- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Van egy fémszíjas Tissot PR50 órám, és van egy olyan gondom vele, hogy a csat elég laza lett, konkrétan lassan attól is kikapcsolódik, hogy megrázom a kezem. Ez javítható házilagos módszerrel, vagy inkább csere? És ha cserét javasoltok inkább, akkor mit javasoltok, esetleg mi az, amire figyelni kellene?
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Van egy Tissot PR50 órám, és az történt, hogy kezd lemerülni benne az elem. aktiválódott az EOL funkciója. Az lenne a kérdésem, hogy meddig várhatok az elemcserével? Tudom, hogy minél hamarabb meg kellene ütni, de legjobb esetben a jövő hét közepén jutnék el megbízható óráshoz, ahol nyomáspróbát is végeznek, de inkább az azt követő hét a reális... ha addig lemerül az elem, károsodhat az óra? Nyomáspróba nélkül meg kicsit lutrinak érezném... Egyébként már nem a gyári elem van benne.
Köszönöm a választ

-
Traxx
őstag
-
Traxx
őstag
Szia!
Én 1-2 éve Fehér Lászlónál cseréltem, az ő órásüzlete a sétálóban van Nyíregyházán. Címet nem tudok, de megpróbálom körbeírni: a Müller üzlet melletti, a Takarékpalota felé lévő épületben van egy ilyen átjáró féleség. Annak az első vagy második üzlete lesz az övé. Csinált nyomáspróbát is elemcsere után, és szintén egy PR50 volt a művelet alanya

-
Traxx
őstag
-
Traxx
őstag
-
Traxx
őstag
-
Traxx
őstag
Na...megvolt az elemcsere a PR50-ben
Sikerült találnom egy órásmestert Nyíregyen, aki kicserélte, és előtte-utána le is nyomáspróbázta a cuccot. Szóval pöpec...Kis műhelye van, de mindent meg tudott oldani. +1 elégedett vevőt szerzett, ha nagyobb órafan lennék, mint amilyen vagyok, vinném hozzá a holmit
De csak ez az egy van...idővel talán lesz másik is, de az automata lesz 
-
Traxx
őstag
-
Traxx
őstag
Na leltem egy órást, aki meg tudná csinálni, de nyomáspróbázni nem. Viszont a tömítéseket kicseréli, leszilikonozza, de nem vállal rá garanciát. Adott egy másik tippet, holnap azt megpróbálom, hátha...Ha meg mégse, akkor keresgélek tovább, nem hiszem, hogy a régióban nincs, aki ne vállalná.
Amúgy milyen márkájú elem az, ami megbízható és ajánlott? Gondolom nem bármilyen kínai vacak...
-
Traxx
őstag
Igen, erről az EOL-ról hallottam. Tegnap reggel még nem vettem észre semmit, este pedig már megállt a jószág

Gondolom ezt a tömítéscserét nem végzi el bármelyik bolt...tudsz esetleg Nyíregyházán, esetleg Debrecenben, Miskolcon olyan helyet, ahol ezzel foglalkoznak (na meg nyomáspróbával), és nem totál gagyi elem kerülne bele?
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Úgy fest, hogy megadta magát az elem a Tissot PR50-emben. Vagyis nem tudom, mert emlékeim szerint jeleznie kéne valahogy, hogy hamarosan ennyi volt a nóta...de nem tette, hanem csak megállt. Tudom, sanszos, hogy lemerült, mert elmúlt 3 éves, de azért jól jönne egy szakértői vélemény, hogy tényleg

Ehhez kapcsolódóan lenne a másik kérdésem: Nyíregyházán tudtok megbízható órást / szervizest, aki kicseréli benne az elemet? Mindenféle kínai vackot nem szeretnék belerakni, meg jó lenne, ha megmaradna a csere után a vízállósága is, tehát nem lenne hátrány, ha ott végeznének nyomáspróbát is...
Köszönöm a választ

-
Traxx
őstag
+1 ajánlás young fórumtársra...3 éves múlt a tőle vásárolt Tissot PR50-em...elemcsere még nem kellett

Sajnálom egy kicsit utólag, hogy nem Automatic lett, de nem baj, majd legközelebb

-
Traxx
őstag
Ha minden igaz, tőled van a Tissot PR50-em, legalábbis a nicked ezt súgja
Közmegelégedésre szolgál 2 éve, kicsit karcos csattal. Az elem meg bírja rendesen, bár már várom, mikor fog lemerülni. Szóval megérte az árát 
Lehet, jobb lett volna automata, de hát evvan, erre futotta, boldog vagyok vele

-
Traxx
őstag
-
Traxx
őstag
-
Traxx
őstag
PÜ ment

Én a PR50-emet postával együtt 30.500-ért vettem (tökig becsomagolva, igényes dobozban, szal tényleg szép volt), nálunk (Szabolcs megye) 38-nál olcsóbban sehol nem leltem. Szóval jó vásár volt

Ja és 2 év gari van rá, ha meg ez idő alatt lemerül benne az elem, ingyenes a csere, legalábbis akkor még ez volt a helyzet, gondolom ez nem is nagyon változhatott

-
Traxx
őstag
Nekem quartz van...az automata 40K-s ára már sok lett volna. Dec-ben vettem (vateráról), és boldog vagyok vele.Csak a csaton már látszanak a viselés nyomai (karc)
Egyébként gyönyörű óra, nem bántam meg.Tomics23: az enyém mp mutatója sem mindig pontosan az osztásra ugrik, de ettől még pontosnak pontos

-
Traxx
őstag
-
Traxx
őstag
Nekem is tőle lett az órám, szintén PR50, csak nem automata
Az már nem fért bele...mondjuk utólag talán kár, mert nem lenne gondom az elemcserére. De ezzel is elvagyok, mint a befőtt. Ha majd x év múlva megmurdol, akkor lecserélem egy automatára
A fémszíj valóban nagyon elegáns, részben én is amiatt imádom (csak ne lenne olyan epiláló hatása
). Meg úgy egészében szép...30K-ért megérte sztem.
Jah, 2 és fél hónapos a jószág
-
Traxx
őstag
-
Traxx
őstag
-
Traxx
őstag
-
Traxx
őstag
Nosnos...hát az én óramizériám is véget ért. Megvettem végül a Tissot PR50-et a vaterán, szabolcsi kiszállítással volt 30500 Ft
Új, fóliázott, gyári dobozban, garijeggyel...szal fincsi
Holnap keresek egy órást, és a fémszíjból vagy 2 szemet kiszedetek, aztán meg már csak hordani kell. Köszönöm mindenkinek a segítséget, remélem jó boltot csináltam

-
Traxx
őstag
Az automata PR 50-el egy bajom van: az ára. 50 rugó már nekem sok...ez a 30 a quarz-ért még belefér.
Sose volt még svájci órám, ezért is néztem onnan valami belépőszintűt...ez volt (meg az ominózus Doxa, amiről lebeszéltetek), ami jobban megfogott.
Úszni nem tudok
Fürdéshez meg levenném...nem szeretném kockáztatni 
-
Traxx
őstag
Köszi szépen a választ!

Akkor ezennel végleg eldőlt, hogy a PR50 lesz az áldozat...Felpróbáltam amúgy a Doxát (Tissot nem volt abban a boltban), de meg is lepődtem, hogy elég könnyű óra. Szinte nem is éreztem, hogy a kezemen van. Már csak a fém szíj miatt is jobb a Tissot, ha ezt nézzük, vagyis hogy (jobban) van súlya
Tényleg újdonság nekem az, hogy nem igazán számít jól csengő névnek a Doxa. De amilyen érveket felsorakoztattál, jogosan.A boltban volt még Certina számomra emberi áron, de már nem akarom még jobban kombinálni a dolgot.
Az első ingyenes elemcsere meg pozitív
Ha meg lemerül 1-2 év után, abba nem fogok belehalni... (az "etalon" egyébként egy digit. kijelzős Casio, abban a gyári elem 5 évig húzta. De azért másabb lehet mutatót mozgatni, meg másabb folyadékkristályos kijelzőn megjeleníteni a cuccost
) -
Traxx
őstag
Köszi a Választ!
Akkor valószínűleg Tissot lesz a dologból, boltban láttam 31-ért...annyit még megér. Nem az automata verzió (az 50 lenne), de gondolom ez nem nagy hátrány...csak kihúzok azzal az elemmel pár évet, utána meg cserélem
Mármint nem az órát 
Amúgy az hogy van, hogy a replika Doxák drágábbak? Nem fordítva kéne lennie?
Az meg pláne a meglepetés erejével hatott, hogy nem igazán jegyzett márka... -
Traxx
őstag
Hát, úgy néz ki, mégis találtam órát...két típust néztem ki, de mivel nem igazán vagyok otthon a témában, ezért rátok támaszkodnék, hogy melyiket is lenne érdemesebb megvenni...
Tissot PR 50
Előny: kedvező ár. Hátrány: Vatera (bár megbízható eladó hírében áll, de szkeptikus vagyok...)
Doxa
Előny: boltban venném (ugyanannyiért, mint a PR 50-et), meg egy kicsit talán jobb a bőrszíj. Hátrány: Doxához képest olcsónak találom, így nem igazán tudom, mennyire reális ez az ár...Szerintetek?

-
Traxx
őstag
Köszi a tippet, közben azért böngésztem máshol is...találtam 29K-ért egy Tissot PR50 órát, az elég tetszetős darab
Lehet, arra fogok beruházni, bár ha aranyozott lenne a kerete (vagy korona, fene tudja, hogy hívják szakszerűen
), akkor olyan jobb lenne, még ha drágább is...
Szóval az ilyen "nuku digit kijelzős", viszonylag letisztult órák között nézelődök
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Szeretnék a közeljövőben én is órát vásárolni, csak nem tudom, milyet...az anyagi lehetőségeim sajnos behatároltak, 25K környéke lenne a plafon. Szóval ennyiből szeretnél egy viszonylag szépet és jót kihozni.
Előre is köszönöm mindenkinek a tippeket

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Amazon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5280
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a cégnél majd megügyködöm.
). Így másféle lett...

, vagyis azt ilyen porral vagy mivel kezelte. A hátlapot ugyanúgy. Az órát felnyitás előtt és után is nyomáspróbázta, tökéletes volt.
Sikerült találnom egy órásmestert Nyíregyen, aki kicserélte, és előtte-utána le is nyomáspróbázta a cuccot. Szóval pöpec...Kis műhelye van, de mindent meg tudott oldani. +1 elégedett vevőt szerzett, ha nagyobb órafan lennék, mint amilyen vagyok, vinném hozzá a holmit

Közmegelégedésre szolgál 2 éve, kicsit karcos csattal. Az elem meg bírja rendesen, bár már várom, mikor fog lemerülni. Szóval megérte az árát 
Egyébként gyönyörű óra, nem bántam meg.
Az már nem fért bele...mondjuk utólag talán kár, mert nem lenne gondom az elemcserére. De ezzel is elvagyok, mint a befőtt. Ha majd x év múlva megmurdol, akkor lecserélem egy automatára
). Meg úgy egészében szép...30K-ért megérte sztem.
Fürdéshez meg levenném...nem szeretném kockáztatni