Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
Szolgálati közlemény:
A blogon lévő "Dzsana eladó órái" menüpont már aktív
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Zozzer888
addikt
válasz domperke #38798 üzenetére
Ha nagypapádtól kaptad akkor semmiféleképpen nem vackok. Eladni nem hinném, hogy megéri őket, legalábbis én akkor sem adnám el nagypapám óráját ha Rolex lett volna...
De Dzsana tud segíteni, kb mindenben
-
HARDVERAPRÓD
Sziasztok.
A tudásotokra és a segítségetekre szorulnék mert óra fronton nem tudok sokat..Örököltem,kaptam a nagypapámtól 2db órát ezek még rendes felhúzós órák de nem tudom érnek e valamit vagy vackok csak. Csatolnék pár képet róluk.
Köszi.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Zyrius
aktív tag
Köszi mindenkinek
Dzsana, akkor végül így zárul be a kör, mindenki boldoghttps://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
Zyrius
aktív tag
Megvan az első svájci órám
Tudom-tudom, ez csak időmérő szerkezet, de nagyon nagyon örülök neki .
Volt egy kis gond a csattal, kicsit rövid volt a gyári, de Young78-nak hála sikerült XL méretet szerezni a gyári szíjból
Köszönöm a segítséget Dzsana és TimeCenter fórumtársaknak is!És persze legfőképp Young78-nak, aki mindenben a segítségemre volt, csak ajánlani tudom !!
[ Szerkesztve ]
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
t-bali3
senior tag
bocsi, rossz helyre...
[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
sziasztok!
21óra teszt van ebben: Watch Time Special Edition: Watch Tests
[link]
érdekes volt, hogy csak 1 rolex kapott 92 pontot (100as skála), többi óra kevesebb, pedig azok se kis nevek
a kronók meg leginkább 80 pont alattiak.
a zip-ben pdf van, 156 oldal az újság egyébként.
üdv.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Pé
senior tag
-
t-bali3
senior tag
Nehéz volt választani, az biztos, azt hittem könnyebb lesz. 45 percig totyogtam párommal a boltban és végül azt vettem, ami nekem tetszett és jól tettem. Már bánnám, ha nem így lett volna.
Amit legközelebb kap az szerintem egy genuine croco lesz, de az még messze van.
A Grand Duke nekem bejövős, jó választás -
Pé
senior tag
válasz t-bali3 #38776 üzenetére
Jó választás!
Én az Omega Constellation arany-acélra vettem ilyet, csak aranybarna színben. Nem szeretem a gyíkbőr mintázatot, de ezeken a régi órákon jól mutat. Plusz komolyságot ad a megjelenéséhez.Egyébként mostanában nézegetem az órákat, és próbálom elképzelni őket különböző szíjakkal. Néha azon kapom magam, hogy egy adott órához alapból nembejövős szíjat választok, mert oda akkor azt érzem tökéletesnek. Jó móka
Pl. alapból nem szeretem a krokodil meg az aligátor mintás szíjakat, de most olyat rendeltem a Zenith Chronomaster Moonphase-re, méghozzá aranybarna színű Hirsch Grand Duke-ot
-
t-bali3
senior tag
válasz t-bali3 #38628 üzenetére
Na, végül a gyíkbőr nyert, Hirsch Lizard lett. Szerintem nagyon mutatós lett az összkép:
-
Pé
senior tag
válasz Miamiquake #38769 üzenetére
Szerintem ha nem arról szólnának a hírek, hogy 5x-ös áron készülnek el állami beruházások, meg hogy ennyi meg annyi milliárdnak kélt lába, és persze senki se tudja hogyan, akkor senki nem sajnálna 1-2 milliós órát egyik minisztertől sem.
-
Misi1979
őstag
Zokni77 új néven..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Attila!
tag
válasz Miamiquake #38767 üzenetére
"Az óra lapon római számok mutassák az órát" - szókincs 5ös!
-
Miamiquake
aktív tag
Ez különben annyira "magyar" dolog. Turkálni a másik zsebében.
Könyörgöm miért ne lehetne Hublot meg Rolex karórájuk és Armani bőr táskájuk.
Hát hol tétel 3 4 millió forint...Ezeknek az emberekben a kezében száz meg ezer milliárdok fordulnak meg.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
N0rb
csendes tag
válasz Miamiquake #38767 üzenetére
azt hiszem Antika kispalyan mozog a szomszedokhoz kepest :-D
-
Miamiquake
aktív tag
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Attila!
tag
válasz Misi1979 #38764 üzenetére
Én nem láttam még ezt a videót.
Amúgy kb. 3 éve a big bang a red gold ceramic modelljük bejött nekem. Aztán ahogy kicsit több mint egy éve elkezdtem olvasgatni ezt és a másik fórumot, egyre unszimpatikusabb lett az egész Hublot. Mostmár ha látom valahol, hogy egy tehetősebb személy (esetünkbe pl. Dzsudzsák) ilyet hord, az jut róla eszembe: vett valami drága csilli-villit amivel felvághat ahelyett, hogy olyat vett volna ami valóban egy komoly múltal rendelkező márkának egy izléses darabja.
Amúgy nem is értem minek vesz valaki ilyet.Minimálisan utána néz és láthatja, ott az AP royal oak, hasonló árkategória, és az is ez a hajóablak dizájn(ami egyébként szerintem jól néz ki). -
TheZukker
tag
Mennyibe fáj egy mondjuk 50 körüli Seiko, Orient vagy akár Citizen két-három éves szervizeltetése? Meg egyáltalán igénylik ezt? Voltam ma egy "óra"szalonban, ahol azt mondta a faszi, hogy kb 20k körül van egy Tissot 2 évente szervizeltetni. Fura volt.
Meg akkor sznobizmussal beszélt a Police meg Timex órákról, hogy majdnem kifordultam. -
csabulaxi
senior tag
válasz Mariner #38760 üzenetére
"Az bronz egyik egyedi tulajdonsága, hogy természetes patina képződik rajta, amitől sötét, matt színű lesz. A felszínen képződött patina védőréteget biztosít, megakadályozva felszín alatti oxidációját. Szállítás előtt a bronzot bevonják vékony réteg lakkal, hogy védje a fémet és a patinát, így a fém nagyon könnyen tisztítható.
Bronz akkor néz ki a legjobban, ha minimálisan kezelt. A fémet tisztán kell tartani puha ruhával, és néhány évente nem árt kivaxolni, hogy megújítsuk a patinát, de nem szabad erősen csiszolni vagy átmosni, és csiszolóanyagot sose használjunk a bronzon. Ha a bronz nagyon koszos, akkor finoman mossuk át három liter, forrásban lévő vízhez adott egy evőkanál sóval, majd öblítjük le és töröljük szárazra. Ritkán a bronzot megtámadja a "bronz betegség" egyfajta korrózió, ami eszi a bronzot. Ha egy bronz darab elkezd korrodálódni, átmoshatjuk forrásban lévő desztillált vízzel, vagy kezelhetjük szakmailag."
ez a "szakmailag" szó ez tetszik.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Mariner
tag
válasz HourHand #38722 üzenetére
Ez a Panerai eredeti? Ha igen, akkor érdekes az anyagválasztásuk, hiszen Olaszországban van tenger és ráadásul sós... Egy búváróránál legalábbis fura ez, hogy vízbe ugyan mehetsz benne, de az ne a tenger legyen, hanem úszómedence, folyó, esetleg a Balaton
Pápán ma és holnap lesz órakiállítás, ha valaki ráér, érdemes kilátogatni. Én elmegyek, pár képet majd lövök és felteszem ide.MZ/X jelentkezz!
-
törölt tag
ez maximum level humor volt.
A meccsrol nekem mindig ez jut az eszembe: Belga - 22 ferfi c. szamanal a vegen az edzo magyarazkodasa pont ugyanez lehetett
(10 eve nem nezek egy valogatott viccet se)
-
Attila!
tag
válasz Miamiquake #38735 üzenetére
-
szeva000
addikt
kapát kellene ezeknek adni,nem havi több millás fizetést....
Az a baj,stadion is csak a pénzmosoda miatt kell.....Méghogy foci.....áááááááá -
Attila!
tag
válasz Miamiquake #38753 üzenetére
Ő az akire úgy emlékezik majd az utókor: aki alatt történelmünk legcsúnyább vereségét szenvedtük. Biztosan büszkén megy ma haza
[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
Orbán Viktor :
"Az elmúlt 8 gól a hibás" -
Miamiquake
aktív tag
Isten igazán ez az amit nem értek: EGERVÁRI LEMONDOTT!
Hogy hogy csak lemond???
És a felelőségre vonás?
Elszámoltatás?
Meghurcolás vagy valami???☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Pé
senior tag
Most kéne pár tízezren kivonulni az épülő stadionokhoz, elhordani az építőanyagot, aztán építeni belőle BÁRMI mást. A pályákat meg bevetni krumplival.
-
Miamiquake
aktív tag
-
Pé
senior tag
válasz Misi1979 #38746 üzenetére
Ezek a foci kapitányok állandóan azt mondják, hogy ki akarnak jutni ilyen meg olyan versenyekre.
És senki nem kérdezi meg tőlük, hogy minek? Hogyha netán kijutnak akkor ott mit szeretnének csinálni ?
Hogy ott már nem lesz Andorra meg Málta, ott Spanyolország lesz meg Németország.... -
Miamiquake
aktív tag
válasz Misi1979 #38746 üzenetére
Mi ajándékoztuk meg magunkat egy szépséges öngólocskával. Szerintem jó ötlet volt...
Én is kikapcsoltam, de pár kedves "barátom" minden gólnál felhívot.
Folyamatos telefonálásban voltam mondanom sem kell.☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Misi1979
őstag
válasz Miamiquake #38744 üzenetére
Az 1 gól az öngól? Vagy azt is mi rúgtuk?
Én rutinosan nem is kapcsolom be a tévét..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Pé
senior tag
válasz Miamiquake #38744 üzenetére
Innen szép nyerni
-
Miamiquake
aktív tag
jajj gyerekek... 8-1
-
Miamiquake
aktív tag
válasz busman #38739 üzenetére
Kicsit GY.P. feje van de nem akarom bántani.
Viszont ma majdnem össze dzsudzsákolt egy nő a corvinnál (aki ezt nem érti anank linkelek egy képet Dzsudzsák Lamborghinijéről)
-
Wg5113
aktív tag
Reméljük ezt jobban látja, mint azt hogy merre van a kapu. Azért ez már jó vekker.
Busman: Keresnék nekik való munkát,hogy ne unatkozzanak ,mint a pályán,pl kőfejtő.[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Lehet,hogy inkább fogszabályzóra költöttem volna az árát....
Meg takarodjatok dolgozni..:-)I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Miamiquake
aktív tag
ÖNGÓÓÓL vazzeg... ennyi!!!
-
WiZARD
addikt
válasz Misi1979 #38724 üzenetére
nem olyan biztos az...
főleg sós víztől és társaitól, ha elég "vastag" a patina, és eléggé belemar az anyagba, akkor ha leszeded, csúnya lesz a helye.[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Pé
senior tag
Nem is vártam mást
-
Wg5113
aktív tag
válasz Miamiquake #38726 üzenetére
Kár volt kikapcsolnod már percek óta 6 gól született.
-
Zozzer888
addikt
23:20kor F1 időmérő közvetítés
-
fiktív1
tag
Ez szép:
http://forums.watchuseek.com/f29/fs-kentex-japan-flieger-pilot-automatic-aviator-926937.html
Életemben nem hallottam még róluk...
-
fiktív1
tag
Ezeket ismeritek? Mi a véleményetek?
http://www.kentexwatch.com/e/ptxwebstore_default_home.asp
-
Pé
senior tag
Na ... Mi történt?
-
Miamiquake
aktív tag
Nah gyerekek most kapcsoltam k ia TV-t és inkább itt kezdek el beszélgetni a kedves fórumtársakkal.
Dobjatok egy témát, nekem üres a fejem most (ahogy a válogatotnak is)...
-
WiZARD
addikt
válasz #57919488 #38717 üzenetére
hibátlan állapotban használtan 200$ körül mennek, de láttam már olyat is ami zafírral 125$ért talált új gazdára...
én az enyémet ha jól rémlik 50 körül adtam el (bár gumi szíjjal)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
atko67
csendes tag
válasz WiZARD #38713 üzenetére
Nagyon szép óra, pláne ez a piros mutatós kivitel tettszik belőle.
Aki szereti a búvár órákat az itt tud még csodákat látni.Mindig visszatérő nézelődő vagyok.
http://www.deepbluewatches.de/WiZARD Mert itthon mindenki kaszálni szeret!
[ Szerkesztve ]
"AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
WiZARD
addikt
válasz atko67 #38711 üzenetére
Én azóta is sajnálom, hogy eladtam, ahányszor látok erről képet. De legalább jó helyre került
Tudnám, hogy az 59$ óraforgatót miért adják itthon 25k-ért
4 darabos meg kint 199$, itthon 110k...
(boxy forgatókat néztem)
Már azon gondolkozok, hogy inkább megveszem kint, úgyis megyek februárban...[ Szerkesztve ]
-
atko67
csendes tag
Sziasztok!
Ezt is szívesen tenném az órapörgetőmbe. Szép nem?
"AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
Attila!
tag
Nyelvújítás level 99 - "órapörgetőben tárolom"
-
HourHand
csendes tag
válasz csabulaxi #38704 üzenetére
Én is tisztában vagyok a patina szó jelentésével épp ezért írtam: ha bronztokos vagy réztokos óra sós vízzel találkozik akkor kész a patina néhány óra alatt. Ez viszont nagyon nem az ami a levegővel érintkezve keletkezik 10 év alatt. Mondjuk nekem nem igazén jönnek be az ilyen tokkal szerelt órák épp ezért.
-
Wg5113
aktív tag
válasz Miamiquake #38698 üzenetére
Igen:marha bör
-
csabulaxi
senior tag
válasz HourHand #38703 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok.
Wikipédia: Patina
" Nem tévesztendő össze ezzel: platina.Rézből, illetve rézötvözetből készült kupolákon, szobrokon (bronz) a szabad levegőn patina képződik. Ez a réztartalmon kívül a levegő szén-dioxid, oxigén és páratartalmának köszönhető,.."
Bronz
"A bronzszobrokon képződő patina azon kívül, hogy fokozza az esztétikai hatást, megvédi az alkotást a környezet romboló hatásaitól. I"[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
HourHand
csendes tag
válasz csabulaxi #38695 üzenetére
Vegyél bronz tokkal szerelt órát és mártsd bele háromszor fél órára tömény sóoldatba vagy fürödj vele a tengerben. Megkapod a patinát garantáltan Szerintem a lentiek is bronztokosak vagy valami réz ötvözet lehet esetleg az anyaguk. Ezeknek nem sok közük a patinához inkább idő előtti korrózió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest