Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz fagyalllo #202295 üzenetére
Mennyiért cserélik az üveget és hol?
Ja, és mekkora méretű kell az SNXF05-re?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
atikó
őstag
Üdv. keresek Seiko sarw015 órát, de nem találtam, tud esetleg valaki eladót?
-
s4tch
veterán
válasz m3tr0 #202262 üzenetére
Viszonylag vékony profilú órát kerestem, 48mm alatti tokfülek közötti távolsággal, így volt képben többek között Citizen is. Meg néhány automata, pl. ez a szintén nem túl ismert márka: Traska Freediver. Büntet az a menta színű számlap és az acél lünetta. Vagy szintén automata a Maen Hudson, hagyományosabb színvilággal, viszont nagyon szép kidolgozással, ETA szerkezettel, kompakt méretekkel. Viszont a két ünnep között meghúzták a kocsimat a ház előtt, a polgártárs nem hagyott cetlit, így ~200 ezerrel rövidebb lettem, úgyhogy lőttem egy viszonylag olcsó Scurfát.
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #202288 üzenetére
Kiokosítanál ebben? Akár egy link-el vagy pm-ben? Köszi
-
aktív tag
-
Tussky
tag
válasz pulutodurumo #202275 üzenetére
Igen, a dutyfreet is néztem, ott sajnos nincs amit szeretnék bn0150/bn0151/snzf17, viszont a creationön akad 15% kedvezménnyel snzf17 és kb 44-re jön ki vám+áfával.
-
pulutodurumo
addikt
válasz Tussky #202272 üzenetére
Szabad, én is rendeltem már onnan. És igen, számolj a plusz költségekkel.
A Duty Free Island kínál csak import szolgáltatást. +21$ és elintézik ők amit neked kéne a Postával, csak - ha jól tudom - Angliában. Onnan pedig egyelőre még "ingyen" jön.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Tussky
tag
www.creationwatches.com-ról szabad/érdemes rendelni ? Ha jól gondolom, akkor az ottani árakra rájön a vám+áfa ami kb egy 30% felárat jelent.
-
Deskdiver
senior tag
válasz xXxian #202269 üzenetére
Brit/svájci katonai/túrázós témájú cucc. Volt egyszer egy MX20-am, nem rossz. Állítólag az SAS is használja/ta az MX10 modelljüket. (Mondjuk akikkel én találkoztam azok Suunto-t, Casio-t, Fitbit-et és Citizent viseltek. Az igaz ,hogy ezeket nem csatában láttam rajtuk szóval lehet ,hogy akkor felkapják a Nite-ot. Nemtom. )
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #202267 üzenetére
Lehet ,hogy csak egy nyári márka lesz de akik vettek azt írják rendben van. A kínaiak már rohadtul tudnak tokot/számlapot/szíjat készíteni a többit megveszik a japánoktól. Az a diver nekem sem ismerős ebben az összeállításban. Kicsit Stowa és Squale szerelemgyereknek tűnik.
Polarstar: Nem ismertem ezt a Molniját. Jól néz ki. Van hozzá linked?
-
xXxian
senior tag
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
nagyúr
válasz Deskdiver #202266 üzenetére
Nem rossz az a San Martin... De én továbbra is az oroszokra szavazok. Valamiért megmaradt nekem a Molnia FliegeUrh a fejembe és nem szabadulok innen. Szerintem szép, kiválóan olvasható és maga az óra is vonzó, most hogy a belső szerkezet is kissé frissített kinézetű, meg ugye ott az üveg hátlap....
Ellenben a cseheknél is csinálnak manapság valami klassz cuccot. Itt is van az új hétköznapi pilóta. Izléses divat pilóta lett. Mostanság figyelem őket is, mert a legendás Diplomat órájukat kihozták nem saját szekezettel, hanem Miyota 9015-el - viszonylag gazdaságos áron... Természetesen nem veszem meg.. De a Diplomat kinézete annyira szép, hogy üvegből készült fali órát a család fog rendelni! Csak itt is a gond a fránya cseh nyelv abszolut nem ismerete. És persze nincs semmi angol szöveg az oldalukon.
Itt a Pilota.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
pulutodurumo
addikt
válasz Deskdiver #202266 üzenetére
Ez a San Martin most nagyon beindult. Van egy csomó másolatuk, de ez a gyöngyház számlapos búvár nem ismerős sehonnan. Ha megengedhetném magamnak, hogy csak úgy játszósnak, kíváncsiságból vegyek egyet, jöhetne. Bár az nem derül ki milyen werk hajtja.
Ez NH35, nem is titkolják nagyon (tipikus kínai módon ) hogy mit koppintottak. Ha tényleg jó minőség, nem is drága ennyiért. Csak a logóval csináljanak valamit. Az SM alatt az a Tiger Sharks felirat rém gagyi."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
BloodRay
veterán
válasz Narakh #202263 üzenetére
Épp jó még szerintem.
Amúgy csak érdeklődésképp, szerintetek egy Nomos Club 741 a 37-es tokméret melletti nagy fülekkel jó még egy kb 16,5-17cm-es csuklóra, vagy nagy? Egyszerűen sehol nem találok róla pontos lug to lug méretet..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Deskdiver
senior tag
válasz -FreaK- #202259 üzenetére
Megjelent egy “San Martin” fantázia nevű gyártó akinek vannak kisebb méretű Flieger-ek a kínálatában B számlappal. Illetve a bjbcs féle Merkur-os oldalon is találhatsz párat barátságos áron. Sajnos az eredeti gyártók közül a Laco a legolcsóbb. A többi Beobachtung gyártó csak mèg dràgàbb. Lehet még nézegetni az Aristo-t is ,mert a 2824 ellenére is gyengén tartja az árát és ha jól tudom le is húzták a rolót nemrégiben szóval még most érdemes keresgélni amíg van beragadt készlet. Én személy szerint Egy Laco Aachen 39mm-est ajánlanék. Bár úgy gondolom a Flieger pont az a kategória aminél elnézhető ha nagynak tűnik a csuklón.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz Narakh #202254 üzenetére
Mióta linkeltétek ezt a Tisell-t decemberben, elkezdtem én is kutakodni a Flieger-ek világában, erősen beleástam magam a témába.
Az a tervem a jövőre nézve, hogy majd beszerzek egy B számlapos Fliegert, aztán később egy diver-t.Viszont én olyat szeretnék szívem szerint, ami a lehető legjobban hű az eredeti design-hoz, viszont az a Laco-nál a EUR950+ kategória, így ki is esik. A képeid alapján viszont nagyon tetszik ez a Tisell is. Tudnál csinálni egy képet esetleg az óráról a saját csuklódon? Nekem is elég vékony a csuklóm, valahogy az az érzésem, hogy nagy lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
válasz 5-ös kezelő #202255 üzenetére
Nincs ezzel baj. Én egy kicsit jobban magaménak is tudom érezni az olcsóbb darabokat, mint mondjuk a SARB-ot, pedig azért az sem egy vagyon.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
s4tch
veterán
Talán lezárult a viszonylag viselhető méretű, sportos, nyári órát kereső agóniám, úton van egy Scurfa Diver One. Nyilván próba és hordás után derül ki, mennyire növünk össze, egyelőre bizakodó vagyok. Jókat írnak/mondanak róla, papíron a mérete is jó lesz a 16 centis ropi csuklómra, és külön piros pont, hogy kvarc.
-
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #202255 üzenetére
Mondogatja én sokaknak, hogy még lehet az olcsóbb órákban is a kedvencét. Mellesleg nem vacak az az óra! Jól olvasható, masszív a szerkezet is.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Narakh #202254 üzenetére
Én megváltam tőle fájó szívvel, a kékített szélű /amúgy igen szép/ mutatók miatt. Szemeztem egy 39-es Archimede-vel, de elengedtem - most a Vostok Amphibia 420647 a kedvenc. Méretre, kinézetre tökéletes lett, pici változtatással /Favinov mutatók, jobb minőségű korona, sima lünetta/.
Bocs, h ismétlem magam, de nagy a szerelem. Egy relatíve olcsó óra tesz boldoggá.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Narakh
senior tag
válasz Milu_PH #202245 üzenetére
Itt is ketyeg egy 035, nagyon szeretem. Még diplomaosztós ajándék volt, igaz, irányítottam kicsit a család kreativitását...
Illene írnom lassan pár szót a Tisell Pilotról is.
A Jézus valami rakétán hozhatta, mert 9 nap alatt ért ide Koreából (karácsonyi csodaként vám nélkül ). Kicsit megpihent még itthon a fa alatt, mielőtt 24-én rátehettem végül a mancsomat, és elkezdtünk barátkozni. 40 mm ide vagy oda, a 49 mm-es hossztól kicsit tartottam, mert elég ropi a karom, és a szépérzékem is a SARB visszafogott dimenzióihoz szokott, meg aztán ennek nincs túl vastag kávája (van erre jobb magyar szó?), ami levenne a számlapból. Szerencsére ez a félelmem alaptalannak bizonyult, a cucc elégedett kiscicaként simul a csuklómra (sőt, ahogy a mellékelt ábra mutatja, még az asszonyon is jól mutat). A tok finise kicsit baltával faragott, de egészében véve tisztességgel összepakolták az órát. A minőségi összhatásból egyedül az elképesztően zajos rotor von le, aminek nem használ igazán az üveg hátlap (viszont cserébe csinos a Miyota 90S5).
A steril számlap a kékített mutatókkal meseszép – jóformán órás érdeklődésem kezdete óta vágytam egy ilyen órára, és nincs okom panaszra. Nagyon jót tesz neki a bevonatos (ezáltal tök átlátszó) zafír, ami eddig indokolatlanul kimaradt az életemből. Külön bónusz, hogy a minimál számlaphoz gyakorlatilag minden szíj remekül passzol, így kisvártatva fel is pattintottam a jószágot egy vidám NATO-ra (amiből a vidám és a NATO is precedens nélküli). A gyári bőrszíja eléggé kis hitvány, és meglepően rövid; egy vastagabb csuklójú emberen már nem biztos, hogy elférne. Nem hiszem, hogy valaha visszakerül rá.
Járáseltérés tekintetében eddig napi +3 másodperc alatti az állás, ami önmagában is menő volna, de 24-e óta jelenleg összesen +15 másodpercnél tartunk, ami figyelemre méltó(an szerencsés), ha azt vesszük, hogy nem szoktam a pozíciókkal kísérletezni, csak lerakom a jószágot estére számlappal felfelé. Nem tudom, hogy ez hogyan alakul még, de eddig bíztató, amit látok. Azt viszont be kell vallanom (hogy panaszkodjak is), hogy a gyémánt alakú korona nem a legkényelmesebb, amivel valaha találkoztam. Cserébe legalább vagányul néz ki. Barátkozunk.
Jó hosszan ömlengtem egy 200 dolláros óráról, de legalább rossz minőségű fotók várnak a végén:
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
csabulaxi
senior tag
válasz darthdenes #202252 üzenetére
úgy tudom, hogy csak órásoknak, forgalmazóknak adnak el.
én az enyémet Bazsi101-nek adtam el, ő modolta, zafírral más lünettával. szerintem írj rá hátha tud segíteni.
keress rá itt a fenn a részletes keresőben az orient, mako, lünetta szavakra esetleg az én hozzászólásaimban ezekkel a szavakkal, szerintem lesz pár találat
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
gcsm
csendes tag
válasz Luck Dragon #202226 üzenetére
Az is opció, de nekem túl "profik". Értsd jól
Vettem már onnan órát, és le a kalappal a választék és a kiszolgálas miatt.
Keresnék valami kis zug órást, aki marha profi.
Mondjuk lehet felküldöm a hivatalos Seiko szervízbe, ha már úgyis garis. -
csabulaxi
senior tag
válasz darthdenes #202235 üzenetére
ismerős a helyzet.
5-6 éve 3 ezret mondtak a lünetta betét cserére a hivatalos Orient szervizben.
Cím: Budapest, Jász u. 83, 1135"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
fagyalllo
őstag
Lad Weather Radio Master, szállítással, vámmal együtt 30.000-ért rádiós fényevő. [link]
Apró szépséghiba, hogy több youtube-os videóban is arról számoltak be, hogy képtelenek szinkronizálásra bírni. Kinek van kedve tenni egy próbát?- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Milu_PH
csendes tag
Biztos untatlak titeket, de legalább a közléskényszeremnek jót tesz
Szóval a tegnap beszerzett Solar Tuna energiái átvándoroltak egy SARB033-ba.
Még a Solar előtt kezdtem el érdeklődni iránta, mert volt anno 035-ös, amit eddig a legjobban bánok,hogy eladtam.
Remélem tovább tart majd a szerelem mint 24h
Jól emlékszem van itt is pár topiktársnak? -
nrg.960
tag
Úgy értettem
Nem vagyok a szavak embere..
-
fagyalllo
őstag
Akinek kicsi Seiko 5 órája van, vegyen bele olcsón zafírüveget, tök jó!
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Szilágyi84
senior tag
-
SÖ
addikt
válasz Polarstar #202215 üzenetére
US-ből rendeltem valami DHL szállította. Egészen a magyar határig, mert ott rátette a kezét a magyar posta. Már a náluk volt 3.-án de 15-én kaptam meg a levelet 3-i dátummal hogy náluk akarom-e vámkezeltetni, vagy nevezem meg hogy hol. Most jön a poén, küldjem el levélben vagy emailben számlát bizonylatot stb. El tudom képzelni hogy egy kisnyugdíjas hogy csinál kivágott képernyő mentést a Paypal számlájáról. 🤣
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #202231 üzenetére
Én meglepődtem a Roger's-en. Tele van jó cuccokkal. Van pl Rodinájuk is és Bergstern no meg a lengyel Aztorin. Szóval jó a válaszék..
-
-
Mercutio_
félisten
Debrecen és környéke topicban lehet több javaslatot kapsz
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #202226 üzenetére
Jaja! Az egy jó cég!
Nyiregyházai ismerősöm dicséri!
-
-
gcsm
csendes tag
A kérdésem még mindig aktuális. Megbízható debreceni órást tudtok mondani, aki Seiko automatát tud és akar szerelni? Nem csak a mutatók állítása miatt, hanem ha bármi probléma fellép. Jó tudni kihez lehet fordulni.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Szerintem reklamáld meg mindenképp . Nem visszaküldeni kell, hanem kérni hogy térítsék meg a javítás árát. Előzőleg kérj egy árajánlatot az órástól.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
nagyúr
válasz Fall-N #202219 üzenetére
Jaaa. Azt a szerintem teljesen funkciótlan csavarfejet nem igazán értem a tokfülekben. Nagyon vonzó a forma, a kialakítás és a kinézet. A 3133-as szerkezet meg alapvetően jó. Nem nagyon szoktak panaszkodni rá. Teszi a dolgát.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Sungoo #202204 üzenetére
Tiszta szopás, ha rendelni akarsz, mert átdob az európai forgalmazóra.. A 650 dodo egyből 679 ejró lesz! Az pedig nem annyi, akárhogy is nézem.
Mellesleg új a honlapja a cégnek, mert le lett cserélve az egész felülete a weboldalnak. És szerintem léptek felfelé minőségben is.
-
mr.perfect
tag
-
gcsm
csendes tag
Sziasztok!
A képen látható SKX013 az első automata órám, és csak pár hetes. Első látásra szerelem. Nem is csalódtam benne, jól összerakott kis diver ez.
Egy (remélhetőleg) kis problémát leszámítva. Ahogy a képen is látszik, a nagy- és kismutató nincs összhangban. A nagy még el sem éri a 12-t, de a kicsi már a következő órában van. Ez számomra zavaró.
Kezdő vagyok, ezért kérném a tanácsot, hogy ez orvosolható-e, illetve hogyan.
A történethez tartozik, hogy munkámból fakadóan megvétele óta keveset volt rajtam. Forgató úton. Nem tudom, hogy ez befolyásol-e valamit ebben a kérdésben.
-
Sungoo
addikt
Miyota 9015, 650 dollárért. De szimpi. [link]NTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest