Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
Szégyen, vagy sem, de még nem volt igazán G-Shock órám.
Kérdésem hozzáértőkhöz:
Rangeman, vagy Mudman?
- Melyik jobb (ha egyáltalán így meg lehet határozni)?
- Melyik mire való?
- Egyáltalán mi a különbség?Tényleg rászorulok egy kis segítségre...
-
C0RVUS
tag
válasz vadászcsiga #154694 üzenetére
Összekevertem, Szinátra úr volt, bár neked válaszolt: [link] És hát korántsem általában az órákra értette . (Jájj, most így megint méltatlan összefüggésbe hoztam a Vosztokamfíbiát a Rolexel. )
-
törölt tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata esetleg a watchsale.hu oldallal ?
Véleményekre is kíváncsi lennék, hogy megbízható lehet e a bolt és eredeti órákat forgalmaznak e. Leírásuk alapján minden eredeti és nemzetközi garanciás, de találtam olyan órát is ami más boltokhoz képest 60% al olcsobb árral vannak és némi kétely merült fel bennem. -
C0RVUS
tag
-
C0RVUS
tag
A minap elfelejtettem bemutatni nektek Búvár Tesót:
És akkómámég egy kis bónusz repülős:
A múltkoriban, ha jól emlékszem, Vadászcsiga úr ecsetelte, hogy a férfiaknak kis tankocskák köllenek a kezükre, asztat szeretik. Ez nagy igasság. Hát még ha lánctalpja is van nekie...
Amúgy atomstabilan sieti a maga 23 másodpercét, vagyis minden órában egyet. Úgyhogy nagy reményekkel veselkedhetek neki egy kis adjusztálásnak.
[ Szerkesztve ]
-
cibere11
tag
Üdv!
Nem hiszem el hogy nem gyártanak az ORIENT MAKO DIVER II AA02009D hasonló kinézetű (kék piros lünettás) Nem automata karórát.
Túrtam a netet és a google a barátom de nincs. Valaki?HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
gprspeter
senior tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz C0RVUS #154636 üzenetére
(#154636) C0RVUS!
Köszönöm!
44 mm-es egyébként.(#154639) fagyalllo!
Köszi!(#154640) t_a_m_a_s!
Igen, kissé ritka márka, de én úgy vagyok vele, hogy legyen picit egyedibb.(#154641) @mriya@!
Nekem kicsi volt, azért nem ezt vettem.
42-es a tok mérete, de kisebbnek látszik, mert ez a fajta MIDO kúpos, így valójában a felső részén (ahol ugye felülről látjuk) inkább 40 alatti a mérete.
Hantos Úr hirdet valahol, vagy lehet valahol csekkolni a portékáit a személyes felkeresésen kívül?(#154643) alphaville!
neked is köszönöm a like-ot!Annyit még a tegnap jelzett pontossághoz, hogy a 3. napon azt látom, hogy talán most van benne 1 mp mínusz a három nap után. Ha ez így marad, az messze felülmúlja a várakozásomat!
Na majd egy hónap után jobban lehet majd következtetést levonni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tupacamaru
veterán
válasz gprspeter #154670 üzenetére
Jól néz ki és az ára is kellemes. Kár hogy nincs nagyobb méretben, de megpróbálok rákeresni.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
gprspeter
senior tag
válasz tupacamaru #154669 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz gprspeter #154667 üzenetére
Tudnál dobni egy linket hozzá? Priviben is jöhet.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
gprspeter
senior tag
válasz tupacamaru #154655 üzenetére
Masszív, jó minőségű, csavaros. Ebayről van.
-
madle
őstag
Sziasztok,
folyamatosan olvasgatom a topicot, mert sok linkelt képből kapok ihletet, hogy melyik is az a diver amit én igazából szeretnék magamnak. Már hónapok óta keresgélek.
Most láttam pár képen az SBDC007-et, ami ha jól tudom már új néven fut (SBDC029) illetve a Steinhart Ocean One Titaniumot amit nemrégiben beszéltetek is.
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen oldalról lehetne kedvező áron megvenni külföldről? Régebbi Seikomat a skywatchesról rendeltem ami teljesen rendben volt! Valami hasonlót keresnék.Köszönöm előre is!
-
Tulku
veterán
Mindenkinek köszönet...
Szegény ember Mesh-e:
Telefonos, gané, kiégett borzalom...így egy elhízott, megfáradt
buzicsuklóján mutat, de majd megpróbálom raw-ban a G4-en (Mercutionak...)
Jól szól, Burr-Brown van a rotorban (Biokoxnak)
Kelemenuhr: nekem pedig egy első gen-es megsárgult, vékony koronás kéne...de az gondolom egy vagyon....[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz Tulku #154617 üzenetére
Gratulálok én is!
Tudom, hogy sokakat idegesít, amikor az LLD-t méltatják, de megvan az oka. Ez az óra már akkor megtetszett a boltok kirakatában, amikor még nem is viseltem órát és nem igazán érdekelt a téma. Akkoriban őszintén szólva sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd elérhető lehet számomra. Most, hogy kicsit már beleástam magam az órák világába, talán egy kicsit túlárazottnak tartom, de a dizájnja, az ezerarcúsága, a svájcisága, a búvársága és az eleganciája a tökéletes órává teszik (számomra!), amiért nekem megéri majd kifizetni az árát, ha összegyűlik végre. És már nincs annyira messze a cél, mint amikor még kölyökként a kirakatot bámultam... Nekem a dátumos verzió a szimpatikusabb.
Ha kb. fél éven belül - vagy később - megunnád, szólj rám, ha nálam a keret, szívesen átveszem, itteni fórumtársaktól valahogy szívesebben vásárlok.[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
ktg3
őstag
válasz tupacamaru #154655 üzenetére
Strapcode.
Amúgy a combat subhoz nekem sem tetszik ez a szíj.
Az az óra túl "kecses", ahhoz a szíjhoz.(#154637) Tulku : Grat az LLD-hez
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz gprspeter #154647 üzenetére
Milyennek találod a szíjjat? Honnan van ha nem titok?
-
Tulku
veterán
Köszönöm mindenkinek a jókivánságokat...tetszetős kis darab...most ezt a mesh csatot vadászom, úgy néz ki hazánkban is vannak egyéni eladók...majd meglátom....
Lavie: Húha...de hosszú neve van...ha ünneprontó akarok lenni, nekem a no date jobban tetszik, de nem gyártják és az már szőrszálhasogatás.
Hutchub: Egészséggel viseld e tetszetős, pontos órát!
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz Angelo69 #154630 üzenetére
Longines Legend Driver.a neve,.ez a kis pénzű ember Memovox-a
400 környékén mennek a használt darabok, crono24-en kissé drágább...Vadászcsiga: meguntam az edifiszfasz rakoncátlankodását...beadtam szervizbe, alaplap csere, amire 1-3 hónapot várni kell...óra nélkül meg nem maradhat az emberfia....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #153949 üzenetére
Korabban irtam itt egy mido chronorol, amit meg akartam venni.
[link]Sikerult eloben megneznem, es egyszeruen kozel sem mutatott olyan jol, mint a kepeket, raadasul a merete sem volt jo nekem, kicsinek bizonyult.
Viszont sikerult egy masik mido-t "lőnöm", ami 2 napja van nalam.
Minden tekintetben nagyon elegedett vagyok vele, mind kulsore, mind pedig pontossagra.
2 nap alatt egyszeruen "nullás" a pontossaga...tudom rovid a teszt ido, de a korabbi longenes--m 2 nap alatt lathatoan kb. 2-3 mp elterelt produkalt.Mint ahogyan korabban is irtam, sajat mido werk van benne, aminek az alapja a 7750-es, de fagyalllo forumtars a modositaskent a mido marka gravirt irta, mint max modifikacio...
Lehet, hogy igy van, (es nem a vetel utolagos onigazolasakent irom ezt) de ez tenyleg egy remek darab, nagyon orulok neki.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #154629 üzenetére
Igen. Ma delutan boltoltuk.
-
ktg3
őstag
válasz phranxinatra #154628 üzenetére
Teljes mértékben elhiszem. Nem ismerem a PO-kat. Csak a színe furcsa, persze ez lehet a fényviszonyoktól vagy akár a fényképezőtől is.
Viszont nem egészen értem, hogy miért bökte be egyből mindenki, hogy kajli.
[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
Azon a PO-n érdekesek a rakott indexek 3 és 9 (és 12 és 6) óránál. A képen négyzet(es) alakúak. Netes képeken meg trapéz. Nem értek hozzá, lehet, hogy nem is ugyanaz a változat.
Meg a lünetta narancssárgája is elég fura nekem. Más képeken nem ilyen színe van. Jóval teltebb.[ Szerkesztve ]
-
Bazsi101
tag
válasz Tulku #154617 üzenetére
Én az Ebay-en vettem egy ötösért. Volt belőle szálra húzott, és polírozott is. A szíj rendben van, nem nyeklik-nyaklik, a csat egy fokkal ratyibb, össze kéne kicsit ütni a szegecseket. Kicsit reszelősen zár, egy fél csepp olaj után ez jelentősen javult. Egy hét alatt itt volt Hongkongból.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Válaszokat nagyon köszönöm...de kissé csalódott vagyok...azt hittem 2-3 ember kollekciót mutat itthon...az impulzivitásom zavarja ez a netről rendelés.....
...Úgy kéne mint LLD esetében....kérdés elhangzik, válaszok megjönnek, másnap levadászom....
-
cibere11
tag
válasz _stick_ #154616 üzenetére
Több órám is van és mikor melyiket veszem fel.Munkába menet és jövet van rajtam csak.
Igazából a kék-piros lünetta tetszik.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
g0n21
senior tag
válasz phranxinatra #154606 üzenetére
Miert mondod, Vadászcsiga nem is kommentelt
Fagyalllo, Facebookon ment pü!
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
_stick_
őstag
válasz cibere11 #154613 üzenetére
És mit jelent az, hogy keveset hordod?
Nekem volt egy orient ray-em, munkába is hordtam, viszont meló közben és este levettem. Napi ~6 órát volt rajtam és nem állt meg. Igaz, hogy hétvégén lóbálni kellet, hogy kibírja hétfő reggelig.
Ha úgy gondolod mégis megpróbálnál egy automatát, akkor ezt ajánlom. Vagy az aláírásomnál szereplőt. -
phranxinatra
aktív tag
válasz vadászcsiga #154614 üzenetére
Nem, munka közben olvastam, mi egyéb hasznosat tudtam volna csinálni?
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #154612 üzenetére
Nem sajnálod az időt ilyenek olvasására?
-
phranxinatra
aktív tag
Közben indított egy beszélgetést - kezdem érteni és érezni az ellenszenvet.
-
WiZARD
addikt
válasz tupacamaru #154607 üzenetére
Hát igen, ez a vadonatúj, hordatlanra polírozott, ez elég gáz.
Sebaj, szokásos nepper...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Bazsi101
tag
válasz tupacamaru #154607 üzenetére
Duma
Mint használt autónál a nem dohányzó nyugdíjas orvos tulajdonos.[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz g0n21 #154603 üzenetére
Nekem inkább ezekkel a jelzőkkel van gondom: vadonatújra polírozott meg hordatlanra polírozott. Ez mi már???
-
tupacamaru
veterán
válasz Bazsi101 #154600 üzenetére
Én nem tanultam semmit most sem. Linkelj már egy fáradságos óraüveg polírozást, hogy tanuljak valamit.
-
g0n21
senior tag
válasz phranxinatra #154602 üzenetére
Szerintem a szkeptikusok miatt, es a helyesírásával. Mármint annak hiányával. En semleges vagyok vele kapcsolatban.
Bazsi101, üveget polirozni badarság, mivel 1-5k kozott lehet újat kapni.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
phranxinatra
aktív tag
Norbert P. mivel érdemelte ki a közutálatot a fb-csoportban? Minden óráját fikázzák, gagyizzák.
-
cibere11
tag
Üdv!
Seiko SNZF15 kinézetű órát keresek.Az automata nem jó mert keveset hordom.Viszont nagyon tetszik.
Max. 30k a limit:/ KöszönömHTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest