Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Deskdiver
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #204595 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Nem tudom anno összefutott-e vele más is, nagyjából olyan 15-20 éve láttam egy akkori Computer Panoráma magazinba. Egy LED-es óráról van szó, de nem pontmátrix vagy 7-szegmens kiejlzővel, és nem ezekkel a modern bináris vagy 12-24 LED-es megoldással. Az órában elvileg több, mint 100 miniatűr led volt, három koncentrikus kört formázva úgy lehetett leolvasni róla az órákat, perceket, másodperceket mint egy mutatós óráról.
Na, ezt keresem én, mert a gyártóra, névra, típusra már nem emlékszem, remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm a reakciókat.
sz: Nagyjából ehhez hasonlított a megoldás, csak sokkal több apróbb LED-del volt megoldva.
-
slackware64
csendes tag
válasz
m3tr0 #204586 üzenetére
Szia m3tr0!
Én a már meglévő BN0151-17L és NY0040-17LE ellenére is (vagy inkább éppen azok miatt) a Citizen BN0150-61E mellett döntenék, 15OFF kuponkóddal 65 ezer Ft a gyári búvárhosszabbítós fémszíjjal.
-
g0n21
senior tag
válasz
Polarstar #204574 üzenetére
A fossil Groupba tartozik pl zodiac márka is, és a Groupnak saját szerkezet gyára van, stp néven, Svájcban.
Az a virágos óra inkább giccses nekem mint vicces, de az irány jó
A fortisok szuperek, ikeaban is néha megveszem azokat a plüss darabokat, amiket gyerekek rajzoltak.
Csak a kutya gyorsan lenullazza őket...
-
5-ös kezelő
senior tag
-
s4tch
veterán
válasz
gipsztigris #204583 üzenetére
Hmm, muszáj lesz írnom neki.
-
marquuard
veterán
Ezt a fajta hét-mutatót ki találta ki? Gondolom nem Roamerék.
-
m3tr0
őstag
Estét,
80 ezerig ki milyen buvart venne,csak quartz de lehet hasznalt is.
Nagy elony a femszij es az erős lume.Köszi
-
csabulaxi
senior tag
hát már semmi sem szent?!
-
s4tch
veterán
válasz
gipsztigris #204579 üzenetére
Nagyságrendileg milyen árról beszélünk?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Predator2 #204575 üzenetére
Nem M1ó árai a borsosak, hanem pl. a Hirsch 20 eFt-os "prémium" bőrszíjai amik folyamatos használat mellett egy évet sem bírnak ki.
Na, azoknak az árai borsosak!
M1ó szíjai nem olcsók, de nem is a háromezer forintos kínai "minőség". Az igazi minőség valahol ott kezdődik ahol M1ó, Vadászcsiga és a többi komoly szíjkészítő dolgozik.P.s.: És ahogy Polarstar is írja, az amikor elképzelsz valamit, megbeszélitek, ötleteltek, hogy hogyan legyen milyen legyen, majd amikor a végén elkészül és attól sokkal, de sokkal jobbat kapsz mint amilyet megálmodtál, na azt nem fogod megkapni sehol máshol csak egy kézműves gyártótól!
-
-
Predator2
addikt
Helló
Felvettem a kapcsolatot az ajánlott M1ó works céggel óraszíj miatt.
Értem, hogy minőséget árul, de elég borsos áron (nekem).Van még olyan ajánlott cég szerintitek akivel érdemes felvenni a kapcsolatot, vagy ilyenkor marad a ebay/ali?
THX
-
Talala
senior tag
Üdv az uraknak! Kis segítséget, tanácsot kérnék tőletek. Óra vásárlásra adtam a fejem, max. 60k lenne amit rászánnék. Van egy Fossil ami nagyon megtetszett. Majd szembejött egy Hybrid is. Utóbbiról esetleg van tapasztalta valakinek?
Bújva a topikot, úgy láttam nem vagytok Fossil pártiak. Ennyire rosszak lennének az óráik, vagy szimplán nem tartjátok jó választásnak, mert nem kimondottan a "divatóra" a profilja a cégnek? Szívesen fogadok esetleg hasonló stílusban más márka ajánlatokat. -
törölt tag
válasz
Polarstar #203914 üzenetére
Jelentkezem a Strela beszabályozásával kapcsolatban ahogy kérted. Bütyköltem összesen kb. 3-4 órát ezzel a Seagullal, kicsit meg is izzadtam bele, de sikerült elég jó eredményt elérni, a kezdeti +7 mp/napból a következő született, beszabályozás után 10 napnyi viselés és napi két mérés (reggel, este) után:
Az látszik, hogy 6 órával felfelé nem szabad tárolni, a legjobb éjszakai helyzet a koronával felfelé lesz, eddig szinte mindig a hátlapján pihent éjszaka.
Eddig csak ETA 2824-2 szabályozásával volt tapasztalatom, az ehhez képest semmiség, azzal kb. 10 percet töltöttem. -
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #204568 üzenetére
Nem másfél milla lenne darabja, mindkettő otthon lenne már
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
gipsztigris #204568 üzenetére
Én a fehéret nagyon hordanám, ha meglepne vele valaki
-
Vidám órák!
Még mindig nem tudom mitől vidám egy óra. Mert ugye a vidámság az emberhez kötődő fogalom.
Ha nekem vidám órák jutnak az eszembe, akkor legyen valami emberre hajazó számlap és most nem a smile face filléres órákra gondoltam.Nekem vidám egy orosz Raketa is ha mondjuk a Misha maci van rajta. Talán minden idők legmenőbb kabala figurája volt az 1980-as olimpia medvéje.
Ha vigyori arc, akkor a cseh Prim Retrograde B sildes saplával és szalmaszállal a szájában az nagyon bejön.
Retrograde BSokan elfelejtették az Atlantic "kocka" Worldmaster Square Chronograph Retrograde Man szériát. Marha jól néz ki, de piszkosul szúr a sarka amúgy...
És akkor legyen valami új és szép. Alexander Shorokhoff megint csinált (több) szép dolgot - ami kapott is elismerést. Az Avantgarde Vaszilij Kandinszky "Kandy" széria amúgy is menő, de a heritézs szériában itt van a Puskin is. Képen a kamilla van... Fasza no, el kell ismerni... Szerintem hagyjuk a Kórumot...
Az amarikai Towson and Pride majdnem minden órája is idevehető... Halandó embernek ez nem nagyon megfizethető szerintem itthon...
Akkor most legyen a cégére egy fogalmam sincs hogy honnan előkerült Citizen. Még az sem biztos, hogy eredeti, de nagyon jól vigyorog ez is.
-
nrg.960
tag
Kb egy fél éve nézegetem a Seiko kínáltából a SPB051/053-as órákat. Nem tudja megszokni a szemem az oldalt lévő koronát, viszont vágyom rá!
Esetleg akinek a birtokában van ilyen, el tudná mondani mennyire ront így a kényelmen? Illetve ez már DiaShield-es, elvileg karcállóbb, ez mennyire parasztvakítás? A karcállóság, vagy a fokozottabb karcállóság fontos lenne, ugyanis napi használatban lenne, akárhogy próbál rá vigyázni az ember, a csatra rákerülnek azok a fránya mikrokarcok.A 6R15-öt már ismerem a Sumo-mból. A lünetta az most kerámia vagy micsoda, nem tudok rájönni, konkrét leírást meg nem találtam.
Továbbá a Nato szíjat mennyire fogadja könnyen a tokforma, nyáron mindig az kerül fel az óráimra.Jelenleg egy 2018-as SaveTheOcean Turtle van "nyúzva" hétköznapiként, Clear DD zafírral, és megkapta a gyári Turtle fémszíjat. Full set-ben mennyi lenne érte a reális ár?
Annyira Full set, hogy még a gyári Hardlex is megvan hozzá. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest