott lenni..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Dzsana
senior tag
Ja, az egy ukrán számlap, nem eredeti, drágán adja.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Szabikaa20
őstag
válasz dilajoska1 #57275 üzenetére
Hát látod!Azért kérdezem milyenek ezek a Parnis-ok,mert van egy-két jó óra ami nem lenne rossz,mert az eredetit úgyse engedhetném meg magamnak...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Szabikaa20
őstag
válasz Deskdiver #57273 üzenetére
Nekem nem lelombozó,mert ha luftwaffe használta,ha nem nekem tetszik! Amugymeg most hogy mondod hogy Laco az ebay-es hirdetések is úg vannak írva,hogy Doxa Laco...Amugymeg lehethogy utángyártott de nekem tetszik a beépítés!
-
dilajoska1
őstag
válasz Szabikaa20 #57254 üzenetére
A Parnis saját néven ad ki egy az egybe ugyanolyan tokozású órákat amit a nagy gyártóktól nyúlt le?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Gempas 70
aktív tag
válasz #24334592 #57272 üzenetére
Hm... óvatosan azokkal a bérekkel... Így kimondva igaz, de ha egy átlagember 300-400 CHF-ot havonta félre tesz "órára" akkor elég türelmes fickó. És akkor nincs gyereke.. Természetesen "egyszerűbb" spórolnia mert van miből. De hogy akkor otthon ül és sehova sem megy az biztos. Mondjuk megveheti részletre is, befizet x összeget és amikor a befizetések elérik az óra árát haza viheti. ez is egy spórolási mód.
-
Deskdiver
senior tag
válasz Szabikaa20 #57271 üzenetére
Nem szeretnélek lelombozni ,de mindösszesen 5 óragyártó szállított órákat (Beobachtungs-uhren) a Luftwaffe pilótáknak. 4 német, 1 svájci. (Wempe, Laco, IWC, Lange & Söhne, Stowa). Az IWC minkét oldalra szállított. Jelenleg milliós áron kelnek el azok az órák. Szerintem beépítés az a Doxa utángyártott számlappal. Hangzatos történettel. Ne hagyd magad.
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz Deskdiver #57265 üzenetére
Gyári szerintem, mert a luftwaffe pilóták hordták WWII alatt...Azt mondta az eladó,hogy örökség...Ajánlottam neki érte egy arany Doxa-t majd meglassuk mi lesz. Egy pofásabb szíjat készítenék hozzá,szép darab lenne a gyüjteményemben...
-
Szabikaa20
őstag
válasz WiZARD #57263 üzenetére
Mivel búvár elvárom,hogy fémszíjas legyen.Nem tetszik a bör csak pilóta órán és vintage órákon.Igen ez jó alap,de valahogy nem hajlik rá.Felajánlottam neki cserét is majd meglássuk.Kaucsukosom van,börszijas is,de fémszíj párti vagyok en is vagy legalább legyen hozzá és én azt majd eldöntöm,le e cserélem vagy nem.
-
Deskdiver
senior tag
válasz Bati0501 #57266 üzenetére
A Manbushijie oldalon olcsóbb ha regisztráltál. Tőle már én is rendeltem. Egyszer gyorsan ideért egyszer meg mintha biciklivel hozták volna Kínából. Erről persze nem Ő tehet. Egy szett mutatóm még mindig van tőle [link] Egy 22-es nato-ra elcserélem ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
Deskdiver
senior tag
válasz tupacamaru #57262 üzenetére
Hát persze hogy tudok. [link] Tetű lassú oldal.
[link] Ez gyorsabb és itt van skeleton werk(#57258) Szabikaa20 Az a Doxa beépítés vagy gyári cucc?
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz tupacamaru #57262 üzenetére
Én ezekről rendeltem eddig, gond nélkül: [link] [link]
Be kell regisztrálni és akkor kapod a valós árakat, a postaköltség egy óránál 9 USD.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
WiZARD
addikt
Biztos kell hozzá a fémszíj?
Bár fémszíj párti vagyok, de az OVM-re 2x próbáltam rá 10 hónap alatt, és sose maradt rajta, mindig nato/bőr/gumi lett a vége...
(persze alkualapnak tökéletes a fémszíj hiánya)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
tupacamaru
veterán
-
Deskdiver
senior tag
Azt hiszem a szerkezet egy Seagull 3620. Gyakorlatilag Unitas 6497 klón. Gyártanak elég szépeket is ,de a minőségéről nem tudok sokat.
18-20 ezer forintért olyan nagyon nem lehet mellé nyúlni. Egyes oldalakon még egyedi dolgokat is összeraknak rendelésre. Mehet bele minden. Titán tok, zafír üveg, skeleton werk... Hip -hop ott vagy 60 ezer körül.[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
válasz Szabikaa20 #57257 üzenetére
Nekem szimpik Kézi húzóst bátran bevállalnék belőlük
-
Szabikaa20
őstag
válasz Deskdiver #57256 üzenetére
Nem az Ocean 1 projekt folyamatban van!Rajta vagyok az ügyön! Volna egy 79kilóért,de úgy kérte hogy fémszíj nélkül és én sokallom a 79-et úgy hogy nincs hozzá.Ha engedne belöle akkor lehet mglesz és veszek hozzá fémszíjat.És ezért a Doxaért is egyezkedem,de 200€ sokallok érte szintén...Ezeket a Parnis-okat csak most talaltam ezért kérdezem,mennyire vállalhatók.
-
Deskdiver
senior tag
Tokot és számlapot már vettem tőlük. A tok minőségi volt. A számlap vállalható a lume pocsék. Én svájci unitas 6498-at rakattam bele a végeredmény szép lett. Sajna már eladtam. Most készül az új. Mi lett a Ocean 1 projectel? Sikerült vásárolnod?
-
törölt tag
Favagashoz nem ajanlott de uszodaban nyugodtan a padon is le lehet rakni
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Ezek a Parnis-ok mennyire vállalhatóak?Vagy inkább felejtős kategória?
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #57250 üzenetére
Azon már csak röhögni tudok.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #57249 üzenetére
Ja. Azok a régi jó dolgok nincsenek már sehol
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #57245 üzenetére
Nagypapák közé beülnél a melegbe, aztán amikor meglátnák, hogy Poljot, jönnének a komcsi sztorik.
-
Zozzer888
addikt
Egy keleti ismim posztolta FBre...Citizen...
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #57241 üzenetére
Ezt biztos eltetetném a megőrzőbe ha úszni mennék. Még kauciót is kérnék a hölgytől
Bár pancsolni lehet bevinném[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz Ereshkigal #57239 üzenetére
Hú, ez nagyon szép! Bevállalnám
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #57240 üzenetére
Nem lehet mindenki favágó, úszómester, stb.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #57239 üzenetére
Hát nem egy g shock
-
Ear001
addikt
válasz Zozzer888 #57236 üzenetére
Amikor a Rolex márkává vált, maga a karóra önmagábam volt drága. Nagyon menő és trendi volt a megszokott zsebórákhoz képest, így volt benne némi divatfelár. A közeg más, de ma biztosan feljebb van pozícionálva, a piacra kerülésekor talán a Rolex a mai kor Seiko Spoturája lehetett.
-
Zozzer888
addikt
válasz ronin s8 #57220 üzenetére
Régen a Rolex egy megfizethető alternatíva volt?(Mint mondjuk ma egy komolyabb GShock?) Durva, én azt hittem már így indítottak, ahol most vannak.Mármint árban.
Ha olyan helyre megyek, oda én se veszek fel "rendes órát", hanem kvarc casio / Gshock ha még olyanabb a helyzet. Valami muszáj, mert koszos kézzel meg nem túrom elő a telefont a zsebemből, de az idő meg szokott érdekelni.
Tengerbe akartam vinni G-t (el is vittem magammal), de mikor ott voltunk marhára nem érdekelt mennyi az idő...sokszor azt se tudtam milyen nap van
-
N0rb
csendes tag
válasz Bati0501 #57227 üzenetére
parnis luminox blackout tepozarason. tetszik, valszeg megveszem az iwc-s tesojat valamikor, probadarabnak tokeletes, koszi kinaiak
szerk: k kimaradt a blackbol, oregszem ... az ora kb £70 volt, a tepozaras usabol van a posta megdobta mar nem emlekszem mennyi volt de imadom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tusuka #57223 üzenetére
Sokszor csak feltorik es visznek belole amit talalnak. Kocsit nehez eladni de a cuccokat amit benne talalnak mar nem annyira. Kesztyutartoban ipad, ora, telo vagy akarmi. Es draga kocsiban eleve nagyobb zsakmanyra szamithatnak. De ezzel nem lehet mit csinalni. Akinek BMW, Audi vagy barmi nagyobb markajelzesu autoja van az a kulvilag szamara is mutatoba kirakja, hogy van ott penz.
[ Szerkesztve ]
-
-
WiZARD
addikt
thx, de miért pont nekem?
A Fortisom helyett el tudnék képzelni egy ilyet, nagyon tetszik. Aztán mindig belegondolok, hogy ez is csak egy 7750, csak más felirattal, egy picit több pénzért...[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
válasz ronin s8 #57187 üzenetére
itt volt a válasz a hozzá szólásban, Hogy mechanikus órában nem érdemes fát vágni.Igaz hogy mai világban mindenki neki esik mint tóth az anyjának de ez nem olyan nagy baj sztem. Mert lehet a másik véglet" ja ezt nem lehet nem tudom megcsinálni, meg túl bonyolítanak mindent" Japánok meg ugyan olyan agybeteg népség(731 egység, Nakingi mészárlás) mint pl elég sok eu. nemzet sarjai.
Tehát én felvennék Casio G shockot ami azért nem annyira hányadék. De akkor Te nem.
Én ezt tisztelem csak kiváncsi voltam hogy Pl:Te kerti meló strandi bandi hirtelen jött kényszer; favágás, betonozás, közben mi van rajtad. Mármint a karodon. öööö a csuklódon -
Ear001
addikt
válasz Deskdiver #57189 üzenetére
Nem is tudom Roninnak miért is nem dörgölte senki az orra alá Mercedes Gleitze-t, meg az Oyster tokot de ez egyben neked is ellentmond egy kicsit. Szóval a Rolex az 1910-es években nagyjából az volt, mint ma a G-Shock. Egy strapabírás technikában abszolút élenjáró karóra, tényleg vízálló tokkal, a többiekhez képest sokat bíró szerkezettel. Igazi tengerbe vele márka... és ebből a minőségből nem is igazán veszített a mai napig sem, más kérdés, hogy az ára miatt nem így gondolunk rá és a mechanikus szerkezetnél van már ami jobban bírja a mechanikai behatásokat.
-
pohár
félisten
Wizardnak sok szeretettel
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #57206 üzenetére
De én olyanokat nem hordok.
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Deskdiver
senior tag
válasz #24334592 #57205 üzenetére
Igazából ez némi korrekcióra szorul. Csak egy dramatizált példát mondtam részben valós alappal. Nem csak a G-shock. Már nem. Volt egy időszak az életemben amikor kipróbáltam ilyen-olyan munkákat. Azt szoktam mondani ,hogy útkeresésből de azt hiszem a kényszer jobb szó rá. Kitermelésen nem dolgoztam csak a kitermelt cuccal. Rönkházakat építettünk a nagy tavak környékén ,amolyan ácsmeló. Arra nagyon jó volt a G-shock. Most már szelídebb munkát végzek. Azért ide sem vennék fel egy tükör polírozott órát. Az hétvégére van.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Srácok miről van szó mert olvasom olvasom, de nem értem. Favágás, úszás, fitness
Még mindig a quartz ekezése?Ronin
2014-et írunk, van külön úszásra, fitnesszre való óra amiket nem kell a recepción hagynod.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest