Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atko67
csendes tag
-
WiZARD
addikt
válasz ClayMore #40891 üzenetére
Nem abban az üzletben lett vásárolva, sőt még papírja se volt nálam, így nem lepett volna meg, ha azt mondják, hogy sorry, nem itt vetted, fizess... Bár ez a normális, de magyarországon vagyunk...
Empsepo: Omega Co-Axial 9300 van benne.
Mariner: egy ideje ilyen az Omega felirat az órákon, ahol nem festett. Nekem kifejezetten tetszik.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Mariner
tag
válasz WiZARD #40884 üzenetére
Gratula hozzá, nagyon szép. Majd a tapasztalatok alapján időnként mesélj róla Ami kicsit fura nekem, az "OMEGA" felirat bár nyomtatott nagybetűkkel van, mégis össze vannak kötve a karakterek, mintha nem tudták volna felrakni szépen őket egyesével (távolságtartás, elhelyezés, szintbehozás stb.). Persze lehet csak nekem tűnik ez fel és direkt így akarták.
Gabor 970: lehet, hogy arra várt a melletted álló alkalmazott, hogy valamelyiket esetleg te kéred, hogy felpróbálnád. Nehéz kitalálni az emberek gondolatát, én pölö azt nem szeretem, hogy ha bemegyek és rögtön ajánlkozik, hogy mutassam meg mire is gondoltam és szívesen előveszi, stb. Én meg csak nézegetnék perceken keresztül egy-egy órát de nem akarom mindet felpróbálni. Nehéz mindenkinek a kedvére tenni. Ha kérted volna, biztosan felcsatolhattál volna párat. De az is lehet, hogy a férfias kisugárzásod miatt blokkolt le a hölgy[ Szerkesztve ]
MZ/X jelentkezz!
-
Empsepo
senior tag
válasz WiZARD #40890 üzenetére
A múltkor volt a kezemben egy Omega készlet, de azt az óra tisztításához, átvizsgálásához lehet használni.
Marha igényes fém dobozka, egy olyan szemgödörbe illeszthető nagyító, egy kis kefe, törlőruha.
Asszem ezek voltak benne.El sem merem képzelni mennyibe fájhatott: mindenen Omega lógó és tényleg magas szintű minőségérzet.
Nagyon komoly az órád.
Ebben most akkor milyen szerkezet van?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem nagyon talalok semmit a regebbi Tissot Seastar-rol a topicban
Milyen ora igazabol? Van valakinek tapasztalata? -
WiZARD
addikt
válasz Empsepo #40887 üzenetére
thx mindenkinek
tetszik, imádom
vastag, talán vastagabb mint a Fortisom, de mégis vékonyabbnak tűnik annál.A lünetta forgatási érzete/hangja nagyon gagyi. a másik omegámé sokkal jobb, de a seiko és steinhart is finomabb érzés. Bár kb sose szoktam forgatni
A "régi" SMP csat jobban tetszett, de ez csak apróság.
A stopper mutatóját odébb kellett rakom, mert zavart, hogy eltakarja a szép 12-est, o+a logot, és feliratotCsatból szemet nem akartam kiszedni itthon, mert csak valami gagyi kínai csavarzúzó készletem van, nem akartam se a csavarfejet szétnyírni, se azt hogy megcsússzon, és végigkarcoljam. Westendben volt dolgom, ott az Omega boltban mondta a nő, hogy elvileg tudna szemet kiszedni, de ebből a csavarosból nem akar, mert fél hogy nem bírja kicsavarni, de van a -1 -en egy órás, ő biztos megcsinálja. Megfelelő méretű csavarhúzó hiányában ő se volt hajlandó.
Így átmentem Andrássy útra az Omega boltba, ott szó nélkül, profin megcsinálta egy hölgy. Tök jó omega logós szerszámkészletük van, akarok egy olyat
Jah és 1 fillért se kértek a szem kiszedésért...[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Dida104
tag
válasz Gabor970 #40860 üzenetére
Maximálisan segítőkész volt mindig az eladó, mikor bementem. Úgy másfél hónapja nézegettem náluk az órákat, még fel is ajánlotta, hogy kiveszi bármelyiket, ha meg akarom közelebbről nézni, pedig nem mondtam, hogy venni akarok bármit is. Azért egy Orient Start elhoztam Még mielőtt megkérdeztem volna, hogy tud-e adni valamennyi engedményt, ő ajánlotta fel, hogy 4ezerrel olcsóbban oda tudja adni. Azért ez nem semmi... Én csak oda fogok menni ezután is Orientet venni.
-
törölt tag
ez durva, h nem virítottál lóvét és fel sem próbáltatták veled az órákat...Ne haragudj de ez egy vicc.
Törődés a vevővel level -999.(#40856) Sungoo engem is meglep, h licitálgatnak látatlanban, pedig nem vatera...
(#40858) Dzsana ez nem magyarország, bármilyen banki megbízást vissza lehet vonni, utólag is...ropogjon a friss banki ezres a kezemben, mert régimódi vagyok
-
Gabor970
addikt
válasz Zozzer888 #40875 üzenetére
lehet, hogy én voltam már túl punnyadt... Simán elképzelhető, reggel hatkor indultam Pestre kocsival, én vezettem, 6 óra egy iskolában, majd beestem fáradtan a westendbe. Egy pozitivum, a Mako XL sárgás számlapúnak tetszik a számlap szine. Azt mindenképp akartam élőben látni, sosem lehet biztos az ember szinek tekintetében fotó alapján.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Zozzer888
addikt
Én pont mást tapasztaltam. Westend, egyik lenti óraszalonba bementem, kikértem két Orientet, megmutatták, felvehettem.
Nekem bejöttek, jóval jobbak,mint amit vártam.
Utána megnéztem a fenti Tissotnál a PRC200at, azt is simán odaadták, pedig mind a két esetben mondtam, hogy csak nézelődöm.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
chef69
tag
Sziasztok!
Sikerült meghoznom a döntésemet, és meg is érkezett a kiszemelt! Mindenkinek nagyon köszönöm, aki segített itt a fórumon, és PÜ-ben is!
Abban tudnátok segíteni, hol lehet hozzávaló szíjat rendelni? Nem sima szíj kell hozzá, a szélessége 25 mm, ahol az órához kapcsolódik, meg 15 mm-es (biztos van ennek egy neve, de nem tudom mi) a hozzáértők a képek alapján biztosan tudni fogják, miről beszélek.
Pár kép az óráról:[ Szerkesztve ]
-
young78
tag
válasz BAti77 #40857 üzenetére
Az ETA kiszállása nem feltétlenül okoz törést ebben. Ahogy utánaolvastam, a nagyobb baj azzal van, hogy a szerekezet gyártóknak is megkerülhetetlen a Swatch csoport, hiába tud a Sellita kiszolgálni több márkát, de a hajszálrugót ők is a Nivarox-tól szerzik be, ahogy szinte mindenki a piacon.
-
flexxx2
őstag
Biztos látták te se fogsz itt venni semmit Mi is ott voltunk. Feleségemnek néztünk Tissot órát, kiszolgálás rendben volt. Nyugodtan lehetett gondolkodni, nem a pofánkban állt ás zavart, hanem leült notizni addig. Nekem ez jobban bejön. Amikor kellett akkor dumált. Viszont én meg a Tissot-tól nem estem hanyatt. Megnéztem egy prs200at, és 130e pénzért nem sokat adott.
[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tegnap Pesten jártam, benéztem TuTu-ba. Hááát, bevallom, nem győztek meg az orientek. Élőben meglehetősen olcsókategóriásnak látszanak (hmm, valójában azok is)
Dzsanához útban van a Tissotom. Most, hogy megnéztem az orienteket, méginkább az a verzio érdekel, hogy végre a Tissot legyen hordható, mert sokkal jobban tetszik!
A boltban jeleztem, hogy ez nem a vásárlás pillanata, csak megnézném, de nem is mutattak hajlandóságot, hogy legalább a kezemre próbálhassam azt a két-három darabot ami tetszene esetleg. Megmutatták hol vannak az automaták, és honnét kezdődnek a quarz órák. Állt mellettem, mig néztem a kirakatot, aztán ennyiben maradtunk.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
BAti77
aktív tag
válasz atko67 #40853 üzenetére
Eddig sem tekintettem a Tag-ot egy "elit" márkának, csak egy túlárazott tokozónak...
Most, hogy már az ETA nem szállít nekik, kiváncsi leszek meddig fogja tartani az árait és a presztizsét..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
törölt tag
válasz Dzsana #40728 üzenetére
nekem a szivarvanyos bejon csajom kezen el tudnam kepzelni...
vekony napbarnitotta csuklo, kerek segg, egy feherbikni es koktelt szurcsolunk a yachtones maris felebredtem...na, ujabb fordulat roller ugyben. A csavoval nem tudtam zürichben osszefutni, milanoba ment halaszthatatlan ugyben. Fura, emrt szerdara fixaltuk le a dolgot es szerda del korul hivott, h sajnalja...Nekem ez eleg kapkodosnak tunik, remelem nem etet. Kozben a masik hivogat, h vinne 5.2-ert, arra var, h zold fenyt adjak.
A milanos megigerte, h Davos-ban lesz a heten es atugrik, majd hozzatette, h persze semmi gond, ad o tobbet is az oraert, csak ne adjam oda masnak
Remelem nem csak szorakozik es valodi gempaval probalkozik majd
Bar, ha tenyleg hazhoz jon, a sajat bankomban is atnezethetem.
Eleg unsual a story eddig...Varok.
[ Szerkesztve ]
-
atko67
csendes tag
Sokszor érdemes megnézni és utána olvasni,hogy mi van a gépházban,mert nem mindig csak a név számít.
Wg 5113 barátom Zeppelinjében Miyota 9015 automata van és olyan pontos ,hogy még Ő sem hitt a szemének. Pedig Ő aztán pontosság mániás! Nem is kicsit.
Akinek pedig az a lényeg hogy mi van ráírva annak meg mindegy mi hajtja sok száz ezerrel drágábban."AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
atko67
csendes tag
-
BAti77
aktív tag
válasz atko67 #40845 üzenetére
Értem én, hogy marketing és nem is a minőségét kritizáltam...
Csak nem értem, hogy a számlapon miért kell "Since"-ként feltüntetni egy olyan dátumot, amihez a gyártónak valójában semmi köze...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
atko67
csendes tag
válasz BAti77 #40843 üzenetére
Egyébként a dobozában van egy belépőjegy a léghajóra.Ez komoly ,majd lefotózom!
Egyébként nem kell mindig nagyon régi múlttal rendelkeznie egy óragyárnak,ahhoz hogy jó órákat gyártson.
Vegyél egy óra katalógust és olvasd végig a,hogy a sok nagy márka közül melyiket mikor alapították.[ Szerkesztve ]
"AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
BAti77
aktív tag
válasz young78 #40842 üzenetére
Értem, bár ez így a történelmi hátteret nem ismerőknek kicsit félrevezető lehet...
Főleg, hogy az eredeti léghajókhoz csak névileg van köze.
Simán azt hihetné az ember, hogy egy nagy múlttal rendelkező óragyártó, pedig...Jobb lett volna, ha maradnak a MADE IN GERMANY-nál...
[ Szerkesztve ]
-
young78
tag
válasz BAti77 #40840 üzenetére
A léghajóra, illetve a Gróf vállalkozására utal az évszám:
(wikipedia)
Az a szakértői bizottság, melyhez benyújtotta a terveket, kevés érdeklődést mutatott iránta, így a gróf kénytelen volt saját forrásai felhasználásával megvalósítani elképzelését. 1898-ban megalapította a Gesellschaft zur Förderung der Luftschiffahrt („társaság a léghajózás elősegítésére”), saját 800 000 márka megtakarított tőkéje több mint felének felhasználásával. Műszaki vezetőnek Theodor Kobert, majd később Ludwig Dürrt választotta. -
BAti77
aktív tag
Egyébként ez a " Since 1898 " felirat mit takar
Mivel a gyártó céget (POINTtec Electronic GmbH) 1988-ban alapították és a JUNKERS és ZEPPELIN órakollekciókat is csak a '90-es évektől gyártják..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
atko67
csendes tag
válasz Empsepo #40837 üzenetére
Köszönöm! Egyébként eladó,de nem azért mert nem lenne szép vagy jó,de megvan az utódja amit imádok.
ClayMore
Talán pont ezért jó a Germany felirat mert Japán,Orosz,és Swájci szerkezeteket használ.
Az emberek nagy százaléka pedig bízik a német minőségben,és Ők ezt jól tudják.
Az összeszerelésre értem![ Szerkesztve ]
"AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
ClayMore
aktív tag
válasz atko67 #40832 üzenetére
Nem elég a svájci belső. Svájci összeszerelés és az óra összértékének 51% kell hogy svájci legyen. Lehet ezért made in G.
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Empsepo
senior tag
válasz atko67 #40832 üzenetére
Éppen ez az!
Miért kerül le a számlapról ez a felirat? [link]
A " Since 1898 " feliratnak meg inkább a lógó alatt lenne a helye, nemde?
Ez azért valamiféle minőségbiztosítást is jelöl, nem?
Mondjuk ha a hátlapon szerepel, végül is...
(#40835) atko67
Gyönyörű ez az óra!
[ Szerkesztve ]
-
atko67
csendes tag
válasz aischylos #40828 üzenetére
Az Én Zeppelinembe ETA2824-2 van ,mégsem írják rá hogy Swiss Made, csak hogy Made in Germany.
Mivel ez egy viszonylag kis cég és büszke arra amit csinál,mert tényleg minőségi a cucc,ezért írja rá hogy Német,és nem a Kínában gyártott nagy cég terméke,ami akár lehet Swiss Made.[ Szerkesztve ]
"AZ ÓRA MECHANIKUS!! "
-
Empsepo
senior tag
válasz Dzsana #40824 üzenetére
Ja ezt elírtam, Made In Germany felirat szokott lenni a Zeppelin-eken.
De miért került oda ez a másik felirat?
Lehet ennek valami oka?
Kicsit fura nem? Olyan bazári megoldás szerintem, pedig az óra maga minőségi.Köszi a válaszokat!
(#40825) aischylos
Sokfélét tokoznak, de idáig mindig a Germany feliratot olvastam a számlapokon.
( !!!!!!! )[ Szerkesztve ]
-
-
Empsepo
senior tag
Volt ma egy-két órás kalandom:
Láttam egy ilyen Zeppelint: [link]
Szép óra, de szerintetek a SWISS MADE hova tűnt róla?Bementem a Polgár Galériába is, közelről láttam két Vacheron-t is!
Persze régiek voltak, de akkor is.
Az egyik nem működött, az ott levő emberke szerint túlhúzták.
Így is 780ezerért adták, mondjuk aranyóra volt.Erről az üzletről tudtok valamit: [link]
Korrekt?
Egy-két szerszámot akarnék majd beszerezni, ha minden igaz itt lehet.Ehhez mit szóltok: [link]
Most akkor mi van ezzel az Invicta-val?[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz Laslow #40814 üzenetére
BM7081-01E
Én mondjuk a fémszíjas verzióját tervezem megvenni (BM7081-51E), mert csak kb. +10$, ha a bőr mégse jönne be akkor képtelenség gyári fémet találni hozzá, vagy csak horror összegekért. Szép bőrszíjak meg hegyekben állnak mindenhol jó áron, gyárihoz hasonlót szerintem 3-4 ezerért már lehet találni.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
törölt tag
válasz phranxinatra #40808 üzenetére
Az iphone-t mereteben nem lehet osszehasonlitani massal. Talan s4 mini az ami akkora merettel rendelkezik de kozel sem egy kategoria. Ha valaki meg nem szereti a Samsung-ot akkor nincs is mas
[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
válasz phranxinatra #40808 üzenetére
Nekem ötödik éves az iPhone-om. Mutass egy ilyen Samsung-ot...
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
-
duc
aktív tag
válasz Miamiquake #40810 üzenetére
Amennyiben a harmadik képen az amit látok nem hónaljszőr, akkor engem is
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
törölt tag
-
WiZARD
addikt
na ez a marketing...
-
Miamiquake
aktív tag
[ Szerkesztve ]
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Attila!
tag
válasz Miamiquake #40784 üzenetére
Szerintem csak a bulvár felszínesen utána nézett, láttak valami arany Rolexet 16 millioért valahol és azt hitték ez is ugyanaz. Meg hát így meghökkentőbb is.
-
BAti77
aktív tag
Halálóra ...érdekes időmérő...
-
istnag
addikt
válasz Mariner #40794 üzenetére
Bocsánat, teljesen igazad van,a samsungos hasonlatnál kimaradt,hogy a Samsung telefonos üzletágára gondoltam. Ott a Galaxy S3,hát én nem tudtam kibékülne vele,nagyon nagy csalódás volt minden téren és mégis milyen rekordokat döntött.
De az is az, hogy a minősége is legalább annyit hozzátesz a dologhoz. Drágán adják, de méltán mondhatják, egy roller nem romlik el (emlékezzünk az Omega koaxiális gátszerkezetes óráira, amik 1-2hónap után megálltak és majdnem a vevő volt a hibás, ahelyett hogy sűrű elnézések közepette kapott volna egy újat azonnal és némi apróságot a kellemetlenségek elfeledtetésére), amiben persze az is közrejátszik, hogy nem nagyon tudják kinyitni a tokjaikat így kisebb az esély, hogy laikus órások belepiszkáljanak. Ugyanez elmondható persze egy Patekről,Langéról,JLC-ről is.
Ezzel sem tudok vitatkozni. Sosem jut(na) eszembe megkérdőjelezni egy Rolex minőségét.
-
Ra3
őstag
válasz zsolt1225 #40801 üzenetére
Super-titanium, zafírüveg, eco-drive, ha jól körülnézel 35-40k környékén megkapod (Magyarországon mondjuk nem valószínű, de ebayen fellelhető), nincs túlbonyolítva, egyszerű de jól néz ki. Nekem már be van tervezve jövő évre, azért csak jövőre mert most valami mechanikust vadászok.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
ds podium
csendes tag
-
zsolt1225
aktív tag
Na erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest