Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
válasz Rastaman17 #219966 üzenetére
Grat! Én is konkrétan ezzel a típussal szemeztem. Mennyire látod az inverz kijelzőt? Képen elég rossz. Megkérdezhetem, honnan és mennyiért sikerült? Köszi
www.flickr.com/csari
-
-
rozsgyi
tag
Sziasztok!
Ez jelenleg a gyűjteményem állapota (bocs, ha valaki sokkot kap összevissza időktől , de csak akkor szoktam beállítani az órát, ha felveszem). A következő darab egy fekete vagy szürke elegánsabb óra lenne, amit a Seiko Fuyugeshiki mellett használnék az irodában. A Hamilton Murph jelenleg a befutó, de kíváncsi vagyok hogy az itteni óraguruk mit ajánlanának, hasonló árban.
-
aktív tag
válasz pulutodurumo #219984 üzenetére
Jaja, találtam egy nagyon jó cikket, eredeti NASA fotókkal (nagy felbontásban), akit érdekel.
LINK AIRMAN IN SPACE(#219983) Eugene Roe:
igen megvette, tudom. Mint az Omega, Longines, Blancpain, Breguet, Rado, Tissot, Mido, Hamilton, Gladhütte....és a többieket a SWATCH"there are more jacks then one at the fair..."
-
Empsepo
senior tag
Őszintén órákról: [link]
Egy Edox mechanikus percismétlő.
Zseni ez az óra, gyönyörű és nagyszerű!Nagyon jó adás, fantasztikus bevágásokkal.
Néztem volna még. -
pulutodurumo
addikt
-
-
aktív tag
Sziasztok, szerintetek ez igaz:
"Glycine is a wristwatch manufacturer, founded in 1914, and based in Bienne, Switzerland. It is famed for its Airman line, debuted in 1953, a collection of GMT watches featuring 24-hour analog dials and rotating bezels, favoured by both military and commercial pilots. The Airman was worn by many United States Air Force pilots during the Vietnam War. It was also worn by astronaut Pete Conrad during the Gemini 5 spaceflight."
"there are more jacks then one at the fair..."
-
aktív tag
-
rozsgyi
tag
Király!
-
trassher
addikt
Grat, ez tényleg jól mutat pedig nem vagyok oda a fehérért.
Redmi Note 7
-
aktív tag
-
Sungoo
addikt
Menő!
-
zsolee73
tag
válasz dzsi23 #219896 üzenetére
Ja, nincs bajom a viccel
Azt hiszem, egy kicsit én is félre is értettem a kép jelentését...Nekem egyébként nem is a klasszikus Sub hasonmásom van, hanem a Steinhart Ocean Vintage Military-m (mint trassher-nek).
Ez ugye a 70-es években gyártott Submariner Ref 5517 "MilSub" homage változata, amelyet a ha jól tudom civilek részére nem is forgalmaztak, és mindössze 1200 db készült belőle..
Nekem iszonyat tetszik ez a Merci mutató nélküli design, ezért lett ez a második órám.A mai napig kapható új óráknál nekem sem fogyasztható az homage kategória, de ennél közel 50 éve gyártott típusnál szerintem már felfogható valamiféle tisztelgésnek nem?
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
Svájc ugyan úgy leállt. Lehet a szerkezetekből fogytak ki.
Kínának csak egy része "zárt be", kicsit nagyobb terep, mint Svájc kompletten... -
Rdinhoo
csendes tag
Udv Urak, valahol betudok szerezni egy Seiko SNKK47-es modellt? Mar mindenhol kerestem,de sehol nem talalok:/ valaki tud segiteni?Koszonom
-
trassher
addikt
válasz csabulaxi #219954 üzenetére
Ma olvastam itt a fórumban, hogy egyik típus sem rendelhető és tényleg üres a webshop. A hivatalos oldalon is kb minden modellnél az lehet látni, hogy "Coming soon" "Delivery time 2-3 days". A beszállítói lánc (Kína) lehet a gond.
Sajnos testközelből volt alkalmam megtapasztalni milyen az amikor leáll egy komplett gyár, az eladott gépek tulajdonosai meg verik a dobot. Abban a szektorban ahol dolgozom a legtöbb partner nem épp a belátás mintapéldája.Redmi Note 7
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz Empsepo #219947 üzenetére
Őszinte leszek, céges hybrid toyota corolla-val járok, annak a kulcsát nem kell mutogatni inkább jó mélyen zsebre vágni.
Az ókli a kesztyűtartóban lakik.
Cigaretta tárcát nem használok, cigisdobozt pedig nem reklámozunk. A kedvedért ha holnap nem felejtem lesz napszemüveg és slusszkulcs is.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
-
SOAD19
addikt
Kis nyálcsorgatás gyanánt (Bruce Lee edition) . Igazán kihozhatnának akkor már egy Linda editiont is.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz djeperto #219933 üzenetére
Már majdnem megrendeltem, amikor kiszámoltam, hogy vámáfával 170 körülre jön ki... Akkor meg már inkább a GBD-H1000-re várok, ilyet meg majd lövkö használtan, ha úgy van...
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
titán
-
aktív tag
[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
törölt tag
-
@mriya@
őstag
-
törölt tag
válasz g0n21 #219920 üzenetére
Na, ezt az órát én is nagyon várom.
Kicsit tartok a méretétől, de élőben kell látni nyilván.
Számomra a 9400-es Rangeman a tökéletes méretű G-Shock. Próbáltam korábban az 1000-es Rangeman-t is, de azt nagynak találtam. Pedig 19,5-ös a csuklóm, de nem állt jól rajta. Ez pedig, ha jól látom a méreteit, szinte ugyanakkora.
-
törölt tag
válasz @mriya@ #219917 üzenetére
De, az a londoni. Viszont a helyi idő maradt BER, a World Time-ot most átállítottam PAR-ra, indítottam egy manuális szinkronizációt, semmi változás. Nem fogta a jelet.
fagyalllo: igen, a WT volt UTC-n, az szerintem sem zavar be, de azért tettem egy próbát. mindig ugyanott próbálom (erkély, legfelső emelet, szabad ég).
[ Szerkesztve ]
-
pilu01
senior tag
válasz Empsepo #219844 üzenetére
Megoldódott a gyári gumi-szilikon szíj puhítási problémám!
Meleg víz volt a nyerő!
A csatot bekapcsoltam, ott ahol hordani is szoktam. Belehajtottam a szíjat egy számomra megfelelő átmérőjű üveg bögrébe,
majd rá forróvizet tettem, hogy ellepje.
A mikrót legkisebb fokozatra állítottam, nálam az olvasztás alatt is van egy fokozat (130W)
és kb. 20 percig forgattam.
A meleg víz a bögrében csak néha gyöngyözött, nem forrt.
A fém csatot sem vettem le, illetve a stift tartó fém hüvelyeket sem, ezek adtak a három "végnek" merevséget.
Az íve is jó lett, és a puhasága is megfelelő, nem zavarja a csuklómat.
Hátha valakinek még jól jöhet az infó. -
törölt tag
válasz Kbali #219913 üzenetére
L1-et. Tudom, hogy gyenge, de mindig ugyanoda teszem. Eddig nem volt gond az automata szinkronizálással. Próbáltam manuálisan többször, különböző napszakokban, semmi. Egyszerűen nem értem.
Március 29. óta nem veszi a jelet. Se automatikusan, se manuálisan.
Az nem zavar be, hogy a World Time UTC-re van állítva?
-
Kbali
nagyúr
-
dzsi23
addikt
válasz g0n21 #219908 üzenetére
Érdemes elolvasni, igazad van, de ezt valahol a "Kosárba tesz" gomb környékén kellene jelezniük, vagy mondjuk a kosárban, miután beleraktam, de egyik helyen sem szerepel. Persze, ott van a "PRE-ORDER" a tulajdonságok között, de tegyük fel, hogy már ismerem az órát, és tudom, hogy meg akarom rendelni, akkor miért olvasnám el megint a tulajdonságait... ráadásul ugyanolyan színnel, mint az órára vonatkozó tulajdonságok. Az apró betűs részt meg sajnos senki sem olvassa el (bocsánat, te elolvastad ), ezt ők is biztos tudják.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz zsocy #219901 üzenetére
Nem, nem kapható a GBD-H1000. Még a hivatalos időpont is csak csúszik, csak csúszik...
Érdemes elolvasni az apróbetűt alul...Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #219903 üzenetére
Igen, a Premium 500, de gondolom, mindenki számára egyértelmű a kép alapján, hogy arra gondoltam. "szintén nem nehéz kitalálni, hogy mi adta az ihletet, de legalább kicsit változtattak az eredetin, hogy ne legyen teljesen ugyanaz a dizájn"... szerintem nem írtam nagy egyediségről.
-
csabulaxi
senior tag
válasz dzsi23 #219896 üzenetére
ami képet beraktál a stein 39 gmt-ről az a premium 500
a sima gmt az egy az egyben homage
a premiumnál a nagy egyediség a kicsit más karakterű számok a lünetta betéten és a mutatók
a stein szerintem semmit sem gyárt, kínai katalógus gyártótól vett tokokba rak bele svájci szerkezetet, ha minden igaz.Azt láttátok, hogy a RIOS shopban (honlapon) semmilyen Stein óra nem rendelhető, 1 db. ocean 44 van raktáron és semmi más.
Mi lehet?
A német oldalukon meg már nem lehet lünetta betétet rendelni...."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek:
Van egy 5610-es és 9400-es G-Shockom. A nyári időszámítás kezdetéig tökéletesen vették a pontosító jelet a mainflingeni toronyból (Bp., 13. kerület). Azóta azonban semmi....
Nézem a használati útmutatót, de nem jövök rá, hogy mit kellene még be/átállítanom. Próbáltam manuálisan is venni a jelet, semmi.
Esetleg van valakinek ötlete, mi az, amit nem vettem figyelembe? Köszönöm előre is.
Elnézést a mobilos képminőségért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest