- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
Attention! Achtung! Attenzione! Внимание! 注意!
Megjelent a legújabb posztom, a Glasütte Spezimatic újjászületése
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
szben05
tag
Ha már Bud Spencer-Terence Hill filmekről van szó: a nincs kettő négy nélkülben is van egy jelenet. Ez mi lehet Terence Hill csuklóján?
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #39185 üzenetére
Az egy 17 köves, dupla fedelű aranyozott óra!
Biztos fehér arannyal futtatott, mert én króm színűnek látom.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Cha-b
senior tag
válasz Miamiquake #39189 üzenetére
Én szinte az összes Bud Spencer-Terence Hill filmet imádom. Megunhatatlanok hiába látta az ember mindegyiket milliószor.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Empsepo
senior tag
Amikor előkerül az " Orient témakör " és elkezdem nézegetni őket, mindig elcsodálkozom.
Ez az óra egyszerűen tökéletes: [link]
Jó, a zafírüveg tán beleférhetne...
[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz Miamiquake #39185 üzenetére
Hát az óra típusát nem én fogom Neked megmondani.
De a jelenet az qrvajó!
Amikor a pasas beleiszik a kiflibe és beleharap az üvegbe, mekkora!
(#39184) Zolee_70
Nagyon szép órát vettél, viseld egészséggel!
[ Szerkesztve ]
-
Cha-b
senior tag
-
Miamiquake
aktív tag
Egy kérdésem lenne:
Pörgesd 13:00-hoz hogy lásd, illetve előtte 12:16-nál veszi fel.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Zolee_70
senior tag
válasz Empsepo #39183 üzenetére
Igen, pontosan ez.
Nehéz megítélnem a szíjat, mivel nem nagyon van összehasonlítási alap. Van egy Swatch Irony órám is, kb hasonló. A csat duplazáras, az egész óra nagyon robusztus, masszív ( szóval van súllya, érzem, ha rajtam van )>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
Zolee_70
senior tag
Szörnyű ez a topik...Minél többet olvasom, annál inkább órabuzivá válok.
Ma jártam a WestEnd-ben, megnéztem a Tutu-ban az Orient Mako Divert, nem bírtam otthagyni. Próbáltam a nagy Divert is, de az már nekem nem volt kényelmes.
De nagyon szép óra ennyi pénzért.
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
Empsepo
senior tag
-
WiZARD
addikt
válasz Reverting #39174 üzenetére
Az azért túlzás, hogy mindenben van egy kis Rolex.
Steinhartból ott az Ocean2, akad pár Seiko is ebben a kategóriában, meg van még egy rakás óra ebben a kategóriában, ami nem Rolex másolat.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
Reverting
őstag
válasz BAti77 #39173 üzenetére
Hat igen ebben a kategoriaban minden gyartoban van egy kis Rolex De nem is baj... en is keresgelek zafir, eta 2824-2 , minimum 42mm, femszij, a tissot itt bukott el nalam... prs automata tetszett de a femszija botranyos... marmint az a rejtett csat... illetve a napok jelzese sem... lehet certina... ujra
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
BAti77
aktív tag
válasz Reverting #39171 üzenetére
Az Invicta nem egy "swiss made", és nem is tartom egyenrangúnak egy Certina - Tissot vonallal. Steinhartom van, nem rossz minőség, az árát -szerintem- abszolút megéri, bár amit néztél "Rolex koppintás" és ezért sokan nem sokba nézik.
Ha úgy alakul, jobb ha maradunk a Certinánál...(#39172) ronin s8
Teljesen ismeretlenek számomra...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Reverting
őstag
válasz BAti77 #39168 üzenetére
Egy cipoben jarunk... es meg a keret is hasonlo... Invicta Men's 9937 Pro Diver? Ez is tetszik... de eddig a certina ds diver es a stenhart ocean one ami meg jelolt
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Empsepo
senior tag
válasz aischylos #39158 üzenetére
Ha ilyen szintű a hasonlóság az azért érdekes.
Itt nincsenek jogok vagy mittomén?
Ezek a Meistersinger-ek amúgy egyre bejövősebbek: [link]
Gyönyörű darab.
Más.
Érdekes az Óramagazin hozzáállása a dolgokhoz.
A mostani számban egy Citizen Eco-Drive is felbukkan, csak azért mert fekete mindene... [link]Ugyanakkor az oroszokat teljesen mellőzik, pedig szerintem egy-egy orosz ( szovjet ) óra megérdemelné, hogy írjanak róla egy órákkal foglalkozó magazinban.
-
BAti77
aktív tag
válasz ds podium #39166 üzenetére
Szépek!
Decemberben szeretnék venni magamnak egy automata búvárórát, olyan 200k keret erejéig. Egyenlőre folyik a keresés a potenciális darab iránt. Fő szempont a dátum és a nem számmal ellátott markerek. Korongráfot nem akarok.
Hát' meglátjuk...
Eddig ez az esélyes...[ Szerkesztve ]
-
oettinger01
őstag
Vevő lennék egy Longines Evidenza chrono quartzra, nem fém csattal. Ha valaki tudna ilyenről ami eladó ne tartsa magába.
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
BAti77
aktív tag
Erről a gyártóról van valakinek tapasztalata? Vélemények?
-
busman
veterán
Számlap+ mutatók megrendelve...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
BAti77
aktív tag
válasz GabN73 #39152 üzenetére
Innen rendeltem már, de nem a BL5250, hanem a BL5257-54L változatot. Ugyan ennyiért hozták. A különbségek: E820 szerkezet (1,5 év járástartalék), tényleg zafír üvege van. Nem rossz óra, sosem volt vele gondom. Ha egy kevés karbantartást igénylő, mutatós órára vágysz, jó választás lehet.
-
Empsepo
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Mit tudtok arról, mi a helyzet ezekkel az ETA szerkezetekkel?
Pl.: a Meistersinger is Sellita-val szerel már?Ami az ETA " mása " az Óramagazin szerint.
Lassan az ETA szerkezettel szerelt órák különlegesek lesznek?
-
busman
veterán
válasz tupacamaru #39133 üzenetére
Lehet a szíjra is rákérdezek...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Dzsana
senior tag
-
GabN73
addikt
válasz TimeCenter #39151 üzenetére
Az annyira nem gáz, nem olyan helyeken lenne a kezemen. Bár lehet hogy inkább veszek 2 vagy 3 Orientet helyette
-
WiZARD
addikt
válasz busman #39146 üzenetére
yobokies-nél is érdemes szétnézni, Jake (dagaz) mellett ő is jó cuccokat csinál Seiko mod-hoz...
szerk: na majd mindjárt megkapom, hogy nem szerkesztettem ezt bele az előzőbe
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
tupacamaru
veterán
Moddoljatok már nekem egy ilyen számlapot.
Mutató nem kell mert azt nem kicsit elcseszték. Ja, piros vagy narancs kellene.[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
ClayMore
aktív tag
-
busman
veterán
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #39133 üzenetére
Igy sokkal jobban néz ki, mint a nagy bunkó jelzésekkel.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #39138 üzenetére
Jó választás szerintem, én a narancsosat választanám ha lenne Monster-em.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mariner
tag
válasz aischylos #39135 üzenetére
Szerintem semmi gond nincsen azzal, ha saját maguk esetleg csak összeépítenek másoktól megvett alkatrészeket kész órának. Magyar dolgozó, magyar munkahely, fizetéssel stb. Inkább ezt vegye az ember (ha az igényeinek megfelel), mint egy kínait, nem jobb minőségben és nem is olcsóbban. Az áraikat átfutottam, meglepően olcsók. Ha csak az önnállóan létrehozott produktumot (saját tervezésű és gyártású tok, ugyanilyen werkkel)tekintjük órának, akkor azt hiszem itt nem sokunknak van órája...
MZ/X jelentkezz!
-
busman
veterán
-
humala
csendes tag
Sziasztok!
Ez mi lehet?
-
Eclips21
őstag
hát ja a Miyota említésre se méltó szerkezet nekem NH35A van, nagyon jól bírja én imádom ebayen vettem amerikából ~22800FT postával együtt vadi új állapotban vámon is átjöt
amúgy nekem késik ~15s egy hónapban elégjól bírja bár ekkor mértem mikor megvettem azóta lehet változott
[ Szerkesztve ]
-
aischylos
tag
-
Mariner
tag
Most mondták be a "Magyarország Szeretlek" műsorban, hogy az egyik díj felajánlója (Astron karóra) egy tradicionális órás dinasztia. Melyik lehet az? Csak nem a Jung? Esetleg a Vályi? Mondjuk ők nem forgalmazók, így kevésbbé valószínű..
MZ/X jelentkezz!
-
GabN73
addikt
Mostanság nagyon szemezgetek ezzel az órával...
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
válasz Dzsana #39111 üzenetére
Írok neki. THX
Tudtok olyan boltot/üzletet ajánlani ahol olcsón lehet órákat venni?
Gondoltam nézelődök hátha megtetszik valamelyik másik óra.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
WiZARD
addikt
válasz Dzsana #39116 üzenetére
leszedhető a chapter ring elvileg.
de vagy átfesteni kell, vagy másikat kell valahonnan találni...
yobokies-t kell megkérdezni, esetleg rendelni tőle valami tetsző számlapot...
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Dzsana
senior tag
válasz tupacamaru #39115 üzenetére
Akkor meg rés lesz a számlap és a tok között.
ui.: De szerintem nem is szétszedhető, egyben van, mint a krumplis tészta.
[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
tupacamaru
veterán
válasz Dzsana #39114 üzenetére
És ha csak ki lenne véve onnan a markeres része?
[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
válasz Predator2 #39105 üzenetére
Olyan, hogy "ajánlott vétel", nem létezik.
Ma mindegyik szerkezet eléggé jó, tehát nem az a kérdés, hogy "jól mutatja-e az időt?". A tok lett az elsődleges ikonikus eleme az órának, és a márkanév. Valahol mindenki az elérhető legdrágábbat fogja akarni egyéni preferenciák mentén. Legyen az 500, vagy 500 Millió Ft..."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Predator2
addikt
válasz Dzsana #39007 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted nekem.
Tomi? Kire gondolsz? Egy linket küldjél légyszíves, hogy írni tudjak.
Egyéb:
Az alsó kategóriában (árban) létezik olyan, hogy ajánlott vétel? Vagy óránál nem létezik ilyen?
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
sir_mook
csendes tag
válasz Tusuka #39095 üzenetére
A szíj a helyi Árkád órásüzletéből származik. Márkanév nincs is beleütve a belső oldalába... csak a méret (20mm) és az hogy oberleder wassefest = vízálló felsőrész.
3300 Ft körüli összegért vesztegették... de bőr szíjak 1500 magasságában voltak. 2 cég termékeit forgalmazzák, mert két mappát raktam elém amikor 20mm-es szíjat kértem. Tudom, ez nem volt nagy segítségSzerk: lehet hogy ilyen:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Napelem
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- PK Bike 6-DZF-12 / 6-DZM-12 / KC12-14 14Ah 12V ciklikus akkumulátor (pl. elektromos kerékpárhoz) 60v
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest