- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
Az elmúlt hét mozgalmas volt. Fülkeforradalom, kerek évforduló, és a végén megkoronáztam egy aprósággal, így a king-ek mellé érkezett egy rokon.
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Látatlanban gyanúsan olcsó volt, de remélem, hogy csak sikerült belenyúlnod a tutiba.
Én is sokáig vadásztam rá, de végül a reissue (SDKA001) mellett tettem le a voksot.
Ha megérkezett, mindenképp tegyél be pár fotót. -
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Az eladó - tehát nem a chrono24 - egy csomagküldővel (fedex, dhl) fogja feladni az órát. A fuvarozócég jelezni fogja a cucc beérkezését, és bekéri tőled a vámkezeléshez szükséges papírokat, nyilatkozatokat, megbízást. Utána kiállítják a számlát, befizeted nekik amit kell, és kiszállítják. Bár volt olyan is, hogy hamarabb kihozták, mintsem befizettem volna.
-
PeterPH
senior tag
Ezzel én is hasonlóképpen voltam. De a tok, pontosabban a tokfül formája, és az egész kidolgozási minősége annyira tetszik, valamint szerencsére olyan áron jött szembe, hogy vétek lett volna kihagyni.
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Miki megérkezett, és minden csapattag kapott egy új ruhát.
Na jó, a kis öreg KS a bal szélen csak nem akart kimaradni a buliból. -
PeterPH
senior tag
Múlt szombaton szembejött, nem tudtam elhajolni előle:

Kicsit körülményes úton de tegnap befutott hozzám. -
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
19-es, gondoltam, hogy valakinek szemet fog szúrni a 18-as szíj.

-
PeterPH
senior tag
Retró percek:
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Nézd meg gipsztigris hozzászólásait, hátha találsz inspirációt.
-
PeterPH
senior tag
Linket kérnék a szíjhoz.
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Retró, akarom mondani vintge hétfő (a fiatalabbik óra 34 az idősebb 47 éves).

-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Egyrészt valószínűleg nem egyszerű postával küldik, hanem Fedex, DHL Express vagy hasonló kaliberű futárcéggel.
Másrészt az eladónak nem érdeke alacsonyab összeget feltüntetni, mert bármi történik a csomaggal, akkor az az ő kára lesz. -
PeterPH
senior tag
Azért van ott még egynéhány tömítés, szinte kizárt, hogy ettől bármi baja lenne.
Megnyugtatásul. -
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Jelen. Most már 4-5 akad szerintem.
-
PeterPH
senior tag
Elképesztő, nem csodálom ha megkéri az árát. Úgy látom egy olyan kulcskarikából is tudna GS tokot csinálni, amin előtte már átment a vonat.
Persze ilyenkor a túlrestaurál autókhoz hasonlóan felmerül a kérdés, hogy valóban növeli-e egy óra értékét, ha a korából eredő patinát is teljes mértékben elveszti, és gyakorlatilag újjá varázsolják. -
PeterPH
senior tag
Paratrooper amit keresel, vagy kényelmesebb verzióban Comfytrooper.
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
1. Az árat a kereslet/kínálat szabja meg, de 3 kínált példányból ezt nyilván nem lehet megítélni. Esetleg segít a chrono24 árgrafikonja. De mivel nem vagy szakértő (ahogy én sem), ezért ez inkább csak érzelmi döntés lehet. Hasonló korú, állapotú, szerkezetű órákkal érdemes lehet összehasonlítani, de ez sem biztos hogy segít amatőrként.
2. ahol van rá lehetőség, ott természetesen, ne legyél szégyenlős.
3. igen, más költség nincs. Illetve számolj a szerviz költségekkel is, ami szintén nem két fillér. -
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Franciaországból csak a szállítási költségre kell számítanod.
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Lassan tucat óra lesz, mindjárt le is hajítom a kezemről
Engem is megvicceltek a kis hüvelyek, de szerencsére van otthon nagyítóm, és finom csipeszem is, így nem volt akadály a vaksi szememmel, és bumszli ujjaimmal helyretenni őket. Bár nálam csak pár napig viselte a fém szíjat, azóta is csak a szövetek cserélődnek rajta.
Sok örömet hozzá. -
PeterPH
senior tag
T200: BT szinkron a rádiós mellett/helyett, AR réteg.
CB0260-81E: titán tok (annak aki szereti a könyűsúlyúakat)
Elfogult vélemény: az Oceanus sokkal letisztultabb, markánsabb kinézetű. -
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Azt hiszem nyitok egy malacperselyt, és elkezdem hízlalni.
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Ez egy Seiko egy Suzukiban. Halmozottan fogyatékos együttállás.
Az órát az új ára felett adtam el másfél évesen. Az autó még megvan, de négy évesen is az egykori vételára körül eladható. De biztos bazári vacak mindkettő.
Van Tissot órám is, illetve van, csak nem működik, és ha rajtam múlik már nem is fog. Újonan vettem annó nagyságrendileg egy havi fizetésem felett, abban a hitben hogy a svájci a csúcs, és majd a gyerekem is megörökli. A két mostani japán órám köszöni jól van.
BMW is volt, több is. Már nincs, nem véletlenül.
De iszom szavaid, sugárzik a bölcsesség, és a hozzáértés belőlük. -
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Ha jól emlékszem a múltkor még nem voltak fent ezek a képek a Dietrich Skin Diver (SD-1) szíj megoldásáról:

-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Ez szigorúan szubjektív vélemény, mindenkinek eltérő az ízlése, és nem is tudok határozottan rámutatni gagyisztikus dolgokra. Talán a számok tipográfiája, talán a számlap színe, vagy a számlap zsúfoltsága (bár pont ezektől blueprint, ami mint ötlet egyébként szintén tetszik), szóval passz.
-
PeterPH
senior tag
A Dietrich-nek sikerült sokkal jobban eltalálnia ezt a számlap megoldást mint a Zenith-nek.
Mikor Medve és Petőfi bemutatta a Zenith Pilot Type 20 Blueprint-et, nagyon tetszett ez a dupla számlap, mint ötlet, de maga a megvalósítás, az összkép már bazárinak tűnt.
A Dietrich-nél ráadásul szíj, a mutatók, az indexek mind-mind egyedinek hatnak, és jó rájuk nézni. Egyedül a dátumablak furcsa, mert addig rendben van , hogy a nyolcadika jól mutat ott, de mi lesz 29-én, hogyan szorítanak be oda két számot? -
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Van szemműtétes topic. Azért ott sem minden csak móka és kacagás.
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Voltaképpen a te bűnöd

A nemrég (és korábban több ízben is) beszúrt Oceanus formájára kattantam rá. De mivel gyakorlatilag beszerezhetetlen, panerai-ra meg nem futja, így már szinte le is mondtam az óra vásárlásról. Aztán véletlenül rábukkantam erre, ami ráadásul szám nélküli indexes, és a big date is praktikus a vaksi szememnek, úgyhogy le is csaptam rá a dfi-n. -
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Nekem egy 20-as Hirsch gyakorlatilag gond és faragás nélkül bement a gyári 19-es fémszíj helyére egy Tissot-ban.
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest