- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- bitpork: Nagy dilema
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Köszik!
Már rég óta mozgatja a fantáziámat, hogy egy nagyobb búvár óra, hogy mutatna a csuklómon, sztem ez a méret már határeset. Tényleg pöpec darab, a szíjjal nem vagyok kibékülve, sztem a tükrösítést elhagyhatták volna. A kevesebb, több. -
csabulaxi
senior tag
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Itt a kolléga ajánlotta ezt a dutyfreeisland oldalt és kérdezném hogy bár tudom hogy ez nem zafír de mit tudhatunk meg a szerkezetről?
[link] -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Casio MDV106-hoz szeretnék venni Nato szíjat. Hol érdemes megvenni? E-bay tele van vele, de nem tudom melyik milyen minőség.
-
Mercutio_
félisten
válasz
alphaville #191393 üzenetére
Úton lenni......
-
csabulaxi
senior tag
-
M.Sanya
újonc
válasz
fagyalllo #191383 üzenetére
Köszi!
Hülye kérdés lesz, de ha tőlük veszem, akkor él itthon a Seiko garancia?
Kérdezgettem már itthon a márkaszervizt, amire annyi mondtak, hogy hivatalos márkakereskedésből származó számla és a kitöltött nemzetközi garilevél ellenében javítják ha valami volna vele. Nem mintha a mostani kb 22 éves seiko órámmal az elemcserén kívül lett volna bármikor is valami baj... -
M.Sanya
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Vadászom egy egy Seiko órára (SPC131), amit nem forgalmaznak Mo-on. Tudtok mondani nekem megbízható webshopot, ahonnan eredeti - esetleg érvényes garanciával - érdemes rendelni?
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Citizen BN2021-et hol lehetne legjobb áron beszerezni?
Köszi!
-
Spet
addikt
válasz
DonThomasino #191374 üzenetére
-
DonThomasino
veterán
Erre senki ?
[link] -
marec1122
senior tag
a leírtak alapján úgy látom már azért kinőtte a klasszikus kínaiságot a parnis. Engem egyébként a zafír üveg fogott meg, mert 60-70 ezer alatt itthon nem kapsz még quarzot sem nagyon zafír üveggel. Nekem inkább az a fő problémám hogy nagyon rolexre akar hasonlítani.
-
Pogesz911
csendes tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, Seiko 5-re lehet utólag zafírüveget rakatni? Régi, 80-as évek beli modell.
-
marec1122
senior tag
válasz
pulutodurumo #191363 üzenetére
félek tőle kicsit hogy a zafír üveg lemarad egy random vagy egy olcsóbban árusító ebayes esetén. jah hát nem örök életűnek kell bár ha szerencsém van nem lesz gond vele gondolom. de ezek ink divatórák. épp aktuálisak.
a 2 év gari is jól hangzik és Németországba van szervizük. -
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Tudom hogy nem feltétlenül vállalható itt egy parnis óra de megkérdezném a következőket erről a darabról.
Mennyire vállalható az olal, mennyire megbízható? (annak tűnik)
mennyire vállalható a szerkezet minőségileg?
az ára mennyire elrugaszkodott? (nekem alapvatően szimpatikusak még akkor is ha roilex klónnak szánták őket)
Tekintve hogy van németországi bázis honnan postázzák a megrendelt árut?Szóval mi az álltalános vélemény ezekbenma kérdésekbne.
Válaszatikoat előre is köszönöm
-
válasz
gipsztigris #191359 üzenetére
Szerintem másról beszélünk. Tök mindegy a garancia vagy nem garancia, ha nem vállalják el itthon a javítását.
-
válasz
gipsztigris #191357 üzenetére
Tekintve, hogy a magyar szerviz még fizetősen sem vállalja a javítást, nagyon nem mindegy hol vásárolja meg az ember.
-
gipsztigris
addikt
válasz
schawo #191351 üzenetére
Ebben a pillanatban 343 USD és reggel is egy pár percig fent volt az ár.
Valaki ezzel szórakozik az Amazonnál, hogy változtatja az árat. De a lényeg, ha elkapod az olcsót akkor annyiért lesz a tiéd.
(#191346) Lauda
Tekintve, hogy eddig sem volt garancia az USA-ból importált Bulovákra, szerintem nincs jelentősége a dolognak. Ha fizetős akkor meg mindegy, hogy hol csinálják. Amazon ad rá saját garanciát, legfeljebb egy visszaküldési díjat bukik az ember.
Szerintem ennyi pénzért akkor is ajándék, főleg a fémszíjas változat.
-
minas
aktív tag
A Citizen AW5000-16L kifutott modell?
-
axod
tag
Van valakinek tapasztalata Spinnaker órákkal? Egész pontosan a Fleuss típussal szemezek (SP-5055-05). Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Direct One (műholdas és online TV)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mini PC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest